2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın anneler hafta sonum hep temizlikle gecti cok yoruldum hıc dısarıda cıkamadım.şimdide mesaideyım maalesef( banada doktor 13. haftamdan itibaren decavit verdi folık asıdı artık bırakabılırsın dedı. bende şukurler olsun kendımı daha ıyı hıssedıyorum bugun 4. ayıma gırdım. göbişim çıkıyor sııznkıler nasıl?? gobişler cıktımı?? arkadas var burdabenle aynı ayda kız ıncecık ya catladım valla(

süper bir teşshis cok guzel anlatmıssın duygularımızı cnm

Gunaydinnnnn boncuklariminnn guzellllll anişleriiiii kacgundur giremedim ama kiskandigimdan:) herkeş doktora gidiyo bizim zaman sündü ha sundu yarin buluscazzz boncugumla bakalim ciwciwmi cikacak kuşmu:)

Gunaydinnnnn boncuklariminnn guzellllll anişleriiiii kacgundur giremedim ama kiskandigimdan:) herkeş doktora gidiyo bizim zaman sündü ha sundu yarin buluscazzz boncugumla bakalim ciwciwmi cikacak kuşmu:)

bende cumartesi gidecem inşallah şu cinsiyeti öğrensem iyi olacak gerçiğ ne değişecek bilmiom

göbüş çıktımı?Çıkmak ne kelime aldı başını gidiyo.Haftasonu yetmiyo zaten çalıştığımız için evi bi yandan topla,çamaşır yıka ütü yap,yemek yap üstelik şimdi kaplumbağa gibi herşey ağır çekimde.Neyse bunada şükür napcaz mecburrrr

günaydın kızlar, herkese iyi bir hafta diliyorum.

cumartesi kontrolümüz vardı, KIZIMIZ geliyor herşey yolunda çok şükür,
darısı cinsiyet bekleyen herkeseeee

Günaydın kızlar

Diş için verdiğiniz tüm önerilere tek tek teşekkür ederim.. Ama sanıyorum ki yine de acılı bir dönem olacak benim ki.. Damağın içinde kalan bir kök parçası olduğu için uyuşturmadan almaları imkansız gibi, neyse göreceğiz ileriki zamanlarda

Benim çok yorucu bir haftasonundan sonra bugün iş başı ve canım hiç işe gelmek istemedi.. Ev hanımı olmadığım için hayıflanıyorum çoğu zaman inanın.. Ev hanımı arkadaşlar vallahi kıymetini bilin bu dönemde harika bir şey ev hanım olabilmek

Hepinize kucak dolusu sevgileerr

Veeeeee Büyük Gün !

Sonunda bugün ikili test için doktora gidiyorum. Bir ben kalmıştım sanırım :) Bebeğimi görebilecek miyim ? Acaba iyi mi ? Ense kalınlığı nasıl ? Gelişimi normal mi ? diye düşünmekten kafayı yemekteydim bir kaç haftadır.

Şimdi ben duanıza talibim. Bugün bana dua edin anneler, inşallah güzel haberlerle geri döneyim....

Öperim tüm bebişleri.

valla aynen yaptıklarımı söyledin:)) yorula yorula yapıyoz işte

geçmiş olsun sedacım. Diş ağrısı gibi pis bi ağrı var mı yaa, Allah yardımcın olsun. Benim de son bikaç gündür özellikle akşamları bacaklarım delirtiyor beni. Huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. delircek gibi oluyorum bacaklarımı hareket ettirmesem. Hamilelerde çok sık görülüyormuş. onun da çaresi yok diye okudum ne gıcık bişey yaaa

Günaydın güzel anneler :)
haftasonu yoktum ne çok konuşulmuş oku oku saat kaç oldu :)
genel olarak herkesin iyi olmasına sevindim:)

Al aynı benim doktorum, hadi ben normalde de kiloluydum ondan diretiyor, senin ki ne istiyor.. Manyak mıdır nedir. Biz sanki meraklıydık bi sürü kilo almaya

valla ben de çözemedim sedacım bayramdan sonra kontrolüm var bakalım ne diycek merak içinde bekliyorum

zaten acıkıyorum acıkıncada yiyorum elim ayağım titriyor dünya dönüyor
abur cubur yememem gerektiğini söylüyor ben o ay çok cips çikolata yiyip kendimi şımartmıştım :)

Kızlar bir şey sorucam cinsiyeti %90 %80 belli olanlar hangi haftada öğrendiniz ?

12+6 da ikili testte %80 kız dedi ama hala bekliyorum

aynı canım,hatta elevit bende ishal yaptı bu hafta kontrole gidince decavitle fdeğiştirelim dedi doktorum.

yaa şu elevit ben de de ishal yapsaya ölüyorum kabızlıktan eleviti değiştirdik decavit içiyorum o da kabızlık yapıyor
ne yapcağımı bilemedim tüm yolları denedim bu kabızlık geçmiyor

kız olursa isim tamamda erkek olursa yandık ona birtürlü karar veremedik

biz de de tam tersi erkek olursa isim var da kız olursa seçenek çok :)

kız olursa isim tamamda erkek olursa yandık ona birtürlü karar veremedik

bende de tam tersi, erkek olsaydı isim kolaydı da kıza isim bulamıyorum
birkaç isim önerisi alabilir miyim, KIZ OLSAYDI KOLAYDI diyen arkadaşlardan, :))))))))))) sökülün bakalım

bende de tam tersi, erkek olsaydı isim kolaydı da kıza isim bulamıyorum
birkaç isim önerisi alabilir miyim, kız olsaydı kolaydı diyen arkadaşlardan, :))))))))))) sökülün bakalım

ben cemre ela koymayı düşünüyorum

ama onun dışında hazal ve tuana ismide çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…