2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben kaçtım canım yarın görüşürük inşallah sana şimdiden hayırlı mesailer günün çabucak geçsin inşallah orkidecim

korkma arkadaşım allaha emanet inşallah bende 8,9 ve 12. haftalarda kanamam oldu düşük riski yüksek dedi doktorlar ama çok şükür 17. haftaya geldim tabi ağrılar oluyor ama dua et bol bol ve progestanı bırakma başka yapacak bir şey yok allaha emanet bebişlerimiz :)

Kız bebeklerin ense kalınlığı daha mı düşük oluyor acaba aklıma takıldı da cinsiyetini öğrenene kadar acaba şöyle mi böyle mi diyim durmam heralde Çarşamba bi geleydi :18:

sağol canım inşalalh hepimiz emanetiz.bana bir haftadır rogestanı bıraktırdı ama bilemiorum Allah ım korusun inşallah

kızlar ya yaz günü bana acaip bi üşüme gelior içim titrior sanki son 10 gündür bu 4.oldu galiba çok üşüyorum evde derece yok ama eşime baktırıyorum ateşin yok dior anlamadım ben neden böle birden donma gelior bana.geçen hafta aile hekimi kan değerimi ölçtü benim elime geçmedi ama telefonda sölediler kan değeerimde 12 ymiş çok ta normal bişi değil bence bu.bu sıcakta

Kizlar disim.agriyor ya.. Cekilmesi gerek hamilelikten once cektircektim.ama surpriz hamilelik olunca cektiremedim. Antibiyotik kullanmadan cekmeleri imkansiz... Antibiyotik kullanilabiliyor mu ? Randevum 5 agustosta o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorum karanfille idare etmeye calisiyorum ama bakalim. Eger hamileye uygun antibiyotik kullanabiliyosak hemen disciye gidicem...

aynı dert bendede var malesef antibiyotik kullanılmıyor doktora gitmedim ama sordurdum çekemeyiz demiş sürekli ağrımıyır ince ince sızlıyor ama ağrıyıncada tam ağrıyor tuzlu suyla gargara yapıyorum bende

Yaa çok geçmiş olsun umarım çaresi vardır ;(

iyi akşamlar kızlar.
Doktorunuz size hangi ilaçları verdi, rutin olarak yani? ben decavit+ demir ilacı kullanıyorum.
bunlara ek olarak suda eriyen kalsiyum bi de balık yağı verdi. ama kalsiyum çok kötü, pek içmiyorum, içtiğimde de akla karayı seçiyorum. Balık yağı da bebek akıllı olsun diyeymiş

bu arada cinsiyetimiz belli oldu gibi %70 kız dedi doktorumuz

geçmiş olsun canım. gebelikte de kullanılan, gebelik kategorisi B olan ilaçlar var.

Seda geçmiş olsun canım yaa:2:ağrı kesici minoset veriyorlar hamilelere,birde neden 5 ağustos'u bekliyorsun ki,doktoruna telefonda sorsan olmaz mı?Ya da dişciye git onlar zaten hamilelere ne tür tedavi uygulanır,biliyorlar.En pis ağrıda diş ağrısıdır ya,hay Allah,acil şifalar.

Cnm bana folik asit elevit verdi elevit bittti, folige devam ediyorum bide düşük teh.dolayı progestan içiyorum.Rabbim kız bebeğini hayırlı etsin bu arada.

Kızlar benim yarın ikili test için randevum vardı ama ablamın arkadaşları bugun bana yaptırma kafanı bulandırma dediler. Bu ikili test dawn send. olma ihtimalini söylüyomuş onlarda öyle birşey olsa gebeliği sonlandırırmısın hayır sonlandırmazsın o zamn niye yaptırıyosun üç kişiydiler üçü de yaptırmamış ablamda yaptırmamıştı bide yanlış yorumlayan doktorlarda oluyomuş sonra karından sıvı alınıyomuş falan anlıcanız hem korkuttular hem de arada bıraktılar ne yapsam bilemedim ama heralde yaptırmıcam Rabbim büyük hayırlısı bakalım...ama tabi böyle de dokuz ay merak..siz ne dersiniz bu konuda?? Bu arada başım iki gün çok agrıdı 3 gündür de gözüm duraksız seyiriyo anlamadım varmı gözü seyiren:)

Geçmiş olsun seda umarım daha kötüye gitmez kuzenimin hamilelikte dişi ağrıdı doktoru ilaç falan vermedi zararlı diye umarım sana bi şifasını bulurlar yardımcı olurlar diş agrısı dayanılmaz bilirim.

Ben yaptırdım. Şükür risk çıkmadı. 3 lü testte istedi bu hafta içide onu yaptıracağım.

Ben yaptırmasam meraktan çatlardım. Aslında bende takmıyorum bu testleri. Doktor istediği için yaptırıyorum. Rutin kontrol.

Yaptır gitsin ne kaybedersin.

Kız bebeklerin ense kalınlığı daha mı düşük oluyor acaba aklıma takıldı da cinsiyetini öğrenene kadar acaba şöyle mi böyle mi diyim durmam heralde Çarşamba bi geleydi :18:

Benim kızımın ense kalınlıgı 2 mm çıkmıştı. Bence dogru değil canım teori. Herkeste tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…