- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
ALLAHIM çok sevindim akşam bende gidip yaptıracam inşallah hayırlı haberle dönerim dua edin olurmu kızlar... canım benim RABBİM İNŞALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN...aldım sonuçları pozitif :)bir haftalıkmış daha çok yeniyiz teyzeleri
kızlar yarın doktora gidiyorum bende umarım güzel haberlerle dönerim.
bu arada hamişlerimiz lütfen bizim içinde dua edin inşallah bizde gelelim peşinizden
bu arada benim bat 13 mayıs inşallah gelmez kırmızılar
hehehehe inşallah müjdeyle gelcem
ALLAHIM çok sevindim akşam bende gidip yaptıracam inşallah hayırlı haberle dönerim dua edin olurmu kızlar... canım benim RABBİM İNŞALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN...
Bende gidecem akşam hayırlısı bu ay olmasada çalışmaya devam iki haldede ocak annesiyim.. inşallah sende hayırlı haberler alırsın canım benim
Amin canım çok sağol darısı isteyenlerin başına...yalnız kızlar ben aralık annesi olucam galiba...
batına göre doğum tarihin ne gösteriyo canım eklesene şu takvimiiiiiii biz senden meraklıyızz
kızlar benim ilk gebeliğimde 1-2 damla leke gelmişti..bilmeyenler varsa ikinci çocuğu düşünüyorum..bugün yine 1-2 damla lekem geldi ve şuan midem acaip kötü..iki lokma yesem çıkartacam..kasıklarımda müthiş ağrım var..belim kopuyor..meraktan gebereceğim..acaba hamilemiyim?
canım batıma göre 31 aralık gösteriyo doğumu :) o takvim nerden ekleniyo ?
tatlım batına göre değil satına göre hesap yapacaksın..senin satın 25 mart galiba..yani 30 aralık muhtemel doğum tarihin..valla hiç belli olmaz bir bakmışsın ocak annesi olmuşsun..bende kasım annesiydim ama aralık annesi oldum..40+3 te doğum yaptım :)))
evet evet evet :)) bence kesin... o bir iki damla kan dışındaki belirtiler bende vardı...ilk hamileliğindeki kandan geldiyse de sonuç gene bellihayırlı olsun yalnız değilim yuppii :)
tatlım tabikide yalnız değilsin..hiçç merak etme engin ve derin bilgilerimle hep yanındayım..bebişler bir gelsin hele sağlıkla sıhhatle,beraber güzlecene büyütürüz inşallah :))
inşallah canım olalımda.. yeterki.. bazen gücüm tükeniyor.. 1 yılı geçti ama hayırlısı tabi
bucshy canım benim gönlün burda olsun onlar almış yürümüştür şimdi sen yetişemezsin onlara .. hayırlısıyla al bebişini inşallah kucağınada..
canım batıma göre 31 aralık gösteriyo doğumu :) o takvim nerden ekleniyo ?
2014'ün ilk bebeği oluyomuş bi de :))
anaaaaaammmmmm kıs bu tarih nebana bak 2014 e doğumhanede gireceksin galiba
2014'ün ilk bebeği oluyomuş bi de :))
canım bence 3 gün bekle ilk önce idrar testi yap,bebim bat 1 mayıs, kan tahlili için daha bekleyeyim değil mi kızlar ? erken sanki...
kepicim bat ne zamandı senin?belirtiler doğrukızlar benim ilk gebeliğimde 1-2 damla leke gelmişti..bilmeyenler varsa ikinci çocuğu düşünüyorum..bugün yine 1-2 damla lekem geldi ve şuan midem acaip kötü..iki lokma yesem çıkartacam..kasıklarımda müthiş ağrım var..belim kopuyor..meraktan gebereceğim..acaba hamilemiyim?
ah canım benim hayırlısı nasılsa öyle olsunohh ne güzel kesin onay da aldın tammdır artık iğnelere de alışırsın canım bende günde 6 tane ilaç iiyorum erken dogum için tabi iğneyle bir olmaz ama başta zorlanıyosun sonra insan alışıyo rutin bi hal alıyo
ben çalışmıyorum canım benim oğlan çıkmaya çalışıyo da nst de sancılarım çıktı zirvelerdeydi o yüzden 26. haftadan beri yatıyorum erkenden dogmasın diye
ilk zamanlar bende korkmuyodum pırtlatırım diyodum ama bebiş büyüdükçe kocaman şey nasıl çıkcak diyosun vuruşu bile canını yakıyo
ben epidural düşünmüyorum canım ya dogum süreci uzatıyo ee 4 cm e kadar bekledikten sonra devamını da beklerim diyorum ben hayırlısı bakalım
canım yaaa çok sevindim ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
kızlar mrb aralık annesi olcam ama sizlere daha yakınım bende 5 hafta içerisideyim satım 23 mart allah herkese sağlıklı sıhatli evlatlar kolay dogumlar nasip etsi inş. pazartesi günü kesemizi gördüm elhamdülillah 15 20 gun sonrada kalp atışı için gel dedi belirtileriiz eler acaba bende kasık agrısı ve sabahları gögüslerde agrı var bunun dışında bişe yok nazan ben yaşım 28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?