2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Yok canım ters hareketle alakası yok, olağan şeyler. Muz yersen kramplarını azaltır ama kabızla da dikkat etmen gerekir

canım hoş geldin. Allah diğer bebeğine sağlık ömür versin

valla bir süre aynı yatakta yatarlar diye düşünüyorum benim odamda. zaten minnicik olacaklar diğer bebeklere göre

ay kızlaaar ben dayanamadım internetten bebişlere bir şeyler aldımartık cinsiyet değişirse de yapacak bir şey yok. birilerine hediye ederim

ay kızlaaar ben dayanamadım internetten bebişlere bir şeyler aldımartık cinsiyet değişirse de yapacak bir şey yok. birilerine hediye ederim

canım ya dayanamadınmıı
olsun almışsın güle güle giysinler inşallah minik kuzularrrrr
bende bakıp duruyorum sitelere ama daha çok erken diyip duruyorum cinsiyeti belli, olsun yine alırım belki ufaktan bişeylerr
zor dayanıyorum zaten

hangi siteden aldın bende çok zor dayanıorum şimdide oda yapmak istiyorum o kadar abartıorum ama mecburen frenliyorum kendimi

benim tanıdığım biri vardı ikizleri oldu.bir yatağa ikisinide yatırarak büyüttü.yinede son karar senin tabi.bence ilk etapta iki yatağa hiç gerek yok....

Ben olsam ayrı yatırırım. Düşünsene biri uyanacak, ağlayacak öbürünü de uyandıracak. Aynı anda uyuyup uyanacak halleri yok ki.
Allah kolaylık versin ikiz anneleri size.

hangi siteden aldın bende çok zor dayanıorum şimdide oda yapmak istiyorum o kadar abartıorum ama mecburen frenliyorum kendimi

unnadoda chiccoda indirim vardı. indirimli de olsa biraz pahalı oldu ama aldım. yeğenime almıştık chiccodan yeri kalitesi çok iyiydi. dayanamadım valla ya

Ben de zor tutuyorum kendimi. Çok tatlı, micky mouse'lu, kırmızı bir tulum gördüm Bücürük'te. Akşam iş çıkışı dayanamam alırım gibi geliyor, hayırlısı bakalım :)

Son düzenleme:
kız çook kurtlandım dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…