kızlaaarr..merhabalar herkese...amma yazıyorsunuz ha..gecmişi okuyamadm tam olarak ama gene tatsız bişiler olmus...neyse...kızlar 10 güne tasınıyorum...bu cuma da işi bırakıyorum...hamile halimle nasıl onca işin altından kalkıcam orası da ayrı yaçok işim var cookk...
puuufffff okurken bile içim bi tuhaf oldu yaaaa,Allah yardımcın olsun vallaumarım ağrılarında geçer,bidahada hiç olmaz..baksana nerdeyse ömür boyu yaşadım diyosun..
kızlaaarr..merhabalar herkese...amma yazıyorsunuz ha..gecmişi okuyamadm tam olarak ama gene tatsız bişiler olmus...neyse...kızlar 10 güne tasınıyorum...bu cuma da işi bırakıyorum...hamile halimle nasıl onca işin altından kalkıcam orası da ayrı yaçok işim var cookk...
ayy seda tez zamanda kurtul şu dişten ne çektin gerçekten
ama anlamadığım bir sakınca yok diyo neden imzalamıyor ne yapcaksın peki ?
merhabalar
bende Allah nasip ederse ocak ta anne olacağım. yanlız benim bir kaç sorum var ilk gebeliğim ve bazen sancım oluyor kasıklarımda
çatlak kremi kullandınız mı kullandı iseniz ne marka yardımcı olursanız sevinirim.
İnşAllah canım, bu arada bu kadar diş kaybımın olması çocukken fazlası ile kullandığım antibiyotiklerle doğru orantılıymış ve ben daha ilk okuldayken babam dolgu yaptırsaymış böyle olmayacakmış.. Ben ilk okuldan yaklaşık liseye kadar böyle ağrı çektim sonra kendimi bilince dişçiye gittim bana kızdı 25 - 26 yaşından sonra sol çenende diş kalmayacak dedi.. 2 kök dişime kanal tedavisi 1 azı dişime de dolgu yaptı.. Sonra 3-4 yıl sonra kanal tedavili dişlerimden birini ondan bir kaç yıl sonra diğerini şimdi ise azı dişimi çektiriyorumAnne olucaz hamişler aklınızda olsun.. Çocuktur çürü deyip ihmal etmeyin sakın.. Ben gibi 29 yaşında dişsiz kalır yavrucaklar
merhabalar
bende Allah nasip ederse ocak ta anne olacağım. yanlız benim bir kaç sorum var ilk gebeliğim ve bazen sancım oluyor kasıklarımda
çatlak kremi kullandınız mı kullandı iseniz ne marka yardımcı olursanız sevinirim.
hoşgeldin canım.Bende de kasık ağrıları var son 1 haftadır daha da belirgin.sanırım bu aylarda normal.ilk bebeğimden yeterince çatlağım mevcut ama kakao yağını denemeyi düşünüyorum ben.
mecbur öyle yapcaz..unutmaya çalışıp yeni umutlarla devam,başka çare yok zaten...sağol kelebeğim,amin inşyaaa bide bişey sorcam,önceden sordum mu inan hatırlamıyorum?sende düşük olma sebebi var mı belli mi?araştırıldı mı?
yok canım, sizler yazamazsınız zaten.. bana söyliceksiniz ben yazıcam.. tıpkı listeye yeni eklenmek isteyenler gibi
kız topragaım keyfinmi yok kız konuşsana bebiri gelsede evimi temizlese yemek yapsa gitse ne var
düşük yapanlar topiğinde sormuştun canım ama olsun tekrar yazarım
ben 2. düşükten sonra pıhtılaşma testlerini yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı
o yüzden şimdi iğne oluyorum hergün.
keşke imkanım olsaydı ve yönlendiren olsaydı da ilk düşükten sonra yaptırsaydım o testleri diyorum.
Allah tamamına erdirsinmerhabalar
Pufpuf canım benimki kız.
Senin de gözün aydın bu arada, haberler iyiymiş
Umarım hayatın boyunca da çekmezsin pufpufum ya, inan berbat... Tüm ömrüm diş ağrısı çekmekle geçti desem yalan olmaz..yarın çekilecek dişimden sonra sol alt çenemde kalan tek dişim 20 lik dişim olacak.. Başka kök dişim yok zaten yarın çekilecek olan da azı dişim
he ya pek yok keyfim bişi hissetmiyorum ben yaaa o yüzden tırsıyorum haftaya salı randevum var stres başladı,küçük küçük kıpradı gibi olduydu geçende,2 gündür tık yok meraktayım çikolata da yedim banamısın demedi bişi olmamıştır dimi kızlar?
Bu arada bana m diyon kız sen biri gelse evimi temizlese,yemek yapsa diye.Gelirim haaa davet etme ama hamile olmayaydım hepsini süper yapardım şimdik yarım yamalk yapıyom idare edereiz dersen gelirim bebem seni mi kırcam?
Allah tamamına erdirsin
ben de deneyimsizim annemde çatlak var o yüzden ben 3 aylıkken başladım yağlanmaya
mustela kullanıyorum her akşam.evde olduğum zaman da gün içinde johnson bebe yağıyla yağlıyorum kendimi
Allah tamamına erdirsin
ben de deneyimsizim annemde çatlak var o yüzden ben 3 aylıkken başladım yağlanmaya
mustela kullanıyorum her akşam.evde olduğum zaman da gün içinde johnson bebe yağıyla yağlıyorum kendimi
kızlar bayram için kendime elbise bakıyorum da sizce hangisi :)
hep bebişlere mi ya birazda biz annelere olsun dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?