kız toplu aldım isimleri pardon san adaha afilli yapayımda gönlünü alayım bari nasıl bu canım kuausr abmak üzlme kız aglama çok kötü oldum be
kızımın hiç keyfi yok allahım ne yapsam ilacı olaydı
ben melababebeki merak ediyorum tahlil sonuçlarından sonra amniyosentez olcaktı ne oldu?Girmiyo nezamandır haber alan varmı?
paşam bence senin de kızın olacak bak gör
paşam bence senin de kızın olacak bak gör
Beni niye öpmüyorsunuz yaaa ,alla alla..
2014 OCAK ANNELERİ grubun adı :)
teknik destek verebilirim, en kötüsü biliyosun http yerine https koy :))
facebook'ta 2014 ocak anneleri grubuna istek gönderdim,benide kabul edermisiniz,ismimi özeldenmi yazayım,kim ilgileniyor bilmiyorum ama?
perşembe büyük gün bebeler işşallah bu sefer azimliyim ban erkek geliyor amam birde kızmış dogunca küsüyormuş bana anne sen beni erkek zannettin diyormuş bilsemde cinsiteyini ona göre ismiyle hitap etsem jelibonuma
kıskanma kız bende deidm benim yavru nerelerde ne alemde su işi bakalım gel öpem hadi
Ahh canım beniiimmm,banada hiç dayanmaz zatensağol canım valla öpülmüş gibi oldum hehhehehe
senin canını yirim sana şarkı yazdım dinle
Dünde, bugünde, yarında Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yaInız hissettiğinde eIini kaIbine köy; ben hep ordayım!
Bugün dra gittim veee bi oğluşum olacakmış:) hala şoktayım hep kız dedi herkes ama içimde oğlum olacağını hissetmiştim rüyamdaki bebişte oğlandı zaten haftasıda üç gün ilerde çıktı 16+4 müşüm diğer dr yanlış ölçmüş yani 160 gram bebişim sağlıklıymış ikili iyi ama yinede bi afpmi alpmi bişi yapalım onla 3 lüde 4 lüde çıkar dedi drumu çok sevdim evlatcım evlatcım diodu bana:) sonunda drumu buldum tabi bidaa doğumda görüşürüm artık bebişimin duruşu çok komikti valla ayağımı havadaydı ne bişi anlamadım busefer okadar çikolata yersem olacağı buydu:)
Bugün dra gittim veee bi oğluşum olacakmış:) hala şoktayım hep kız dedi herkes ama içimde oğlum olacağını hissetmiştim rüyamdaki bebişte oğlandı zaten haftasıda üç gün ilerde çıktı 16+4 müşüm diğer dr yanlış ölçmüş yani 160 gram bebişim sağlıklıymış ikili iyi ama yinede bi afpmi alpmi bişi yapalım onla 3 lüde 4 lüde çıkar dedi drumu çok sevdim evlatcım evlatcım diodu bana:) sonunda drumu buldum tabi bidaa doğumda görüşürüm artık bebişimin duruşu çok komikti valla ayağımı havadaydı ne bişi anlamadım busefer okadar çikolata yersem olacağı buydu:)
Ahh duygulandım bak şimdi ,sağol canımın içi:)) paşam bu facedeki gruba senmi bakıyorsuniben istek gönderdim benide alın benide alın
yok canım el atın yavruyagelince gruba bana el sala öpem seni
erkekmi kız kim dedi kız diye önceden kim dedi
ömür törpüm ben geldim de yeter ben seni bulurumEl sallarımda ismin ne ki??
Drlar demedi tatlişim gelen geçen alışveriş merkezindeki hostesler bile kız diodu:) çok inandırıcı gelmişti ama taki bugüne kadar:)
ömür törpüm ben geldim de yeter ben seni bulurum
canım kız belirtileri varmıydı peki mesela toton ve belin kalınlaştımı
Misaaa,hadi gözünaydın canım,bende carsamba kızım olacağını öğrendim,benimkide 170gr çıktı,benim kız 6 gün ilerde çıktı,bak herkeste aynı çıkıyor maşallah ,inşallah sağlıkla kucağımız aalırız bebişleri.
ömür törpüm ben geldim de yeter ben seni bulurum
canım kız belirtileri varmıydı peki mesela toton ve belin kalınlaştımı
erkekmi kız kim dedi kız diye önceden kim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?