2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
paşam valla napıcaz odunlarla bilmem ama çok canım sıkıldı bi de hamileyim zaten hassasız, insan ayrı bir ilgi bekliyor.. bu arada ben de erkek bebeğe pipili diyorum valla, çok komik geliyor. büyük ihtimal benimki de pipili içimden öyle geliyor

Bacım bugun benimkide bozdu kafamı neymiş efendim niye durup dururken aglıyomusum yahu aglarım tabi hassas dönemdeyim anlasana be adam! Di mi ama???

vallahi benimk
12 sendir adam olmadı ebem sevgililer günü desen sen benim karımsın der dogum günüm olsa şimdi yaşını neden hatırlatıyım canım der anlıcagın herşeye bri lafı var yılbasında hediye isterim gıcıklıgına bzi yabancımıyzı deramma velakin yaptınmıda süprizin kralını yapar öyle böyle degil
bende istiyom bende bende banane :))

:113::113::113::113:getti içli köfte gzüeli ama dur o gelir bak ben ona ne yapıyom ezana az kaldı ben yavaş yvaş cxacıgımı yapıyım eşime mamlaarı hazırlıyım
Kzılar bügün nedense bri acıktım allahım yedim yenid halen açım bu bebek sapıttı bugün vallahi onunla kavga ettim be annem dedim daya yeni yemegini meyveni yedin ne oluyor anlamadımki sana dedim bu son tabak dedim hem diyorum hemde gülüyorum insan dogmamış bebegiyle konuşurmu kilo alırsamda arda bey beni bri gzüel öper:18::18:ne yapsamda az öz yesemde kilo versen düşünmekteyim

Beni de ekleyin.
Sat: 22 Nisan
Beklenen doğum: 13 Ocak
Cinsiyetini Allah bilir

Beni de ekleyin.
Sat: 22 Nisan
Beklenen doğum: 13 Ocak
Cinsiyetini Allah bilir

Bu arada yaş: 34
2. Çocuk

canlar şubattan gene ben geldim gene bir sorum var cvplarsanız sevinirim.benim vucudumun değişik yerlerinde kalp atıo gibi damarlar içeri girip çıkıp duruo gözümle görüyorum titremeyi bunu yaşayan var mı acaba aranızda

çok belirgin yaşıyorum canım.. kıyafetlerimden bile belli oluyor.. Artık vicudumuzda dolaşan kan miktarı çok fazlalaşıyor.. Normal korkma..

çok belirgin yaşıyorum canım.. kıyafetlerimden bile belli oluyor.. Artık vicudumuzda dolaşan kan miktarı çok fazlalaşıyor.. Normal korkma..

canım allah razı olsun gerçekten ALLAH razı olsun küçük bir ilçedeyim düşük riskimde var yola çıkamıyorum o yüzden iii bir muaynem olamıyor beni rahatlattın rabbimde seni rahatlatsın sadece karnında değil dimi benim bacaklarda kollarda heryerde çok değişik oluyor

Nasıl

Berra iken Amine mi olmuş? Hiç duymamıştım.

PArdon annesi diye okumuşum tamam. Mesajı silemediğim için editliyorum

Son düzenleme:

Geçmiş olsuuunnn, hoşgeldin

Aynen öyle yürürken boşluğa basar gibi hissediyorum çoğu zaman.

bu son adet tarihi mart olan anne adayları neden ocak annelerinde ki, onların aralık annesi olması gerekmiyor mu. hatta 10 oacağa kadar olanların çoğu aralıkta doğuracak

bebegım gerıden gelıyodu dusuk uzerıne oldu doktor gec döllenme olmuş olabılır dedı ilk cocugumda oldugu ıcın acemıyım yetişirmi bılemedım buraya basladım yazmaya aralık annelerınede gırıyorum buraya alıştım dıye bırakamadım ismım lısteye yazılsın ıstemıyorumkı ama gelmiyim madem öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…