günaydın kızlar...
kız alıp vermeler başlamış bile maşallah :)
ya bu üç boyutlu görüntüler şahane bende istiyorum önümüzdeki hafta gdince soracağım doktora istiyorum diyeceğim normal ultrasonda çirkin görünüyor benm kızım halbuki bu imkansız
orkide bir oğlan bir kız geliyormuş cnm hayırlı olsun..
günaydın canım. valla oğlana 100 de 100 dedi. kıza büyük ihtimal dedi. öyle deyince bir türlü inanamıyorum. daha doğrusu iinanıyorum ama tam böyle bir şey beğeniyorum alacakken şüphe. oysa ben onu görmeden kız hissediyordum ama:44:bugün inşallah oğlana hastane çıkışı alacağımbu arada sen nasılsın? benim kaç gündür bulantılarla başım dertteydi. bugün iyi şükür
hımm iyiymiş ama mamanın tarihi geçmez inş. Nerden baksan 11 ay var daha gelmedi kabolmazsa inş.
cnm bnmkilere biri yüksek ihtimal diğeri kesin olmamakla beraber dedi ama ben bi tane hastane çıkışını kaptım çok güzel teyzesi :)
bulantı konusunda ağzımı açmayım ne zman geçti desem başlıyor iki gündür şükür arada hafif hafif gelsede sorun oluşturmuyor sanırım bitiyor diyrum ama olsun sağlıklı olsunlarda bulantıyada dayanırız..
sende sarı yeşil fln al bişiler cnm :)
oy ama benim şöyle kırmızı, nar çiçeği, pembe şeyler alasım var. neyse bayramdan sonra randevum var. o zaman kesin olur inşallah
benim ki bir tahminde bile bulunmadı5 ağustosta randevu o zaman öğrenicem inşAllah :)
Paşacım parasını demiyorum, gidin öğrenin diyorum eğer birikmiş bir borç varsa onu ödetmeden size yeni sgk yı başlatmazlar, son anda öğrenmeniz daha mı iyi ?
nilcimmm çiçeğimmm sıkıldın mıı kıyamammm
biz sezeryanı falan muhasebeye sorduk canım, doktorum benim asık suratlı zaten sorsam tersler uyuz nemrut
Kız seda ne duygusuzsun yaw taş kalpli anne.Aslında bende çooook zor duygusallaşırım,kolay kolay ağlayamam ama önceden yaşadıklarımda aklıma geliyo yazarken,kaç yıldır bebek için uğraştığım,hevesimin yarıda kalmaları filan bisürrü şey resmen film şeridi gibi geçiyo gözümün önünden,sanırım o yüzden o kadar kolay ağlıyorum.Ama güzel bişi çıkcak sanırım ortaya,bide bişi sorayım sana o ultrason kağıtları faks gibi ya(yani benimkiler öyle ince bir kağıt)çabucak siliniyomuş doğrumu?Onlara bi çözüm bulayım istiyorum renkli fotokopilerini mi alıp yapıştırsamki ne dersin?Bu arada dişin ne alemde?
Canım dün elektrikler kesildi yazamadım, dişim idare ediyor, o şişiyor ben dayıyorum buzu indiriyorum bu şeklide yuvarlanıp gidiyoruz. Artı hiçte bile duygusuz değilim ben sadece temkinliyim.. Etrafımda çok bebek kaybeden oldu bu yüzden sanıyorum olur da kötü birşey olursa çok yıkılmayayım diye belki de oto kontroldür benimkisi.. Zaten bundan çok ta gocunmuyorum doğunca seveceğim zatennnn
herkese selam. kendine hamile kıyafeti almaya başlayan var mı? ben biraz pantolonların düğmelerinden daralmaya başladım. bu yüzden bugün kapri bir hamiş pantolonu aldım. birde normal dökümlü bir elbise. açıkçası ne almam gerektiğinide tam kestiremiyorum. hem boşuna alışveriş olsun istemiyorum hem de hemileliğmizin en göbekli halleri kışın geçicek bekleyip öyle mi alsam diyorum. siz neler düşünüyosunuz? bildiğiniz mağzalar var mı?
eski etek ve pantolonları hamle kıyafetine döndürüyorla diye duymuştum. yaptıran var mı
bu arada dün oğluşum olucağını öğrenince bugün mavi mavi erkek bebek kıyafetlerine de yöneldim ister istemez. bakması bile çok heyecan vericiydi. bizim kış bebeklerimiz olucak ancak şimdi heryer yazlık kıyafetlerle doluydu:)
Merhaba canbade ben hamile kıyafeti almadım, arkadaşlarımdan veren oldu onlardan giydim bi kaç hamile şortu falan, ben kendime alacağım zaman hamile kıyafeti yerine her zaman giyilebilir şeyler bakıyorum. Çünkü hamilelik geçici bir dönem, sonrasında o kıyafetlerin öyle kenarda durmasını istemiyorum. Sadece hamile pantolonu ve eteği alabilirim onlar şart gibi duruyor.. Bu arada kim di hatırlamıyorum ya bir arkadaşımız yaptırmıştı. Geçmişi okursan görebilrsin daha bir kaç gün önce konuştuk çünkü..
senin kızın olcek dediydi dersinnnbu arada iftara davetliyim ceyarın arkadaşına gitcez çıkıyorum şimdilik kendine iyi bak facebooka girecem senide bulacam orda görürsün sen toprağım.İyi iftarlar şimdiden herkese.Bu arada o bebekli tshirtü bidaha giymedim eski şeylerimi giydim bugun,napim yine biri laf eder kafama takarım diye.Neyse ben gider kendinize iyi bakın öpüldünüz
Saçmalama nil, kim ne derse desin seni bağlamamalı... Etraf için yaşamıyoruz sonuçta.. Eşin beğenmiş almış sana da giymek düşer.
Bugün dra gittim veee bi oğluşum olacakmış:) hala şoktayım hep kız dedi herkes ama içimde oğlum olacağını hissetmiştim rüyamdaki bebişte oğlandı zaten haftasıda üç gün ilerde çıktı 16+4 müşüm diğer dr yanlış ölçmüş yani 160 gram bebişim sağlıklıymış ikili iyi ama yinede bi afpmi alpmi bişi yapalım onla 3 lüde 4 lüde çıkar dedi drumu çok sevdim evlatcım evlatcım diodu bana:) sonunda drumu buldum tabi bidaa doğumda görüşürüm artık bebişimin duruşu çok komikti valla ayağımı havadaydı ne bişi anlamadım busefer okadar çikolata yersem olacağı buydu:)
anaammm misaaaa hadi bakalım hayırlı olsun oğluşun canım yaaa, bana da herkes kız diyor kilo alış şeklimden vs den ama ben de erkek hissediyorum bakalım göreceğim bende.. Ay siz öğrendkçe ben sabırsızlanıyorum yaaaaaaaaaaaaa
Günaydın kızlaaarrr,
Bugün pek neşeliyim maşAllahÇünküüü hamile kalmadan önce ve ilk ayımda giydiğim kotumu artık sıkıyordur diyerek giymiyordum, bu sabah ne giyeceğime karar veremezken bi deneyeyim dedim. o da neeeeeee pantolonum olduuu.. Bu da demek oluyor ki ya kilo almadım ya da çok az aldım Makyajımı da yapımmmm oohh mis, kendimi çok güzel hissediyorum bugün, tabi yarının pazar ve TATİL olmasının da bunda etkisi büyük olmalı
Sizlere iki tüyo vericem test ettim onayladım da
Birincisi : Buzdolabındaki kötü kokulara kökten çözüm ! Bizim ofisteki buzdolabı sanki içinde leş varmışcasına kokuyordu. Öyleki artık kapağını açmak istemiyorduk o derece, sonra nette biraz araştırdım ve içine türk kahvesi koymanın iyi geldiğini duydum, raflarına ve buzluğuna çay tabağına döktüğüm bir miktar türk kahvesini koydum 15 dk sonra koku namına hiç birşey kalmamıştı.Sizlerle paylaşmadan edemedim...
İkincisi : tatam tataaa taammmm KABIZ ANNİŞLER BENİ İYİ DİNLEYİN !
misacııım tebrikleeeer. Allah hayırlı evlat etsin oğlunuu. beşik kertmesi için kız benim kız vaaararadığın şartlara uygun.
Canıııım aldım gitti kızını gerçi ikizine danışmadan olmaz şimdi:)
misacııım tebrikleeeer. Allah hayırlı evlat etsin oğlunuu. beşik kertmesi için kız benim kız vaaararadığın şartlara uygun.
Canıııım aldım gitti kızını gerçi ikizine danışmadan olmaz şimdi:)
aman ultrasonda ikizi pek bi tembelbişey demez o. yaa karakterleri usg de bile çok farklı. her seferine biri kıpır kıpır, zayıf narin; diğeri göbeği büyütmüş yatıyo. yattığı yerden kolunu bacağını oynatıyo
Günaydın kızlaaarrr,
İkincisi : tatam tataaa taammmm KABIZ ANNİŞLER BENİ İYİ DİNLEYİN !
Şuan etrafta pazarlarda çokça bulabileceğini birşey olduğu için rahatlıkla yazıyorum, suda haşlanmış mısır, o bardakta olanlar değil ama koçanla olanlar, onu yiyin üzerine bir bardak sodayı da için, zaten gün içinde çokça su içiyoruz onu yazmıyorum bile.. Aha haaaa o da nee kabızlık mı ? Sabah tuvalettesiniz hanımlar...
Hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm
Canımm tarifini gerektiğinde denicim saol valla :)
anaammm misaaaa hadi bakalım hayırlı olsun oğluşun canım yaaa, bana da herkes kız diyor kilo alış şeklimden vs den ama ben de erkek hissediyorum bakalım göreceğim bende.. Ay siz öğrendkçe ben sabırsızlanıyorum yaaaaaaaaaaaaa
aman ultrasonda ikizi pek bi tembelbişey demez o. yaa karakterleri usg de bile çok farklı. her seferine biri kıpır kıpır, zayıf narin; diğeri göbeği büyütmüş yatıyo. yattığı yerden kolunu bacağını oynatıyo
:)) ayy kıyamam ben onlara acaba hangisi tembel kızmı oğlanmı benim alacağım gelin iş yapmalı şimdiden kaynana oldum:)) benim oğluşta çok tembel bi kıpır kıpır olduunu göremedim hele bu sefer amuda kalkmış yatıodu:) ordan anladık cinsiyetini:))
Geç kaldın ya :)
Egumus senden önce istedi verdik :) Ondan önce de isteyen iki kişi vardı da Egumus istikrarlı çıktı :)
Kardeş düşünüyoruz dört sene sonra onu da seninkine veririz. Zaten erkek biraz büyük olsun daha iyi.
:)) ayy kıyamam ben onlara acaba hangisi tembel kızmı oğlanmı benim alacağım gelin iş yapmalı şimdiden kaynana oldum:)) benim oğluşta çok tembel bi kıpır kıpır olduunu göremedim hele bu sefer amuda kalkmış yatıodu:) ordan anladık cinsiyetini:))
tembel olan erkek. kız kıpır kıpır maşşallah
tembel olan erkek. kız kıpır kıpır maşşallah
Maşallah gelinimi sevdim bak şimdi şakamaka evlenirlermiş:))
Valla ben çok kilo aldım tatlişim ama oğlan çıktı rabbim sağlıklı evlat versin sana oğluşa isim bulamıyorum ya hem değişik hem anlamı güzel olsun istiom çook şey istiom sen ne zaman gidicen dra büyük gün ne zaman:)
Ya ne güzel herkes cinsiyetini öğrenmiş de kısmet aramaya bile başlamışbenim ikili test iyi çıktı ... bir dahaki randevum ağustosun 19unda o zaman da bu bebik arkasını dönmezse her şey yolunda giderse öğreniriz cinsiyetini daha bir ay var. rüyamda bazen kız görüyorum bazen erkek rüyam bile kararsız. :44: Bir tahmin atın da bari oyalanayım ben yaa lütfeeen
Gunaydin kizlarr
Benimkide usg de degisiyor bazen ckk hareketli cok sansliyim ki uyanirken uyurken oynarken hep denk geldim ayri ayri bizimki dr karnimi azicik oynatti mi hemen pozisyon degistiriyor hic sevmiyor rahatinin bozulmasini anasi kilikli :))
Kizlar cok merak ediyorum ne zaman hissetmeye baslicaz bebislerimizi aslinda nasil bisey oldugunu bilsek yani ilk gebelik olnayanlar anlayabiliyormus bu haftalarda
dazzle cim yalnız değilsin şekerim, ben de öğrenemedim henüz.. Öğrenmeme de daha 10 gün var.. Ben rüyamda hep erkek gördüm, içime hep erkek doğuyor, bazen oğlum diye karnımı tuttuğum oluyor ama bilemiyorum. (ki aslında deli gibi kızım olsun istiyorum, daha çok yaşlanmadan cadıyla rahat rahat uğraşayım istiyorum) kilo alma şeklime göre kıçım belim kocamanlaştı genişledi kız diyorlar, ama güzelleştin sen oğlun olcak diyenler de yok değil.. Anlayacağın bu muammaya bir süre daha katlanacağız canım
Ben hissedebiliyorum ufak ufak, yani içimde bir karınca geziniyor gibi, yukarılara tırmanıyor falan tuhaf bir his, nasıl olduğunu tarif etmem imkansız ama bağırsak hareketi falan değil abicim bariz benim evlat içerdekibağırsak olsa hep aynı yerdeki bağırsak mı hareket eder arkadaş değil mi ben fasulyeyi nerde hissediyorsam dikkat ediyorum doktora gittiğimzde ultrason cihazını aynı yere koyuyor doktor bazen ararken orda değil burda diyesim geliyor.. Ama hissetmek için özellikle dikkatte etmiyorum açıkçası.. O kendisini anasına hissettiriyor yaramaz evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?