aaaaay ben şuna bayıldımmmmmmmmmmmmm http://www.unnado.com/urun/detay/MzMyMjIw
Hee ben bu sayfaya üye oldum zaten. Bakıyorum sık sık. Geçen hafta primalarda indirim vardı. Baya da iyiydi fiyatlar, ama erken yine olur diye ilgilenmedim. Bugün de sebamed'in ürünlerinde indirim var.
canım benide listeye eklermisinn..
yaş 28 ,ilk bebek.,İstanbul, sat :10 nisan ,bdt :15 ocak
aynen ben de erken olur diye bakıp duruyorum sadece
butik bebe de var onda da güzel şeyler oluyor ben düzenli olarak hepsine bakıp iç geçiriyorum o günler gelcek mi diye :)
Oyy şuna bakın, saç bantı da varmış.
http://www.............../albimimi/21303-sac-bantli-elbise-pembe
18 lira kızlar, ucuzmuş da.
Link çalışmıyor
1 yaş elbiselerinde çıkıyor ama. Pembe saç bantlu elbise.
eveet link çalışmıyor
sevgili arkadaşlarım (yeni gelen,listeye eklenmek isteyenler) ... listeyi görüyorsunuz ve hangi bilgiler yazıyo biliyosunuz.. ekler misin diye yazanlar bilgileri tam yazabilir mi lütfen? çoğunuz eksik yazıyosunuz,bende kafama göre yazmak zorunda kalıyorum eksik verdiğiniz bilgileri.. sonra görüp farkedince yanlış yazıyıo,düzeltir misin diyorsunuz.. dikkat ve özen lütfen!!
ben o kadar çok muz yiyorum ki günde 3 tane yiyorumdur ama kabızlık problemi yapmadı
hehee oraya da bakayım hemenay birden gülesim geldi :)))
sabahtan beri nette yavruma kılık kıyafet bakmaktan yerimden kalkamadım, dedim bi bakayım siz ne yazmışsınız diye, meğer aynı şeyi siz de yapıyormuşsunuz :)))
ben daha bir tek krem aldım o da kendime, yavruma daha birşey almadım tutuyorum kendimi,
markafonide de disney kıyafetleri var çok tatlı ya,
bu primaları filan ben hep unnadodan alacağım, hem kargo bedava, kapına kadar geliyor hem de marketlerden filan daha ucuz
Ne mutlu sana o zaman
Bu arada chicco dan alışveriş yapmak isteyen kızlar!!! Her yıl Aralık ayında chicco indirime giriyor. Bilginize...
iyi haftasonları göbeği bebekliler
bugün ikili test kan sonucumuzu gösterdik,şükürler olsun risk görünmüyormuş.
Doktor amcaya cinsiyetimize bakalım dedim daha erken dedi
3 hafta sonra gel söylicem dedi.
bende mızırdanınca dediki tahmin istiyosan hemen söyliyim % 50 kız % 50 erkek dedi
öldürcek bu adam beni
benim ikizler erken gelirse ben o zamana doğurmak üzere olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?