2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
paşam bence senin de kızın olacak bak gör
perşembe büyük gün bebeler işşallah bu sefer azimliyim ban erkek geliyor amam birde kızmış dogunca küsüyormuş bana anne sen beni erkek zannettin diyormuş bilsemde cinsiteyini ona göre ismiyle hitap etsem jelibonuma
Beni niye öpmüyorsunuz yaaa ,alla alla..

kıskanma kız bende deidm benim yavru nerelerde ne alemde su işi bakalım gel öpem hadi

Ahh canım beniiimmm,banada hiç dayanmaz zatensağol canım valla öpülmüş gibi oldum hehhehehe

Bugün dra gittim veee bi oğluşum olacakmış:) hala şoktayım hep kız dedi herkes ama içimde oğlum olacağını hissetmiştim rüyamdaki bebişte oğlandı zaten haftasıda üç gün ilerde çıktı 16+4 müşüm diğer dr yanlış ölçmüş yani 160 gram bebişim sağlıklıymış ikili iyi ama yinede bi afpmi alpmi bişi yapalım onla 3 lüde 4 lüde çıkar dedi drumu çok sevdim evlatcım evlatcım diodu bana:) sonunda drumu buldum tabi bidaa doğumda görüşürüm artık bebişimin duruşu çok komikti valla ayağımı havadaydı ne bişi anlamadım busefer okadar çikolata yersem olacağı buydu:)

Ahh canım beniiimmm,banada hiç dayanmaz zatensağol canım valla öpülmüş gibi oldum hehhehehe

senin canını yirim sana şarkı yazdım dinle

Dünde, bugünde, yarında… Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yaInız hissettiğinde eIini kaIbine köy; ben hep ordayım!

senin canını yirim sana şarkı yazdım dinle

Dünde, bugünde, yarında… Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yaInız hissettiğinde eIini kaIbine köy; ben hep ordayım!

Ahh duygulandım bak şimdi ,sağol canımın içi:)) paşam bu facedeki gruba senmi bakıyorsuniben istek gönderdim benide alın benide alın

erkekmi kız kim dedi kız diye önceden kim dedi

Misaaa,hadi gözünaydın canım,bende carsamba kızım olacağını öğrendim,benimkide 170gr çıktı,benim kız 6 gün ilerde çıktı,bak herkeste aynı çıkıyor maşallah ,inşallah sağlıkla kucağımız aalırız bebişleri.

Saol canım benim Allahım bebeklerimize sağlık versin çok farklı bi duygu ya cinsiyetinide öğrendim ya bi garip oldum bebeciklerimiz sağlıklı olsun dünyada bizden mutlu kim olabilirki..

ömür törpüm ben geldim de yeter ben seni bulurum

canım kız belirtileri varmıydı peki mesela toton ve belin kalınlaştımı

Canım herbiyerim kalınlaştı ama totom normal gerçi çok ekşi tuzlu yedim bence bunlar hiç belirlemio ya bi dayımın eşi bildi valla burnun falan değişmiş seninki erkek yüzünden belli dedi:) bide teyzenin biri demişti bende kız istiodum ailecek ama hiç üzülmedim valla sağlığı yerinde olduğunu öğrendim ya doğsun hepsini aynı sevicez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…