2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
sağol canımcım. ben de iğnelere gebe kalmadan başladım her yerim mor kolum göbeğim bacağım. kısa kollu giyemiyorum mesela. dayak yemiş gibi duruyor:1:sanırım doz yeterli gelmiyor. dr faktor x a düzeyi istedi. ona göre dozunu artıracak

aynı durumdayız desene.Ben giyiyorum ya otobuste filan garip garip bakıyolar,madde bağımlısı filan zannediyo olabilirler,hatta hamileyken neyapıyor bu kadın kendine diyen bile vardır.Önemli değil ne düşünürse düşünsenler.İşin ilginç yanı kollarımda doldu,göbeğimde bu hafta bacağıma geçeyim diyorum da daha önce ordan vurmadım hemşireye sormam gerekicek.Faktör x testindeki bir marker varmış baktıkları,kan akışkanlığıyla ilgili sanırım o yüzden istedi o testi.Banada genetik test yaptılar trombofili paneli diye orda çıktı dozlar şimdilik doğurana kadar durum bu.Geçelim bunları, ultrasonda gördünmü napıyolardıııı?:4:

SLM GÜZEL ANNELER nasılsınız bulantılarınız azaldımı benım 13. haftamdayım ama hep uyuyıorum işte zor dayanıyorum evde bır suru temızlık ütü var kuaforede gıtmem gerek ama hıc bırsey yapamıyorum ututler dag gıbı oldu ben ıse enerjızı vakkumla alınmıs gıbı yatıyorum sadece:((((

aynı durumdayız desene.Ben giyiyorum ya otobuste filan garip garip bakıyolar,madde bağımlısı filan zannediyo olabilirler,hatta hamileyken neyapıyor bu kadın kendine diyen bile vardır.Önemli değil ne düşünürse düşünsenler.İşin ilginç yanı kollarımda doldu,göbeğimde bu hafta bacağıma geçeyim diyorum da daha önce ordan vurmadım hemşireye sormam gerekicek.Faktör x testindeki bir marker varmış baktıkları,kan akışkanlığıyla ilgili sanırım o yüzden istedi o testi.Banada genetik test yaptılar trombofili paneli diye orda çıktı dozlar şimdilik doğurana kadar durum bu.Geçelim bunları, ultrasonda gördünmü napıyolardıııı?:4:

evet o paneli 2. düşükte yapmışlardı. 2 tane mutasyon çıkmıştı. faktor 10 a kandaki ilaç düzeyi ile ilgili fikir veriyormuş. bacaktan şöyle yapıyon; uyluk ön yüzüne tıpkı göbeğe yapar gibi. ama ben bacaktan yaptırmayı sevmiyorum. sonrasında bazen içine kanayıp şişiyor biraz fazla acıyor. heee ultrasonda gördüm minikleri. gelişimleri sat ile uyumlu. ayy omurgaları çook net görünüyordu. elleyesim geldi. :1::1:

evet o paneli 2. düşükte yapmışlardı. 2 tane mutasyon çıkmıştı. faktor 10 a kandaki ilaç düzeyi ile ilgili fikir veriyormuş. bacaktan şöyle yapıyon; uyluk ön yüzüne tıpkı göbeğe yapar gibi. ama ben bacaktan yaptırmayı sevmiyorum. sonrasında bazen içine kanayıp şişiyor biraz fazla acıyor. heee ultrasonda gördüm minikleri. gelişimleri sat ile uyumlu. ayy omurgaları çook net görünüyordu. elleyesim geldi. :1::1:

canımm bendede pıhtılaşma olduğu için bende doğuma kadar kullanıcam o iğneyi şimdilik göbekten yapıyorum bi kere bacaktan yapayım dedim beceremedim bacağım kocaman bi morluk oldu taş gibi oldu içi kaç gün ağrısı geçmedi.koldan hiç yapmadım tek başıma yapamam zaten onuu herhalde:44::44:

slm kızlar bugun benımde kont. vardı çok şukur hersey ıyı dedi doktor doblor ultrasonla bebegın cıgerlerıne kalbıne beynine baktı çok şukur çok ıyıymış ölçüm yaparken sakın kımıldama dedi cınsıyetını soylemedı 3 hafta sonra yıne gel dedı bu seferde benden kan alıp bel açıklığına bakacaklarmış sızede bu test uygulandımı acaba

öncelikle maşallah herşey iyi çıkmış :)
bir de bunu kaçıncı haftada yaptı ve ne testiydi adı bel açıklığını benim doktorum geçen kontrolde bakmıştı ama normal
bir kontrol gibi söylemişti aklıma takıldı şimdi bilgilendirmeni bekliyorum canım

gözün aydın canım.. Ben bugun 4lü test yaptırdım ama bel açıklığı vs demedi dr..

egumus 4 lüyü kaçıncı haftada yaptırdın acaba?

kızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.

daha önceden de 3 gebelik kaybım var. dr ilk kez senden korkuyorum dedi. onun bu hali beni kötü yaptı:5::14:

Allahım senin ikizlerini korusun canım
kötü şeyler düşünme inan benimde içime kötü bir şey doğmuyor sağlıkla gelecekler annesi onlar
kanama alanı genelde ilk haftalarda olmaz mı ya nasıl oluşmuş öyle :(
iğnelerle düzelcek inş. dualarımız seninle

kızlar..12 haftalık hamileyim..tiroid hormonum az çalışıyormuş yani tsh değeri yüksek çıktı..hormon ilacı kullanıyorum...yarın tekrar ölçülecek değerlerim..umarım düzelmiştir..hem de yarın ikili test var inşallah...benim gibi hormon ilacı kullanan var mı? bebege zararı var yazıo nette...endişeleniyorum..

Tiroid hormonu için bir şeyden mi şüphelendiniz yoksa direk doktor mu yaptı?
benim hiç bakılmadı da merak ettim

ben konya medikana özlem günday kayacık doktora gidiyorum canım ama cok pahalı geldi bana :(:31:

medicana sanırım genel olarak pahalı özellikle testler konusunda ama istersen dışardada yaptırabilirsin
önemli olan yaptırmak yorumunu doktorun gene yapar

oyyy kuzucuklara bak sen herşeye rağmen orda bir mucize var ve onlar seninle canım
içini ferah tut

kıyamammmm şeker şeyler yaaa anlatman bile çok hoşuma gitti.İnşallah canlı hallerinde de elleyeceksin annesi minik ellerine ayaklarına ohhhhh misss.Yaw ben kendim vuruyom ya iğnemi bacak daha rahat olur diye düşündüm hep,kolumu görmeden geçiriyorum da bacağı görerek yaparım diye düşünmüştüm.Bakalım canım hayırlısı.:49:

cnm iyi düsün iyi olsun uzme bebıslerın ııcn kendını rabbim yardımcın olsun sagsalım yavrularıın kucagına almayı nasip etsin

canımm bendede pıhtılaşma olduğu için bende doğuma kadar kullanıcam o iğneyi şimdilik göbekten yapıyorum bi kere bacaktan yapayım dedim beceremedim bacağım kocaman bi morluk oldu taş gibi oldu içi kaç gün ağrısı geçmedi.koldan hiç yapmadım tek başıma yapamam zaten onuu herhalde:44::44:
tek başına zor olur. ben veriyorum eşim yapıyor.
öncelikle maşallah herşey iyi çıkmış :)
bir de bunu kaçıncı haftada yaptı ve ne testiydi adı bel açıklığını benim doktorum geçen kontrolde bakmıştı ama normal
bir kontrol gibi söylemişti aklıma takıldı şimdi bilgilendirmeni bekliyorum canım

Allahım senin ikizlerini korusun canım
kötü şeyler düşünme inan benimde içime kötü bir şey doğmuyor sağlıkla gelecekler annesi onlar
kanama alanı genelde ilk haftalarda olmaz mı ya nasıl oluşmuş öyle :(
iğnelerle düzelcek inş. dualarımız seninle

Tiroid hormonu için bir şeyden mi şüphelendiniz yoksa direk doktor mu yaptı?
benim hiç bakılmadı da merak ettim

medicana sanırım genel olarak pahalı özellikle testler konusunda ama istersen dışardada yaptırabilirsin
önemli olan yaptırmak yorumunu doktorun gene yapar

oyyy kuzucuklara bak sen herşeye rağmen orda bir mucize var ve onlar seninle canım
içini ferah tut
ilk haftalarda da oldu canım. ilkinde baya adet gibi kanamam da oldu. bu 3. kez oluyor. çok şükür o mucizeleri görmek büyük mutluluk
cnm iyi düsün iyi olsun uzme bebıslerın ııcn kendını rabbim yardımcın olsun sagsalım yavrularıın kucagına almayı nasip etsin
:54::54::54:artık daha iyiyim iyi düşünüyorum. sağol canım benim

Allahhhımmm ne kadan becerikliyim:52:Ben kendim yapıyom bi gün bi kolumdan bi gün diğerinden.Göbüş rahattı yaparkende şimdi psikolojik olarak bebeğim orda oldugu için vuramıyorum aslında morlukları geçti bacaktan vazgeçip göbeğe de dönebilirlm.Rabbim şifa versin hepimize,bebişlerimizede kan olsun can olsun inşallahh:nazar::emir_bebek::nazar:

kızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.

daha önceden de 3 gebelik kaybım var. dr ilk kez senden korkuyorum dedi. onun bu hali beni kötü yaptı:5::14:

bacım günaydın...hiiç kendini üzüp sıkma...görümcem 25 senelik evlilik sonrası bebek sahibi oldu...yıllarca asılama tüp bebek sayısı belirsizdir herhalde...Gördüğün gibi Allahtan umut kesilmez ,sen bolca dua et...Ve bence hamiliğinin sonuna kadar da calısma hayatına dönme imkanın varsa...görümcem hep yattı son hamileliğinde sadece tuvalete kalktı...Bence artık sen de çok dikkatli davranarak riskleri azaltabilrsn..yanına bir yardımcı bul sana baksın...kardeş vs...acizane önerim bu sana ...Rabbim bebişlerini korusun...

Allah hepinizden razı olsun kızlar ne diyeyim. dualarınız moral oldu. Allah burada olan olmayan tüm hamilelerin bebeklerini hayırlısı ile sağlık ile kucağına almayı nasip etsin. ben iğneye razıyım. zaten hergün ve 3 günde bir iğnem var. varsın bir tane daha eklensin. her gün kusayım. Allahım ama nolur onlara bir şey olmasın hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah.

canım korkma bebeklerin iyi şükürler olsun... Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin bende iğne oluyorum her gün aynı fikirdeyim herşeye değer.. inşallah başka şeylere gerek kalmadan sağlıkla kavuşacağız...........

merhaba arkadaslar ben de ocak 2014 de anne olacagim insallah. bebisim 12. haftayi tamamlamasina ragmen kahverengi akintilar oldu dun cok degil ama gorunce korkmama neden oldu. yurt disinda yasiyorum ve malesef ha deyince doktora gidemiyorum kizlar bana bi akil verin :(

canım bende yurtdısında yasadım daha 7 aydır tr de yasıyorum...sen yurtdısı derken nerde yasıyorsun ?? eger almanyadaysa tabiki ha degince doktora gidebilirsin sonucta kahverengi akıntıların geliyormus hastaneye acile gidebilirsin..kimsede seni geri cevirmez...bazen okuyorum da burda felan yurtdısında yasıyorum ha degince doktora gidemiyorum yanlıs anlama ilk senden okumadım...ama öyle degil en azından almanyada öyle degil..avrupa ülkeleri öyle basdan savuran saglık bölümü degilki...hastaneye acile gidebilirsiniz...

Arkadaşlar hepimiz anne olucaz inşallah ama bazılarımız daha çok emek veriyor bu kesin. İnşallah emeklerinizin karşılığında çok hayırlı ve sağlıklı evlatlarınız olur. Bu çektiklerinizi iyi ki çekmişim dersiniz.:21:

Allahhhımmm ne kadan becerikliyim:52:Ben kendim yapıyom bi gün bi kolumdan bi gün diğerinden.Göbüş rahattı yaparkende şimdi psikolojik olarak bebeğim orda oldugu için vuramıyorum aslında morlukları geçti bacaktan vazgeçip göbeğe de dönebilirlm.Rabbim şifa versin hepimize,bebişlerimizede kan olsun can olsun inşallahh:nazar::emir_bebek::nazar:

Ayy cnm nasıl yapıyosun koldan hiç denemedim.şimdilik göbek iyi ama ilerde göbek iyice büyüyünce bende mecbur koldan yapıcam.
eşimde yapmazki korkar ..tüp bebekte bile göbekten olan iğneleri bi keresinde yap dedim ben yapamam dedi.:1:
Amin cnm bende razıyım herşeye yeterki sağ sağlim doğsunlar yavrularrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ayy cnm nasıl yapıyosun koldan hiç denemedim.şimdilik göbek iyi ama ilerde göbek iyice büyüyünce bende mecbur koldan yapıcam.
eşimde yapmazki korkar ..tüp bebekte bile göbekten olan iğneleri bi keresinde yap dedim ben yapamam dedi.:1:
Amin cnm bende razıyım herşeye yeterki sağ sağlim doğsunlar yavrularrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sanırım tüp bebek denemeleri sayesinde alıştım bende.15 gün boyunca günde 4 iğne göbek yada koldan,2 iğne kalçadandı o sayede alıştım çok şükür.Koldan olan dirsekten 4 parmak yukarı omuzdan 4 parmak aşağı olcak şekilde küçük bir alan kalıyor kolun arka tarafına doğru oraya bismillahirahmanirahhim deyip geçiriyosun azıcık yakıyor ama olsun sonunda oluyor.Benim eşim bakamıyor bile iğne vururken çok huyludur.İş başa düşüncede kendim alıştım yapmaya.Yaaa göbekten devam dedi hemşire bebeğe ulaşması için 1 metre iğne ucu lazım nerdeyse dedi ama ne bilim karnım büyüdü ya korkuyorum tamamen psikolojik işte.:50:

Arkadaşlar hepimiz anne olucaz inşallah ama bazılarımız daha çok emek veriyor bu kesin. İnşallah emeklerinizin karşılığında çok hayırlı ve sağlıklı evlatlarınız olur. Bu çektiklerinizi iyi ki çekmişim dersiniz.:21:

olurmu canım ne farkederki?Sonuç hep aynı annelik duygusu ağır basıyor ve herşey bebeklerimizin sağlıgı için.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Bebek isteyen umudunu kesen herkesinde en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah:nazar:

araştırıldı canım. sadece pıhtılaşma sorunu çıktı. dr uma güveniyorum. bu alanda çok iyi, tanınmış biri kendi camiasında. dua etmekten başka çare yok canım. Allah razı olsun

canım bende rahim dikişi gerektiren bir durum yok çok şükür. serviks uzunluğum gayet iyi. pıhtılaşma ile sorun yaşıyorum. iyi düşünmek için çabalıyorum canım

kızlaaaar desteğiniz için Allah razı olsun. biraz ağladım rahatladım. şimdi daha iyiyim çook şükür. bir şeycik olmayacak Allahın izni ile
canım onlarında rahim boyları iyiydi doktorlşar önlem amaçlı dikti gene sen bilirisin yane:17::17:kalbini önce inandırman azımki beyninde inansın bebem bundan böyle sloganumuz bu:kkk:
seni cok iyi anlıyorum ve sana dua edicem
bende 3 bebek kaybettim 2 si düşük 1 i malesef ölü doğumdu
cok zor günler yasadım
ve şimdi yeniden hamileyim bende nasipse ocak annesi gözüküyorum ama tabi sezeryanım olduğu için aralık gibi olucaktır doğumum
korkumdan buraya yazamıyorum bile
asagıya gebelik cizelgesi yapamıyorum
kimseye hamileyim diyemiyorum
ama öyle olmayacak
bu sefer kavusucaz evlatlarımıza sağlıkla insallah

preeklamsi denen hastalığa ragmen sağlıkla evlatlarına kavusan bir sürü anne var
benden sana nacizane tavsiye
hergün limon sık iç
geceleri bir diş sarımsak ye
kilo cok önemli fazla kilo bu hastalığa malesef davetiye
gereksiz kilo alma
bol calsiyum ve magnesium ve e vitamin ile beslen
omega 3 agırlıklı beslen
haftada 1 gün tansiyon ölctür
bunlar bu illetle basarıda oranı arttırıyor
ayrıca bu hastalık olmasa bile yukarda saydıklarım bir hamile için yapılması güzel seyler
ayrıca preeklamsi bu haftalarda ortaya cıkmaz
son 3 ayda belirti baslar rahat ol
moral cok önemli
bunlar preeklamsi yasamıs bir arkadastan sana tavsiyeler
insallah ne sen ne ben ne bir baskası bunlara bile gerek olmadan sağlıkla tamamlarız hamileliğimizi
canım bende 3 bebegimi kaybettim 4 bebegim seni okadar iyi anlıyourmki benimkilerde hep 5 aylıkken vefat ettiler burdaki arkadaşlar önce avatarımı degiştirttiler diger toppikteki arkadaşlarımda çizelgeme ısrar ettiler pişmanmıyım şimdilik degilim işşallahta pişman olmam bakıcaz artım herkezin kendine göre korkuları var rabbim ol diyor oluyor olma diyor olmuyor yaradan elimize bri seneryo vermiş oynuyorum bakalım senaryoda mutlu sonamı yada mutsuz sonamı ulaşucaz bu arada başın sagolsun rabbim öteki tarafta işşallah evlatlarmızı şeffeatçi eder ne diyim:5:
Anneler merhaba,2 gündür giremedim forum'a,online gözüküyorum ama burda değildim,tembelim çok,cevrimdışı olmuyorum bir daha şifre gir vs.. kim uğraşıcak :D
Öncelikle orkide2 geçmiş olsun,bebişleri sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım,ikiz gebeliklerde mutlaka bir sorun yaşanıyor zaten,onun için üzülme derim,ama sende haklısın insan kafaya takıyor.
paşam3405 sen nasılsın?Enson yeğenin sendeydi galiba,tosuncuğu bende merak ediyorum ama banane banane :43::43:bu arada su içiyorum sana raporu vereyim,aldım 500ml lik şişeyi elime evin içinde geziyorum,yoksa bardakla falan aklıma gelmiyor su içmek:1::1:
bu arada tamamen his bu senin kızın olucak bence:emir_bebek::nazar:
seda_22 sen nasıl oldun canım?Dewam mı akıntılar yoksa düzeldimi?sanada geçmiş olsun.

Afiş ikili test yaptırdın mı?
Melababebek sen nasılsın?Kan tahlillerin nasıl çıktı?

Yeni foruma katılan anneler sizde hoşgeldiniz?
Cinsiyet öğrenenler hayırlı uğurlu olsun,Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

Herkese hayırlı ramazanlar tekrar,iyi geceler..:48:
:1:bende diyorum benim su gzüel nerde önümde 3 litre su var bebem :30:bugün bu sular biticek diye kendimi şartladım :32::32:wc saymaksak hayat gzüel gidiyor bebem yaw:9:
ogluma gelince çok gzüel geçti yavrumu sevdim kokladım öptüm facede kapak resmimde o var dahada tatlı olmuş sıpam benim yürüyemiyor elelrini tutuyor popo atyakta allahım bri hızlı gitmeis var ayaga briden kalkıyor duuryor amam hemen düşüyor ayaklanınca bizim gelin ne yapar bilemem:9::9:bu arada 1 ayı geçmişmi olmuşmu bilemem beni görünce kocagıma atladı k an nede olsa çekiyor yeminle gelinle erkekkardeşim yemekleri yaptı sonrayı kurudlar kaldırılar yıkadılar gittiler oglumu inan çok özlemişim içime çektim kokusunu bizde yıkadık sıpayı duşa kabinden korktu allahım o agladıkça ben aglacaktım az kalsın :9::9:
merhaba arkadaslar ben de ocak 2014 de anne olacagim insallah. bebisim 12. haftayi tamamlamasina ragmen kahverengi akintilar oldu dun cok degil ama gorunce korkmama neden oldu. yurt disinda yasiyorum ve malesef ha deyince doktora gidemiyorum kizlar bana bi akil verin :(
canım ebned 9 haftaya kadar geldi 2 ablamdada doguma kadar gelmiş öle dediler 3 litre su iç bol istiraat et canım progestan al günde 2 tane 200 olmak üzere allahım bebekelirmize ömrü versin ne diyim :16::16:
SLM GÜZEL ANNELER nasılsınız bulantılarınız azaldımı benım 13. haftamdayım ama hep uyuyıorum işte zor dayanıyorum evde bır suru temızlık ütü var kuaforede gıtmem gerek ama hıc bırsey yapamıyorum ututler dag gıbı oldu ben ıse enerjızı vakkumla alınmıs gıbı yatıyorum sadece:((((
kız sevabıma geleyim ben yardım edeyim yapayım :32::32::32:kalk bakıyım besmele çek başla işlere :9::9:

benim göbegim bebem çok morardı seninde öle oldumu :24::24::24:

günaydın kızlar kahvaltımızı yaptık 3 litre suyumuzu aldım bakalım ne yapıyor dedik jelinin arkadaşları:55::55:

olurmu canım ne farkederki?Sonuç hep aynı annelik duygusu ağır basıyor ve herşey bebeklerimizin sağlıgı için.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Bebek isteyen umudunu kesen herkesinde en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah:nazar:

Öyle doğrusu bebek için ağlayanlar da çok fazlayken çekilen her çile kutsaldır. Minik ellerini öperiz inşallah.:16: Bu arada trt de program buçukta başlayacak izlemek isteyenlere duyurulur.

:9::9:benim ignelerimi eşim yapıyor ceyar kılıklı ne olucek:27::27::27:
igneleri batırınca ay yandı deyince işşşşşşşşşşşşş diye ses veriyor eşim acıyorya sanki oda acı hissediyor:9::9::9:
bu arada suyumu 11 başladım 12 olmadan bitirim haberin olsun su güzeli :32::32::32:sende bugün 2 iç eve gidince 3 yaparsın :55::55::55:bugün aklıma yemek geldi türlü yapıcam hiç yapmadım bakalım nasıl olucak fikri olan varsa deyiversin bebeler :56::56:

Merhaba kuzuların anneleri :124:
dün doktora gittik,bizimki ortaya ne varsa atmıştı pipisi çin seddi gibi heryerden görünüyodu :52:
kız hissediyodum ama artık inandım %100 erkekmiş :52:
bebeciğe giden damarlardaki kan akışına baktı,ben kalp atışını dinliyo sandım ama damarları dinliyomuş :1:
bu arada 3 lü test diye bişey kalmadı dedi,4 lü test var ama yapmicam sana dedi.
2 li testin duyarlılığı bu testlerden çok daha fazla olduğu için gerek yok dedi.
bi de bu 4 lü testi genelde 2 li testin haftasını kaçıranlar yaptıramayanlar için yapıyomuş.
doktorunuz size de yapmayabilir bilginiz olsun dedim.
4 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricez organlara falan bakılıcak 20. haftada

canım ne güzel gelişimleri yolundaymış doktorun neden öyle tedirgin etti seni yaa :26:
neyse çok şükür diyelim gözün aydın,herşey yolunda gidicek inşallah bundan böyle de :16:

Back
X