bende işe basladım ve çalışmayı hiççç sevmıyorum ev hanımı olmayı cok ısterdımyapma yahuuuu güne 1-0 yenik başlama datluuum. Allah sana da bugün sevgi mutluluk, huzur ve keyif versin
süper bir teşshis cok guzel anlatmıssın duygularımızı cnmsırasıyla bugune kdar yaşanan telaşlardan bir kaçı
idrar testinde çift çizgi çıkçakmı
silikte olsa varmıdır
beta hcg değerim kaç haftalık acaba
normal seyirde yukselcekmi
yukselmesi guzel çok şukur dış gebelik falan değil de kese boşmu dolumu kese gözukçekmi?
ohh keseyi görduk kalp atışını görcekmiyiz ?
pıt pıt kalbi mide bulantılarımız geççekmi?
off folik asit herkesimi kabız yaptı?
2 test yaptırdık kan sonucu bekliyoruz acep bişiy çıkçakmı?
ohh şükür ense kalınlığı şu burnuda varmış kan erken çıkmazmı?
sonuçlar temizmi acaba?
göbeklerininz buyudumu benimki kocaman?
çatlak için ne kullancaz?
kaç kilo oldunuz ben nerdeyse yarım dunyayım
cinsiyeti göztercekmi?
ayy bebeğim kızmışşş 3 lü test nasıl çıkçak.?
bebeğime ne isim koysam acep?...................... şimdilik atladıklarımda vardır mutlaka. hepimiz mi panik atağız yoksam
zaten içinde var folik asitte o yüzden farkeden bişey yoktur heralde
Gunaydinnnnn boncuklariminnn guzellllll anişleriiiii kacgundur giremedim ama kiskandigimdan:) herkeş doktora gidiyo bizim zaman sündü ha sundu yarin buluscazzz boncugumla bakalim ciwciwmi cikacak kuşmu:)
günaydın anneler hafta sonum hep temizlikle gecti cok yoruldum hıc dısarıda cıkamadım.şimdide mesaideyım maalesef( banada doktor 13. haftamdan itibaren decavit verdi folık asıdı artık bırakabılırsın dedı. bende şukurler olsun kendımı daha ıyı hıssedıyorum bugun 4. ayıma gırdım. göbişim çıkıyor sııznkıler nasıl?? gobişler cıktımı?? arkadas var burdabenle aynı ayda kız ıncecık ya catladım valla (
bende cumartesi gidecem inşallah şu cinsiyeti öğrensem iyi olacak gerçiğ ne değişecek bilmiom
tabiki bise degismicek hayatim yakizim dicezzz ya olum rabbim hayirli ewlat wersin insallah
göbüş çıktımı?Çıkmak ne kelime aldı başını gidiyo.Haftasonu yetmiyo zaten çalıştığımız için evi bi yandan topla,çamaşır yıka ütü yap,yemek yap üstelik şimdi kaplumbağa gibi herşey ağır çekimde.Neyse bunada şükür napcaz mecburrrr
bide artık cinsiyet tahminleri ve kavgaları kalkacak ortadan :) alışveriş yapabilecez daha rahat düşününce baya değişecek bişey varmış aslında
isim bulma çabaları ve kavgalarııııı
Günaydın kızlar
Diş için verdiğiniz tüm önerilere tek tek teşekkür ederim.. Ama sanıyorum ki yine de acılı bir dönem olacak benim ki.. Damağın içinde kalan bir kök parçası olduğu için uyuşturmadan almaları imkansız gibi, neyse göreceğiz ileriki zamanlarda
Benim çok yorucu bir haftasonundan sonra bugün iş başı ve canım hiç işe gelmek istemedi.. Ev hanımı olmadığım için hayıflanıyorum çoğu zaman inanın.. Ev hanımı arkadaşlar vallahi kıymetini bilin bu dönemde harika bir şey ev hanım olabilmek
Hepinize kucak dolusu sevgileerr
Al aynı benim doktorum, hadi ben normalde de kiloluydum ondan diretiyor, senin ki ne istiyor.. Manyak mıdır nedir. Biz sanki meraklıydık bi sürü kilo almaya
valla nasıl dr o yaaaaaaaa insanı strese sokuyor benimki sağolsun kiloya dikkat diyor o kadar şu kadar olacak filan dediği yoknapalım cnm elimizde değilki bebişlerde aç mı kalsın bence hamileliğinin keyfini çıkar doğumdan sonra çok rahat verirsin zayıf olupta gebelik sonrası kilolu kalan birini hiç görmedim daha ....
Kızlar bir şey sorucam cinsiyeti %90 %80 belli olanlar hangi haftada öğrendiniz ?
aynı canım,hatta elevit bende ishal yaptı bu hafta kontrole gidince decavitle fdeğiştirelim dedi doktorum.
kız olursa isim tamamda erkek olursa yandık ona birtürlü karar veremedik
kız olursa isim tamamda erkek olursa yandık ona birtürlü karar veremedik
bende de tam tersi, erkek olsaydı isim kolaydı da kıza isim bulamıyorum
birkaç isim önerisi alabilir miyim, kız olsaydı kolaydı diyen arkadaşlardan, :))))))))))) sökülün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?