2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

İsmi koysanız bile senin yazdığın şekilde yazacaklarını sanmıyorum ben. Nüfus memuru okunduğu gibi yazacaktır muhtemelen. Rafel gibi bişi yazarlar. İki sesli harf olunca arıza çıkarıyorlar diye duymuştum. Bir tane de alışıldık isim koyun, iki isimli olsun nolcak ki. Benim de yengem yabancı, hem de gayrimüslim. Çocuklarına Yusuf / Josef koymayı düşünüyorlar. Her yerde geçerliliği var sonuçta.

yani bence eşiniz istiyorsa kalbi kırılmasın diye koyabilirsiniz yanınıda istediğiniz bir türk ismini ekleyebilirsiniz benim amcamın kızı ingiliz biriyle evli ve cocuklarının adı ali christopher doğrumu yazdım çok emin değilim

ben senin yerinde olsam iki tarafı da kırmamak adına iki isim koyarım Rafael Emir gibi ne biliyim yanına uygun olabilcek seninde istediğin bir isim en azından ileri de iş okul ortamında daha rahat eder hangisini kullanmak isterse onu kullanır

İkiz anneleri biraz daha geç öğreniyorlar sanırım cinsiyeti.

inşallah valla gönlümdeki öyle ama Allah hayırlı ve sağlıklısını versin. aslında 12 gün sonra az çok belli eder kendini. benimde çarşamba kontrol var ama doktorum bir şey demez 1 ay sonraya çağırır heralde. arkadaşım 14. haftada bakarız tam belli olur artık dedi.

selamlar herkese uzun zamandır takip ediyorum sizleri Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

beni de aranıza alırmıydınız:) sat 12 nisan bdt 17 ocak . ikiz gebelikti birini kaybettik diğer minik popoyla devam ediyoruz bakalım kısmetse

İkiz anneleri biraz daha geç öğreniyorlar sanırım cinsiyeti.

bilmiyorumki ..sanırım bebeklerin duruş pozisyonu önemlidir benimkilern nubları gayet açıktaydı eminim bi fikride vardı ama söylemedi neyse sağlıklı olsunlarda gerisi boş hepsinin hayali birbirinden güzel nasılsa 2 kız 2 erkek 1 kız bi oğlan orkidecim bak bizde ne çok seçenek var
bu arada benim çok düşündüğüm bi konuda biz bu yavruları nasıl yatırcaz ya aynı oda ayrı beşik yoksa bi süre aynı yatakmı sürekli bunu düşünüyorum ama bi türlü karar veremiyorum fikrin varmı bununla iligli ?

selam cnm hoşgeldin aramıza.. bilgilerin eksik ama,yazar mısın? yaş kaç,şehir nere,ilk bebiş mi?

inşallah değişmez cnm umarım bişeyler söyler bakalım heyecanla bekliyorum...

arkadaşlar bebeklerinizin cinsiyeti kesinleşmeden oy vermeyin lütfen... çünkü sonradan değiştiremezsiniz

Son düzenleme:

Hoşgeldin :)

ikizlerde hep duyuyorum böyle kayıplar,

allah minik popoya sağlık versin :)

Tamam çok sağolun fikirlerinizi yazdınız, Rafael ismi bi dursun kenarda, bakalım belki daha uygun isimler buluruz :)

selam cnm hoşgeldin aramıza.. bilgilerin eksik ama,yazar mısın? yaş kaç,şehir nere,ilk bebiş mi?

yaş 29 -istanbul ve ilk bebişim olacak inşallah

2 gündür de oturduğum yerden kalkarken inanılmaz bıcak saplanır gibi kramp giriyor sol kasığıma, ters hareket mi yapıyorum diye kızıyorum kendime nefesim kesiliyor ama sanırım bunu herkes yaşıyor bu ara

Günaydın analar bebisleeeer ağzı burnu yemişler :-D

biz geldik heran gidebiliriizbabamız evde amam işe gidicek birazdan bugün yemek yapıcam bebegimi doktor amcaya hazırlıcem yarın görüş günü bakalım annesinin cenneti ne alemde

arkadaş sormuş bebeginin ismini onun yerinde olsam çift isim koyarım ben isteyen türkle isteyende yapancıyla çagırısn

genede bize laf düşmez eşinle sen bilirisn bebem ailelerle görüş
güzel bir hafta sonu diliyotrum bebeler hepiciginize idkişimi işşallah konuşucam dua edin ne olur fazla istemesinler :18::18::18:

Günaydınnnnnnnnn güzel anne adaylarıııı.ve minik bebişlerii .

anketimizde yapılmışşş

pufpufumuzun ellerine sağlıkkkkkk

Ben de aralık annelerinden biliyorum. Onları da takip ediyorum ben, neler yapıyorlar diye. Hepsi cinsiyetleri öğrendiğinde ikiz anneleri hala bilmiyordu. Onların başlıkta ense kalınlığı kötü çıkan da oldu, Allah korusun. Çok şükür bizde herkesin ikili testleri temiz çıktı. Şimdi bir de temmuz annelerini okuyorum. Çok ey öğreniyorum onlardan çok şahane :)

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnn güzel anne adaylarıııı.ve minik bebişlerii .

anketimizde yapılmışşş

pufpufumuzun ellerine sağlıkkkkkk

tekrarlıyorum kızlar.. kesinleşmeden bi heyecanla işaretlemeyin yoksa bidaha değiştiremezsiniz

pufpuff eller,ine sağlık cnm artık anketimizde var bugün dr a gittim önce bu haftalarda cinsiyet biraz zor dedi sonra bak tam da bacaklarını açtı erkek dedi kesin konuştu üstelik hadı bakalım hayırlısı dedik allahım hayırlısıyla hepmizin kucağını doldursun inşallah... çok heyecanlı bir gün oldu...darısı tüm anne adaylarının başına

allahım sanada minik popoyada sağlık sıhhat versin canım...bu arada hoşgeldin aramıza..

benim tanıdığım biri vardı ikizleri oldu.bir yatağa ikisinide yatırarak büyüttü.yinede son karar senin tabi.bence ilk etapta iki yatağa hiç gerek yok....

amin canım inşallah..neyseki artık oğluşum diye seveceksin ne olduğunu biliyorsunuz çünkü...darısı bizlerede olur inşallah

günaydın kızlar. ne güzel anketimizde belli olmuş. dr büyük ihtimal kız dedi ama kesinleşince ankete yazarım artık:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…