günaydın anacağuzlarımbugün işe başlayacağım bakalım. herkese sevgi dolu, huzurlu, kaygısız,bereketli bir gün diliyorum.
Günaydın bende işe başlıyorum ama ben bu kadar olumlu başlayamıyorum maalesef ayaklar geri geri gidiyor ;(
günaydın anacağuzlarımbugün işe başlayacağım bakalım. herkese sevgi dolu, huzurlu, kaygısız,bereketli bir gün diliyorum.
Cnm bana folik asit elevit verdi elevit bittti, folige devam ediyorum bide düşük teh.dolayı progestan içiyorum.Rabbim kız bebeğini hayırlı etsin bu arada.
yapma yahuuuu güne 1-0 yenik başlama datluuum. Allah sana da bugün sevgi mutluluk, huzur ve keyif versin
[SUB][/SUB]
Elevit i neden verdi ne işe yarıyo acababana sadece folik kullan dedi ne zamana kadar kullanacağımı da söylemedi :18:
Kizlar disim.agriyor ya.. Cekilmesi gerek hamilelikten once cektircektim.ama surpriz hamilelik olunca cektiremedim. Antibiyotik kullanmadan cekmeleri imkansiz... Antibiyotik kullanilabiliyor mu ? Randevum 5 agustosta o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorumkaranfille idare etmeye calisiyorum ama bakalim. Eger hamileye uygun antibiyotik kullanabiliyosak hemen disciye gidicem...
arkadaşlar folik asit ilk 3 ay kullanılıyor. 3 aydan sonra içmenizin hiç bir anlamı yok. 3.aydan itibaren yani 12.haftadan itibaren elevit içiliyor gerk görülürse ekstradan da demir ilacı veri dr. elevitin içinde tüm vitaminler var folik asittende var demir den var b 12 de var abcDEFg tüm vitaminler var yani. bir nevi vucut direncini artırmak için kullanılan bir vitamin. kullanmayan amle yoktur sanırım.doğurana kadar içilecek o hergün 1 tane.
ben kullanmıyorum decavit kullanıyom aynılarmı acaba :) bide coraspinle demir hapı kullanıyom
aynı canım,hatta elevit bende ishal yaptı bu hafta kontrole gidince decavitle fdeğiştirelim dedi doktorum.
ben kullanmıyorum decavit kullanıyom aynılarmı acaba :) bide coraspinle demir hapı kullanıyom
bende decavit kullanıyorum tüp bebek doktorum vermişti halada devam ediyorum..
birde ikiz olduğu için doğuma kadar magnezyum kullanacağım erken doğum riskini önlüyormuş ve kramplara iyi geliyor..
folik asidi 12. hafta sonunda bıraktırdı doktorum ..
ama güzel ilaç ben bazen içmeyi unutuyorum ertesi gün tuvalete çıkamıyorum yada hep öyle denk geldi
ben hiç folik asid içmedim öğrendiğim andan itibaren hep decavit kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?