2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ağrın biraz fazla gibi bende bazen sancı gibi giriyor sağa sola birden kalkınca yada oturunca her insan bir değildir tabiki içini ferah tut iyidir inşallah bebeğin..

yok canım öyle dayanılmicak gibi agrım yokda ne bilim arada agrı oluyo bende ister istemez korkuyorum özellikle ben yürüyünce o agrı geliyor...ama dedigim gibi dayanılmicak gibi degil....cok fazla olsa ben acile giderdim...ya aslında burda bir yerde rahim agzı acıklıgı okudum...kendi kendime tik yaptım acaba bendedemi öyle diye...bazen girmeyim bu sayfaya diyorum...piskolojim bozuluyor..birinden bisey duydugumda aceba bendedemi var diyorum..ama dayanamıyorumda...bir o kadarda hosuma gidiyor bu sayfa...

Ben de öyle olmak istiyoruuuuuuuuummmmmmmmmmm:9:
vallahi kepekli galete yedim 4 kayısı şimdide şeftalı yiyim diyorm gene acıkıcam kör şeytan diyor git sooslu makarnayı ye:27::27:amam kilo almışım vermem laızm :14:
nasılsınız kızlar? benim eşimin 2 kardeşi kadın gibi iş yapar. benim eşime söylersem süpürge tutar viledalar. o da şimdi hamileyim diye. çünkü büyük süpürgeyi zorlamak istemiyorum. eltim de 6 aylık hamile ama ağır geçiyormuş. hiç yemek yemiyomuş sürekli uyuyormuş. tabi bütün işleri eşi yapıyor. kayınvalidemde diyo seninkinin eline düşseydi aç kalırdı. benim hamileliğim ağır geçmiyoki. işimi yapıyorum, yemeğimi yapıyorum öyle olunca hamile gibi nazlanmıyorum :19:
:20:millet kimsenin halinden anlamaz bebem bunu bil inan bana kaynanamda çok biliyor benim eşim allah tan aç bıtakmaz beni:16:mutfak savaş alanıd aosa iy yapar yemegi:9::9:
sarı kantaron yağı gebeliktede kullanılıyor,çatlak için..
hatta bilginiz olsun yara,yanıklarada -hücre yenileme etkisi olduğu için- iyi geliyor...

:27::27:ben işleir bittim geldim sen kaybolmuşun kız :30:nefsimi terbiye etmem laızm amam nasıl :39::39:

:53::53:odunlar diyomda inanmıyorsunuz:27:geçen dedimki ilacım bitti al benim evden çıkmam yasakya neyse eczanede uzak bana epey yürümek gerek neyse dedim al ilaç bitti akşam eve geldi deidm ilacımı ver ay ben onu unuttum demezmi sen git nöbettçi eczaneden alda gel ilşacı evden çıktı:30:demin gene aradın ilacımı unutma diye ant ettim eve almam dedim temem dedi seninki oruç tutuyorsa sorun yok ben mutlu oluurm oruç tutuyor diye amam 2 senedi ebnim koca sapıttı naısl içi rahat ediyor anlamıyorum ya inanın içim rahat degil tutmuyourmya allah günah yazmasa bebegime brişey olmuyacagını bilsem inanın orucu tutucam korkuyorum karnımdakine brişey olur diye :14:tutarız birlikte senle dedi bakıcazartı bu senede tutma bri dahaki seneye erelim tutmazsam sonun sen düşün dedim:19:
insan yemekler hazırlamak sevdikleriyle iftarı açmak istiyor çokmu birşey istiyor bizim odunlarda bunlardan habersiz sen üzülmüşsün aglamışsın kimin umrunda dün gelmiş ne oldu üzgünsün diyor dedim hiç ben kendime acı çektirmeye bayılıyourm dedim aglama krizimi hiç saymıyorum :30::30:dün yemegi yedik uyuya kalmışım deidm siniyi öyle attım tezgaha ne vardı toplasaydım tertemzi edeydin deidm demiyorsunki hamile karım var diye deidm sabah kalktım birde ne görüyüm siniyi toplamış toplamasınada levebaya atmış makinayı insan boşaltır degilmi içine koyar şöyle tertemzi sil ne var amam nerde:19::19::19:alt kattaki komşumun eşine bayılıyorum adam makinayı boşaltıyor dolduruyor yemek yapıyor og çamaşır asıyor aynı bizim gibi dedim az onun gibi olsan amam nered yapmıyormuyum diyor kafama kakış ettikten sonra yapıyorsun dedim odun ne olucak:19::19:

Yok ya bizimki orucuna da namazına da sadıktır. Teravihleri bile kaçırmıyor. O yüzden ses etmiyorum zaten. Sahurda arkadaşlarıyla Eyüp'teymiş, Allah kabul etsin.
Problem o değil de hamile kaldığımdan beri yalnızken bana zaman zaman korku geliyor. Işıkları kapatamıyorum, televizyonu kapatamıyorum. Neyse anlaştık eve ya beraber geliyoruz ya da ben doğrudan annemlere gidiyorum. Haftanın dört günü annemlerdeyim, ses çıkaramıyor o da.

Kötü bir şey yapmayacağını biliyorum ama çok arkadaşı var yahu :( Geçen pazar da birinin taşınmasına yardıma diye gitti, anahtarını da almamış 12'ye kadar onu bekledim. Çalışıyorum bir de ben.

Neyse ya, çok insanın yanında zemzem suyuyla yıkanmıştır bizimki, şikayet etmeyeyim hiç.
Odunluk ortak özellikleri zaten.:1:

:72:

canım muhtemelen balık sana dokunmuş kanda enfeksiyon crpmi yüksek çıktı sen onu deyiver serum bir yere kadar korma antibiyotiklerle tedavi olursun allah kurusn enfeksiyon helede kandaki tedavi olunmazsa bebek kayıupların akadar gidiyor biliyorum ben arkadaşlarımda crp yüksek çıktıkları için hepsi tedavide allah yardımcın olsun normal enfeksiyonu bilemicem benimd edigim crp oda kanda enfeksiyon demek
sen genede rahim agzı açıklıgındaki arkadaşlarım asor benim mesajlardan gir sor onlar sana yardım ederler rabnbim şifa versib işşallah:16::16:

aso değeri normali 200 e kadar 471 çıktı crp değeri normali en fazla 6 .19 çıktı ...hiç halim dermanım yok dediğiniz sayfaya nasıl girerim onuda bilmiyorum

yok canım öyle dayanılmicak gibi agrım yokda ne bilim arada agrı oluyo bende ister istemez korkuyorum özellikle ben yürüyünce o agrı geliyor...ama dedigim gibi dayanılmicak gibi degil....cok fazla olsa ben acile giderdim...ya aslında burda bir yerde rahim agzı acıklıgı okudum...kendi kendime tik yaptım acaba bendedemi öyle diye...bazen girmeyim bu sayfaya diyorum...piskolojim bozuluyor..birinden bisey duydugumda aceba bendedemi var diyorum..ama dayanamıyorumda...bir o kadarda hosuma gidiyor bu sayfa...
canım bende rahim agzı açıklıgı var istedigini sor teker teker cevaplayım porfun burda:3::3:
Hamileyken kilo verebiliyor musun ki :53:
ölen oglumda 9 kıızmda 7 kilo verdim ben:16:az öz yiyerekten bund aacıkıp duuryom amam:30:
Yok ya bizimki orucuna da namazına da sadıktır. Teravihleri bile kaçırmıyor. O yüzden ses etmiyorum zaten. Sahurda arkadaşlarıyla Eyüp'teymiş, Allah kabul etsin.
Problem o değil de hamile kaldığımdan beri yalnızken bana zaman zaman korku geliyor. Işıkları kapatamıyorum, televizyonu kapatamıyorum. Neyse anlaştık eve ya beraber geliyoruz ya da ben doğrudan annemlere gidiyorum. Haftanın dört günü annemlerdeyim, ses çıkaramıyor o da.

Kötü bir şey yapmayacağını biliyorum ama çok arkadaşı var yahu :( Geçen pazar da birinin taşınmasına yardıma diye gitti, anahtarını da almamış 12'ye kadar onu bekledim. Çalışıyorum bir de ben.

Neyse ya, çok insanın yanında zemzem suyuyla yıkanmıştır bizimki, şikayet etmeyeyim hiç.
Odunluk ortak özellikleri zaten.:1:
ozaman seninki masum odunlarda şirin yane:9:
aso değeri normali 200 e kadar 471 çıktı crp değeri normali en fazla 6 .19 çıktı ...hiç halim dermanım yok dediğiniz sayfaya nasıl girerim onuda bilmiyorum

canım sen az bekle ben san yardım edicem

http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-dogum-yapan-var-4935.html#post31157058burdan bak kısaca özetle kendini benim adımı ver seve seve yardım ederler sana beni paşam yolladı de :27::27:

vallahi kepekli galete yedim 4 kayısı şimdide şeftalı yiyim diyorm gene acıkıcam kör şeytan diyor git sooslu makarnayı ye:27::27:amam kilo almışım vermem laızm :14:

:20:millet kimsenin halinden anlamaz bebem bunu bil inan bana kaynanamda çok biliyor benim eşim allah tan aç bıtakmaz beni:16:mutfak savaş alanıd aosa iy yapar yemegi:9::9:

:27::27:ben işleir bittim geldim sen kaybolmuşun kız :30:nefsimi terbiye etmem laızm amam nasıl :39::39:

ben birazdan $görünmez.webp :1: :1: :1:

az az ama sık sık ye canım.. almazsın o zaman o kadar kilo merak etme...

cnm ozaman sorun sende sayfada değil :) pimpirik yapmaaa

içini rahat tut içimizde bi can büyüyor sonuçta normaldir aclar

Arkadaşlar biri beni durdursun :)

Bugün ofise tekstilci bir arkadaşım geldi. Bebeğine mutlaka %100 pamuklu hastane çıkışı al dedi. Ben de ofisten çıkışta hastane çıkışını aldığım mağazaya gittim. Benim aldığım hastane çıkışı rengarenkti ve 35 TL idi. Diğer başlığa koymuştum fotoğrafını. Bir baktım daha az renkli ve 60 tl'ye hastane çıkışları var. Bunlar niye öyle dedim, satıcı onlar %100 pamuklu demesin mi, benim aldığım takım da polyester karışıkmış.

Ben de gittim bir tane de onlardan aldım.
Aldıklarınızı yıkıyor musunuz arkadaşlar?

Eşim görmedi daha, görünce bin tane laf edecek:1: Maaşı bitirmeden huzura ermeyeceğim ben.

Son düzenleme:
Arkadaşlar biri beni durdursun :)

Bugün ofise tekstilci bir arkadaşım geldi. Bebeğine mutlaka %100 pamuklu hastane çıkışı al dedi. Ben de ofisten çıkışta hastane çıkışını aldığım mağazaya gittim. Benim aldığım hastane çıkışı rengarenkti ve 35 TL idi. Diğer başlığa koymuştum fotoğrafını. Bir baktım daha az renkli ve 60 tl'ye hastane çıkışları var. Bunlar niye öyle dedim, satıcı onlar %100 pamuklu demesin mi, benim aldığım takım da polyester karışıkmış.

Ben de gittim bir tane de onlardan aldım.
Aldıklarınızı yıkıyor musunuz arkadaşlar?

Eşim görmedi daha, görünce bin tane laf edecek:1: Maaşı bitirmeden huzura ermeyeceğim ben.

yaaa bende almak istiyorum ama daha çok erken herkes kızıyo alınca.Birtanecik badi aldım oda tom&jerryli çok sevimli dayanamadım kocam carladı hemen daha erken alma bak başımıza bişi gelir Allah KOrusun dedi.Bu arada araya kaynayabilir ama kepek ekmeği vücuttaki demiri alıyomuş diyetisyen söyledi hamileyken kepek önermiyoruz çavdar yada tam buğday dedi.Bilginiz olsun şekerler....

sen de bendensin canım ya? ben de 2,5 kilo falan aldım. ama ben en başında aldım. çünkü daha fazla yedim çünkü yemezsem midem bulanıyor halsiz düşüyordum

Oh be yalnız değilmişim :D

kızlar hamilelikte kepek ekmeği mi tam buğday ekmeği m faydalı?

Esmer ekmek tercih et ama sürekli birini yeme bir hafta tam buğday bir hafta çavdar bir hafta tahıl gibi..

Paşam seni tebrik ediyorum yaaaa, çok ta yemiyorum ben aslında ama nasıl oluyor da alıyorum bilmiyorum :14:

yaaa bende almak istiyorum ama daha çok erken herkes kızıyo alınca.Birtanecik badi aldım oda tom&jerryli çok sevimli dayanamadım kocam carladı hemen daha erken alma bak başımıza bişi gelir Allah KOrusun dedi.Bu arada araya kaynayabilir ama kepek ekmeği vücuttaki demiri alıyomuş diyetisyen söyledi hamileyken kepek önermiyoruz çavdar yada tam buğday dedi.Bilginiz olsun şekerler....

Ben hiç bir şey almadım, bir arkadaşım diş kaşıyıcısı almış o kadar.. Ama ben 8. ayı görmeden almayacağım sanırım..

Back
X