2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Çok tşk ederim canım herşey yolundaymış kese göründü küçük ama olsun 2 haftaya kadar kalpa atışlarıda duyulur inşallah

tatlımm hayırlı olsun inşallah kalp atışlarını da duyarsın bizim tarihler birbirine yakın dikkatimi çekti o yüzden bende yarın gidicem bakalım doktora hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk gidişim olucak bu gittiğinde haftasına göre kesede bebek görünüyo mu peki yada görünür müymüş??

tatlımm hayırlı olsun inşallah kalp atışlarını da duyarsın bizim tarihler birbirine yakın dikkatimi çekti o yüzden bende yarın gidicem bakalım doktora hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk gidişim olucak bu gittiğinde haftasına göre kesede bebek görünüyo mu peki yada görünür müymüş??
sağol canım sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın hayırlısıyla
bende gitmeyecektim aslında ama kasıklarımdaki ağrıdan dolayı gittim idrar keseni keşke doldursaydın dedi sonra gördü keseyi aklında bulunsun giderken bol su iç idrarını tut idrar kesen dolu olunca daha net belli oluyor

sağol canım sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın hayırlısıyla
bende gitmeyecektim aslında ama kasıklarımdaki ağrıdan dolayı gittim idrar keseni keşke doldursaydın dedi sonra gördü keseyi aklında bulunsun giderken bol su iç idrarını tut idrar kesen dolu olunca daha net belli oluyor

tamam canım çok sağolasın :)) yapıcam bu dediklerini bakalım hayırlısı olur inşallah,,çünkü durdukça kendimi çok dinliyorum her duyduğumu da kendime yoruyorum kafam acabalarla doluyo endişenmeyim diyorum ama olmuyo psikolojim bozulacak artık..bi doktora gidiyim güzel haberler alıyım da rahatlayım Allahın izniyle

kızlarrr oldukça tedirgin olarak yazıyorum size bu yorumu...bilgisi,fikri olanlar yorumlarsa çok sevinirim...

benim c.tesi günü kontrolüm vardı,bu gittiğim doktor hamileliğimi öğrendiğim doktor oldu diye ona devam ediyim demiştim,arkadaş önerisi üstüne..bi önceki hafta karından ultrasonla kese görünmüştü..doktor c.tesi günü hem karından,hem vajinal baktı ve kesenin büyüdüğünü ama bebğin olmadığını söyledi..ölçümüne görede 7.haftanın içinde olduğumu ve 1 hafta sonrada bebek görünmezse boş gebelik olabileceğini belirtti,sonlandırmak gerekcek dedi..

biz eşimle şokkk tabiii...ama hiç içime sinmedi ve eski doktoruma gittim ordan çıkıp..kadın baktı ölçtü falan ve kese boyutu normal ve benim ölçümümde 5 haftalık görünüyo ayrıca bebeğin görünmemesi de normal dedi..ayın 20'sinde gel kontrole,herşey yolunda dedi...bu defada biz rahatladık tabi..bide bu kadına çok güvenip çok seviyorum...

ben düşüğümüde bu doktorla yapmıştım..herşeyimi biliyo ince detayına kadar..hatta ben bişey sormadan,söylemeden herşeyi o söylüyo bana ama diğer doktor öyle değildi,1 hafta önce keseyi gördüğümüzü bile bilmiyo bana soruyodu..neyse olay böyle,2 farklı dokgtor 2 farklı hastane (özel) ve 2 farklı yorum..insan iyiye inanmak istiyo elbette ama aklım karıştı birazda olsa..ölçüm neye göre,nasıl yanlış oluır ki?ya bidaha geçen seneki şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorumherşey allahtan tabi,hayırlısı ama inş ikinci doktorun dedikleridir doğru olan...

gerçi nettende araştırıyorum,9.haftada bile bebeği görmüş olanlar o kadar çok varki...kk'da da okudum hep hatta...ne dersiniz kızlar?
merhba cnm kendini hemen strese sokma ben bundan önce bir boş gebelik geçirdim we 9 haftalıktı kürtaj ollduğumda o ana kadarda umutla bekledim 5 haftalık çok erken be gülüm dahaa . hemen strese sokma kendini

iyi geceler bugun keseyi gördük. 4 haftalığız meleğim annesine fazla panik yaşatmadan gösterdi kendini... cok tedirgindim ve yazmıştım da düşük tehlikesi de değil tamamen yerleşme kanamasıymış diye düşünüyorum çünkü reglime 4 gün kala çift çizgiyi görmüştüm... doktorum beni dış gebelik olabilir diye çok panikletti ve bir de kızlar her gittigimde dr ultrasyona sokuyo 4 güne 5 güne bir sizce de fazla değilmi abartmıyormu....dr umu değiştirmeyi düşünüyorum :113:
beni de eklerseniz memnun olurum (yaş 28 sat 13 nisan bdt 18 ocak ankara /van)

Merhaba arkadaşlar sat 5 insandı 6 Mayıs'ta kan testim 709 çıktı 9 unda tekrarladım 3500 dü doktor 9 Mayıs'ta 4hafta 2günlük kesen 4.4mm dedi karından baktı ultrasyona kesem biraz küçük gibi geldi hcg değerim yüksek çünkü bu ay yumurtlama takibi yaptırmıştım iki yumurtam vardı çoğul gebelik olabilirmi bilemedim tek kese var gerçi pco olduğum için birde belim ağrıdığı için önlem maksadıyla progestan verdi bana bide folbiol yarım içiyorum bu Perşembe tekrar gidiysem doktora inşallah bebişimi görebilirim kesem küçük hcgme göre bir sorun olurmuki kızlar?????????????? bu arada yeni üye oldum dolmuşum heyecanı paylaşmak iyi geliyor insana Rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip eder inşallah bizlere

tamam canım çok sağolasın :)) yapıcam bu dediklerini bakalım hayırlısı olur inşallah,,çünkü durdukça kendimi çok dinliyorum her duyduğumu da kendime yoruyorum kafam acabalarla doluyo endişenmeyim diyorum ama olmuyo psikolojim bozulacak artık..bi doktora gidiyim güzel haberler alıyım da rahatlayım Allahın izniyle

Allahın izniyle iyi haberlerini bekliyorum yaz mutlaka

yokcanım sakıncası yok ben kendim gidip istiyorum sakıncası varmı dedim sadece bebeği uyandırıyoruz dedi.üstüne tuttugundan rahat ol.ama başka sıkıntın varsa doktordan bilemem.

iyi geceler bugun keseyi gördük. 4 haftalığız meleğim annesine fazla panik yaşatmadan gösterdi kendini... cok tedirgindim ve yazmıştım da düşük tehlikesi de değil tamamen yerleşme kanamasıymış diye düşünüyorum çünkü reglime 4 gün kala çift çizgiyi görmüştüm... doktorum beni dış gebelik olabilir diye çok panikletti ve bir de kızlar her gittigimde dr ultrasyona sokuyo 4 güne 5 güne bir sizce de fazla değilmi abartmıyormu....dr umu değiştirmeyi düşünüyorum :113:
beni de eklerseniz memnun olurum (yaş 28 sat 13 nisan bdt 18 ocak ankara /van)

günaydın kızlar....yatcaz kalkcaz bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gitcez :1: çok heyecanlıyım...muhtemelen yarın sabahtan yazamam giremem ama eve dönünce size çok güzel haberler vermek istiyorum :) bugün dualarınıza beni de eklemeyi unutmayın...babamız gene izin aldı ama keseyi onun izin aldığı gün göremedik iki gün sonra ben tek gidince gördüm.inşallah kalp atışlarında babaya duyurur yavrum..küs mü acaba babaya diye eşimin eli karnımda uyuyo o günden beri :) barışmıştır heralde babasıyla :)

günaydın kızlar....yatcaz kalkcaz bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gitcez :1: çok heyecanlıyım...muhtemelen yarın sabahtan yazamam giremem ama eve dönünce size çok güzel haberler vermek istiyorum :) bugün dualarınıza beni de eklemeyi unutmayın...babamız gene izin aldı ama keseyi onun izin aldığı gün göremedik iki gün sonra ben tek gidince gördüm.inşallah kalp atışlarında babaya duyurur yavrum..küs mü acaba babaya diye eşimin eli karnımda uyuyo o günden beri :) barışmıştır heralde babasıyla :)

Günaydın canım ve tüm arkadaşlar.. heycanını çok iyi anlıyorum.. Pazartesi de ben gideceğim kalp atışı için ama benim biraz erken olacak gibi inşallah duyulur.. Haberini bekliyoruz.. Ama babasına da göstersin yaaa, onlar da bizim kadar heycanlı oluyorlar...

bu sabah yine azcık, pembe kahve akıntım oldu :( Ben korkusuz bir gebelik geçiremiycem galiba ( doktorum bi de rahat ol diyo) nasıl olucaksam.. Kızlar sizlerde de varmı 1 tek ben miyim..:14:

Günaydın canım ve tüm arkadaşlar.. heycanını çok iyi anlıyorum.. Pazartesi de ben gideceğim kalp atışı için ama benim biraz erken olacak gibi inşallah duyulur.. Haberini bekliyoruz.. Ama babasına da göstersin yaaa, onlar da bizim kadar heycanlı oluyorlar...

evet canım kesinliklee :) daha da heyecan yapsın diye mi sakladı ki geçen kendini...oyun istiyo canı heralde bebişimin :)

var var rahat ol.gelişimi normal gidiyorsa bebeginin korkma.o lekelerin anlamı olmazmış.dün bile içte kanama gördü bende doktor bugünde bekliom dışarı aksın diye akmıyor kasılmalarda damar çatlıyormuş,kanayıp durdugu için kahve olarak çıkıyor dışarı...

bu sabah yine azcık, pembe kahve akıntım oldu :( Ben korkusuz bir gebelik geçiremiycem galiba ( doktorum bi de rahat ol diyo) nasıl olucaksam.. Kızlar sizlerde de varmı 1 tek ben miyim..:14:

valla bilemicem canım benim beyaz,krem civarı hiç öyle pembelik kahvelik görünmedi akıntımda...ama doktor bişey yok diyosa vardır bi bildiği her gebelik aynı olmazmış ne de olsa

var var rahat ol.gelişimi normal gidiyorsa bebeginin korkma.o lekelerin anlamı olmazmış.dün bile içte kanama gördü bende doktor bugünde bekliom dışarı aksın diye akmıyor kasılmalarda damar çatlıyormuş,kanayıp durdugu için kahve olarak çıkıyor dışarı...

İnşallah canım ya.. Okadar çok düşük haberleri okudum ki korkuyorum çok.. Allahım sen koru diyorum hep.. Sağlık sıhhat ver..

gunaydın annişler nasılsınız önumde 1 bardak sut o bana bakıyo ben ona cesaret edipte içemiyorum kokuyo offffffffff

canım bendede sefaf bazen sarıya dönuyo korma doktorun gelişimi normal dediysee inş. hersey yolunda gidecek ve evlatlarımız alacagız kucagımıza

Back
X