2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben de bu akşam aktara sorayım ya şu uçuğa iyi gelir :)

Ahhh şu uçuklar,kendimi bildim bileli var benimle yaşıyorlar:(
bu dertten muzdarip olduğum için doktoruma sormuştum ucuk kremlerini..doktor kremin bir sakıncası yok dedi aklında olsun..Ya zovirax kullanıyorum ya da vectavir..

Arkadaşlar biri beni durdursun :)

Bugün ofise tekstilci bir arkadaşım geldi. Bebeğine mutlaka %100 pamuklu hastane çıkışı al dedi. Ben de ofisten çıkışta hastane çıkışını aldığım mağazaya gittim. Benim aldığım hastane çıkışı rengarenkti ve 35 TL idi. Diğer başlığa koymuştum fotoğrafını. Bir baktım daha az renkli ve 60 tl'ye hastane çıkışları var. Bunlar niye öyle dedim, satıcı onlar %100 pamuklu demesin mi, benim aldığım takım da polyester karışıkmış.

Ben de gittim bir tane de onlardan aldım.
Aldıklarınızı yıkıyor musunuz arkadaşlar?

Eşim görmedi daha, görünce bin tane laf edecek:1: Maaşı bitirmeden huzura ermeyeceğim ben.

bende dün ebebekten bir tane hastane çıkışı almıştım, fiyatı uygun diye aldım ama ilk hastanede çıkışı olarak giydirmem zaten onu. 1 aydan sonra giydiririm.. arkadaşınında dediği gibi %100 pamuk ve organik olanlar var krem renkli falan oluyor bende öyle bişey alacam.

Öyle bir alma isteğim de yok benim, siteleri ya da mağazaları da dolaşmıyorum ki hiç olmasın :34:

bu ay tam 5 arkadaşım dogum yaptı hepside yakın arkadaşlarım ne alsam düşüncesiyle bir bebek mağazasına bakayım dedim aman Allahım neler var neler.Gezinmekten bebişlere bişi almadan çıkmışım,bidaha gidecem mecburrrrr,bu aradada minnoşuma almadan çıkmam lazım tabi.:49:

Ahhh şu uçuklar,kendimi bildim bileli var benimle yaşıyorlar:(
bu dertten muzdarip olduğum için doktoruma sormuştum ucuk kremlerini..doktor kremin bir sakıncası yok dedi aklında olsun..Ya zovirax kullanıyorum ya da vectavir..

Eczaneye gittim ben almak için hayır hiçbirisini kullanamazsınız dedi bana eczacı, bekleyin geçecektir dedi :43:

bu ay tam 5 arkadaşım dogum yaptı hepside yakın arkadaşlarım ne alsam düşüncesiyle bir bebek mağazasına bakayım dedim aman Allahım neler var neler.Gezinmekten bebişlere bişi almadan çıkmışım,bidaha gidecem mecburrrrr,bu aradada minnoşuma almadan çıkmam lazım tabi.:49:

Canım ben bile 2. çocuk olmasına ragmen bi tane hastane cıkısı bi tane alt üst takım bitane polar battaniye bi tane örgü elbise 6 tane renkli bilezik bi cift toka aldım hepsi kız işi pembiş pembiş cok tatlı bi tane oglum var sükür bide kızım olsa ne ala dayanamıyorum canım napiim :))

Hakikaten arkadaşlar salın gitsin :) Bakın erkekler bazen kıskanılmak için özellikle farklı davranıyorlar, hoşlarına gidiyor çünkü. Sonra da "off karım çok kıskanç"

Ofiste yanıma gelip "parfümün yanındaysa biraz bana sıksana, karımı kıskandırıcam" diyen adam gördüm ben, düşünün:53:
Ben hiç sormuyorum bile, nereye gitmiş, yanında kim varmış. O da kuzu gibi ama:)

Ya canım benimki salınacak gibi değil lazer yaptırır giyim kuşama aşırı önem verir varsa yoksa kaslarını göstermek için uğraşır alışveri merkezinde bi kere beni kaybetti ya düşünebiliomusun 50 tane kıza bedeldir kendini över bi dışarı atsam diye kendini yiyip bitirir sorma yani pztesi gidiyorum zaten istanbula bana git diye başımın etini yiyodu daada dönmicem ona sınırsız özgürlük tanıyorum

Canım ben bile 2. çocuk olmasına ragmen bi tane hastane cıkısı bi tane alt üst takım bitane polar battaniye bi tane örgü elbise 6 tane renkli bilezik bi cift toka aldım hepsi kız işi pembiş pembiş cok tatlı bi tane oglum var sükür bide kızım olsa ne ala dayanamıyorum canım napiim :))

iyigünlerde giysin inşallah annesi.Allah gönlüne göre versin sağlıklı olsunlar hayırlısıyla süsler dururuz artık cimcimelerimizi.:36:

Ya canım benimki salınacak gibi değil lazer yaptırır giyim kuşama aşırı önem verir varsa yoksa kaslarını göstermek için uğraşır alışveri merkezinde bi kere beni kaybetti ya düşünebiliomusun 50 tane kıza bedeldir kendini över bi dışarı atsam diye kendini yiyip bitirir sorma yani pztesi gidiyorum zaten istanbula bana git diye başımın etini yiyodu daada dönmicem ona sınırsız özgürlük tanıyorum

Ben çok üzülüyorum bu durumlara.. Allahım yardımcın olsun canım.. Karşıdan yorum yapmak çok kolay.. ama şunu çok net söyleyeyim, huzursuz bir ailede büyümüş, sırf çocuklarım babasız büyümesin diye kocasına katlanmış ve hala katlanan bir kadının kızıyım.. Bir evlat olarak söylüyorum ki, ayrılmalar daha mantıklı.. O kavgalar, o sevgisizlik ömür boyu silinmiyor insandan.. Şahsen ben bu yüzden erkek gibi ve kimseye güvenmeyen sevdikleri uğruna kendini heba etmekten dakika çekinmeyen, dolayısı ile bu merhameti yüzünden yıllardır babası tarafından kullanılan bir bireyim.. Kardeşim, merhamet duyguları alınmış, özgüveni kırık, çabuk karar veremeyen, kompleksli, babasından nefret eden bir birey oldu... Annem bizim için katlanmak yerine bizim için gitseydi herşey farklı olurdu, babamı sevebilirdik şuan belki... Huzursuz bir ailede yaşamamış olan hiç kimse, çocuğun için yuvanı kurtar nidaları atmamalı...

aboooo one gız?ne fenaymış Allahtan benimki pek pasaklı ne kadar süslüde giyinse iki dakkada batırır üstünü başını.Çok rahattır dünya umrunda değildir,giyim kuşam hak getire bir pantolonu bırak 2 hafta değiştirmeden giyer,kızıyodum kocama ama senin işin çok zor bacım nasıl kontrol etcen İstanbuldayken?

O daha evli olduğunu baba olacağını tam idrak edememiş sanırım. Bekar birinden bahseder gibisin. Tavsiyem doktora mutlaka birlikte gidin, ultrasondan bebeğini görsün. Baba olmak tuhaf geliyor olabilir, mutlaka düzelir diye düşünüyorum.
Ben de giyimime, fiziğime çok düşkündüm. Şimdi bebekten başka bir şey düşünemez oldum. Biliyorum benimki de normal değil, hormonlarla ilgili bir durum.

Eninde sonunda hepimiz hem anne baba olmanın sorumluluğuna alışacağız, hem de kendimize özen göstermeye devam edeceğiz.
Sen de öyle dönmeyeceğim falan deme, yeni evlisiniz siz. Muhakkak düzelir.

bende dün ebebekten bir tane hastane çıkışı almıştım, fiyatı uygun diye aldım ama ilk hastanede çıkışı olarak giydirmem zaten onu. 1 aydan sonra giydiririm.. arkadaşınında dediği gibi %100 pamuk ve organik olanlar var krem renkli falan oluyor bende öyle bişey alacam.

Benim aldığım da krem. Diğer rengarenk olanların içinde fark bile etmemişim onları :) Kız söyleyince dikkat ettim. Siz de dikkatli olun, renkli olanlara aldanmayın.

Canım yaa Allah yardımcın olsun sen gidince iice cozutmasında...

yaaa bende almak istiyorum ama daha çok erken herkes kızıyo alınca.Birtanecik badi aldım oda tom&jerryli çok sevimli dayanamadım kocam carladı hemen daha erken alma bak başımıza bişi gelir Allah KOrusun dedi.Bu arada araya kaynayabilir ama kepek ekmeği vücuttaki demiri alıyomuş diyetisyen söyledi hamileyken kepek önermiyoruz çavdar yada tam buğday dedi.Bilginiz olsun şekerler....

Neden öyle zorluyorlar ki her şeyi hiç anlamıyorum ben :(
Bıraksınlar nasıl mutlu olacaksak öyle yapalım. Batıl inançlar yüzünden bizi de üzüyorlar bence.
Biz ara ara alıyoruz, mutlu oluyorum alınca.

Doğru yapıyormuşum o zaman çavdar ekmeği yiyerek :)

aboooo one gız?ne fenaymış Allahtan benimki pek pasaklı ne kadar süslüde giyinse iki dakkada batırır üstünü başını.Çok rahattır dünya umrunda değildir,giyim kuşam hak getire bir pantolonu bırak 2 hafta değiştirmeden giyer,kızıyodum kocama ama senin işin çok zor bacım nasıl kontrol etcen İstanbuldayken?

Aynı benim herif pasaklı degil ama bakımsız biraz ben cok sijayetci dglm zaten benim oglanın camasırını yıka katla gınaa geldi benim herifte bana yardım ediyo bi giydigini bi hafta giyyo sagolsun

Back
X