peki sen daha çok ne istiyorsun canım..kız mı oğlan mı?ben erkek çocuklarını çok severim mesala..Tabi önce sağlıklı sıhhatli olsunda.bu arada yeni evlisin ve hemen çocuk düşünmen gerçekten çok güzel..bende evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım..iyiki kalmışım diyorum..bak şimdi kocaman sıpam var..ve biran önce ona kardeşi olsun istiyorum :)
ya bu arada senin yerinde olsam yarın birgün gider kan verirdim..benim batıma 3-4 gün kalsa hemen gideceğim valla..valla ben hem kendi adıma hem sizler adına acaip heyecanlıyım..
sorma canım ben de çok heyecanlıyım :) pazartesi günü kan verebilirim aslında :) cinsiyet konusunda da düşünüyorum da inan hiç farketmez kız olduğunu düşünüp hayaller kurduğumda da erkekmiş gibi hayal kurduğumda da içim kıpır kıpır oluyo:) ikisi birden olduğunu düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum :) keşke hayalimdeki yaşlarına gidebilsem de onları ısırsam
valla canım inan her ayları farklı bir güzel..emeklerken yürürken konuşurken...bugünlerde benimki nazlanarak öyle bir anne diyorki,aklım gidiyor resmen..hele gelip durup dururken dudaktan öpüşü yokmu çıldırıyorum..o benim küçük erkekim ya..Rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın..anne olunca anlarsın derler ya,gerçekten ozaman anlıyorsun evladın güzelliğini..
insallah 2014 ocak annesi olmak banaaaa da nasip olur...allahım nolursunnnnn olsunnnnnnnnnnnn..bu ay bebeğim gelsin artıkkkkk..
merhaba ocak anne adayları :)
geçen sene bu aylarda bizde sizile aynı heyecanı yaşıyoduk hamilemiyim acabaaa ve evett hamileyim :) ozamanlar zaman nasıl geçicek diye düşünüyoduk sonra farklı telaşlar sardı kızımmı olucak oğlummu gibi :) şimdi ise 3,5 aylık bi oğluşum var ben size bunları yazarken oğluşum gözlerimin önünde uyuyo Allahım hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu :) şimdiden hayırlısı olsun :)
Allah bağışlasın canım benim..inşallah bizlerde bu sene ocak topiğini dolduracağız..Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..o minnacık ellerinden öp annesi..
hoşgeldin canım...satın ne acaba?çalışmalar bitti mi?
merhaba ocak anne adayları :)
geçen sene bu aylarda bizde sizile aynı heyecanı yaşıyoduk hamilemiyim acabaaa ve evett hamileyim :) ozamanlar zaman nasıl geçicek diye düşünüyoduk sonra farklı telaşlar sardı kızımmı olucak oğlummu gibi :) şimdi ise 3,5 aylık bi oğluşum var ben size bunları yazarken oğluşum gözlerimin önünde uyuyo Allahım hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu :) şimdiden hayırlısı olsun :)
Kızlar merhaba dün sabah ilk idrarla yaptığım 3 farklı test pozitif çıktı
2 düşüğüm olmuştu daha önce o yüzden çok paniğim şu an
2014 ün ilk annesi olmayı allahım nasip etsin inşallahDarısı herkeslerin başına olsun
canım benim topiğin ilk hamişi sensin..hayırlı uğurlu olsun bebişin..sakın korkma,korkunun faydası yok..bebeğin sana sımsıkı tutunacak..böyle düşün böyle olsun...darısı bizlere inşallah tatlım..
canım merhaba, bir aralar topikte görüyodum seni ama uzun zamandır yorumların yok( gerçi ben de eskisi kadar giremiyorum. benim oğluş da 10 ocakta doğdu...
sağol canım inşallah sayımız artıcak günden günehayırlı olsun ılk hamısımız ocak ayının hergununden bır hamıs cıkar ınsallah
ben 12 ve 14. gunu degerlendırdım daha da degerlendırebılırmıyım emın degılım bıraz yogunuzda
hayırlısı olsun bu gunler ıse yararsa gelır bebıs yoksa obur aya kalır
canım bebiş geliyomuş çok sevindim
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş. bak perilious dogum yaptı darısı bizlere artık hiç korkma iğnelerini eksik etme yeter hayırlısıyla alcan kucagına
tarihi de nasıl tutturdun böyle süper valla
kızlar bugün benim batım :) sağlıkocakları tatil olucak diye dün kan verdim test sonucumu yarın alıcam :) inşallah vardır bebeğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?