2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bende dün itibariyle 12 haftalık hamileyim allah hepimizinkini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin ikili testi üç sefer gitmeme rağmen yaptıramadım bebek doktorun istediği şekilde bir türlü durmuyo ensesini göremiyor doktor meraktan ölüyorum bu normal mi

Kızlar renkli ultrasona giren var mı içinizde?Bne en son 28 haziranda gittim ikili test için kan verdim,bana test sonuçlarını telefonda söyledi,Allah'a şükür birşey yok,bende sordum benden daha test istiyecekmisiniz diye,hayır sadece 2 kere renkli ultrason'a giriceksin ve 28.hafta da şeker taraması var o kadar dedi,hangi hafta renkli ultrason ile bakıyorlar,birde renkli ile renksiz arasında ne fark var,neleri görebiliyor başka?

Berra ismini ben de çok seviyordum, çok da güzel anlamları var. Sonra öğrendim ki, peygamberimiz bu ismi koyan bir sahabenin çocuğunun ismini değiştirip Zeynep yapmış. Ondan sonra vazgeçtim.

Ben de bi katkıda bulunayım. Peygamber efendimizin annanesinin adı Berre'ymiş (Arapçadaki duruma göre a veya e diye söyleniyor sonu). Peygamber efendimiz İslam yayılmaya başladıktan sonra uygun olmayan isimleri değiştirmiş. Berre de bunlardan biri. Zeynep adıyla değiştirilmiş evet.Ben de çok beğenmiştim ilk duyduğumda.

hoş geldin paşam. daha gidersen ben de saçını yolarım.
hahay ordan nasıl yetişicen acaba saçlarıma yiyosa gelde çek kız zaten 2 dal kaldı 2 ablam var en büyügü 43 yaşında kadının saçı siyah benim saçlarım beyazladı sıkıntıdan derten eşimin oglumuz ölünce simsiyah saçları beyazladı 1 günde diyordularda inanamzdım dedim paşam seeenin saçına ne olmuş
buda ayrı bir manyak ögrenemedinmi bebem erkekler odun bir odunda benim evde var 12 senedir aynı evde yaşıyoshep derim hayatım bugün günlerden ney başlar saymaya bakarım işne gelmez neydi he buldum hıdır ellez der 6 mayısat evlendikya biz bugün evlilik yıol dönümümüz deyince gülereken ay hatırlatma şu kara günümü derher sene aynı şaka en son hatırladı ama pasta almıştı ilk defaonun için erkeklerden ilgi beklemek yersins en süprizini yapıcen olucek biticek
canım ben agdayı bıraktım eldivenle alıyorum üstünden makinayla geçiyorum oluyor bitiyor
selammmmmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınz bugün? ne var ne yok inşallah herkes iyidir?
özeline bak ne yapam bebem sizlerle yazışırken ana baktım eşim gelmiş saat 4 dedim hayırdır erkencisin herkez oruç dedi öylen bıraktık işi dedi şimdi yeni marketten geldi yattı kıyamam ben oruç tutuyum dediydimtya bugün allahım ne açıktım öyle böyle degil kilo alıcam diye aklım çıkıyor:18::18:
Ben sir ağda yaptırıyorum yıllardır, hamile kalınca ay aman değiştirsem mi zararı olur mu diye hiç düşünmedim. Ya ben bu kadar ince düşünmüyorum ben de bir sorun mu var :44:
sır agda yaptırman gzüel benim aklıma brişey takıldı merake idyorum bulmuşken soruyum sana bebemşimdi bu ssır agdayı yapıyolar makineleri var degilmi içine çubuk koyuyorlarya onla sürüyolar oldu senden önce başkalarını yaptılarsasonra sende kullandılarsa allah korusun ondada hastalık olunca agda yapınca kanama oluyor kendimden biliyorum kanla hastalık geçersenasıl oluyor bu agda anlat bakalım paşana vallahi merak ettim ben bile agdaya gidiyorum içim sinmiyor kaşlarımı aldırmaya aynı çubukla ondan iple aldrıyorum:18:birde doktorum bana agda erken dogumu tetikler briden çekince rahimi uyarır birde enfeksiyona davetiye çıkarırsın dedi şimdilik eldivenle yapıyorum göbegimden alamzsam mecbur jilet hiçte sevmem mam ne yapayım
canım benim doktorun makinesi degişik bende bebegimi karşıdaki tv seyrediyorum 116 ekran kocaman haliyle resimelrimizde netkiloyla alakalı olabilri bened kiloluyken doktorum göbeginin yagından bebegi zor görüyorm dedi çok karnıma vurmuştur doktor görmek için
çooooook sevindimmmmmmm sakın gitme beraberce doğuracağız ve inş. Berab erce de büyüteceğiz allahın izniyle
ocak anneleri olucaz işşallah gene karnım acıktı ya allahım bugün ne oldu bu bebege doymak bilmiyor maşşallah
Cok sukur randevu guzel gecti oglusum iyiymis

Eki Görüntüle 753147

Teyzeleri biz doktora gittik.. Ve yine erkek dedi %100 değil ama anketi onayladım pipiyi gördük resmen... Ama 1 sn durmadı resim zor aldı doktor... Çok yaramaz bu dedi :)
maşşallah bri pipili daha he
Şuan işteyim. Öyle ağırlık çöktü öyle uyku bastrdı ki gözlerimi zor açıyorum :111::111::111:

Korkuyorum masanın üzerine düşüverecek kafam :86: :86: :86:
diren canım az kaldı
yine beni kimse sallamıyoooo alınganlığım tuttu,kızlar bu ultrason fotolarınız niye bu kadar net diyorum?Benim göbeğim yağlı o yüzden mi benimki kötü çıkıyo?
bendede kilo oldugundn degil canım o doktorun aletlerinde vardır
canım bende olmadı bilmiyorum sadece morardı okadar bride lim kesilince kanamsını zor durduruyorum
Eki Görüntüle 753239 teyzoşlar burda bebişim 10 haftalık bizede cinsiyet tahmini yapınn :)

erkek doguruecz senle biz

sevgili ocak anneleri.. Canım topiğim.. Ben tam 1 haftalık ceza almıştım kk'da o yüzden hiç giremedim 1 hafta boyunca.. Aaaay özledim yahu sizleri,burayı.. olmayınca baya bi eksiklik oluyo.. Eğer liste için eklenmek isteyen falan olduysa lütfen tekrar yazsınlar,çünkü sayfa çoooook fazla ilerlemiş geri dönüp hepsine bakacak vaktim yok malesef.. Görüşmek üzereeeee

yorumlar birbirne karışmış he paslanmışmıyım neyartık idare edin okuyanlar anlar zaten neyse kızlar nepiyonuz

Canım özledik ... sonuçların nasıl? Neler yaptın anlat biraz...

merhaba arkadaslar 2 haftadr neredeyse hıc gıremıyorum nasılsınız ıyımısınız ? bulantılarınız nasıl oldu ? benm bı ara gecdı gıbı oldu tekrar basladı 1 haftadr cok kötuyum..az yemeye basladım ama yınede cıkarıyorum.oruc tutamıyorum zaten bulantılar yuzunden bebegımın cınsıyetını ogrenmeye haftaya gıdıcem nasıpse..sızınkıler bellı oldumu ıkılı teste ? benm doktrum daha erken sylemek ıcın dedı we bısy demedı bende suan tatıldeyım we burda baska bı doktra gıdıcem meraktan oluyorum we daha bısy alamadım bebısıme :) 3 bucuk ay olduk sanırım :)

bırde cokmu erken acaba bebısıme kıyafet almak ıcın ama napıyım sabırsızlanıyorummm ?

zemheri:
yaş 30
2. çocuk
sat: 5 nisan
tahmini doğum tarihi:10 ocak

bu son adet tarihi mart olan anne adayları neden ocak annelerinde ki, onların aralık annesi olması gerekmiyor mu. hatta 10 oacağa kadar olanların çoğu aralıkta doğuracak

bende sabırsızlanıyorum bişeyler almak için kız olursa ablasından var ama erkek olursa bir sürü ciciler almam lazım cinsiyeti bi belli olsa

İçli köfte yaptım kayınvalidemlere benim koca çok sever kaynanamın bilmediği tek yemek zaten:) oruç tutamıoz bari sevaba ortak olim dedim:)

hoş geldin bebem
İçli köfte yaptım kayınvalidemlere benim koca çok sever kaynanamın bilmediği tek yemek zaten:) oruç tutamıoz bari sevaba ortak olim dedim:)

ama ben ama ben :99::99::99::99:
anladın sen onuçabuk banada getir çok severim yeminle bri arkadaşım var malatyalı çok gzüel yapar diyimde yapsan senden ban fayda yoknasıl yaptım sudamı yagdamı kızartın kız ay agzımın sularını siliyim bari
sen nerelisin bakalım anlat dinliyom

Bende istiyom bende bende banane :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…