2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

günaydın canım. valla oğlana 100 de 100 dedi. kıza büyük ihtimal dedi. öyle deyince bir türlü inanamıyorum. daha doğrusu iinanıyorum ama tam böyle bir şey beğeniyorum alacakken şüphe. oysa ben onu görmeden kız hissediyordum ama:44:bugün inşallah oğlana hastane çıkışı alacağımbu arada sen nasılsın? benim kaç gündür bulantılarla başım dertteydi. bugün iyi şükür

cnm bnmkilere biri yüksek ihtimal diğeri kesin olmamakla beraber dedi ama ben bi tane hastane çıkışını kaptım çok güzel teyzesi :)
bulantı konusunda ağzımı açmayım ne zman geçti desem başlıyor iki gündür şükür arada hafif hafif gelsede sorun oluşturmuyor sanırım bitiyor diyrum ama olsun sağlıklı olsunlarda bulantıyada dayanırız..
sende sarı yeşil fln al bişiler cnm :)

hımm iyiymiş ama mamanın tarihi geçmez inş. Nerden baksan 11 ay var daha gelmedi kabolmazsa inş.

mamanın tarihi bizim bebeklerimize yetişmiyor bacım ben yiğenime verdim. Zaten tek kullanımlık numune büyük kutu değil yani sende verirsin yiğenine kuzenine :d

oy ama benim şöyle kırmızı, nar çiçeği, pembe şeyler alasım var. neyse bayramdan sonra randevum var. o zaman kesin olur inşallah

oy ama benim şöyle kırmızı, nar çiçeği, pembe şeyler alasım var. neyse bayramdan sonra randevum var. o zaman kesin olur inşallah

inşallah cnm tam kesinleşmeden insanın aklında acaba değişirmi kalıyr bende önümüzdeki hafta gidecğim inşallah herşey yolundadır ve cinsiyet işide kesinleşir artık ..

Günaydın kızlaaarrr,

Bugün pek neşeliyim maşAllah Çünküüü hamile kalmadan önce ve ilk ayımda giydiğim kotumu artık sıkıyordur diyerek giymiyordum, bu sabah ne giyeceğime karar veremezken bi deneyeyim dedim. o da neeeeeee pantolonum olduuu.. Bu da demek oluyor ki ya kilo almadım ya da çok az aldım Makyajımı da yapımmmm oohh mis, kendimi çok güzel hissediyorum bugün, tabi yarının pazar ve TATİL olmasının da bunda etkisi büyük olmalı

Sizlere iki tüyo vericem test ettim onayladım da

Birincisi : Buzdolabındaki kötü kokulara kökten çözüm ! Bizim ofisteki buzdolabı sanki içinde leş varmışcasına kokuyordu. Öyleki artık kapağını açmak istemiyorduk o derece, sonra nette biraz araştırdım ve içine türk kahvesi koymanın iyi geldiğini duydum, raflarına ve buzluğuna çay tabağına döktüğüm bir miktar türk kahvesini koydum 15 dk sonra koku namına hiç birşey kalmamıştı. Sizlerle paylaşmadan edemedim...

İkincisi : tatam tataaa taammmm KABIZ ANNİŞLER BENİ İYİ DİNLEYİN !

Şuan etrafta pazarlarda çokça bulabileceğini birşey olduğu için rahatlıkla yazıyorum, suda haşlanmış mısır, o bardakta olanlar değil ama koçanla olanlar, onu yiyin üzerine bir bardak sodayı da için, zaten gün içinde çokça su içiyoruz onu yazmıyorum bile.. Aha haaaa o da nee kabızlık mı ? Sabah tuvalettesiniz hanımlar...

Hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

maşşallah enerjine canııım. iyi hissetmene sevindim

Valla ben çok kilo aldım tatlişim ama oğlan çıktı rabbim sağlıklı evlat versin sana oğluşa isim bulamıyorum ya hem değişik hem anlamı güzel olsun istiom çook şey istiom sen ne zaman gidicen dra büyük gün ne zaman:)

Yaa kızıda ilk isteyene vermişin sen, benimkinin ssksı vardı ama:)) dört seneye bende düşünüom yine aynı zamana gelir hayırlısı bakalım:)

Benim cinsiyeti belli olsa isimleri hazır, oğlan olursa sadece ikinci isim konusunda kararsızız.. Daha doğrusu erkek olursa eşim kız olursa ben isim koyacağım diye daha biz evlenmeden önce karar verdiğimiz için sorun yok..

Kızımız olursa adı Zübeyde olacak Allahın izni ile
Erkek olursa da ilk adı Yavuz ama ikinci isim Can da olabilir soyisimle uygun olması için (ki bunu hiç istemiyorum) Baybarsta olabilir..

Hiç modern değil isimler, kayınvalidem bile burun kıvırıyor ama anlamları büyük, o ismi yaşatan insanlar büyük.. o yüzden herkese kulağımı kapadım :) Kaynanamın adı bile benim kızın adından daha modern aslında

Ya ne güzel herkes cinsiyetini öğrenmiş de kısmet aramaya bile başlamış benim ikili test iyi çıktı ... bir dahaki randevum ağustosun 19unda o zaman da bu bebik arkasını dönmezse her şey yolunda giderse öğreniriz cinsiyetini daha bir ay var. rüyamda bazen kız görüyorum bazen erkek rüyam bile kararsız. :44: Bir tahmin atın da bari oyalanayım ben yaa lütfeeen

Gunaydin kizlarr
Benimkide usg de degisiyor bazen ckk hareketli cok sansliyim ki uyanirken uyurken oynarken hep denk geldim ayri ayri bizimki dr karnimi azicik oynatti mi hemen pozisyon degistiriyor hic sevmiyor rahatinin bozulmasini anasi kilikli :))
Kizlar cok merak ediyorum ne zaman hissetmeye baslicaz bebislerimizi aslinda nasil bisey oldugunu bilsek yani ilk gebelik olnayanlar anlayabiliyormus bu haftalarda

dazzle cim yalnız değilsin şekerim, ben de öğrenemedim henüz.. Öğrenmeme de daha 10 gün var.. Ben rüyamda hep erkek gördüm, içime hep erkek doğuyor, bazen oğlum diye karnımı tuttuğum oluyor ama bilemiyorum. (ki aslında deli gibi kızım olsun istiyorum, daha çok yaşlanmadan cadıyla rahat rahat uğraşayım istiyorum ) kilo alma şeklime göre kıçım belim kocamanlaştı genişledi kız diyorlar, ama güzelleştin sen oğlun olcak diyenler de yok değil.. Anlayacağın bu muammaya bir süre daha katlanacağız canım

Ben hissedebiliyorum ufak ufak, yani içimde bir karınca geziniyor gibi, yukarılara tırmanıyor falan tuhaf bir his, nasıl olduğunu tarif etmem imkansız ama bağırsak hareketi falan değil abicim bariz benim evlat içerdeki bağırsak olsa hep aynı yerdeki bağırsak mı hareket eder arkadaş değil mi ben fasulyeyi nerde hissediyorsam dikkat ediyorum doktora gittiğimzde ultrason cihazını aynı yere koyuyor doktor bazen ararken orda değil burda diyesim geliyor.. Ama hissetmek için özellikle dikkatte etmiyorum açıkçası.. O kendisini anasına hissettiriyor yaramaz evlat

Ben hissedebiliyorum ufak ufak, yani içimde bir karınca geziniyor gibi, yukarılara tırmanıyor falan tuhaf bir his, nasıl olduğunu tarif etmem imkansız ama bağırsak hareketi falan değil abicim bariz benim evlat içerdeki bağırsak olsa hep aynı yerdeki bağırsak mı hareket eder arkadaş değil mi ben fasulyeyi nerde hissediyorsam dikkat ediyorum doktora gittiğimzde ultrason cihazını aynı yere koyuyor doktor bazen ararken orda değil burda diyesim geliyor.. Ama hissetmek için özellikle dikkatte etmiyorum açıkçası.. O kendisini anasına hissettiriyor yaramaz evlat [/QUOTE]

Ilahiiii sedaaaa,bariz benim evlat icerdeki haaa :))))
sabah sabah guldurdun beni vallaha

ben de hissediyor muyum hissetmiyorum karar verebilmis degilim daha..ama cok merak ediyorum..
demek sen de ogrenemedin daha cinsiyetini..ben de bilmiyorum nasipse bir hafta sonra ogrenecegim!

Ayy ne guzel ben bazen duruyorum yatarken dikkat ediyorum benimkiler gaz hareketi anliyorum
Demek oyle karinca geziyor gibi bende icerden azicik minik bisey vuruyor gibi olucak diye bekliyorum bakalim ben ne zaman nasil hissedicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…