paşam valla napıcaz odunlarla bilmem ama çok canım sıkıldı bi de hamileyim zaten hassasız, insan ayrı bir ilgi bekliyor.. bu arada ben de erkek bebeğe pipili diyorum valla, çok komik geliyor. büyük ihtimal benimki de pipili içimden öyle geliyor
paşam valla napıcaz odunlarla bilmem ama çok canım sıkıldı bi de hamileyim zaten hassasız, insan ayrı bir ilgi bekliyor.. Bu arada ben de erkek bebeğe pipili diyorum valla, çok komik geliyor. Büyük ihtimal benimki de pipili içimden öyle geliyor
bende istiyom bende bende banane :))
sevgili ocak anneleri.. Canım topiğim.. Ben tam 1 haftalık ceza almıştım kk'da o yüzden hiç giremedim 1 hafta boyunca.. Aaaay özledim yahu sizleri,burayı.. olmayınca baya bi eksiklik oluyo.. Eğer liste için eklenmek isteyen falan olduysa lütfen tekrar yazsınlar,çünkü sayfa çoooook fazla ilerlemiş geri dönüp hepsine bakacak vaktim yok malesef.. Görüşmek üzereeeee
Beni de ekleyin.
Sat: 22 Nisan
Beklenen doğum: 13 Ocak
Cinsiyetini Allah bilir
sevgili ocak anneleri.. Canım topiğim.. Ben tam 1 haftalık ceza almıştım kk'da o yüzden hiç giremedim 1 hafta boyunca.. Aaaay özledim yahu sizleri,burayı.. olmayınca baya bi eksiklik oluyo.. Eğer liste için eklenmek isteyen falan olduysa lütfen tekrar yazsınlar,çünkü sayfa çoooook fazla ilerlemiş geri dönüp hepsine bakacak vaktim yok malesef.. Görüşmek üzereeeee
Beni de ekleyin.
Sat: 22 Nisan
Beklenen doğum: 13 Ocak
Cinsiyetini Allah bilir
Pardon ama SAT:22 nisan ise beklenen doğum 13 ocak olamaz.29 ocak falan olmalı canım
Benimki sezeryan olacak. O yüzden iki hafta önce olacak
Neden öyle??Mecburi sezaryen mi,senin isteğin mi?
İlk doğumum sezeryandı.
canlar şubattan gene ben geldim gene bir sorum var cvplarsanız sevinirim.benim vucudumun değişik yerlerinde kalp atıo gibi damarlar içeri girip çıkıp duruo gözümle görüyorum titremeyi bunu yaşayan var mı acaba aranızda
çok belirgin yaşıyorum canım.. kıyafetlerimden bile belli oluyor.. Artık vicudumuzda dolaşan kan miktarı çok fazlalaşıyor.. Normal korkma..
Ben de bi katkıda bulunayım. Peygamber efendimizin annanesinin adı Berre'ymiş (Arapçadaki duruma göre a veya e diye söyleniyor sonu). Peygamber efendimiz İslam yayılmaya başladıktan sonra uygun olmayan isimleri değiştirmiş. Berre de bunlardan biri. Zeynep adıyla değiştirilmiş evet.Ben de çok beğenmiştim ilk duyduğumda.
Bu açıklamayı bana Dr yapmıştı ve o zamn tansiyonum 10/6 idi.. Yani normal dedi.. Tabii bünyeye de alakalı... Ben dışarı çıkmadıkça iyiyim ama hamilelikte sıcaktan etkilenme, çabuk yorulma da tansiyonla birleşip baş dönmesi yapıyor
bu son adet tarihi mart olan anne adayları neden ocak annelerinde ki, onların aralık annesi olması gerekmiyor mu. hatta 10 oacağa kadar olanların çoğu aralıkta doğuracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?