slm pufpuff;sevgili ocak anneleri.. Canım topiğim.. Ben tam 1 haftalık ceza almıştım kk'da o yüzden hiç giremedim 1 hafta boyunca.. Aaaay özledim yahu sizleri,burayı.. olmayınca baya bi eksiklik oluyo.. Eğer liste için eklenmek isteyen falan olduysa lütfen tekrar yazsınlar,çünkü sayfa çoooook fazla ilerlemiş geri dönüp hepsine bakacak vaktim yok malesef.. Görüşmek üzereeeee
sevgili ocak anneleri.. Canım topiğim.. Ben tam 1 haftalık ceza almıştım kk'da o yüzden hiç giremedim 1 hafta boyunca.. Aaaay özledim yahu sizleri,burayı.. olmayınca baya bi eksiklik oluyo.. Eğer liste için eklenmek isteyen falan olduysa lütfen tekrar yazsınlar,çünkü sayfa çoooook fazla ilerlemiş geri dönüp hepsine bakacak vaktim yok malesef.. Görüşmek üzereeeee
Selam bacilarim coraspirin ve kan sulandirici igne vurulan arkadaslarim benim vucudumda igne batmis gibi kizarikliklar wardi bikacgundur nebu diye kendimi incelerken kendimi doktorda buldum deri akti kilcal damar kanamalari olmus ama doktorum hala ilaci biraktirmadi muayneye geliyimmi gerekmez dedi bole bise yasiyon warmi
günaydın güzel anneler ve onların minnak kuzuları kızlar benim dişetlerim çok fena kanıyo napcaz bilmiyorum
bebegım gerıden gelıyodu dusuk uzerıne oldu doktor gec döllenme olmuş olabılır dedı ilk cocugumda oldugu ıcın acemıyım yetişirmi bılemedım buraya basladım yazmaya aralık annelerınede gırıyorum buraya alıştım dıye bırakamadım ismım lısteye yazılsın ıstemıyorumkı ama gelmiyim madem öyle
Ne alakası var gel tabii, belki bizimki de Aralık'ta doğacak ne belli. Ben çok isterim aslında Aralık'ta doğsun ama kısmet. Sağlıkla doğsun da önemli olan o.
hayır canım bende iğne kullanıyorum üstelik kızımda da 36 hafta boyunca kullandım ama hiç böyle bir şey yaşamadım önemli olsa mutlaka çağırırdı ben iki dr la görüşüyorum ikisi de iğnenin hiçbir zararı olmayacağını söylüyorlar ve yaygın olarak kullanılıyor ben kızıma hamileyken bu kadar yaygın değildi. çok kafana takma rahat ol hayırlısıyla alacağız bebekleri kucağımıza inş
Aralıkta olurlarsaki bu ihtimal hepimiz de var.. 1 yaş büyük olacaklar :) eşim de aralık doğumlu..
günaydın güzel anneler ve onların minnak kuzuları kızlar benim dişetlerim çok fena kanıyo napcaz bilmiyorum
Benim eşim de 30 Aralık doğumlu. Ama ben 20 Aralıktan önce doğsa da yay burcu olsa diye düşünmeye başladım. Oğlaklar iyidir de yaylar daha bir cingöz, uyanık oluyorlar. Hakkını yedirmez, yiyenin burnundan getirir ne güzel. Oğlak burçları sakin insanlar. Eşim de öyle kız kardeşim de.
Ama yay olursa hiç söz dinlemez. Oğlağa dinletirim yine
eşim yay canım . 1 aralık.. Çok haraketlidir.. Çabuk sıkılır.. zor begenir. Karar vermekte zorlanır.. Bence oğlak daha iyi.. uysal olur diye umu ediyorum..
sevgili ocak anneleri.. Canım topiğim.. Ben tam 1 haftalık ceza almıştım kk'da o yüzden hiç giremedim 1 hafta boyunca.. Aaaay özledim yahu sizleri,burayı.. olmayınca baya bi eksiklik oluyo.. Eğer liste için eklenmek isteyen falan olduysa lütfen tekrar yazsınlar,çünkü sayfa çoooook fazla ilerlemiş geri dönüp hepsine bakacak vaktim yok malesef.. Görüşmek üzereeeee
Benim eşim de 30 Aralık doğumlu. Ama ben 20 Aralıktan önce doğsa da yay burcu olsa diye düşünmeye başladım. Oğlaklar iyidir de yaylar daha bir cingöz, uyanık oluyorlar. Hakkını yedirmez, yiyenin burnundan getirir ne güzel. Oğlak burçları sakin insanlar. Eşim de öyle kız kardeşim de.
Ama yay olursa hiç söz dinlemez. Oğlağa dinletirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?