2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Hee ben bu sayfaya üye oldum zaten. Bakıyorum sık sık. Geçen hafta primalarda indirim vardı. Baya da iyiydi fiyatlar, ama erken yine olur diye ilgilenmedim. Bugün de sebamed'in ürünlerinde indirim var.

aynen ben de erken olur diye bakıp duruyorum sadece
butik bebe de var onda da güzel şeyler oluyor ben düzenli olarak hepsine bakıp iç geçiriyorum o günler gelcek mi diye :)

canım benide listeye eklermisinn..

yaş 28 ,ilk bebek.,İstanbul, sat :10 nisan ,bdt :15 ocak

aynen ben de erken olur diye bakıp duruyorum sadece
butik bebe de var onda da güzel şeyler oluyor ben düzenli olarak hepsine bakıp iç geçiriyorum o günler gelcek mi diye :)

Oraya da üye olmak lazımmış. Bütün alışveriş siteleri üyelik istiyor, çok saçma. Ben alışveriş yapacağım zaman üye olurum zaten, ürünleri görmek için üye olmak ne mantıksız ya.
Nereye üyeyim hiç bilmiyorum artık.

ay birden gülesim geldi :)))

sabahtan beri nette yavruma kılık kıyafet bakmaktan yerimden kalkamadım, dedim bi bakayım siz ne yazmışsınız diye, meğer aynı şeyi siz de yapıyormuşsunuz :)))

ben daha bir tek krem aldım o da kendime, yavruma daha birşey almadım tutuyorum kendimi,

markafonide de disney kıyafetleri var çok tatlı ya,

bu primaları filan ben hep unnadodan alacağım, hem kargo bedava, kapına kadar geliyor hem de marketlerden filan daha ucuz

sevgili arkadaşlarım (yeni gelen,listeye eklenmek isteyenler) ... listeyi görüyorsunuz ve hangi bilgiler yazıyo biliyosunuz.. ekler misin diye yazanlar bilgileri tam yazabilir mi lütfen? çoğunuz eksik yazıyosunuz,bende kafama göre yazmak zorunda kalıyorum eksik verdiğiniz bilgileri.. sonra görüp farkedince yanlış yazıyıo,düzeltir misin diyorsunuz.. dikkat ve özen lütfen!!

yaş 27 yazmayı unutmuşum

hehee oraya da bakayım hemen
Ne mutlu sana o zaman

Bu arada chicco dan alışveriş yapmak isteyen kızlar!!! Her yıl Aralık ayında chicco indirime giriyor. Bilginize...

benim ikizler erken gelirse ben o zamana doğurmak üzere olurum

Merhaba kızlar...
Uzun süredir okuyorum ama yazmıyordum.
Ben de 9+4 haftalık gebeyim (şükür ki)

Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Pufpufcuğum listeye ekleyebilir misin canım?
29 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Sat25 Nisan BDT 8 Ocak. 2 kaybım var o yüzden ilk bebeğim demek istemiyorum.
Rabbim senin de en kısa sürede gönlüne göre versin inşallah

Canım güzel haberlerine sevindim.. Sağlıklı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun.. Yalnız ne katı doktorun varmış :) Benim doktorum tatile gitti.. Adama hangi otele gidiyorsanız oraya gelelim bizde dedim, kendimi rahat hissederim.. Koptu resmen adam :)))

benim ikizler erken gelirse ben o zamana doğurmak üzere olurum

Nasip olursa ben alışverişin çoğunu doğum sonrasında planlıyorum zaten. Acil lazım olacak bir kaç şey alacağım. Ne olur ne olmaz diye de beğendiklerimi mağaza isimleri ve kodlarıyla birlikte listeleyeceğim.

Ben gidemezsek eşim gidip alsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…