kızlarrr oldukça tedirgin olarak yazıyorum size bu yorumu...bilgisi,fikri olanlar yorumlarsa çok sevinirim...
benim c.tesi günü kontrolüm vardı,bu gittiğim doktor hamileliğimi öğrendiğim doktor oldu diye ona devam ediyim demiştim,arkadaş önerisi üstüne..bi önceki hafta karından ultrasonla kese görünmüştü..doktor c.tesi günü hem karından,hem vajinal baktı ve kesenin büyüdüğünü ama bebğin olmadığını söyledi..ölçümüne görede 7.haftanın içinde olduğumu ve 1 hafta sonrada bebek görünmezse boş gebelik olabileceğini belirtti,sonlandırmak gerekcek dedi..
biz eşimle şokkk tabiii...ama hiç içime sinmedi ve eski doktoruma gittim ordan çıkıp..kadın baktı ölçtü falan ve kese boyutu normal ve benim ölçümümde 5 haftalık görünüyo ayrıca bebeğin görünmemesi de normal dedi..ayın 20'sinde gel kontrole,herşey yolunda dedi...bu defada biz rahatladık tabi..bide bu kadına çok güvenip çok seviyorum...
ben düşüğümüde bu doktorla yapmıştım..herşeyimi biliyo ince detayına kadar..hatta ben bişey sormadan,söylemeden herşeyi o söylüyo bana ama diğer doktor öyle değildi,1 hafta önce keseyi gördüğümüzü bile bilmiyo bana soruyodu..neyse olay böyle,2 farklı dokgtor 2 farklı hastane (özel) ve 2 farklı yorum..insan iyiye inanmak istiyo elbette ama aklım karıştı birazda olsa..ölçüm neye göre,nasıl yanlış oluır ki?ya bidaha geçen seneki şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorumherşey allahtan tabi,hayırlısı ama inş ikinci doktorun dedikleridir doğru olan...
gerçi nettende araştırıyorum,9.haftada bile bebeği görmüş olanlar o kadar çok varki...kk'da da okudum hep hatta...ne dersiniz kızlar?