2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
aldım sonuçları pozitif :) bir haftalıkmış daha çok yeniyiz teyzeleri
ALLAHIM çok sevindim akşam bende gidip yaptıracam inşallah hayırlı haberle dönerim dua edin olurmu kızlar... canım benim RABBİM İNŞALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN...

hehehehe inşallah müjdeyle gelcem

Bende gidecem akşam hayırlısı bu ay olmasada çalışmaya devam iki haldede ocak annesiyim.. inşallah sende hayırlı haberler alırsın canım benim

ALLAHIM çok sevindim akşam bende gidip yaptıracam inşallah hayırlı haberle dönerim dua edin olurmu kızlar... canım benim RABBİM İNŞALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN...

Amin canım çok sağol darısı isteyenlerin başına...yalnız kızlar ben aralık annesi olucam galiba...

Bende gidecem akşam hayırlısı bu ay olmasada çalışmaya devam iki haldede ocak annesiyim.. inşallah sende hayırlı haberler alırsın canım benim

bizde mayısta hamilelik mjdesi verelim canım ne olmuş yeterki bebişimiz bizimle olsun dimi ama

Amin canım çok sağol darısı isteyenlerin başına...yalnız kızlar ben aralık annesi olucam galiba...

batına göre doğum tarihin ne gösteriyo canım eklesene şu takvimiiiiiii biz senden meraklıyızz

inşallah canım olalımda.. yeterki.. bazen gücüm tükeniyor.. 1 yılı geçti ama hayırlısı tabi
bucshy canım benim gönlün burda olsun onlar almış yürümüştür şimdi sen yetişemezsin onlara .. hayırlısıyla al bebişini inşallah kucağınada..

kızlar benim ilk gebeliğimde 1-2 damla leke gelmişti..bilmeyenler varsa ikinci çocuğu düşünüyorum..bugün yine 1-2 damla lekem geldi ve şuan midem acaip kötü..iki lokma yesem çıkartacam..kasıklarımda müthiş ağrım var..belim kopuyor..meraktan gebereceğim..acaba hamilemiyim?

evet evet evet :)) bence kesin... o bir iki damla kan dışındaki belirtiler bende vardı...ilk hamileliğindeki kandan geldiyse de sonuç gene belli hayırlı olsun yalnız değilim yuppii :)

canım batıma göre 31 aralık gösteriyo doğumu :) o takvim nerden ekleniyo ?

tatlım batına göre değil satına göre hesap yapacaksın..senin satın 25 mart galiba..yani 30 aralık muhtemel doğum tarihin..valla hiç belli olmaz bir bakmışsın ocak annesi olmuşsun..bende kasım annesiydim ama aralık annesi oldum..40+3 te doğum yaptım :)))

Son düzenleme:

2014'ün ilk bebeği oluyomuş bi de :))

evet evet evet :)) bence kesin... o bir iki damla kan dışındaki belirtiler bende vardı...ilk hamileliğindeki kandan geldiyse de sonuç gene belli hayırlı olsun yalnız değilim yuppii :)

tatlım tabikide yalnız değilsin..hiçç merak etme engin ve derin bilgilerimle hep yanındayım..bebişler bir gelsin hele sağlıkla sıhhatle,beraber güzlecene büyütürüz inşallah :))

canım aynen benimde bazen gücüm tükeniyor ama her ay bu ay anne olayım umuduyla sabrediyorum

canım batıma göre 31 aralık gösteriyo doğumu :) o takvim nerden ekleniyo ?

anaaaaaammmmmm kıs bu tarih ne bana bak 2014 e doğumhanede gireceksin galiba

bebim bat 1 mayıs, kan tahlili için daha bekleyeyim değil mi kızlar ? erken sanki...

tebrik ederim canım
sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini
bebim bat 1 mayıs, kan tahlili için daha bekleyeyim değil mi kızlar ? erken sanki...
canım bence 3 gün bekle ilk önce idrar testi yap,
çıkarsa kan testi yap,ben geçen ay idrar yapmadan kan testine gittim negatifi görünce üzüldüm yani
sonra da adet oldum.biliyorum çok zor ama biraz daha sabır.
ben 4 gün kala idrar testinde öğrendim
kepicim bat ne zamandı senin?belirtiler doğru
ah canım benim hayırlısı nasılsa öyle olsun
sabrımızın mükafatını alırız inşallah canım,ben de dün ilk iğnemi oldum çok canım yandı
bugün sabah uyku haliyle kendim yaptım buz torbası falan koydum biraz daha rahat oldu
ama yine de ilaç yakıyoo
canım yaaa çok sevindim ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

sağol cimcime cümlemizin inşallah canım

aslında ben mart annesı olmak cok ıstıyorum ama basladık bakalım sımdıden beklıyoruz gelsın mayıs ogrenelım hepımız
hamıslerımıze hayırlı olsun

kızlar mrb aralık annesi olcam ama sizlere daha yakınım bende 5 hafta içerisideyim satım 23 mart allah herkese sağlıklı sıhatli evlatlar kolay dogumlar nasip etsi inş. pazartesi günü kesemizi gördüm elhamdülillah 15 20 gun sonrada kalp atışı için gel dedi belirtileriiz eler acaba bende kasık agrısı ve sabahları gögüslerde agrı var bunun dışında bişe yok nazan ben yaşım 28

girip hesapladım sürpriz yapmazsa 28 aralık sanırım doğum tarihin. hayırlısı olsun canım sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah...
yanlış görmediysem yazdıklarının arasında hemoroit problemin varmış onunla ilgili önlem aldınmı arkadaşım aynı sıkıntı bendede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…