ya kızlar bu hissettiginiz sey neye benziyo ben hiç bir seyi benzetemiyorum hepsi bagırsak hareketi gibi geliyo
Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Kürtajdı kistlerdi derken kendimi çok kötü hissediyodum. Doktor korun sakın çocuk yapma sakıncalı dedikçe sanki kadınlığım, çocuk yapma şansım elimden alınmış gibi bunalımlardaydım. Kistlerin kaybolmuş çalışmalara devam deyince dünyalar benim oldu gibi hissettim. Ayyy içim kıpır kıpır yahu.
bende hala buzdolabını sevemiyorum ne kadar temizlersek temizleyelim o koku öğürmeme sebep hep =) ilk haftalara göre iyiyiz yine şükür bakalım tamamen biteceği günler olacak mı
canım çok şükür baya azaldı gerçekten telefonla konuşurken bile öğürüyodum ilginç
ama şimdi kötü koku aldığım zaman öğürüyorum
sabah bulantısı erken kalkınca bende de oluyo
hiç bitmicek heralde ben alıştım böyle yaşamaya
geçen gün bi kafeye gittik tuvalete birileri geldi leş gibi ter kokuyolar.kendimi dışarı eşimin kollarına bi attım öğüre öğüre
korktu adam da
sonra tuvaleti temizleyen adam dedi ki pis mi bırakmışlar hemen temizlerim bekle dedi.
tabi ben öğürüyorum konuşamıyorum
eşim de göbeğimi gösterdi ondan ondan dediama ben yarım saat öğürdüm
kusamıyorum öyle bi huyum var benim
Bende yeni yıkanmış çamaşırların kokusundan nefret ediyorum yaa
nası olcak bu iş valla bütün çamaşırları yakasım geliyo bazen
canım çok gelmiyorum buraya görmüşken selam vereyim dedim.. Nasılsın.. ne bu bulantı yakaç ay oldu inşallah bir an önce rahatlarsın.. Benim 4lü testriski çıktı şimdi nifty test sonucunu bekliyorum.. başta çok yıprattım kendimi ama toparlanıyorum İnşallah sonuçlarım iyi gelir diye dua ederek bekliyorum..
benim hissetmem şu şekilde oldu cnm mesela muz yemiştim sonra uzandıM tam konsantre oluP böle elimi oldukları noktaya koydum bi beş dk fln bnmkilerin ikiside oldukça sağda ve oldukları nokta çok belli sonra sanki böle elindeki kaygan bir balığı suyun içinde elinden kayarya ayyy bu nasıl bi benzetme olduyani ilerleyen bi gaz hareketi gibi değilde kendi içinde dönen bişey gibi ama dediğim gibi kesin demiyorum ama ben böle hissettim ..belkide bağırsak hareketiydi belkide değil ama farklıydı
Ben de seni merak ediyorum canım katılıcam şu face grubunuza bigüncanım çok gelmiyorum buraya görmüşken selam vereyim dedim.. Nasılsın.. ne bu bulantı yakaç ay oldu inşallah bir an önce rahatlarsın.. Benim 4lü testriski çıktı şimdi nifty test sonucunu bekliyorum.. başta çok yıprattım kendimi ama toparlanıyorum İnşallah sonuçlarım iyi gelir diye dua ederek bekliyorum..
hee hee o bende de var yumuşatıcımı değiştirdim deterjanımı değiştirdim sanırım ondan böyle diye yeni yıkanmış bişey giydiğim an tiksiniyorum o bunca çabaya rağmen geçmeditek başına değilmişim bu konuda sevindim.......
hımm ona yakın şeyler bendede oluyoda emin olamıyorum zaten balık gibi kelebek uçuyomuş gibi mısır patlıyomuş gibi bir sürü benzetme aldım ha birde bir sana doknuyomuş gibi oluyomuş
bende de balık kayıyo gibi oluyo melekim
aynı şeyi kayınvalidem de söyledi balık kayıyo gibi olur dedi
tecrübeli kendisi 2 tane doğurmuş nede olsa tecrübedir
benzetmeler şahane olmuş ama kelebek gibi dedilerdi bana bakalım bekleyip görecezhımm ona yakın şeyler bendede oluyoda emin olamıyorum zaten balık gibi kelebek uçuyomuş gibi mısır patlıyomuş gibi bir sürü benzetme aldım ha birde bir sana doknuyomuş gibi oluyomuş
canım 2'li testte herhangi bi risk çıkmış mıydı da 4'lü test yapıldı.. 2'li testte risk olmayan çoğu kişi diğer testleri yaptırmayacak gibi konuşuyor hep.....bende arada kaldım.....kendini üzme hiç Rabbim büyük inşallah güzel şeyler yazacaksın buraya..
Ben de seni merak ediyorum canım katılıcam şu face grubunuza bigün
2 li testin iyi çıktıysa tabi ki hiç kafana takma benim doktorum 4 lüyü yapmadı bile.
çünkü 2 li en hassas testmiş ve önemli olan oymuş diğerleri fasa fiso canım sakın yıpratma kendini
bebeğin sağlıkla gelicek allahın izniyle
yok anam ben de değiştirdim hepsini kullandım ama yok yok hep aynı kokuyo
bikaç kişi daha vardı böyle çamaşırdan öğüren tek değiliz korkma
Merhaba kızlar..
Bir kaç gündür giremiyordum nete. Sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki sabahtan beri sadece bugünü okuyabildim.
Cinsiyetini öğrenen, bebeğini gören arkadaşların gözü Aydın olsun inşallah
Şükran arkadaşıma da geçmiş olsun diyorum. Bende de hem kemik fazlalığı ham de fıtık var ama şimdilik pek şikayetim yok. Çok dikkat ediyorum kendime.
Orkideciğim gözün aydın. İnşallah diğeri de kızdır.Bi taşla iki kuş dedikleri bu olsa gerek
Paşam sen de jelati görmüşsün gözün Aydın. Benim de içime hep oğlun olacakmış gibi geliyor. Bir de reklam gibi olacak ama kinlerin süt dilimini yediğimde karnımda çıldırıyordu kızım. Resmen taklalar atıyordu. O kadar ki Dr ense kalınlığını ölçememişti yavrumun
Pufpuf, senin de her şey yoluna girmiş gözün Aydın. İnşallah en kısa sürede arkamızdan gelirsin canım)
Bakalım bizim de Dr kontrolümüz yarın. İnşallah benim sıpam da cinsiyetini gösterir bize teyzeleri...
Pufpufcum canım gözün aydın Allah bidaha yaşatmasın sonuçlarda temiz tez zamanda kavuşursun inşallah bebişine bu konu hakkındada vdiğim rahatsızlıktan dolayı tüm topic kusura bakmasın hala kötü kalpli insan falan laf atılsada cevap dahi vermek istemiyorum Allah herkesi kendi içinde mutlu etsin ben ve arklar elti kaynana daa başka konularda yazmaya devam edicez başkalarıda başka şey paylaşsın okumak istemeyen okumaz ben sıkıntımıda mutluluğumuda yazıyorum buraya ama hep olumluyum karşımdakini eleştirmeden kimseye laf sokmadan paylaşımda bulunuyorum özgürlük budur bence mevzu daa fazla uzamasın zaten beni bilen bilio olumlu konuşalım motive edelim birbirimizi dedim hep olumsuzluklara eleştirilere şu dönem tahammülümüz yok Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin bana kötü kalpli vebalin var diyenlerinde azıcık empati istiyorum sadece bigün gelir hakir görülen kocasını kaynananasını eltisini falanı eleştirio şuna bak dediklerimizin yerinde olabiliriz derrtleşmek dedikodu yapmak değildir yanlış kavramlar yüzünden hassasiyetim tavan yaptı sadece neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum bi sıkıntısı olan özelime yazar burda destekçi aramıyorum ben hakkımda kimse kalbimden falan bahsetmesin kimseyi rahatsız etmek zorunda değiliz tekrarlıyorum sıkıntısı olan özelime yazar
canım adetini kesin bilirsen 10 gün geçerse özür sayılır gelen kan oruç tutabilirsin amma vekalin adetini bilmiyorsan olmaz canım ben kızımda 60 gün yani 2 ay ara ara adet oldum kızlarda öle oluyormuş ilk oglumda 32 gün 2 oglumda 2 hafta adet gördüm lohusayken bilmeni istedimCanlarım ciğerlerim :))
Bir geleyim dedim cıks cıks herkes bir tartışma içinde. Bu arkadaşınızın yardıma ihtiyacı var. Bırakın tartışmayıda azıcık benimle ilgilenin yahu bana yardımcı olun lütfennn :)
Şimdi canlarım durum şöyle ki,
Ben kürtajdan sonra kontrole gittiğimde kist oluşmuş demiştiya doktorum. Perşembe günü lekelenme oldu. Cuma akşamıda oldu. Cumartesi doktora gittim kistlerden dolayı olabileceğini 1 hafta kadar devam edebileceğini söyledi. Malum Ramazan ayındayız ve oruç tutuyorum. Doktorum bu kanamanın adet kanı olmadığı için özür sayıldığını söyledi. İnternettende araştırdım fetva sayfalarında baktım herhangi bir rahatsızlıktan dolayı gelen böyle kanamalar özür olarak kabul ediliyormuş ve orucumu engellemiyormuş. Ben o günden beri bırakmadan orucuma devam ettim. Doktorum 1 hafta leke leke olup sonrasında adetimin gelebileceğini söylemişti ancak cumartesi gününden beri lekelenme gibi değilde baya kanama gibi geliyor. Rengi önceleri kahveyken iki gündür kırmızıya döndü. En son 30 haziranda adet olmuştum. Şimdi acaba bu kanama hala kist kanamasımı yoksa adetim mi geldi. İyice kafam karıştı kızlar. Orucumu tutuyorum ama eğer adet olduysam o zaman tutsamda kaza yapmam gerekecek. Varmı bana yardımcı olabilecek birileri. Bu arada doktorumu aradım bugün ancak ulaşamadım. Yardımlarınızı bekliyorum canlarımmmm...
:)) kadının olduğu heryerde her muhabbet vardır altın günlerinide severim valla ne güzel boş boş konuşuruz:) 2013 anneleri mutlu halinden
bebegının ıyı olmasına cok sevındım.allah kucagına almayı nasıb etsın.amınnnnnnnn.bende 26 da gorucem ınsallah bebegımı,ultrasondakı kadın cok kotu ama mecburum ..senın yazılarını okumaktan zevk alıyorum
Canim allah hepimize hayirli dogum nasip etsin inşallah saglikli bebisler wersin
Canim ben daha cok minikken hissettm dedim inanmadilar 17. Haftamdayim daha belirgin hissediyorum 20. Haftada firlarmi ne yapar ewlatcim bilemem:)
Canim duygugum iyi seyleri tabiki paylasacam yasanmis seyle caniminnn iciii bak hamile oldugunu ilan edecen tamam öptüm
Anammmm sorma bacimmm sorma sabah kalkıp oryantal oynadim su ictim cikilot yedim tabi abarta abarta gittik secdede benim welet allahim esirgesin doktor gotune dürtüyor dürtüyor yok goremedi yuzunu totoyla yetindik tabi okadar yedim ictik bir çişiM war altima isicem bide wajinal ultrason demesinmi dr bey tutamiyom ben cice gitcem dedim adam ters ters bakti neyse ya cabuk gecti gulmeye dewam etti okadar bakti bakti bakti en sonunda pipinin fotosunu cekti dewlet meselesi oldu yaniiii.... canimmm kendine dikkat et ki bebegin iyi olsun ayaga hic kalkmaman gerekirse altina işe allah heriflerimize kuwwet wersin basimizdan eksik etmesin tabiii hernekadar sikayetlensekte napalim idare edelim
canım bende öleyim inanırmısın bu gebeligim hiç birşeye benzemiyor inan eşim eve gelsin duşa gir diyiyorum adam kokluyor kendini kokmuyorumki diyor bu bebek benim elegimi şaşırttıcanım çok şükür baya azaldı gerçekten telefonla konuşurken bile öğürüyodum ilginç
ama şimdi kötü koku aldığım zaman öğürüyorum
sabah bulantısı erken kalkınca bende de oluyo
hiç bitmicek heralde ben alıştım böyle yaşamaya
geçen gün bi kafeye gittik tuvalete birileri geldi leş gibi ter kokuyolar.kendimi dışarı eşimin kollarına bi attım öğüre öğüre
korktu adam da
sonra tuvaleti temizleyen adam dedi ki pis mi bırakmışlar hemen temizlerim bekle dedi.
tabi ben öğürüyorum konuşamıyorum
eşim de göbeğimi gösterdi ondan ondan dediama ben yarım saat öğürdüm
kusamıyorum öyle bi huyum var benim
günaydın kızlar ...
kalanlar gidenler banlananlar üzücü böylemi olmalıydı ? neyse sağlık olsun herşey düzelir inşallah..
cinsiyetler baya baya belirginleşti artık çok az kişi kaldı sanırm öğrenemeyen..
bense kendimden memnun değilim yine bulantı ağrı fln derken birde yaşlı teyzelerin durup duurp tuhaf hıçkırmaları vardır ya böle değişik ben ondan oldum :S HERKESİN İÇİNDE tuhaf tuhaf sesler çıkıyor gag gug utanıyorum kimseyi ayıplamayın kızlar bzim yaşlı bi komşu teyzemiz vardı ona sinir olurdum aynı öyle oldum ALLAHım bi daha yapmiyciimmm...
canım korbonatlı suyla temizle ve yarım elma koy kokusu gider:2:bende hala buzdolabını sevemiyorum ne kadar temizlersek temizleyelim o koku öğürmeme sebep hep =) ilk haftalara göre iyiyiz yine şükür bakalım tamamen biteceği günler olacak mı
Valla kızlar 2li sonucu 1/8600 dü risk oranı ama 4 lü de 1/8 gelince şok olduk.. ileri ugs cektirdim iyi dendi.. genetik profu aile öykülerimizi vs sordu.. bence iyi dedi.. testi tekrarlattım baska lab.da 1/280 cıktı.. 2li 4lü karmasına bakıldı 1/480 geldi amma tatmin olmadım amniyosentez yaptırmak istemedim. onun yerine kan testi yaptırdım. çine gittti tüm anomaliler taranacak..
1 de son yaptırdığım testte preeklemsi risk 1/14 cıktı.. ama bende tansiyon hep düşük bunu daha drla görüşmedim..
yerim ben o mısırı yaa seninki seni tepikliyo deseneMısır patlaması benzetmesini çok beğendim. Bende de uyandırdığı his bu :) Tek bir noktaya derimin içinden dokunuluyor gibi, parmak ucu ile dokunuluyormuş gibi hafif bir his...
valla bu yolda herşey mübah koca koca nenelerden bile taktik aldık herşey bebek içinbenzetmeler şahane olmuş ama kelebek gibi dedilerdi bana bakalım bekleyip görecez
aaa benzetmeyi süper yapmışım demekki hisettiğim şey doğruymuş holey o zman :)
yalnız orta yaş üzeri kadınlarla aynı benzetmeyi yapmak vve o tuhaf hıçkırıklarla sanırım ben kocakarıya bağladım olayı :S
of yaaa bende ne kadar ya katmanı varsa artık hissedemedim gitti yani aslında emin olamıyorum bişey hissediyorum ama sonra bi bakıyorum gaz bir
çok şaşırdım ikili testin sonucu o kadar iyi ki nasıl oran 4'lü de öyle çıktı.. amniyosentez yaptırmamakla iyi etmişsin ama ister istemez içine kurt düşmüş araştırma yapılsın tabi ama bence sıkıntı yok. yani 2 li her zaman çok daha duyarlı deyip 3 veya 4 lüye gerek görmeyen doktorlar hep....
altaki yavrular topragım sesin neden çıkmiyi kızokadar şirinlik yapıyorum bakın size dün rahim boyuma canım sıkılmışta olsa umudumu kaybetmek yok bu bebegimi işşallah bu sefer alıcam kucagıma allahım emanetime brişey olmasın ne olur neden bu akadr kısaldıki ya hemencik daha 3 aylık bebegim 9 ayı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?