Aynı gidiyoruz maşallah bebeğe. Cinsiyeti hakkında bir şey dedi mi?
yok canım ya, cinsiyet için erken dedi.önümüzdeki aya kaldı yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gidiyoruz maşallah bebeğe. Cinsiyeti hakkında bir şey dedi mi?
peki doktor mu diyor hala devam et ya ben çok bunaldım ilaçlardan gece iki sabah bir bide folk 3 tane elevit bide içerken kusuyorum afedersin artık hani leke falanda artık gelmeyince bıraktım prog. 1.kutuda 3 gün sonra yine başladı ilaçlarmı tutuyo bebişi acaba bilmiyorum ki bakalım yarın dokt. Ne diyecekben hala iğnesini kullanıyorum hapını değil de
Selam teyzeleeeeeeeeeeeeerrr
Kontrolden geldim, kızım 16 haftalık olmuş. Boyu 14 cm. Kilosu da 250 gram çıktı.Baya şişko bizim kız
Dörtlü tarama testi yaptırdık, önemsemiyorum artık o testleri ama yaptırdım işte. Bir de ara ara idrarım kesik kesik çıkıyordu benim, onu sordum. İdrar tahlili istedi. enfeksiyon başlangıcı olabilirmiş, bir toz verdi. akşam suya karıştırıp içeceğim, tabii bol su içmeye de devam.
Resim koymak isterdim ama yüzükoyun yatıyordu. İlk defa bir ultrason fotoğrafında bir şey anlayamadım düşünün. sadece omurgası görünüyor çok net. Arada hafif kaldırdı kafayı yine gömdü.
Haftaya tekrar gideceğim, enfeksiyon riski ve dörtlü taramanın sonuçları için. Şimdilik bizden bu kadar.
Hepinize teşekkür ederim dualarınız için![]()
allah razı olsun kardeşim ben 6 kutu bitiridm 7 kutudayım galib adoguma kadarda içicem doktor bırak desede içicem benim gibi sorunlu arkadaşlar içti sorum ssk yok bende parayla alıyorums ag olsun kaç arkadalım yolladı bana çok dua ediyorum yollayanlara yanında ne hediyelerbana 40 tl yakın deidler kızımda 30 veriyordu eşim
eşim aslında orucunu hiç bıtrakmaz bebem allah var iş ladı şimdi kırma dökme çok toz yutuyorumd edi kalp kapagındada az egrilik var koruyorum brişey olur diye bilgisi olan aydınlarsın beni orkidecim sne bilirisn doktro brişey olmaaz arada çarpıntı yapar deid yapıyorda 2 kere hastanelik oldu üşütü diye sigaray agelince dün evden çıkarken sigara almayı unutmuş evde bakkladan alıcaktı ne olur dedim hatrım için onada peki dedi amam sonra ladı içti
namaza gelincede allah var kırmaz beni kılar azimliyim benim adım paşaysa gene başlatıcam namaza senin benim bilmedigim duaları biliyor kuranu su gibi okuyor yavaş amakuran kursuna yatılı göndermiş annası bazu şeyleir ondan ögrendim ben eşimden
allah arzı olsun sigarayıda bıraksa ne ka mutlu olucam işşallah bebegimizi sag saglim allaım kucagımıza bıraktırıcam belkim bebegin hevesine içmez evde çok içmiyor canım ben varım kuşlar var diye odada içmiyor pc oyun oynuyor ona dalıyor gidiyor içmiyor
bazen beni sinri etsede seviyorum ben bu keltoşu
![]()
Gezerken aklıma gelecek kesin. Geçmeyeyim ben de o zaman zaten normalde de insana zararlı gibi geliyor bana.
herşeyin gzüel çıkar işşallah bebemselam kızlar,
bugün kontrolümüz ve ikili testimiz vardı.çok şükür her şey yolunda.zıp zıp zıplayan bir bebişim var.nihayet içim rahat etti.kan sonuçlarını haftaya alacağım ama şuan sorun yok.sizinle de paylaşmak istedim :)
bende hissediyorum bugün 3 gebelik geçiridm anlıyorum nasıl his gelde milleti inandır olmazmışMerhaba güzel anne adaylarııı
bende 12+3 teyim. 29 ocak gibi görünüyor muhtemel doğum.
çok şükür Rabbim nasip etti bize de bu mutluluğu.
3-4 gündür kıpırtı şeklinde hissetmeye başladım. Allah'ım ne büyük bi mutluluk.
tekmeleri sabırsızlıkla bekliyorum
sizler bizden daha öndesiniz. tecrübelerinizden faydalanmak çok iyi olacak benim için.
bu arada 2 li test yaptırmadım. sadece ense kalınlığına baktırdım. hiç kafamı bulandırmak istemedim.
Kontrolden geldim, kızım 16 haftalık olmuş. Boyu 14 cm. Kilosu da 250 gram çıktı.Baya şişko bizim kız
Dörtlü tarama testi yaptırdık, önemsemiyorum artık o testleri ama yaptırdım işte. Bir de ara ara idrarım kesik kesik çıkıyordu benim, onu sordum. İdrar tahlili istedi. enfeksiyon başlangıcı olabilirmiş, bir toz verdi. akşam suya karıştırıp içeceğim, tabii bol su içmeye de devam.
Resim koymak isterdim ama yüzükoyun yatıyordu. İlk defa bir ultrason fotoğrafında bir şey anlayamadım düşünün. sadece omurgası görünüyor çok net. Arada hafif kaldırdı kafayı yine gömdü.
Haftaya tekrar gideceğim, enfeksiyon riski ve dörtlü taramanın sonuçları için. Şimdilik bizden bu kadar.
ben şuan 13 haftalıga giridm bebem felaket uyku yapıyor bu ilaç eşim ondan adımı pokemon koydu o ilacı içinde onlara benziyorsund edi gözleirn japonlar gibi ısık oluyor dedipeki doktor mu diyor hala devam et ya ben çok bunaldım ilaçlardan gece iki sabah bir bide folk 3 tane elevit bide içerken kusuyorum afedersin artık hani leke falanda artık gelmeyince bıraktım prog. 1.kutuda 3 gün sonra yine başladı ilaçlarmı tutuyo bebişi acaba bilmiyorum ki bakalım yarın dokt. Ne diyecek
Ya tabi eşinin iş ve sağlık söz konusu ise doktorla görüşmek lazım Allah yardımcısı olsun.8 kutuyu duyunca kendime kızdım daha ikide ps ediyorum diyo ama çok zorlanıyorum içerken kanama durunca bırakmam gerek diyorum heralde neyse devam edicem inş bebişlerdaha önemli buarada paşancım seninde 31 ocak muhtemel doğum cinsiyete bişey dediler mi?
Kızlarrr hepinize çok teşekkürlerr öğrenir öğrenmez bebeişime ciciler aldım butikbebeden .
Eki Görüntüle 759945 Eki Görüntüle 759948 Eki Görüntüle 759946 Eki Görüntüle 759949 Eki Görüntüle 759950
mama tenceereleri, kırmızı önlük, ve tırnak makası, tarağı daha önceden almıştım. kızlar darısı başınıza.
Çok heyecanlı alışveriş yapmak.
5-6 parçada geçen gün almıştım onların fotosu yok. Elime geçince paylaşırım.
selam güzel annişler bende dün doktora gittim vee bebişimin cinsiyetini öğrendim.dr %90 kız dedi.çok mutlu oldum.3,5 yaşında bir oğlum var bütün kontrollere onunla gidiyoruz oğlumda çok mutlu oldu kız kardeş istiyordu erkek istemiyorum diyordu.darısı öğrenemeyen arkadaşların başına.haftaya yeniden gidicem 3 lü test için çağırdı.ben ikii test temiz gerek varmı dedim ben bütün testlerin yapılmasını istiyorum dedi.dr muz çok tatlı çok seviyoruz.5 dk lık ultrason görüntülerini flash belleğe yükledi babamızada izlettik.bizden haberler bu kadar
hayırlı olsun canım umarım herşey böyle yolunda gider
Şimdi ben haftaya 2li testin sonucunu almaya gidicem acaba o zaman da ultrasona sokar mı beni görür müyüm ki:44: Bir de şu geldi aklıma geçen avmlere girerken kapıdan geçiyoruz ya o bize zararlı mı siz napıyorsunuz?
ohhh ne güzel kaynatıyorsunuz iyi sohbetler.
pazartesi günü dr gidicez 4lü testimiz var. inşlh bu sefer cinsiyetimiz belli olur.
selam kızlar,
bugün kontrolümüz ve ikili testimiz vardı.çok şükür her şey yolunda.zıp zıp zıplayan bir bebişim var.nihayet içim rahat etti.kan sonuçlarını haftaya alacağım ama şuan sorun yok.sizinle de paylaşmak istedim :)
peki doktor mu diyor hala devam et ya ben çok bunaldım ilaçlardan gece iki sabah bir bide folk 3 tane elevit bide içerken kusuyorum afedersin artık hani leke falanda artık gelmeyince bıraktım prog. 1.kutuda 3 gün sonra yine başladı ilaçlarmı tutuyo bebişi acaba bilmiyorum ki bakalım yarın dokt. Ne diyecek
bu benim yerime
bu paşamın yerine
dersin artık
herşeyin gzüel çıkar işşallah bebem
bende hissediyorum bugün 3 gebelik geçiridm anlıyorum nasıl his gelde milleti inandır olmazmışsanki seyirme gibi kıpırdıyor diyorum yok anacım inandıramıyorum kimseyi doktoruma sorucam işşallah salı günü o ne dicek bakalım
hayırlı haberlerle geliceksin ben inanıyorum takma kafanı
ben şuan 13 haftalıga giridm bebem felaket uyku yapıyor bu ilaç eşim ondan adımı pokemon koydu o ilacı içinde onlara benziyorsund edi gözleirn japonlar gibi ısık oluyor dedi11 ignemi ilaçlarımı hallediyorum 12 bulmuyor uyumam
sabahta zombiler gibi kalkıyorum erkenden
anlıcagın ah diyorum eski paş ane ka gzüel uyurdu
canım o ilaç kandınlı hormonu kimisi rahimden alıyor kimsii agızdan hoş ben tiç altan almadım hep agızdan altan alınında daha tesirli oluyormuş ne kadarı dogru ne kadarı yanlış bilemicemben dogum akadar içmeyi düşünüyorum o ilacı bebem
bakalım salı günü 3 mavişimle randevum var
bakalım 2 tarama testi detaylıya sokucakmış rahimime hem eliyle hemde aletle bakıcak rahim boyuna bakıcak ona göre dikişin tarihini vericek allah birl kaç tl isticek:18::18:bakıcez artık cinsiyetide belli olur galiba umarım
ben diyorum bugün ne unuttum ana namzı kılmayı unuttum kılıyımda gelriim birazdan
benim topragam hem beni çagırıyor hem hanım yokmerzifon eşşeklerine teptiricem onu hele bir gelsin
![]()
Birincisi progestanı vajinadan kullanan var mı ? Eğer varsa bir kaç soru sormam gerek..
İkincisi diş etlerim kanıyor ne yapacağım![]()
Birincisi progestanı vajinadan kullanan var mı ? Eğer varsa bir kaç soru sormam gerek..
Sağol güzel teyzesianammm bunlar çok tatlı yaaaaaaaaaaa :) :):):)
canım benimde kanıyor normal galiba ben agızdan alıyorum altan hiç denemedimBirincisi progestanı vajinadan kullanan var mı ? Eğer varsa bir kaç soru sormam gerek..
toprağımmm yettim gari kız geldim.Namazdamısın?Allah kabul etsin canım yüreğime indiriyodun haaaaa iyiki geldinahanda bu sarat gibi sevindim.
![]()
canım benimde kanıyor normal galiba ben agızdan alıyorum altan hiç denemedim
bu saate namazmı kalır kıznerdesin bakıym sen nere kayboldun hemen
arkadaşla konuşuyyorudm kuaför işini kendisi gzüel alıyor şimdi kim vercek 10 tl
hep çaya gelicek hem beni halledicek
ah keşke biri iftara çagırsada beleşe gitsek
kız iftar dedimde sen beni neden çagırmıyorusn bakıyım
gel ben sini bugün çagırıyyorum iftar yapalım
buraya gelmeme gelince çok mesaj aldım paşam gel biz sensiz ne yaparız merzifon eşşegi gibi anırtırım dediler bende dayaamadım burdayımbugün türlüm var yanına bulgur pilavı yapıcem cacık eşimde birlşey alıcek onu pişiricek unlu artık sen düşün ney acaba
normalde her kurban kesildiginde kavurular yerler o sakatatı inan aklıma gelmezdi içimden onu aş verecegim
eşim demişti allah san aöyle bri hamilelik versinki benden istede alıyım dedi geçen sofrada yemek yerken dedimde güldü
adamın biride ıy nasıl yiyorsunuz derdi şimdi canı ondanmı istemiş dedi
allahım bu bebek çok fena sapıtıırdı beni yavrumu salı günü görücem işşallah herşey yolunda gider
cinsiyetinide ögrenirim işşallah bakıcez:81: