2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
slm pufpuff;
ilk bebek
sat:29 mart 2013
beklenen doğum tarihi: 4 ocak 2014

Bu aralik annesi ocak annesi olayina deginmek istiyorum ben aralikta dogum yapma olasiligi da olan ocak annesiyim ama bu forum a yaziyorum digeribi sadece okuyorum cunku diger forum benden cok onde gidiyor burdaki hamislerle daha paralel gidiyorum allah nasip edip dogum yaparsak da ayi ne olursa olsun bu forumda paylasim yapicazz

hoşgeldin cnm geçmiş olsunnn

günaydın güzel anneler ve onların minnak kuzuları kızlar benim dişetlerim çok fena kanıyo napcaz bilmiyorum

hayır canım bende iğne kullanıyorum üstelik kızımda da 36 hafta boyunca kullandım ama hiç böyle bir şey yaşamadım önemli olsa mutlaka çağırırdı ben iki dr la görüşüyorum ikisi de iğnenin hiçbir zararı olmayacağını söylüyorlar ve yaygın olarak kullanılıyor ben kızıma hamileyken bu kadar yaygın değildi. çok kafana takma rahat ol hayırlısıyla alacağız bebekleri kucağımıza inş

günaydın güzel anneler ve onların minnak kuzuları kızlar benim dişetlerim çok fena kanıyo napcaz bilmiyorum

günaydın canım .. öncelikle doktoruna danış.. sonra ona göre dişmacunlarından kullan.. ben de de burun kanaması oluyor ama az..

Ne alakası var gel tabii, belki bizimki de Aralık'ta doğacak ne belli. Ben çok isterim aslında Aralık'ta doğsun ama kısmet. Sağlıkla doğsun da önemli olan o.

Ne alakası var gel tabii, belki bizimki de Aralık'ta doğacak ne belli. Ben çok isterim aslında Aralık'ta doğsun ama kısmet. Sağlıkla doğsun da önemli olan o.

Aralıkta olurlarsaki bu ihtimal hepimiz de var.. 1 yaş büyük olacaklar :) eşim de aralık doğumlu..

Canim 15+1 imbende 28. Haftaya kadar kullancam esmer olmama ragmen benekler belli neyse ne önemi war bebekime zarari olmasin heryanin morarsin:)

günaydıınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr..
pufpuffum hoş geldin canım cezan bitmiş şükür...

annecikler Mevlana ne demiş;

gel gel ne olursan ol yine gel
ister kasım- ister aralık-ister ocak-ister şubat-isterse mart annesi ol yine gel

nerede yazmaktan keyif alıyorsak elbetteki orada fikir alışverişinde bulunacağız...

Aralıkta olurlarsaki bu ihtimal hepimiz de var.. 1 yaş büyük olacaklar :) eşim de aralık doğumlu..

Benim eşim de 30 Aralık doğumlu. Ama ben 20 Aralıktan önce doğsa da yay burcu olsa diye düşünmeye başladım. Oğlaklar iyidir de yaylar daha bir cingöz, uyanık oluyorlar. Hakkını yedirmez, yiyenin burnundan getirir ne güzel. Oğlak burçları sakin insanlar. Eşim de öyle kız kardeşim de.
Ama yay olursa hiç söz dinlemez. Oğlağa dinletirim yine

kızlar dün akşam 9a kadr işteydim sandalye üstündeyım rica üzerıne baskası ıcın kaldım. ama bıdaha tövbe sabaha kadar bel agrısndan yatamadım ki suan ısteyım hala agrıyor sızdede bole sıddeylı agrılar oluyormu??

günaydın canımcım.. geçmiş olsun...internetten biraz baktım folikasit eksikliği,b12 eksikliği ve hormonlarla alakalı kanarmış..4-6 ay arası diş hekimine gitmek için en iyi vakitmiş canım.. yani şimdi zamanı bence önce kadın doğum uzmanına danış onun belirteceği işlemlerden sonra diş hekimine mutlaka görünmelisin..

Günaydın kızlar bugün dr gidicez.bu sefer ankete katılırız inşlh. Kim nerde ne kadar rahat yazıyor ise oraya gitsin.kimin kimden önce doğum yapacağını kimse bilmez.Benim 2ocak büyük ihtimal sezeryanla aralıkta bebişim kucağımda olur.Ben ocak annelerinde olmak hoşuma gidiyor.

eşim yay canım . 1 aralık.. Çok haraketlidir.. Çabuk sıkılır.. zor begenir. Karar vermekte zorlanır.. Bence oğlak daha iyi.. uysal olur diye umu ediyorum..

eşim yay canım . 1 aralık.. Çok haraketlidir.. Çabuk sıkılır.. zor begenir. Karar vermekte zorlanır.. Bence oğlak daha iyi.. uysal olur diye umu ediyorum..

Benim eşim de oğlak, ondan yay olsa diyorum :)
Çok iyiler, çok sakinler, melek gibiler gerçekten ama biraz da cadı olsun istiyorum benim kızım. Kız kardeşim çok zorlandı iş hayatında falan. Eşim de öyle, hiç etliye sütlüye karışmaz, kendi halinde. Oğlak olurlarsa kuzu gibi olacaklar ama kuzu

Hoşgeldin sefalar getirdinnnn

Yaş 25
İlk çocuk
Sat: 12 nisan
Tahmini doğum tarihi:18 ocak

Bizim aile ocak doğumlu bende aralık doğumlu olmasını istiyorum.eşimle annem aynı gün 5 ocak babam 13 ocak üçüde oğlak ben 26 ocak kova burcu.iki kız kardeşiz sadece o ağustos doğumlu.Ben bebeğinin yay burcu olmasını istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…