kızlar ,
bana gerçek fikirlerinizi verir misiniz,
benim eşim yabancı uyruklu ama müslüman, ailesi de müslüman, soyadımız türk soyadı değil,
Bizim yavrumuz Allah kısmet ederse erkek olacak
kendi ülkesinde Rafael ismi ilahi güç, şifa vs vs demekmiş,
dün eşim ismi rafael olsun mu dedi, söylenişi tamam hoşuma gitti de,
araştırıncada kökeni yahudi ismiymiş, ben asla insan ayrımı din ayrımı vs yapmam, burası da asla bu tip konuların yeri değil, hepimiz olgun insanlarız ama sizce bu isim nasıl olur,
oğluma Rafael ismi taksam?
kendi fikirlerinizi soyler misiniz,
ben az çok ülkemizde gayrımüslim gözüyle bakılacağını düşünüyorum, siz? soyadımız da alışılagelmiş türk soyadı değil,
kızlar ,
benim eşim yabancı uyruklu ama müslüman, ailesi de müslüman, soyadımız türk soyadı değil,
araştırıncada kökeni yahudi ismiymiş, ben asla insan ayrımı din ayrımı vs yapmam, burası da asla bu tip konuların yeri değil, hepimiz olgun insanlarız ama sizce bu isim nasıl olur,
ben az çok ülkemizde gayrımüslim gözüyle bakılacağını düşünüyorum, siz? soyadımız da alışılagelmiş türk soyadı değil,
kızlar ,
ben onbeş günde bir gidiyorum doktorum normalde ayda brdir gebe takiplerim ama çoğul gebelikleri 15 günde bir çağırıyrum dedi yani 12 gün sonra fakat son gtttiğimde bir ay sonra en erken cinsiyet tahmini dedi yani yine söylemeyeck sanırım...
umarım değişmez cnm seninkilerde bi kız bi erkek :)
ben onbeş günde bir gidiyorum doktorum normalde ayda brdir gebe takiplerim ama çoğul gebelikleri 15 günde bir çağırıyrum dedi yani 12 gün sonra fakat son gtttiğimde bir ay sonra en erken cinsiyet tahmini dedi yani yine söylemeyeck sanırım...
umarım değişmez cnm seninkilerde bi kız bi erkek :)
İkiz anneleri biraz daha geç öğreniyorlar sanırım cinsiyeti.
selam cnm hoşgeldin aramıza.. bilgilerin eksik ama,yazar mısın? yaş kaç,şehir nere,ilk bebiş mi?selamlar herkese uzun zamandır takip ediyorum sizleri Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
beni de aranıza alırmıydınız:) sat 12 nisan bdt 17 ocak . ikiz gebelikti birini kaybettik diğer minik popoyla devam ediyoruz bakalım kısmetse
inşallah valla gönlümdeki öyle ama Allah hayırlı ve sağlıklısını versin. aslında 12 gün sonra az çok belli eder kendini. benimde çarşamba kontrol var ama doktorum bir şey demez 1 ay sonraya çağırır heralde. arkadaşım 14. haftada bakarız tam belli olur artık dedi.
selamlar herkese uzun zamandır takip ediyorum sizleri Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
beni de aranıza alırmıydınız:) sat 12 nisan bdt 17 ocak . ikiz gebelikti birini kaybettik diğer minik popoyla devam ediyoruz bakalım kısmetse
selam cnm hoşgeldin aramıza.. bilgilerin eksik ama,yazar mısın? yaş kaç,şehir nere,ilk bebiş mi?
Günaydın analar bebisleeeer ağzı burnu yemişler :-D
bilmiyorumki ..sanırım bebeklerin duruş pozisyonu önemlidir benimkilern nubları gayet açıktaydı eminim bi fikride vardı ama söylemedi neyse sağlıklı olsunlarda gerisi boş hepsinin hayali birbirinden güzel nasılsa 2 kız 2 erkek 1 kız bi oğlan orkidecim bak bizde ne çok seçenek var
bu arada benim çok düşündüğüm bi konuda biz bu yavruları nasıl yatırcaz ya aynı oda ayrı beşik yoksa bi süre aynı yatakmı sürekli bunu düşünüyorum ama bi türlü karar veremiyorum fikrin varmı bununla iligli ?
Hoşgeldin :)
ikizlerde hep duyuyorum böyle kayıplar,
allah minik popoya sağlık versin :)
Tamam çok sağolun fikirlerinizi yazdınız, Rafael ismi bi dursun kenarda, bakalım belki daha uygun isimler buluruz :)
Günaydınnnnnnnnn güzel anne adaylarıııı.ve minik bebişlerii .
anketimizde yapılmışşş
pufpufumuzun ellerine sağlıkkkkkk
selamlar herkese uzun zamandır takip ediyorum sizleri Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
bilmiyorumki ..sanırım bebeklerin duruş pozisyonu önemlidir benimkilern nubları gayet açıktaydı eminim bi fikride vardı ama söylemedi neyse sağlıklı olsunlarda gerisi boş hepsinin hayali birbirinden güzel nasılsa 2 kız 2 erkek 1 kız bi oğlan orkidecim bak bizde ne çok seçenek var
bu arada benim çok düşündüğüm bi konuda biz bu yavruları nasıl yatırcaz ya aynı oda ayrı beşik yoksa bi süre aynı yatakmı sürekli bunu düşünüyorum ama bi türlü karar veremiyorum fikrin varmı bununla iligli ?
pufpuff eller,ine sağlık cnm artık anketimizde var bugün dr a gittim önce bu haftalarda cinsiyet biraz zor dedi sonra bak tam da bacaklarını açtı erkek dedi kesin konuştu üstelik hadı bakalım hayırlısı dedik allahım hayırlısıyla hepmizin kucağını doldursun inşallah... çok heyecanlı bir gün oldu...darısı tüm anne adaylarının başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?