ya bu iğne işiniz ne zormuş, Allah kolaylık versin,
ablamın da tüp bebekle bebeği oldu, göbeğini bacaklarını morlukları görünce şoka girmiştim,
ama hepsi geçiyor, sonra bi tatlı bebek dünyaya geliyor ki,
ben de kanımı verdim biraz once, akşama çıkar dediler, bekliyorum bakalım

şarkı yazıcm amor güllerle ilgili göbüşüm mosmar oldu amann

benim bu halim ne olucak aman morluklara razıyım aman yeterki durdun aman

resmini çekiyim faceye koyyum isterseniz göbegimin morlugunu dersinizki mora boyamış çok kan toplandı bu morluklar nasıl gider yaw :44:mavişime gidince sorucam koldan yapalımmı naısl oluyorki koldan bilen varsa el atsin

iyi bakalım bu ara pc den uzaklaştılar çok şükür yüzlerini görüp iki sohbet ediyoz.Akşam eve gelirken bende dedim benimkine senin ağzın varmış bide sohbetinde iyiymiş ha arada böyle konuş da kendini hatırlat dedim.Esprimi yapıyon eve gidince pc oynıycam dedi ve dediğini de yaptı,bana yine yalnızlık

))
odunlar ne olucak

bende dün eşimle yemek yedik tavuk vardı onunla oynaştım maksat parçalattım hayatım yemeklere koyarım deidm budları kanaltlarınıd erielrini ayırıdı gileto yaptı yarım saat geçiridk

sonra ben pokemon oldum gene oyun oynadı gzümü açtıgımda 3 geliyordu bende kuşlarımı aldım gittim yatak odasına uyuyum oda arkamdan geldi bana sarıldı allahım ne saadetti öle

uyumuşuz banada diyorki uyuz ne olucak snei okadar seviyormki sen anlamıyorsun dedi bened biliyorum deidm kız deid uyumuyonmu uyuyumda iç sesimle sana cevap veriyom dedim

selam kızlar, hepimize güzel bir gün olsun

maşallah nerdeyse bütün cinsiyetler öğrenildi, bir ben mi kaldım acaba, ben de inşallah cumartesi öğrenicem.
yeni pipili annesini tebrik ederim

kızlar yazdıklarınızı okuyorum da çok zor, allah sizlere kolaylık versin, süpersiniz valla, ne diyim, sizin emeğiniz bizden dhaa fazla. allahım inşallah kolaylığını ve ödülünü eksik etmez

benim de geçen yıl bir düşüğüm olmuştu, doktor test yaptı, kanda pıhtılaşma var dedi. ama bana iğne vermedi, gerekli görmüyorum sadece aspirin yeterli dedi. çok şükür benim düzeyim çok yüksek değilmiş ki bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım...
yavruma deger inan

ben önceki gebeligimde kullandım coraspirin banada yeterlid eid ama kaybettim malesef agır pırtılaşma çıktı bende
aynen canım bana da o kadar mesaj atan oluyorki hepsinden Allah razı olsun
ne kadar iyi yürekli insanlar var bu dünyada
2 düşüğüm pıhtılasmadan oldu sanırım
3.bebeğimde preeklamsi yasadım kordon dolanması ve kakasını yemiş dedi doktorlar
preeklamsiyi anlamadıkları için
ama ben inanmıyorum sebep preeklamsiydi
senin sebeplerini bilmiyorum acıkcası sadece kayıpların olduğunu biliyorum
anlatmak istersen dinlerim
konum var bir tane orda basımdan geceni ayrıntılı yazdım ordan da okuyabilirsin ilk actığım konu
bende Ramazanla beraber namaza basladım insallah dualarımız kabul olur
geçmiş geçmişte kalsın artık yeni bir güzel hayat biizim olsun insallah
canım 20 haftalık 19 haftalık 18 haftalık olmak üzere 3 bebegim vefat etti 2 erkek 1 kızdı ilk oglumda araştırıldıki rahim agzında açıklık var deidler hadi onda cahildik neyse 2 oglum okadar tedaviye ragmen halime kalamadım tedavıyı bıraktım aman deidm olmuyorsa olmuyor sogan kürü yaptım o ay hamile kaldım 19 hafta yaşadı doktoruma rahim agzımda açıklık var dikilicek desemde dikmedi gerek yok rahim boyu iyi kapalı vs dedi oda 19 haftada gitti eşimin elinden zor aldılar doktoru öldürüyordu az kalsın

oglumda biri kürtaş etti beni kadın dedilerki o doktoru bırakma neyse ona gittik rahimini dikicez bebek durucak deid neyse deidm kan israr vermek gerekiyormu yok deid hamile kalınca coraspirin ve zinko hapi vitamın düşün hapı verdi rahimin uyutuklaraktan dikildi 14 haftada allahım uyandıgımda altımda dayanılmaz bir acı bildigin misina ipiyle rahim agzım kancayla dikilmişti 25 gün dayandı dikişim dogum ettigimde dikişimi canlı aldılar rahim agzımdan allah var ssk kötü derler allah razı olsun çok iyi davrandılar haklarını yiyemem

anlıcagın kızımda öldü dediler araştırılıcak ceraha çapaya gittik brişey bulamadılar arda beye gidince o buldu homosiisteyin varmış bende anlıcagın 1 sene ilaç tedavisi uyguladık kilo vericeksind edi 33 kilo verdim 2 sene bu gebelik için bekledim şimdi burdayım

23 de kontrolum var detaylıya sokucak ikili tarama testimiz var teyzesi dikişin parası konuşulucak çok pahalı bri dikiş oplucak 10 milyara yakın

evladım drusunda gerisi boş inan kk arkamda olduktan sonra sırtım yere gelmez arkadaşım hesap açtırıdı şimdi dikişi bekliyorlar az öz yatırıcaklar hesabıma sen yeterki üzülme dikiş paraısnıdıa der etme deidlerallah razı olsun bakalım 23 o belli olucak

eşim serbest çalışıyor malesef yeni işleri açıldı bakıcaz sagdan soldan borç alıcaz artık evladım dursunda diyorum belkim adam benden okadar istemz bakalım

anlıcagın rahim agzında açıklık var kanda pırtılaşma var ve pko var onlar içinde ilaç kullanıyorum allahım ainandım ben 3 gebeligimde yatıyordum yatakta iş hiç yapmadım bu gebeligimdede yatmıyorum iş yapıyorum kısıtlıyım tabi

herşeye hazırlıklıyım inan işşallah rabbim evladımın bu sefer acısını göstermez yoksa ben çok kötü oluurm düşünmek bile istemiyorum kötü sonu
paşa noldu biliyor musun,
ablamın çok zor bebeği oldu senelerdir kk'da
ben ona diyordum ya kafayı mı bozdun kk kk,
neyse, geçen gün demesin mi paşa diye bi kız var kk'da bebeklerini kaybetmiş hep, şimdi öğrendimki hamileymiş, nasıl sevindim, nasıl dua etmiştim ona
bende aaaaaaaaaaaa paşayı bilmem mii, o bizim topikte
bir bilsen sana kimler kimler ummayacağın yerler dua ediyor,

[/QUOTE]
ana kız ablanın rumuzu netdi acep tanıyorudur belkim

allahım herkezden razı olsun kardeşim ne diyim allah razı olsun hepsinden bende ponlara duacıyım
1.5 litre su bitti darısı diger 1.5 liytre suyun başına