2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

zormuş işin gerçekten canım..ama çok dikkatli ol ve mümkün olduğunca ağır zor işleri yapma elini sürme..ama ertelense olmazmıydı taşınma işi,acele mi?

puuufffff okurken bile içim bi tuhaf oldu yaaaa,Allah yardımcın olsun valla umarım ağrılarında geçer,bidahada hiç olmaz..baksana nerdeyse ömür boyu yaşadım diyosun..

İnşAllah canım, bu arada bu kadar diş kaybımın olması çocukken fazlası ile kullandığım antibiyotiklerle doğru orantılıymış ve ben daha ilk okuldayken babam dolgu yaptırsaymış böyle olmayacakmış.. Ben ilk okuldan yaklaşık liseye kadar böyle ağrı çektim sonra kendimi bilince dişçiye gittim bana kızdı 25 - 26 yaşından sonra sol çenende diş kalmayacak dedi.. 2 kök dişime kanal tedavisi 1 azı dişime de dolgu yaptı.. Sonra 3-4 yıl sonra kanal tedavili dişlerimden birini ondan bir kaç yıl sonra diğerini şimdi ise azı dişimi çektiriyorum Anne olucaz hamişler aklınızda olsun.. Çocuktur çürü deyip ihmal etmeyin sakın.. Ben gibi 29 yaşında dişsiz kalır yavrucaklar

Canımmm Allah yardımcın olsun, kimse yok mu sana yardım edecek :26:

ayy seda tez zamanda kurtul şu dişten ne çektin gerçekten
ama anlamadığım bir sakınca yok diyo neden imzalamıyor ne yapcaksın peki ?

Eşim konuştuğu için bilemiyorum neden imzalamıyor ama kimse aman bişey olursa bana ekşimesin diye düşünüyor heralde ne bileyim, çok üzüldüm cidden.. Şimdi sorumluluğu biz alıyoruz diye kağıt imzalayacağız.. Sonrası muamma..

Bu arada ağrı kesici olarak ancak minoset içebilirmişim..

merhabalar

bende Allah nasip ederse ocak ta anne olacağım. yanlız benim bir kaç sorum var ilk gebeliğim ve bazen sancım oluyor kasıklarımda
çatlak kremi kullandınız mı kullandı iseniz ne marka yardımcı olursanız sevinirim.

Bende ilk bebeğimde hamileyken taşınmıştım.Allah kolaylık versin.Taşınırken hiçbirşeye elini sürme, muhtemelen nakliye şirketi ile taşınacaktır eşyaların.Yerleştirme işini de geniş zamana yay bence. Kolay gelsin.

hoşgeldin canım.Bende de kasık ağrıları var son 1 haftadır daha da belirgin.sanırım bu aylarda normal.ilk bebeğimden yeterince çatlağım mevcut ama kakao yağını denemeyi düşünüyorum ben.

ooooo taa çocukluktan gelen bişey bide? vay canına... baya çok şeye dikkat etmek, önlem almak gerekecek desene.. anne olmak daha bi zorlaşıyo gün geldikçe...

hoşgeldin cnm inş. sağlıkla al kuzunu kucagına kasıkta ve vajinada sancı bendede oluyor çatlaklar içinde ben kakao yağı kullanıyorum

hoşgeldin canım.Bende de kasık ağrıları var son 1 haftadır daha da belirgin.sanırım bu aylarda normal.ilk bebeğimden yeterince çatlağım mevcut ama kakao yağını denemeyi düşünüyorum ben.

bana doktorum nustella ile babe yi önerdi benim daha çatlağım olmadı ama yine de önlem almak istiyorum. teşekkür ederim bu arada

düşük yapanlar topiğinde sormuştun canım ama olsun tekrar yazarım
ben 2. düşükten sonra pıhtılaşma testlerini yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı
o yüzden şimdi iğne oluyorum hergün.
keşke imkanım olsaydı ve yönlendiren olsaydı da ilk düşükten sonra yaptırsaydım o testleri diyorum.

kız topragaım keyfinmi yok kız konuşsana bebiri gelsede evimi temizlese yemek yapsa gitse ne var

he ya pek yok keyfim bişi hissetmiyorum ben yaaa o yüzden tırsıyorum haftaya salı randevum var stres başladı,küçük küçük kıpradı gibi olduydu geçende,2 gündür tık yok meraktayım çikolata da yedim banamısın demedi bişi olmamıştır dimi kızlar?

Bu arada bana m diyon kız sen biri gelse evimi temizlese,yemek yapsa diye.Gelirim haaa davet etme ama hamile olmayaydım hepsini süper yapardım şimdik yarım yamalk yapıyom idare edereiz dersen gelirim bebem seni mi kırcam?

aaaa tamam canım,hatırladım şimdi söyleyince... aaay kusura bakma en azından pıhtılaşmam olsaydı da iğneyle çözse miydik yaaaav bilemedim böyle bi sorun olmayıncada kötüymüş :44: :18:

kızlar bayram için kendime elbise bakıyorum da sizce hangisi :)
hep bebişlere mi ya birazda biz annelere olsun dimi :)

Eklentiler

• $PEMBE.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $pudra.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 41
Allah tamamına erdirsin
ben de deneyimsizim annemde çatlak var o yüzden ben 3 aylıkken başladım yağlanmaya
mustela kullanıyorum her akşam.evde olduğum zaman da gün içinde johnson bebe yağıyla yağlıyorum kendimi

geçmiş olsun seda
inan seni çok iyi anlıyorum .bende senin gibi çocukluktan beri dişçilerdeyim.
hamile kalmadan önce bende dokuz dişimi yaptırdım iyikide yaptırmışım
gerçi pek rahat değilim ama yinede ağrı yok en azından

20. haftaya kadar çok belirgin birşeh hissedemezsin zaten.Gönlünü ferah tut, birşey yoktur inşallah.Ben şimdiye kadar hiç hissetmedim daha.Aramızda 1 hafta var.

bebe yağını ben çok uzun zamandır kullanıyorum canım
cildim yumuşacık oluyor diye kullanıyodum :)
henüz başlamadım ben çatlak kremine araştırıyorum da bir sürü isim var
en iyisi kullanıp memnun kalanları öğrenmek

banada nustella yı onerdı doktorum ama fiyatı bayagı pahalı daha dogrusu ınternette 3 lu paketı 150 tl eczanede tanesı 80 tl o yuzden kafam karıstı. siz nereden aldınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…