- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
Bence erkek bebek,nuba göre açılı duruyor bebek,ama tabii yanılıyor olabilirim.
orkide sesin cıkmıyor benmı göremiyorum mesajlarını yoksa :):)
Berra ismini ben de çok seviyordum, çok da güzel anlamları var. Sonra öğrendim ki, peygamberimiz bu ismi koyan bir sahabenin çocuğunun ismini değiştirip Zeynep yapmış. Ondan sonra vazgeçtim.
hoş geldin paşam. daha gidersen ben de saçını yolarım.
kızlar dün gece çok ağladım, bebeğimi de üzdüm, konuya gelince dün evlilik yıldönümümüzdü ve eşimde tık yokve bu 3. yıldönümüz ve şimdiye kadar özel bişey olmadı. birinde annemlerdeydik, birinde taşınıyorduk. ama bu sene bahanemiz yoktu bi de hamileydim 2 sene bekleyişten sonra. ağladım gece yatınca duydu sesimi, bi de unuttum diyo, kaç gündür ben söylüyorum, ondan önceki gecede 12 yi geçince kutladı bunu da ben hatırlattım tabi, nasıl unutur, ben de unutmadın önemsemedin sadece dedim, büyük bişey beklemedim ki bi çiçek, bi pasta falan, bi de özür dilerim seneye unutmucam diyo, çok kırıldım kızlar ya
canım ben agdayı bıraktım eldivenle alıyorum üstünden makinayla geçiyorum oluyor bitiyorslm tatlı analar ve kuzuları
sıcak sıcak
ya birşey sorcam size genital bölgenizi neyle alıyorsunuz?
nette araştırdım ağda iyi diyende var kötü diyen var. tam çözemedim. belli bir süre daha ağdayla kendimiz alrız sonra güzellik slnlarında aldırmaya mı gitcez?
selammmmmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınz bugün? ne var ne yok inşallah herkes iyidir?
sır agda yaptırman gzüel benim aklıma brişey takıldı merake idyorum bulmuşken soruyum sana bebemBen sir ağda yaptırıyorum yıllardır, hamile kalınca ay aman değiştirsem mi zararı olur mu diye hiç düşünmedim. Ya ben bu kadar ince düşünmüyorum ben de bir sorun mu var :44:
canım benim doktorun makinesi degişik bende bebegimi karşıdaki tv seyrediyorum 116 ekran kocaman haliyle resimelrimizde net
oh çok şükür okumaya yetişebildim ne çok kaynatmışsınız yaw, sadece bu günü okumak saatlerimi aldı
herkes iyidir umarım
PAŞAM olumlu şeyler düşün olumlu şeyler olsun eşine de bebeğine de yazık üzme kimseleri, kendine dikkat et rabbim koruyacak inşallah bu defa bebeğini
normal doğum yapmış biri olarak bu filmin gerçekliğine kimse inandıramaz beni. su kesesi nerede patladı o su nasıl o kadar pırıl pırıl, o bebek neden o kadar temiz doğdu. herşeyden geçiyorum doğuran bir kadın da kocası da o kadar sakin olamaz mümkün değil, epiduralle bile...
bu göbeğin aynısı bende de var aldığım 2,5 kg ama göbek maşallah. ilk hamileliğimde 5. ayda çıkmıştı karnım bunda 2 aylıkken göründü sıpam
bence de ilk 3-4 ay için fazla birşey almayın özellikle 0-3 ay olanlardan 3 parçadan fazla kesinlikle almayın ben birer kere bile giydiremedim. bebekler ilk ayda yaklaşık 1,5 kilo alıyor ve 0-3 aylar öylece kalıyor. bir de çok hediye geliyor cicili bicili hepsini giydirmeye yetişemiyor insan
koyun gibi yani :) ben de çok dinledim bu hikayelerden orak biçerken doğurup ertesi gün yeniden tarlaya giden falan. çok şanslıyız çok
yeşil zeytini ben de çok tüketiyorum mide yanmama çok iyi geliyor. kokularla aram berbat en ufak kokuyu duyup lavaboya atıyorum kendimi, evdeki oda spreyini bile kapattım parfüm sıkmayı bıraktım, iyilere bile tahammülüm yok varın kötüleri siz düşünün
içinde olduğun hafta söyleniyor sayarken biten değil. biz ilkini 20. haftada öğrenebildik. şimdiki doktorum 18den önce birşey söylemek yanlış olur dedi öylece geri döndük16 dan sonra kesin birşeyler söylenebilir sanırım ama 7. ayda cinsiyeti değişen bebek biliyorum sürprizlere hazırlıklı olmak lazım
bu iletide isim karışıklığı var sankiama kadın haklı nihayetinde tavşan çıkacak değil ya :)
biz düşünüyoruz da cinsiyeti bilmeden çok zor oluyor. kız olursa zehra kesin de yanına birşey bulacağız, erkek hiç düşünemiyoruz ilkimiz zaten erkek onun adı deniz enes. sena çok hoşumuza gidiyor övgü anlamına geliyormuş. zehra sena fena değil ama biraz daha şık bir isim mi arasak zehranın yanınakız olacağı kesin ya hiç erkek ismi bakamıyoruz, yavuz ismi çok hoşuma gidiyor, poyraza da hastaydım bir zamanlar ama kurtlar vadisi poyraz isminden soğuttu beni. bakalım hayırlısı
sen annesiysen o da babası bir giysi için kıracak mısın adamı emin ol deymez, hastaneden öyle getir evde "aaaaa işedi bu tuluma"der çıkarırsın olur biter, dalaştığına deymez
sena diyebilirim takığım bu ara bu isme bir de sarya var yakın zamanda duyduğum özgürlük anlamına geliyormuş ama ismin kökeni konusunda sıkıntı var bazı kaynaklarda farsça bazılarında ermenice bazılarında kürtçe olarak geçiyor. kulağa gelişi çok güzel bence.
nane ve adaçayını demle soğut günde 3 defa gargara yap 3 günde kesileceğinin garantisini veririm
3-6 ay arasında diş tedavisi yapılabiliyor diye duymuştum, kırık derin değilse belki morfinsiz dolgu yapılabilir, bir diş hastanesiyle görüş istersen tek doktorla kalma
umay nelek adı değil canım anneleri koruduğuna inanılan göktürk tanrıçasının adı, kuranla falan alakası yok haberin olsun sana bilgi veren yanlış vermiş. konudaki bilgim kesin.
çooooook sevindimmmmmmm sakın gitme beraberce doğuracağız ve inş. Berab erce de büyüteceğiz allahın izniyle
Cok sukur randevu guzel gecti oglusum iyiymis
Eki Görüntüle 753147
Teyzeleri biz doktora gittik.. Ve yine erkek dedi %100 değil ama anketi onayladım pipiyi gördük resmen... Ama 1 sn durmadı resim zor aldı doktor... Çok yaramaz bu dedi :)
diren canım az kaldıŞuan işteyim. Öyle ağırlık çöktü öyle uyku bastrdı ki gözlerimi zor açıyorum :111::111::111:
Korkuyorum masanın üzerine düşüverecek kafam :86: :86: :86:
bendede kilo oldugundn degil canım o doktorun aletlerinde vardıryine beni kimse sallamıyoooo alınganlığım tuttu,kızlar bu ultrason fotolarınız niye bu kadar net diyorum?Benim göbeğim yağlı o yüzden mi benimki kötü çıkıyo?
canım bende olmadı bilmiyorum sadece morardı okadar bride lim kesilince kanamsını zor durduruyorumSelam bacilarim coraspirin ve kan sulandirici igne vurulan arkadaslarim benim vucudumda igne batmis gibi kizarikliklar wardi bikacgundur nebu diye kendimi incelerken kendimi doktorda buldum deri akti kilcal damar kanamalari olmus ama doktorum hala ilaci biraktirmadi muayneye geliyimmi gerekmez dedi bole bise yasiyon warmi
sevgili ocak anneleri.. Canım topiğim.. Ben tam 1 haftalık ceza almıştım kk'da o yüzden hiç giremedim 1 hafta boyunca.. Aaaay özledim yahu sizleri,burayı.. olmayınca baya bi eksiklik oluyo.. Eğer liste için eklenmek isteyen falan olduysa lütfen tekrar yazsınlar,çünkü sayfa çoooook fazla ilerlemiş geri dönüp hepsine bakacak vaktim yok malesef.. Görüşmek üzereeeee
sevgili ocak anneleri.. Canım topiğim.. Ben tam 1 haftalık ceza almıştım kk'da o yüzden hiç giremedim 1 hafta boyunca.. Aaaay özledim yahu sizleri,burayı.. olmayınca baya bi eksiklik oluyo.. Eğer liste için eklenmek isteyen falan olduysa lütfen tekrar yazsınlar,çünkü sayfa çoooook fazla ilerlemiş geri dönüp hepsine bakacak vaktim yok malesef.. Görüşmek üzereeeee
merhaba arkadaslar 2 haftadr neredeyse hıc gıremıyorumnasılsınız ıyımısınız ? bulantılarınız nasıl oldu ? benm bı ara gecdı gıbı oldu tekrar basladı 1 haftadr cok kötuyum..az yemeye basladım ama yınede cıkarıyorum.oruc tutamıyorum zaten bulantılar yuzunden bebegımın cınsıyetını ogrenmeye haftaya gıdıcem nasıpse..sızınkıler bellı oldumu ıkılı teste ? benm doktrum daha erken sylemek ıcın dedı we bısy demedı bende suan tatıldeyım we burda baska bı doktra gıdıcem meraktan oluyorum we daha bısy alamadım bebısıme :) 3 bucuk ay olduk sanırım :)
bırde cokmu erken acaba bebısıme kıyafet almak ıcın ama napıyım sabırsızlanıyorummm ?
İçli köfte yaptım kayınvalidemlere benim koca çok sever kaynanamın bilmediği tek yemek zaten:) oruç tutamıoz bari sevaba ortak olim dedim:)
maşallah canım ne beceriklisin
İçli köfte yaptım kayınvalidemlere benim koca çok sever kaynanamın bilmediği tek yemek zaten:) oruç tutamıoz bari sevaba ortak olim dedim:)
hoş geldin bebemsevgili ocak anneleri.. Canım topiğim.. Ben tam 1 haftalık ceza almıştım kk'da o yüzden hiç giremedim 1 hafta boyunca.. Aaaay özledim yahu sizleri,burayı.. olmayınca baya bi eksiklik oluyo.. Eğer liste için eklenmek isteyen falan olduysa lütfen tekrar yazsınlar,çünkü sayfa çoooook fazla ilerlemiş geri dönüp hepsine bakacak vaktim yok malesef.. Görüşmek üzereeeee
hoş geldin bebem
ama ben ama ben :99::99::99::99:
anladın sen onuçabuk banada getir çok severim yeminle bri arkadaşım var malatyalı çok gzüel yapar diyimde yapsan senden ban fayda yok nasıl yaptım sudamı yagdamı kızartın kız ay agzımın sularını siliyim bari
sen nerelisin bakalım anlat dinliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?