2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım en iyi şey kaşıntıyı ne keeser onu yap 1 litre suya 3 kapak sirke koy kukunu orayla yıka inan ne enfeksiyon nede mantar kalıyor ban dua edersin bu arada benim klozetin yanında duruyor onunla yıkıyom ben[/QUOTE]

Paşam çok teşekkür ederim deneyeceğim, peki ne kadar sürer acaba kaşıntının kesilmesi? Geçmesini beklerken ilerlemesinden endişeleniyorum da:-( Bu arada ben sana zaten dua ediyorum bunun için başka bir sebebe gerek yok ki Bu günleri hayırlısıyla sağ salim atlatıp bebeğini kucağına alacaksın inşallah...

bede jilet kullanmak istemiyorum özellikle alt taraflara ama bilemiyorum biyer buldum kimseler tavsiye etmemiş napcaz yaa agdada yaptıramam korkarım ben canım tatlı accık

Agdaya gidiyom canim zaten wucudum pul pul dokuluyo kasiniyom bide jilet olursa ohoooooo yandimmmm

Calismalara ara wermeee yawru kus... haydi bakiyim folik asit kullaniyomusun

Ayyy o gunler gelse bide telasa kaptirsakkkk
Kendimiziiii
ALLAHIN IZNIYLE

Allahim esirgesin kac waliz ediyo ki:)

Ben kız diyordum ya. Bence kızdı seninki, nasıl erkek oldu ki hayret
Gözün aydın canım.

Herkes kız diodu bende şaştım canım:) Allahın işi rabbim ol dedi oldu bugünümüze şükür benim koca demin alışveriş merkezine koşarak gidip gs storedan doğuştan aslan yazan bi tulum set almış:)) kız istiodu ama oğlana daa çok sevindi :) sağlık versin rabbim bebişlere

Amin canım :)
Sanki ikimizin her şeyi aynı olacak gibi geliyordu bana, cinsiyet farklı olunca şaşırdım kız
Başlarda doğum günlerimiz de aynı gündü ya ondan herhalde.

Misaaa cim benimde3 oglusssum olcak herkes bana kiz bu dedi herifimde kiz için akli gidiyor karnimi kizim diye sewiyodu ne diceni sasirdi oglumu bile agzi dolu diyemesede arkadaslarina erkek adamin oglu olur diyooo:) bana sorardi hep sence diye tabi herseyin hayirlisi amaaa ben buyuk hissediyorum dedim büyük oldu dezzesi hayirli saglik ve sihatli insallah

oyy hemşerim benim oğluşumuz oluo:) benim kocada başta bi şok yaşadı şimdide havalara uçuo içimden geçen oğlandı diyo yalana bak:) bilemiom artık mutluyuz işte ya sağlıklı olsun kucağımıza alalım topiş ellerini bi öpim başka bişi istemiom

Amin canım :)
Sanki ikimizin her şeyi aynı olacak gibi geliyordu bana, cinsiyet farklı olunca şaşırdım kız
Başlarda doğum günlerimiz de aynı gündü ya ondan herhalde.

Dimi ya banada öle geliodu olmadı beşik kertmesi yaparız bebişleri:) kaderleri ortak olsun die:) ben oğlana kız arıom zaten yaşı genç olsun mümkünse 12 -15 haftalık dermişim bizim oğlan çok güzel yüzer uyur tekme atar :)

Maşallah nasıda güzel yatmış rabbim bebiklerimizi bize bağışlgasın yakında sığamicaklar içimize:)

Valla ya misaaa,benimki 15+2 olmasına rağmen 170 gr çıktı,doktor önden gidiyor dedi,ahh kuzum benim,rabbim herkese böyle versin,herkesin yolunda,önden gitsin bebişleri gitsin inşallah .:)

Calismalara ara wermeee yawru kus... haydi bakiyim folik asit kullaniyomusun

folik asite başla dedi ama daha başlamadım canım.. 1 ağustosta gitcem yine zaten, o zaman ne kadar kaç mg kullanayım sorarım başlarım...

Geç kaldın ya :)
Egumus senden önce istedi verdik :) Ondan önce de isteyen iki kişi vardı da Egumus istikrarlı çıktı :)
Kardeş düşünüyoruz dört sene sonra onu da seninkine veririz. Zaten erkek biraz büyük olsun daha iyi.

misacııım tebrikleeeer. Allah hayırlı evlat etsin oğlunuu. beşik kertmesi için kız benim kız vaaararadığın şartlara uygun.

oy yesinleeer yaaa

günaydın kızlar...
kız alıp vermeler başlamış bile maşallah :)
ya bu üç boyutlu görüntüler şahane bende istiyorum önümüzdeki hafta gdince soracağım doktora istiyorum diyeceğim normal ultrasonda çirkin görünüyor benm kızım halbuki bu imkansız
orkide bir oğlan bir kız geliyormuş cnm hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…