bende de tam tersi, erkek olsaydı isim kolaydı da kıza isim bulamıyorum
birkaç isim önerisi alabilir miyim, KIZ OLSAYDI KOLAYDI diyen arkadaşlardan, :))))))))))) sökülün bakalım
kız olursa isim tamamda erkek olursa yandık ona birtürlü karar veremedik
günaydın anneler hafta sonum hep temizlikle gecti cok yoruldum hıc dısarıda cıkamadım.şimdide mesaideyım maalesef( banada doktor 13. haftamdan itibaren decavit verdi folık asıdı artık bırakabılırsın dedı. bende şukurler olsun kendımı daha ıyı hıssedıyorum bugun 4. ayıma gırdım. göbişim çıkıyor sııznkıler nasıl?? gobişler cıktımı?? arkadas var burdabenle aynı ayda kız ıncecık ya catladım valla (
aynen bende tam tersi erkek ismini rüyamda gördüm ve koymaya karar verdik
ama kızımız olursa hiç isim bulamıyorum
rüyamda kızımın adını soruyolar söyleyemiyormuşum :)
sesli harfleri a u 0 ı olan kız isimleri biliosanız paylaşın lütfen benle
arkadaşlar folik asit ilk 3 ay kullanılıyor. 3 aydan sonra içmenizin hiç bir anlamı yok. 3.aydan itibaren yani 12.haftadan itibaren elevit içiliyor gerk görülürse ekstradan da demir ilacı veri dr. elevitin içinde tüm vitaminler var folik asittende var demir den var b 12 de var abcDEFg tüm vitaminler var yani. bir nevi vucut direncini artırmak için kullanılan bir vitamin. kullanmayan amle yoktur sanırım.doğurana kadar içilecek o hergün 1 tane.
ela ben de çok severim ama eşim pek yanaşmadı nedense.ben cemre ela koymayı düşünüyorum
ama onun dışında hazal ve tuana ismide çok hoşuma gidiyor
teşekkür ederim canım BADE eşim de çok öneriyor, söylenişi de çok güzel ama anlamsız mı acaba diye düşünüyrorum.canım ben beğendiğim kız isimlerini yazıyım istersen :)
defne
derin
selin
cemre
bade
ela
lal
esila
esma
tanem
yaa çok ilginç, benim karnım da birden indibnm karnım bi anda çıktı sanki
her ay resmini çekiyorum karnımın
10. ayda bebeğimle çekincem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben kullanmıyorum decavit kullanıyom aynılarmı acaba :) bide coraspinle demir hapı kullanıyom
ben hiç iyi rüyalar görmüyorum yaa hep başıma bi işler geliyor ne ismi gördün rüyanda
günaydın anneler hafta sonum hep temizlikle gecti cok yoruldum hıc dısarıda cıkamadım.şimdide mesaideyım maalesef( banada doktor 13. haftamdan itibaren decavit verdi folık asıdı artık bırakabılırsın dedı. bende şukurler olsun kendımı daha ıyı hıssedıyorum bugun 4. ayıma gırdım. göbişim çıkıyor sııznkıler nasıl?? gobişler cıktımı?? arkadas var burdabenle aynı ayda kız ıncecık ya catladım valla (
aynı canım decavit bana da çok iyi geldi dinç hissediyorum kendimi..
yaa çok ilginç, benim karnım da birden indi
hafta içi işyerinde çok sık atıştırıyorum, su ço içiyorum filan.
cumartesi kontrol vardı, heyecandan pek yiyemedim, öğleden sonra da işim vardı, atıştırmaya vakit kalmadı.
aa bi baktım akşamına karnım yok.
zaten doktor da kontrolde "eğer karnım çıktı diye düşünüyorsan sevinme, çünkü o çıkan bebek değil, aldığın kiloalr, normalde senin 23.haftaya kadar karnının çıkmaması lazım" dedi.. eve gelince göbeğimi bi SIKIŞTIRDIM, lömbürdemiş((
zaten bebek çok aşağıda, o büyüyen yer mide
canım ben beğendiğim kız isimlerini yazıyım istersen :)
defne
derin
selin
cemre
bade
ela
lal
esila
esma
tanem
Ya inanmıyorum, 23. haftaya kadar karnımızın çıkmaması mı lazımmış. benim şimdiden karnım kocaman olduson iki haftadır böyle. ben de normaldir diye düşünüyordum. gereksiz yere kilo aldım sanırım
Günaydın kızlar
Diş için verdiğiniz tüm önerilere tek tek teşekkür ederim.. Ama sanıyorum ki yine de acılı bir dönem olacak benim ki.. Damağın içinde kalan bir kök parçası olduğu için uyuşturmadan almaları imkansız gibi, neyse göreceğiz ileriki zamanlarda
Benim çok yorucu bir haftasonundan sonra bugün iş başı ve canım hiç işe gelmek istemedi.. Ev hanımı olmadığım için hayıflanıyorum çoğu zaman inanın.. Ev hanımı arkadaşlar vallahi kıymetini bilin bu dönemde harika bir şey ev hanım olabilmek
Hepinize kucak dolusu sevgileerr
Canım geçmiş olsun.......... evde olanlara özenenlerden biriyim bendeeee:26::26:
göbeğim 12. haftadan sonra çıkmaya başladı hatta artık bayağı belirgin dikkatli insanlar hamile olduğumu anlıyor artık.. sen çok mu kilo aldın canım da işyerindeki kız incecik deidn ?? bende henüz kilo almayanlardanımmm
gecmis olsun canim huzursuz bacak sendrommuydu bilmiyorum ama ilk hamilelegimde 20.haftalarda benimde acayip bacak agrim vardi kramp giriyordu yatamiyodum kalkamiyodum drum kortizonlu bi igne vermisti hem bebegin akcugerlerini gelistiriyomus hem agrimi kesmisti ama bu sefer erken basladi sizliyo yine inceden inceden yorucu gunler gecirdim ev tssidik vs yoruldum heralde simdi hep dinleniyorum tatildeyim ama tam anlamiyla gecmis degil bel ve bacak agrisi berbat biseygeçmiş olsun sedacım. Diş ağrısı gibi pis bi ağrı var mı yaa, Allah yardımcın olsun. Benim de son bikaç gündür özellikle akşamları bacaklarım delirtiyor beni. Huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. delircek gibi oluyorum bacaklarımı hareket ettirmesem. Hamilelerde çok sık görülüyormuş. onun da çaresi yok diye okudumne gıcık bişey yaaa
Ya inanmıyorum, 23. haftaya kadar karnımızın çıkmaması mı lazımmış. benim şimdiden karnım kocaman olduson iki haftadır böyle. ben de normaldir diye düşünüyordum. gereksiz yere kilo aldım sanırım
EVET BASen ve popomdan hıssedıyom aldıgımı karnımda cok cıkmadı ama dıkkatlı bakınca evde tişort gıydıgımde hamıle oldugum barız bellı uzun boylu oldugum ııcn kılolar pek sırıtmıyor zaten öncedende ip gııb bı kız degıldım boyum 1 70 kılom 65tı sımdı 69 kusur:))))
23.haftaya kadar karın çıkmaz diye b,r kural mı var arkadaşlar?Herkesin vücut yapısına göre değişir.Yok zayıflarınki erken çıkarmış şişmanlarınki geç çıkarmış.Hepsi faso fiso bence,ben şişmanım daha kiloda almadım ama karnım bayağı bi çıktı midem olamaz herhalde bebeğim midede büyümüyodur.Kiloda almadığıma göre....bildiğiniz bebiş göbüşü buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?