2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ohhh benim gibi göbüşünden bebişi görünmeyen bir anne buldum.bendede her seferinde aynı şey oluyo göbeğin çok oldugu için bu kadar görünüyo diyolar,sinir oluyorum,dediğin gibi bende hiç kilo almadım ama senden şişkoyum tabi o ayrı.70 kiloda da göremiyolarsa yuhhh yani o zaman benimkini iyi bile görüyolar:-))benim kızım olcak teyzesi,tabi doğru gördüyse:-))15+2 de öğrendik daha yeni yani.darısı sana sende en kısa zamanda öğren inşallah.:35:

inşallah öğreniriz ya çok merak ediyorum. Kv deliriyo erkek olcak diyoafdersiniz dallı budaklı olcak yer onu babannesi diyo sırf okadr çok erkek istiyo diye kız istiyorum :d şaka bitarafa rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düz yavrularımızı büyütürüz inşaallah. Ben şuan 15+4 üm. 1 ağustos ta yine hastanedeyim. Bakalım o zaman söylicek mi.

ben 4 sene Londrada yaşadım, hastaneye gidebilmek çok zor, gittiğinde buraya gelmeden önce şuraya gidecektin vs vs oradan oraya yollayıp, uzattıkça uzatıyorlar, ha deyince gidilmiyor malesef :(

Melahabebek,

Bende 4 sene Londra'da yasadım :) Ne zaman yasadin sen? Ben 2003'te dondum. Londra da 1 kere rahatsızlandım, acil hastaneye gittim , apandisit dediler 8 saat ayakta beklettiler. Allahtan apandisit degilmiste , patlardı yoksa:)

ya bu iğne işiniz ne zormuş, Allah kolaylık versin,

ablamın da tüp bebekle bebeği oldu, göbeğini bacaklarını morlukları görünce şoka girmiştim,

ama hepsi geçiyor, sonra bi tatlı bebek dünyaya geliyor ki, :nazar:

ben de kanımı verdim biraz once, akşama çıkar dediler, bekliyorum bakalım

:12::55:
:24::24::24:şarkı yazıcm amor güllerle ilgili göbüşüm mosmar oldu amann :24:benim bu halim ne olucak aman morluklara razıyım aman yeterki durdun aman :24::24::24::24:resmini çekiyim faceye koyyum isterseniz göbegimin morlugunu dersinizki mora boyamış çok kan toplandı bu morluklar nasıl gider yaw :44:mavişime gidince sorucam koldan yapalımmı naısl oluyorki koldan bilen varsa el atsin :3::3::3:
iyi bakalım bu ara pc den uzaklaştılar çok şükür yüzlerini görüp iki sohbet ediyoz.Akşam eve gelirken bende dedim benimkine senin ağzın varmış bide sohbetinde iyiymiş ha arada böyle konuş da kendini hatırlat dedim.Esprimi yapıyon eve gidince pc oynıycam dedi ve dediğini de yaptı,bana yine yalnızlık:-)))
odunlar ne olucak :27::27:bende dün eşimle yemek yedik tavuk vardı onunla oynaştım maksat parçalattım hayatım yemeklere koyarım deidm budları kanaltlarınıd erielrini ayırıdı gileto yaptı yarım saat geçiridk :52:sonra ben pokemon oldum gene oyun oynadı gzümü açtıgımda 3 geliyordu bende kuşlarımı aldım gittim yatak odasına uyuyum oda arkamdan geldi bana sarıldı allahım ne saadetti öle:9::9::9:uyumuşuz banada diyorki uyuz ne olucak snei okadar seviyormki sen anlamıyorsun dedi bened biliyorum deidm kız deid uyumuyonmu uyuyumda iç sesimle sana cevap veriyom dedim :9::9::9:
selam kızlar, hepimize güzel bir gün olsun:16::16::16::16:
maşallah nerdeyse bütün cinsiyetler öğrenildi, bir ben mi kaldım acaba, ben de inşallah cumartesi öğrenicem.
yeni pipili annesini tebrik ederim :9::9::9:

kızlar yazdıklarınızı okuyorum da çok zor, allah sizlere kolaylık versin, süpersiniz valla, ne diyim, sizin emeğiniz bizden dhaa fazla. allahım inşallah kolaylığını ve ödülünü eksik etmez:16::16::16:
benim de geçen yıl bir düşüğüm olmuştu, doktor test yaptı, kanda pıhtılaşma var dedi. ama bana iğne vermedi, gerekli görmüyorum sadece aspirin yeterli dedi. çok şükür benim düzeyim çok yüksek değilmiş ki bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım...
yavruma deger inan :16::16::16:ben önceki gebeligimde kullandım coraspirin banada yeterlid eid ama kaybettim malesef agır pırtılaşma çıktı bende:53:
aynen canım bana da o kadar mesaj atan oluyorki hepsinden Allah razı olsun
ne kadar iyi yürekli insanlar var bu dünyada
2 düşüğüm pıhtılasmadan oldu sanırım
3.bebeğimde preeklamsi yasadım kordon dolanması ve kakasını yemiş dedi doktorlar
preeklamsiyi anlamadıkları için
ama ben inanmıyorum sebep preeklamsiydi
senin sebeplerini bilmiyorum acıkcası sadece kayıpların olduğunu biliyorum
anlatmak istersen dinlerim
konum var bir tane orda basımdan geceni ayrıntılı yazdım ordan da okuyabilirsin ilk actığım konu
bende Ramazanla beraber namaza basladım insallah dualarımız kabul olur
geçmiş geçmişte kalsın artık yeni bir güzel hayat biizim olsun insallah
canım 20 haftalık 19 haftalık 18 haftalık olmak üzere 3 bebegim vefat etti 2 erkek 1 kızdı ilk oglumda araştırıldıki rahim agzında açıklık var deidler hadi onda cahildik neyse 2 oglum okadar tedaviye ragmen halime kalamadım tedavıyı bıraktım aman deidm olmuyorsa olmuyor sogan kürü yaptım o ay hamile kaldım 19 hafta yaşadı doktoruma rahim agzımda açıklık var dikilicek desemde dikmedi gerek yok rahim boyu iyi kapalı vs dedi oda 19 haftada gitti eşimin elinden zor aldılar doktoru öldürüyordu az kalsın :47:oglumda biri kürtaş etti beni kadın dedilerki o doktoru bırakma neyse ona gittik rahimini dikicez bebek durucak deid neyse deidm kan israr vermek gerekiyormu yok deid hamile kalınca coraspirin ve zinko hapi vitamın düşün hapı verdi rahimin uyutuklaraktan dikildi 14 haftada allahım uyandıgımda altımda dayanılmaz bir acı bildigin misina ipiyle rahim agzım kancayla dikilmişti 25 gün dayandı dikişim dogum ettigimde dikişimi canlı aldılar rahim agzımdan allah var ssk kötü derler allah razı olsun çok iyi davrandılar haklarını yiyemem :16::16:anlıcagın kızımda öldü dediler araştırılıcak ceraha çapaya gittik brişey bulamadılar arda beye gidince o buldu homosiisteyin varmış bende anlıcagın 1 sene ilaç tedavisi uyguladık kilo vericeksind edi 33 kilo verdim 2 sene bu gebelik için bekledim şimdi burdayım :42::42::42:23 de kontrolum var detaylıya sokucak ikili tarama testimiz var teyzesi dikişin parası konuşulucak çok pahalı bri dikiş oplucak 10 milyara yakın :30::30:evladım drusunda gerisi boş inan kk arkamda olduktan sonra sırtım yere gelmez arkadaşım hesap açtırıdı şimdi dikişi bekliyorlar az öz yatırıcaklar hesabıma sen yeterki üzülme dikiş paraısnıdıa der etme deidlerallah razı olsun bakalım 23 o belli olucak :53::53:eşim serbest çalışıyor malesef yeni işleri açıldı bakıcaz sagdan soldan borç alıcaz artık evladım dursunda diyorum belkim adam benden okadar istemz bakalım :16::16:
anlıcagın rahim agzında açıklık var kanda pırtılaşma var ve pko var onlar içinde ilaç kullanıyorum allahım ainandım ben 3 gebeligimde yatıyordum yatakta iş hiç yapmadım bu gebeligimdede yatmıyorum iş yapıyorum kısıtlıyım tabi:nazar:herşeye hazırlıklıyım inan işşallah rabbim evladımın bu sefer acısını göstermez yoksa ben çok kötü oluurm düşünmek bile istemiyorum kötü sonu:14:
:48::48::48:amin allah razı olsun canım benim takipcim okadar kişi varki tanımadıgım kaç kişi arkadaşlı yoladı ne yorumlar yazılar allah hepsinden razı olsun sendende canım her secdemde dua ediyorum bazen gzöelrim dolar seccademi katlarken derim cennet kuşlarım ne yapar şimdi der gözümden 2 damla yaş akar:43:allahım öteki tarafta şefaatçi olmalarını nasip etsin işşallah kardeşim :48:allahım karnımızdakilere ömür versin işşallah sen bebekelrini neden kaybettim bende biliyorsun ne oldugunu:14:

paşa noldu biliyor musun,

ablamın çok zor bebeği oldu senelerdir kk'da

ben ona diyordum ya kafayı mı bozdun kk kk,

neyse, geçen gün demesin mi paşa diye bi kız var kk'da bebeklerini kaybetmiş hep, şimdi öğrendimki hamileymiş, nasıl sevindim, nasıl dua etmiştim ona

bende aaaaaaaaaaaa paşayı bilmem mii, o bizim topikte

bir bilsen sana kimler kimler ummayacağın yerler dua ediyor, :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]
ana kız ablanın rumuzu netdi acep tanıyorudur belkim :27::27:
allahım herkezden razı olsun kardeşim ne diyim allah razı olsun hepsinden bende ponlara duacıyım:14:
1.5 litre su bitti darısı diger 1.5 liytre suyun başına:64::64::64::64:

kızlar bebekleriniz ve kendi sağlıgınız için neler yapıyorsunuz beslenmeniz sporunuz yani ne gibi seyler yapıyorsunuz
tavsiyeniz var mı

canım ben açım aç:14:doktorum kilo almıcaksınd edi sabah 1 badem domates kibrit kutusu büyüklügünde peynir 7 zeytin 2 dilim çavdar ekmegi yedim 1.5 litres suyumu içtim bakıcez görücez birazdan bri şeftali yerim sonra 1 bardak ballı sütümü içerim kepekli krakerler var onlarda yicem işşallah takılıp gidicez işte arada ceviz fındı temem dondurmada yemeyi planlıyorum baklaım :27::27:aakşamada türlü tavuklu tel şehriye çorbası kapanış :42::42: anlıcagız zarralı şeyleri yiyemiyorum spora gelince evde dolanıyorum wc git gel spor oluyor bana:9::9:anlıcagım kimse evime gelmez ben kimseye gitmem olay bu :32::32:

Melahabebek,

Bende 4 sene Londra'da yasadım :) Ne zaman yasadin sen? Ben 2003'te dondum. Londra da 1 kere rahatsızlandım, acil hastaneye gittim , apandisit dediler 8 saat ayakta beklettiler. Allahtan apandisit degilmiste , patlardı yoksa:)

:)))

benim de karaciğerime bi ağrı saplanıp duruyordu, gidiyorum gidiyorum (ama gp'ye )burası ağrımaz diyorlar, ama diyorum ağrıyor,

sonra türkiyeye geldimki, karaciğerimde ultrason yapıldı, tümörümsü bişey çıktı, neyseki iyi huylu kistmiş, düşün yani , hastaneye gittim ama gp'n göndersin deyip bakmadan yolladılar kırk kere, gp'ye gidiyorum o da ağrımaz burası diyo, :))))

2006'da gittim 2010da döndüm :) ay ne günlerdi ya

Selam kızlar ben geldim.. ikili testi yaptıramadım devlete gitmiştim kendi doktoruma gitmedim bugun testi devlette yaptır ben bakıyım sonucuna demişti saolsun ama yaptıramadım yokmus ikili test ama ense kalınlıgına bakalım dedi 0.74 dedi devlettekiler hemen basından atıveriyolar zar zor ellerini önünde birlestirmiş namaz kılar gibi onu görebildim sadece bu kadar ama galıba ikili testi yaptırmıycam ben cok cok önemli değil sanırsam uuuuf karar veremiyom kızlaar :50::26: bide 11 hafta 1 gün dedi doktor sasırdım kendi doktorum satla arasında 2 gün var diyodu ama bu baya bı fark söledi korkmaya başladım anlıyacagınız guzel bi kontrol değildi :18:

arkadaslar tetanoz aşıısı olan varmı kolum cok agrıyor görunurde kızarıklık şişmede yok başımda cok agrıyo iğneyı dun vuruldum halbuki :(

Selam kızlar ben geldim.. ikili testi yaptıramadım devlete gitmiştim kendi doktoruma gitmedim bugun testi devlette yaptır ben bakıyım sonucuna demişti saolsun ama yaptıramadım yokmus ikili test ama ense kalınlıgına bakalım dedi 0.74 dedi devlettekiler hemen basından atıveriyolar zar zor ellerini önünde birlestirmiş namaz kılar gibi onu görebildim sadece bu kadar ama galıba ikili testi yaptırmıycam ben cok cok önemli değil sanırsam uuuuf karar veremiyom kızlaar :50::26: bide 11 hafta 1 gün dedi doktor sasırdım kendi doktorum satla arasında 2 gün var diyodu ama bu baya bı fark söledi korkmaya başladım anlıyacagınız guzel bi kontrol değildi :18:

bence kendi doktoruna git o da bir baksın ikili yaptırmak gerekir mi diye sor gördüklerinden yola çıkarak sana bir yorumda bulunur bence çünkü ilgilenmeyince kafanda bir sürü soru işareti oluşur

tünaydın güzel anneler ve bebişleri
anca kahvaltımızı yaptık nete girdik. zaten netten başka birşeyde vakit geçmiyor:):)
dışarı çıkamıyoruz sıcaktan evdeyiz hep. kızlar ben braya gelince boğazı iyici relax yaptım. hamurlar dolmalar yedikçe yiyorum sağolsun kayınvalidem süper yemekler yapıyor ve beni yerimden kaldırmıyor iş için masayı bile toplatmıyor aman nazar değmesin şişicem iyice burda:(:(

merhaba kızlarrrrr.bugun gec katıldım aranıza.cok yogunum malesef. bide cok halsizim.şimdiden uyku bastırdı beni

arkadaslar tetanoz aşıısı olan varmı kolum cok agrıyor görunurde kızarıklık şişmede yok başımda cok agrıyo iğneyı dun vuruldum halbuki :(

SElam Turkuvaz,

2 sene once olmuştum ben, kedi ısırmıştı. bir koluma tetanoz, bir koluma kuduz yapmışlardı ve evet iğne acı vericiydi. 1 hafta geçmedi ağrıması..
gayet normal yani.

beni takan yok heralde iki gün ara verdim hemen unuttunuz.merhaba dedim cıt yok kımseden.

şey kem küm :17::17:canım inan yadıgını görmedim pardon :29:11 beri su içiyorumya wc git gel kanki olduk yeminle diger 1.5 suyumada başladddım bu sene sucuyu zengin edicem karra verdim arıtıcı alıcam ya :16::16:kazanı küçük olanlarından :52::52:
Ne var ne yok bebem görüşmeyeli anlatr dinliyom :6::6:ben evlat katili olucam bugün köpük hanım paşama rahat vermiyor gene oglanın ayagını ısırdı uyuz:47::47:yeni tırnaklarını kesim ikisininde inan köpüksiz durabilicegimi bilsem degiştiricem kızı okadar dirlik vermiyo oglana bri evcilik bile oynamıyourki oglanın gönlünü yapsın bebekleri olsun be:14::14:ben kara kara düşünüyorum ben babanne ne zaman olucam ne zamannink minik bebelerim olucak :43::43:

kızlar mersin ya da adanada olan var mı sırf bebek kıyafeti satan 3 4 katlı yerler oluyor ya bebek ilgili herşeyi alabileçeğin yer olan bir yer biyormusunuz?

turkuazcım gebelikleirmde vurunmaıdm erken dogum yaparımd iye beni riskliyim biliyorsun kafama taktım dogumdan sonra vurdurdum 5 doz bendede yanma oldu agrı oldu korkma bu işi birşiey işe yaradıgını gösterir bu orkide nerde acaba toppragımda görünüşte yok ya kızlar altakiler misafirligime geldi kimsenin sesi çıkmıiyi:14:

Canım ben ikili test yaptırdım. Sadece kan vereceksin. İkili test zaten risk olasılıgı gösteriyor. Kesinlikle bebekte sorun vardır yazmıyor. Kagıtta bile olasılık oldugu unutulmamalı yazıyor. Ben rutin kontrolleri uygulamak için yapıyorum. Allah korusun yavrularımızı. Benimde bebeğim ikili testteki radyoloji uzmanının usg sinde farklı çıktı. Cihaz modelleri farklıydı.Yarın doktora gidicem. Bakalım ne dicek? Cinsiyetimi ögrenmeye gidiyorum.

Ben bugün oldum aşımı sabah. Şimdilik bi sıkıntı yok. Ama ebem kolunda ağırlık olabilir dedi. Merak etme 3-4 güne geçer inşallah.

canım ben açım aç:14:doktorum kilo almıcaksınd edi sabah 1 badem domates kibrit kutusu büyüklügünde peynir 7 zeytin 2 dilim çavdar ekmegi yedim 1.5 litres suyumu içtim bakıcez görücez birazdan bri şeftali yerim sonra 1 bardak ballı sütümü içerim kepekli krakerler var onlarda yicem işşallah takılıp gidicez işte arada ceviz fındı temem dondurmada yemeyi planlıyorum baklaım :27::27:aakşamada türlü tavuklu tel şehriye çorbası kapanış :42::42: anlıcagız zarralı şeyleri yiyemiyorum spora gelince evde dolanıyorum wc git gel spor oluyor bana:9::9:anlıcagım kimse evime gelmez ben kimseye gitmem olay bu :32::32:

Anladım canım rahim agzı yetmezliği bölümündekileri takip edebilirsin
bak benim burda bir ablam var senin gibi erken doğum yapıyordu
şimdi 30haftalıkken yaptı doğum
tabi bebek zayıf ama olucak o kadar sağlığına kavustu kilo almaya basladı
o kadar seviyorum ki o bebegi
o ablamın kayıp sayısı bizlerden de cok fazla ama tutundu bebegi ona o da bebegine
şimdi ikisi de sağlıklı
umudunu kaybetme
bana da fazla kilo almak yasak
ben de 17.haftama girdiim 1,5 kilo aldım fena değil dimi
bu arada o ablam sürekli omega 3 vitamini aldı ve senin gibi dinlendi o da sürekli
kendine iyi bir hastane belirle ben son 2 ay yatıcam belki seni de yatırırlar
20.haftada belli olucak hersey yeniden riskim olup olmadığı
bende hergün iğne ve coraspin alıyorum

Back
X