2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ya kızlar bu hissettiginiz sey neye benziyo ben hiç bir seyi benzetemiyorum hepsi bagırsak hareketi gibi geliyo

benim hissetmem şu şekilde oldu cnm mesela muz yemiştim sonra uzandıM tam konsantre oluP böle elimi oldukları noktaya koydum bi beş dk fln bnmkilerin ikiside oldukça sağda ve oldukları nokta çok belli sonra sanki böle elindeki kaygan bir balığı suyun içinde elinden kayarya ayyy bu nasıl bi benzetme oldu yani ilerleyen bi gaz hareketi gibi değilde kendi içinde dönen bişey gibi ama dediğim gibi kesin demiyorum ama ben böle hissettim ..belkide bağırsak hareketiydi belkide değil ama farklıydı

Canım senden ve pufpuf dan en kısa zamanda guzel haberler bekliyorum.. Çok sevindim..

bende hala buzdolabını sevemiyorum ne kadar temizlersek temizleyelim o koku öğürmeme sebep hep =) ilk haftalara göre iyiyiz yine şükür bakalım tamamen biteceği günler olacak mı

Bende yeni yıkanmış çamaşırların kokusundan nefret ediyorum yaa
nası olcak bu iş valla bütün çamaşırları yakasım geliyo bazen

canım çok gelmiyorum buraya görmüşken selam vereyim dedim.. Nasılsın.. ne bu bulantı ya kaç ay oldu inşallah bir an önce rahatlarsın.. Benim 4lü testriski çıktı şimdi nifty test sonucunu bekliyorum.. başta çok yıprattım kendimi ama toparlanıyorum İnşallah sonuçlarım iyi gelir diye dua ederek bekliyorum..

Bende yeni yıkanmış çamaşırların kokusundan nefret ediyorum yaa
nası olcak bu iş valla bütün çamaşırları yakasım geliyo bazen

hee hee o bende de var yumuşatıcımı değiştirdim deterjanımı değiştirdim sanırım ondan böyle diye yeni yıkanmış bişey giydiğim an tiksiniyorum o bunca çabaya rağmen geçmedi tek başına değilmişim bu konuda sevindim.......

canım 2'li testte herhangi bi risk çıkmış mıydı da 4'lü test yapıldı.. 2'li testte risk olmayan çoğu kişi diğer testleri yaptırmayacak gibi konuşuyor hep.....bende arada kaldım.....kendini üzme hiç Rabbim büyük inşallah güzel şeyler yazacaksın buraya..

Son düzenleme:

hımm ona yakın şeyler bendede oluyoda emin olamıyorum zaten balık gibi kelebek uçuyomuş gibi mısır patlıyomuş gibi bir sürü benzetme aldım ha birde bir sana doknuyomuş gibi oluyomuş

Ben de seni merak ediyorum canım katılıcam şu face grubunuza bigün
2 li testin iyi çıktıysa tabi ki hiç kafana takma benim doktorum 4 lüyü yapmadı bile.
çünkü 2 li en hassas testmiş ve önemli olan oymuş diğerleri fasa fiso canım sakın yıpratma kendini
bebeğin sağlıkla gelicek allahın izniyle

yok anam ben de değiştirdim hepsini kullandım ama yok yok hep aynı kokuyo
bikaç kişi daha vardı böyle çamaşırdan öğüren tek değiliz korkma

hımm ona yakın şeyler bendede oluyoda emin olamıyorum zaten balık gibi kelebek uçuyomuş gibi mısır patlıyomuş gibi bir sürü benzetme aldım ha birde bir sana doknuyomuş gibi oluyomuş

bende de balık kayıyo gibi oluyo melekim
aynı şeyi kayınvalidem de söyledi balık kayıyo gibi olur dedi
tecrübeli kendisi 2 tane doğurmuş nede olsa tecrübedir

Mısır patlaması benzetmesini çok beğendim. Bende de uyandırdığı his bu :) Tek bir noktaya derimin içinden dokunuluyor gibi, parmak ucu ile dokunuluyormuş gibi hafif bir his...

benzetmeler şahane olmuş ama kelebek gibi dedilerdi bana bakalım bekleyip görecez

aaa benzetmeyi süper yapmışım demekki hisettiğim şey doğruymuş holey o zman :)
yalnız orta yaş üzeri kadınlarla aynı benzetmeyi yapmak vve o tuhaf hıçkırıklarla sanırım ben kocakarıya bağladım olayı :S

of yaaa bende ne kadar ya katmanı varsa artık hissedemedim gitti yani aslında emin olamıyorum bişey hissediyorum ama sonra bi bakıyorum gaz bir

Valla kızlar 2li sonucu 1/8600 dü risk oranı ama 4 lü de 1/8 gelince şok olduk.. ileri ugs cektirdim iyi dendi.. genetik profu aile öykülerimizi vs sordu.. bence iyi dedi.. testi tekrarlattım baska lab.da 1/280 cıktı.. 2li 4lü karmasına bakıldı 1/480 geldi amma tatmin olmadım amniyosentez yaptırmak istemedim. onun yerine kan testi yaptırdım. çine gittti tüm anomaliler taranacak..

1 de son yaptırdığım testte preeklemsi risk 1/14 cıktı.. ama bende tansiyon hep düşük bunu daha drla görüşmedim..

benimkine vermişler bir yastık allahım uyku allah uyku eşime benzettim eşimd eokadar dürtmeye uyanmıyorkardeşim bu kadar ugraştırımı bri bebek 3 randevuya giridm 8 geçiyordu çıktık muayeneden okadar diyim sen sag saglim dog ben sana sorucam dedim perşembe azimliyim işşallah cinsiyetini görücem sanki pipi gördüm kordonda olabilirsahana verdi kadın erken alın dedi daha rahat bakar arda bey dedi öyleden sonra almayın dedi en azından stresli olmaz ban akadar kaç kişiye bakıyor garibim çok yordundu dün
canıms evgiyle beklicem seni gelene kadar kalbimin köşesindesin
canım adetini kesin bilirsen 10 gün geçerse özür sayılır gelen kan oruç tutabilirsin amma vekalin adetini bilmiyorsan olmaz canım ben kızımda 60 gün yani 2 ay ara ara adet oldum kızlarda öle oluyormuş ilk oglumda 32 gün 2 oglumda 2 hafta adet gördüm lohusayken bilmeni istedim
:)) kadının olduğu heryerde her muhabbet vardır altın günlerinide severim valla ne güzel boş boş konuşuruz:) 2013 anneleri mutlu halinden
altınları bekleirm kızlar okadar bebek için bekledim 13 sene donra işşallah bebegimi kocagıma alıcam 23 anne olmam gerekiyordu 34 olucam allah saglık versin
sagol bebem bende sizlerle olmaktan zevk alıyorum rabbim aranızdan ayırmasın işşallah tek korkum rahim boyum çok kısalmış ya 4 cm üstümdeydi 2.9 çıktı 12 haftadayın daha rahmetli kızımda 14 haftalıktı 3 üstündeydi dikişim atılınca çok strese griidm korkuyorum gider diye aklım gidiyor
kız ben oryantelle bile kurtaramadım 3 katı in çık allahım bebek düşmesind iye evden dışarı çıkmadım yatttım adam yürü merdiven çıkki oyansın dedi amam azimliyim bir daha giderken çukulata gofret yicek limonata içicek bebek oynuyormuş ozaman kız saat 10 randevum varya gene uyursa yandık vallahiokadar karnıma vurud doktor ayrı hemşire ayrı baktım olmuyor bende karnıma vurudm doktro güldü deidm arda bey sizlere yardım maksat adam gülünce ne utandım
canım bende öleyim inanırmısın bu gebeligim hiç birşeye benzemiyor inan eşim eve gelsin duşa gir diyiyorum adam kokluyor kendini kokmuyorumki diyor bu bebek benim elegimi şaşırttı allahım dün ultrosondan bakıyor doktor allahım böyle mucize olamaz ya allahım deidm içimden sen nelere kadirsin gelsinlerde allahı inkar edenler görsün içimde dedim o suyun içinde be mubarek nasıl yaşıyorsun bogulmadan
ah canım soda çok içme çok geyritir bride hazmın kolay olmazsa ban doktor şurup verdi sabah akşam iç çıkarsınd edi deidm tık yok sonra lagma verdi tüp totona sıkıcaksın rahat çıkarsınd edi ay dedim doktor bey o nasıl olur kabız olmucaksın bebegi aşşagıya itersin dedi zaten rahim boyunda sorun var dedi:18::18:incir kayısı bir erik ye deid mürdüm erigi dedi allahtan eevde var bakıcaz artık kabız olmamaya devam :18::18:
bende hala buzdolabını sevemiyorum ne kadar temizlersek temizleyelim o koku öğürmeme sebep hep =) ilk haftalara göre iyiyiz yine şükür bakalım tamamen biteceği günler olacak mı
canım korbonatlı suyla temizle ve yarım elma koy kokusu gider:2:

kızlar günaydın sizlere yazıyım deidm benim jeliyi doyurmadım daha onu doyuruym işşallah dönücem aranıza

çok şaşırdım ikili testin sonucu o kadar iyi ki nasıl oran 4'lü de öyle çıktı.. amniyosentez yaptırmamakla iyi etmişsin ama ister istemez içine kurt düşmüş araştırma yapılsın tabi ama bence sıkıntı yok. yani 2 li her zaman çok daha duyarlı deyip 3 veya 4 lüye gerek görmeyen doktorlar hep....

altaki yavrular topragım sesin neden çıkmiyi kızokadar şirinlik yapıyorum bakın size dün rahim boyuma canım sıkılmışta olsa umudumu kaybetmek yok bu bebegimi işşallah bu sefer alıcam kucagıma allahım emanetime brişey olmasın ne olur neden bu akadr kısaldıki ya hemencik daha 3 aylık bebegim 9 ayı düşünemiyorum

Mısır patlaması benzetmesini çok beğendim. Bende de uyandırdığı his bu :) Tek bir noktaya derimin içinden dokunuluyor gibi, parmak ucu ile dokunuluyormuş gibi hafif bir his...
yerim ben o mısırı yaa seninki seni tepikliyo desene
valla bu yolda herşey mübah koca koca nenelerden bile taktik aldık herşey bebek için
of yaaa bende ne kadar ya katmanı varsa artık hissedemedim gitti yani aslında emin olamıyorum bişey hissediyorum ama sonra bi bakıyorum gaz bir

canım senin kilon var mıydı zayıflar daha erken hissediyomuş diyolar

soda kola ve benzeri hiç bir gazlı içecek içmedim gebe kaldığımdan beri bnm hıçkırığımsı sesler bulntılardan oluyor sanırım bakalım bekleyip görecez bitecekmi yoksa ben kızdığım o teyze olarak hayatıma devam MI edecem :S
BU ARADA KABIZ OLMAK BEBEĞİ AŞAĞI NASIL İTER YA ONUN TUTUNDUĞU YER SABİT DEĞİLMİ?
ÇOK ÖĞÜRME KORDON SAARKAR DİYEN BİLE OLDU TUHAF GELİYOR BANA BUNLAR AMA DOKTOR DEDİYSE DOĞRUDUR TABİ ..

ikisinde bakılan şeyler farklıymış.. Ben de baktırmasaydım diye çok düşündüm.. ama oldu ardık.. şonuç bekliyorum..

ama üzülme bu sefer inanıyorum ben sağ salim alacaksı kucağına sen yeterki moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…