Ben hiç bir şey almadım, bir arkadaşım diş kaşıyıcısı almış o kadar.. Ama ben 8. ayı görmeden almayacağım sanırım..
offf ama alma isteğimi zor tutuyorum ama bende almıycam bekliycem 7.aydan sonra inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç bir şey almadım, bir arkadaşım diş kaşıyıcısı almış o kadar.. Ama ben 8. ayı görmeden almayacağım sanırım..
ben de bu akşam aktara sorayım ya şu uçuğa iyi gelir :)
Arkadaşlar biri beni durdursun :)
Bugün ofise tekstilci bir arkadaşım geldi. Bebeğine mutlaka %100 pamuklu hastane çıkışı al dedi. Ben de ofisten çıkışta hastane çıkışını aldığım mağazaya gittim. Benim aldığım hastane çıkışı rengarenkti ve 35 TL idi. Diğer başlığa koymuştum fotoğrafını. Bir baktım daha az renkli ve 60 tl'ye hastane çıkışları var. Bunlar niye öyle dedim, satıcı onlar %100 pamuklu demesin mi, benim aldığım takım da polyester karışıkmış.
Ben de gittim bir tane de onlardan aldım.
Aldıklarınızı yıkıyor musunuz arkadaşlar?
Eşim görmedi daha, görünce bin tane laf edecekMaaşı bitirmeden huzura ermeyeceğim ben.
Öyle bir alma isteğim de yok benim, siteleri ya da mağazaları da dolaşmıyorum ki hiç olmasın![]()
Ahhh şu uçuklar,kendimi bildim bileli var benimle yaşıyorlar
bu dertten muzdarip olduğum için doktoruma sormuştum ucuk kremlerini..doktor kremin bir sakıncası yok dedi aklında olsun..Ya zovirax kullanıyorum ya da vectavir..
Eczaneye gittim ben almak için hayır hiçbirisini kullanamazsınız dedi bana eczacı, bekleyin geçecektir dedi![]()
bu ay tam 5 arkadaşım dogum yaptı hepside yakın arkadaşlarım ne alsam düşüncesiyle bir bebek mağazasına bakayım dedim aman Allahım neler var neler.Gezinmekten bebişlere bişi almadan çıkmışım,bidaha gidecem mecburrrrr,bu aradada minnoşuma almadan çıkmam lazım tabi.![]()
Hakikaten arkadaşlar salın gitsin :) Bakın erkekler bazen kıskanılmak için özellikle farklı davranıyorlar, hoşlarına gidiyor çünkü. Sonra da "off karım çok kıskanç"
Ofiste yanıma gelip "parfümün yanındaysa biraz bana sıksana, karımı kıskandırıcam" diyen adam gördüm ben, düşünün
Ben hiç sormuyorum bile, nereye gitmiş, yanında kim varmış. O da kuzu gibi ama:)
Canım ben bile 2. çocuk olmasına ragmen bi tane hastane cıkısı bi tane alt üst takım bitane polar battaniye bi tane örgü elbise 6 tane renkli bilezik bi cift toka aldım hepsi kız işi pembiş pembiş cok tatlı bi tane oglum var sükür bide kızım olsa ne ala dayanamıyorum canım napiim :))
Ya canım benimki salınacak gibi değil lazer yaptırır giyim kuşama aşırı önem verir varsa yoksa kaslarını göstermek için uğraşır alışveri merkezinde bi kere beni kaybetti ya düşünebiliomusun 50 tane kıza bedeldir kendini över bi dışarı atsam diye kendini yiyip bitirir sorma yani pztesi gidiyorum zaten istanbula bana git diye başımın etini yiyodu daada dönmicem ona sınırsız özgürlük tanıyorum
Ya canım benimki salınacak gibi değil lazer yaptırır giyim kuşama aşırı önem verir varsa yoksa kaslarını göstermek için uğraşır alışveri merkezinde bi kere beni kaybetti ya düşünebiliomusun 50 tane kıza bedeldir kendini över bi dışarı atsam diye kendini yiyip bitirir sorma yani pztesi gidiyorum zaten istanbula bana git diye başımın etini yiyodu daada dönmicem ona sınırsız özgürlük tanıyorum
iyigünlerde giysin inşallah annesi.Allah gönlüne göre versin sağlıklı olsunlar hayırlısıyla süsler dururuz artık cimcimelerimizi.![]()
bende dün ebebekten bir tane hastane çıkışı almıştım, fiyatı uygun diye aldım ama ilk hastanede çıkışı olarak giydirmem zaten onu. 1 aydan sonra giydiririm.. arkadaşınında dediği gibi %100 pamuk ve organik olanlar var krem renkli falan oluyor bende öyle bişey alacam.
yaaa bende almak istiyorum ama daha çok erken herkes kızıyo alınca.Birtanecik badi aldım oda tom&jerryli çok sevimli dayanamadım kocam carladı hemen daha erken alma bak başımıza bişi gelir Allah KOrusun dedi.Bu arada araya kaynayabilir ama kepek ekmeği vücuttaki demiri alıyomuş diyetisyen söyledi hamileyken kepek önermiyoruz çavdar yada tam buğday dedi.Bilginiz olsun şekerler....
Amin canım sagol cinsiyet ögrenme işi bayramdan sonraya kaldı hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda seninkininki bellimi?
aboooo one gız?ne fenaymış Allahtan benimki pek pasaklı ne kadar süslüde giyinse iki dakkada batırır üstünü başını.Çok rahattır dünya umrunda değildir,giyim kuşam hak getire bir pantolonu bırak 2 hafta değiştirmeden giyer,kızıyodum kocama ama senin işin çok zor bacım nasıl kontrol etcen İstanbuldayken?
büyük ihtimalle kız dedi doktor ama çokta kaptırmayın dedi.pazartesi randevumuz var bakalım göstercekmi miniğim yaw?![]()