2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın anacağuzlarım bugün işe başlayacağım bakalım. herkese sevgi dolu, huzurlu, kaygısız,bereketli bir gün diliyorum.

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri =)) dün uzun uzun kusma seramonisinden sonra bugün keyfimiz yerinde gibi bayağıdır böyle değildim dün çok yoruldumm

[SUB][/SUB]
Cnm bana folik asit elevit verdi elevit bittti, folige devam ediyorum bide düşük teh.dolayı progestan içiyorum.Rabbim kız bebeğini hayırlı etsin bu arada.

Elevit i neden verdi ne işe yarıyo acaba bana sadece folik kullan dedi ne zamana kadar kullanacağımı da söylemedi :18:

[SUB][/SUB]

Elevit i neden verdi ne işe yarıyo acaba bana sadece folik kullan dedi ne zamana kadar kullanacağımı da söylemedi :18:

arkadaşlar folik asit ilk 3 ay kullanılıyor. 3 aydan sonra içmenizin hiç bir anlamı yok. 3.aydan itibaren yani 12.haftadan itibaren elevit içiliyor gerk görülürse ekstradan da demir ilacı veri dr. elevitin içinde tüm vitaminler var folik asittende var demir den var b 12 de var abcDEFg tüm vitaminler var yani. bir nevi vucut direncini artırmak için kullanılan bir vitamin. kullanmayan amle yoktur sanırım.doğurana kadar içilecek o hergün 1 tane.

canım benimde 9.haftada dolgum kırılmıştı,hava aldıgı için dişim dayanılmaz bir ağrı çektim.Doktoruma söyledim dişçiye hamile oldugunu söyle gereken tedaviyi onlar bilir dedi.Hakkatten çok rahat dişimi yaptırdım ama sanırım uyuşturmadan yaptı,tehlikeli olan dişi uyuşturdukları o ilaç diye biliyorum.Tabi bu basit bir dolguydu diş çektirirken uyuşmadan dayanman biraz zor ama vardır bir kolay yolu doktoruna bir danış bence.Geçmiş olsun.Hee bu arada eczanelerde dişinol diye bişi satılıyo hafif uyuşturuyo orayı,hamileler için tehlikesi yoksa sorup onuda geçici olarak kullanabilirsin.

ben kullanmıyorum decavit kullanıyom aynılarmı acaba :) bide coraspinle demir hapı kullanıyom

ben kullanmıyorum decavit kullanıyom aynılarmı acaba :) bide coraspinle demir hapı kullanıyom

bende decavit kullanıyorum tüp bebek doktorum vermişti halada devam ediyorum..
birde ikiz olduğu için doğuma kadar magnezyum kullanacağım erken doğum riskini önlüyormuş ve kramplara iyi geliyor..
folik asidi 12. hafta sonunda bıraktırdı doktorum ..

ben hiç folik asid içmedim öğrendiğim andan itibaren hep decavit kullanıyorum

ama güzel ilaç ben bazen içmeyi unutuyorum ertesi gün tuvalete çıkamıyorum yada hep öyle denk geldi

bende elevit bayağı bi ishal yapıyo,yemeden içmeden kesiliyorum o derece karın ağrısı,ishal ve gaz.O yüzden 2 hafta içme dedi doktor kontrole gelincede değiştirelim decavitle dedi.İnaşallah faydası olur.Bu arada bazı doğum yapan arkadaşlarım eleviti bebek 1 yaşına gelene kadar içmeye devam ediyolar.Annenin depolarını boşalttıgı için keratalar onu doldurmak adına devam ediliyomuş.İçmeyen arkadaşlarımda tırnaklarının kırıldıgını,saçlarının çok döküldüğünü söylediler bilmiyorumne derece doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…