2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benim doktor kiloya takık en fazla 10 alıcakmışım zaten 6 dan sonra 2 2 alçakmışım her ay o zaman geriye ne kalıyomuş
çocuk daha 100 gram değilken o kilo neymiş ayyy yerin dibine girdim iştahım kaçtı zaten :D

bende sabah akşam tartılıyorum manyak oldum gramlarla oynuyorum:D

valla nasıl dr o yaaaaaaaa insanı strese sokuyor benimki sağolsun kiloya dikkat diyor o kadar şu kadar olacak filan dediği yok :( napalım cnm elimizde değilki bebişlerde aç mı kalsın bence hamileliğinin keyfini çıkar doğumdan sonra çok rahat verirsin zayıf olupta gebelik sonrası kilolu kalan birini hiç görmedim daha ....

Aaaaa askolsun canim biz napalim demişsin ne yapacaz yuwarlanacaz:) haha

:d haklısın şekerim durum aynen öyle görünüyor Allahtan ben henüz hiç kilo almadım tam aksi 3 kilo verdim hala aynı duruyorum 1 ay daha atlaksak sanırım 8-10 kilo ile kurtulacagız gibi ............. hayırlısı .....

herkese ıyı hafta sonları dılıyorum ben hafta sonunu dunya kadar ütü ve temızlıkle gecırecem zaman lursada kuafore gıdecem maymun gıbı oldum bıyıgım kocamkındn uzun nerdeyse:)))

:d haklısın şekerim durum aynen öyle görünüyor Allahtan ben henüz hiç kilo almadım tam aksi 3 kilo verdim hala aynı duruyorum 1 ay daha atlaksak sanırım 8-10 kilo ile kurtulacagız gibi ............. hayırlısı .....

Bende 3 kilo werdim hayatim 400 gr almisimmm durum wahim

Canim Almanya degil Amerikadayim. burada saglik sistemi rezalet. eger saglik sigortan yoksa ve doktora ufacik bir sey icin bile (ornegin grip) gitmissen sana 1000dolarlara kadar fatura cikarabiliyorlar. saglik sigortan varsa da pek bisey degismiyor sigorta masraflarin yuzde bilmem kacini oduyor gerisi sana kaliyor. ben hamile kaldiktan sonar sigorta yaptirayim dedim sigorta hamileligin masraflarini karsilamiyormus vay efendim oncede nenden yaptirmamisim. mesela seker hastasisin sigortan var ancak sigorta seker hastaligini karsilamiyor cunku o genetik bir hastalik. sigorta ancak sonradan olusan seyleri karsiliyor. kanser oldun yine sikinti onunda temelini genetige dayandirabiliyorlar. neyse bizde yesil karta basvuralim dedik burada hamilelere bizdeki yesil kart uygulamasina benzer bir uygulama var basvurduk nerdeyse 1 ayda sonuclandi red yedim nedeni de abd vatandasi degilmisim ya da en az 5 yil abd de bulunmaliymisim ben buraya geleli 1 yil ancak dolacak. esim burada ogrenci cok sukur gecinip gidiyoruz ancak saglik sistemini gorunce insan feryad etmk istiyor. her ay ultrasondur doktor kontoludur en az 500-600 dolara patlayacak. ne yapacagiz kara kara dusunuyorum. tatilde Turkiyedeydim orada 2 defa gittim doktora bebegimin kalp atislarini duyduk gorduk cok sukur sikinti yok Turkiyedeyken folik asit, demir ilaci, elevit, progestan gbi ilaclari kutu kutu almistim. doktorum yolculuga cikmadan once dusuk onleyici ignede yapti o 24 saatlik aktarmali ucak yolculuguna ragmen hic bir kanama akinti olmamisti ancak simdi olunca korktum. hemen progestana basladim bu arada kapi kapi doctor ariyoruz en son care biri akil verdi gidin hastanenin aciline kontrolleri yaptrin fatura gelince de bes kurusumuz yok deyin cikin diye. bakalim bugun bu yolu deneyecegiz. kizlar bana dua edin. bebegimin 2li tarama testi vakti geldi onu da sag salim yaptirayim. burada yasayan turkler dogurmus gelen 50bin 100bin dolarlik masraflari da odememiisler paramiz yok diye. devlet haciz de koyamiyo vatandasi degilsin haliyle biz de oyle yapacagiz galiba :( ben amerikaya dogurmaya gelen unlulere hayret ediyorum adamlar yattiklari yerden para kazaniyorlar herhalde ki buraya dogurmaya geliyorlar...

vallaha canım amerikada yasayanların isi cok zor desene :( ALLAH yardımcınız olsun canım...ben dogma büyüme almanyadanım almanya öyle degil saglık sistemi cok iyi...26 yıl almanyada yasadım 7 aydır tr deyim ama ALLAH nasip ederse pazar almanyaya gidiyorum ALLAH nasip ederse dogumu orda yapcam tekrar dönecem tr ye..sende tr de kal canım doguma kadar olmazmı ??? ama dogumu amerikada yaparsın eger tr de yaparsın belki sorun cıkar cocugun amerikaya gitmesinde felan ?? bebek 7 aylık olana kadar trde kal sonrada geri dön amerikaya olmazmı ???

LDS sadece utahda var malesef. universite hastaneleri her zaman sorun yaratiyor egr dogumu abd de dusunursen Utah a beklerim:) iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim ben daha buradayim dogum burada olacak belki birkac bebek daha yaparim burada :) (olumsuzluklar canimi sikmazsa) Turkiyeye selamlar. bebegini saglikla kucagina alirsin ins. digger arkadaslara tekrar soylemek isterim ulkemizin kiymetini bilsinler. guya burasi firsatlar ulkesi amerika ama halimiz ortada :)

Dogum icin fikrimi degistirecek olursam eger bu teklifi mutlaka degerlendirecegim:-) Hayirlisiyla Turkiye'ye donup bir doktorun takibine girersem her gidisimde sukredecegim sanirim artik, sahip oldugum imkanlar icin.. Sana guzel bir hamilelik ve hayirli bir dogum diliyorum, ilki sikintisiz hallolursa insallah birkac bebek daha neden olmasin:-) Buradan haberdar edersin bizi de:-) Arkadaslara soyledigine sonuna kadar katiliyorum, bir ulkede saglik sisteminin ne kadar onemli oldugunu mahrum kalinca anladim ben.. Duana amin diyorum, cok tesekkur ederim, selamlarini goturecegim...

kız benim kocayla hemen hemen aynı kiloya varıyorum. eskiden de beni taşıyamıyodu, şimdi Allah korusun bişey olsa bana bayılsam eşim yerimden kıpırdatamaz beni :D evde tartı insanın psikolojisini bozuyo. sabah akşam tartılıyorum. takıntı gibi bişey oldu :32:
benim kocayla aramda 2 kklo kalmisti en son bi cesaret pili takabilirsem tartiya bakicam bakalim :)))))

herkese ıyı hafta sonları dılıyorum ben hafta sonunu dunya kadar ütü ve temızlıkle gecırecem zaman lursada kuafore gıdecem maymun gıbı oldum bıyıgım kocamkındn uzun nerdeyse:)))

Kolay gelsin canimmm keske benimde haftasonum tatil olsqydi :( misafirimde var nasil yetisicem bilmiyorum :(
Kizlarr doktordan geliyorum. Kizimiz olacak hayirlisi ilw. Cimcime geliyooooo :)

Anaaaamm uerim onu annesiiiii ben de gecen arkadasimin bebegine hediye almaya gittim kiz elbiselerine bayildim bayildim yaaaaaa.. Ben daha ogrenemedim cinsiyeti ama ruyamda hep erkek goruyorum. Doktor kiz dese soka girerim o derece kendimi.hazirladim erkege :))))

Slm kızlar yarin kont var 14 +3 teyim cinsiyeti belli olur mu acaba bu haftada cinsiyetini ogrenen varmi cok heyecanliyim cokta merak ediyorum bakalım hayirlisi:))))

vallaha canım amerikada yasayanların isi cok zor desene :( ALLAH yardımcınız olsun canım...ben dogma büyüme almanyadanım almanya öyle degil saglık sistemi cok iyi...26 yıl almanyada yasadım 7 aydır tr deyim ama ALLAH nasip ederse pazar almanyaya gidiyorum ALLAH nasip ederse dogumu orda yapcam tekrar dönecem tr ye..sende tr de kal canım doguma kadar olmazmı ??? ama dogumu amerikada yaparsın eger tr de yaparsın belki sorun cıkar cocugun amerikaya gitmesinde felan ?? bebek 7 aylık olana kadar trde kal sonrada geri dön amerikaya olmazmı ???

canım eşim amerikada ögrenci onu yalnız bırakıp Turkiyede kalmayı hic istemiyorum :( sey biz birazcık yeni evli sayılırız da onsuz hic uyumadım da ben :) cok sukur ilgilenen bir hastane bulduk bakalım. Saglıkla bebegini kucagına alırsın inşallah canım :) ilgilendiğin icin cok tesekkür ederim

Kızlarrr hepinize çok teşekkürlerr öğrenir öğrenmez bebeişime ciciler aldım butikbebeden .

$60f5060a3059497eab7d5d3bf1856fbc-Orjinal.webp $a7c220dd029f4c7d9ef6856174725121-Orjinal.webp $301f5663f43f48ff8f3773079d52f5ad-Orjinal.webp $b8acecccd95245758e3d6b04164febcf-Orjinal.webp $c41f0c48389040228a3a6deef8bbe1d3-Orjinal.webp

mama tenceereleri, kırmızı önlük, ve tırnak makası, tarağı daha önceden almıştım. kızlar darısı başınıza.

Çok heyecanlı alışveriş yapmak. :D

5-6 parçada geçen gün almıştım onların fotosu yok. Elime geçince paylaşırım.

Eklentiler

• $415ed047010c4c4f99fc0cdaa60c9232-Orjinal.webp
    $415ed047010c4c4f99fc0cdaa60c9232-Orjinal.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $bebişim.webp
    $bebişim.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $bebişiminn.webp
    $bebişiminn.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $mama tencerelerimiz.webp
    $mama tencerelerimiz.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 39
Anaaaamm uerim onu annesiiiii ben de gecen arkadasimin bebegine hediye almaya gittim kiz elbiselerine bayildim bayildim yaaaaaa.. Ben daha ogrenemedim cinsiyeti ama ruyamda hep erkek goruyorum. Doktor kiz dese soka girerim o derece kendimi.hazirladim erkege :))))

canım çok sağol. Allah razı olsun. Bende hep erkek görüyordum ve kendimi erkege bi nebze alıştırmıştım ama cimcimem geliyor.

Hiçbişi kesin değil. Demekki rüyalarım tersine çıktı:16::16:

Allah gönlüne göre versin inşallahh.

ayyyy evy baby internet sitesinde bebek gelişimi diye bir bölüm var,ay ay bebğin dilinden gelişimi anlatılıyor yarabbim çok güzel bunu okurken bile duygulandım ben yaaa,eskiden taş gibi hatundum ağlamak çoook uzaktı bana.Şimdi 23 Nisan da çocuklar yürüyüşünde ağlamaktan katılıyorum ne oldu yaw hamilemiyim acaba?:52::52::52::49::46:

Ben de çok ağladım ya bu dediğini okurken:) Her halta ağlıyorum zaten.

Back
X