bende cinsiyet ögrenemeyenlerdenim arkadaşlar aman saglıklı haberini alayımda isterse 9 ay göstermesin harekette hissetmiyorum perşembe randevumuz var bakalım hayırlısı bu arada vajina ve kasık agrılarına devam en mızmı hamilede benim galiba benden başka kimse şikayet etmiyo cık cık cık edepsiz ben
kızlar 13 gün sonra randevum var ve sanırım en son ben göreceğim kuzumu
bayramdan sonra dedi doktorum ama ben merak içindeyim çok var ve ben en son 11 temmuz da gördüm ya
doktora gitmek istiyorum ben dayanamıyorum çok mu abartıyorum
bir ses verin ne yapsam ben
tamda soracaktım kız ağzımdan aldın lafı.Benimde 2 gündür sağ kasığıma bıçak batıyo gibi kramp,sancı bişiler oluyo özellikle koltuktan kalkarken,çok da yavaş kalkıyorum ama biraz yürümeden de açılmıyo namussuz ağrı.Allahtan yarın doktora gidecem yoksa panikten ölecem yani ne oluyo acaba diye merak ediyorum
bende cinsiyet ögrenemeyenlerdenim arkadaşlar aman saglıklı haberini alayımda isterse 9 ay göstermesin harekette hissetmiyorum perşembe randevumuz var bakalım hayırlısı bu arada vajina ve kasık agrılarına devam en mızmı hamilede benim galiba benden başka kimse şikayet etmiyo cık cık cık edepsiz ben
kızlar 13 gün sonra randevum var ve sanırım en son ben göreceğim kuzumu
bayramdan sonra dedi doktorum ama ben merak içindeyim çok var ve ben en son 11 temmuz da gördüm ya
doktora gitmek istiyorum ben dayanamıyorum çok mu abartıyorum
bir ses verin ne yapsam ben
Julietcim bu söylediklerimden dolayı kızabilirsin belki ama bana abartı gibi geliyor, ben bebeğin ultrason görüntüsünü hiç özlemiyorum bir an önce kontrol gelsin diye telaşlanmıyorum da, sadece bu kontrolümü çok bekliyorum o da cinsiyetle ilgili hiç bir şey söylemediği için.. O kadar bebeğe adapte olarak yaşamıyorum ben.. Bebeksiz son zamanlarım daha çok bunun tadını çıkarıyorumama genelde diğer anne adayları da sen gibi, belki de anormal olanı benimdir
Benim de dişimden sorunum vardı hayatım ya ama 2. trimestra geçmemle beraber cidden şikayetler azaldı bende de, koku hassasiyeti, bulantı, halsizlik hepsi geçti şükürler olsun ki(inşAllah geri gelmezler) hafta sonu bi dünya iş yaptım evde kendime inanamadım ve hatta ondan sonra korkunç bir halsizlik hissetmedim
İki gündür benim de sancım var uykudan uyandığımda ayağa kalktığımda acıyor resmen.Daha önce bir şey yoktu neden acaba?:44:
aaaay seda valla bunu başarabiliyosan bravoben bebeğe adapte olmadan yaşayamadım 2 defasında da
hea evet ama bu yüzden bana duygusuz diyen de çok
hea evet ama bu yüzden bana duygusuz diyen de çok
Benim de dişimden sorunum vardı hayatım ya ama 2. trimestra geçmemle beraber cidden şikayetler azaldı bende de, koku hassasiyeti, bulantı, halsizlik hepsi geçti şükürler olsun ki(inşAllah geri gelmezler) hafta sonu bi dünya iş yaptım evde kendime inanamadım ve hatta ondan sonra korkunç bir halsizlik hissetmedim
Julietcim bu söylediklerimden dolayı kızabilirsin belki ama bana abartı gibi geliyor, ben bebeğin ultrason görüntüsünü hiç özlemiyorum bir an önce kontrol gelsin diye telaşlanmıyorum da, sadece bu kontrolümü çok bekliyorum o da cinsiyetle ilgili hiç bir şey söylemediği için.. O kadar bebeğe adapte olarak yaşamıyorum ben.. Bebeksiz son zamanlarım daha çok bunun tadını çıkarıyorumama genelde diğer anne adayları da sen gibi, belki de anormal olanı benimdir
hayır hiçte abartmıyosun bence.Ben hala 2 haftada bir gidiyorum ona rağmen günler geçmiyo senin yerinde olsam 50 kere giderdim gaza getirdim sanırsam ama gideridm yani napim
böyle şeyin abartısı olmaz bence.. Gayet normal, herkes elbette önce sağlık diyor ama cinsiyette önemli merak etmeyen yoktur bence
yanlız degilsin bened ögrenmedim ögrenmicemde galiba bu gidişle dogurudgumda biliyim süprüz yumurta ne güzel şaka bri yana saglıklı saatli olsun kız erkek önemli degil inanın ya amam dersenizki göbnlündeki ney erkek amam kızımd aolsa bagrıma basarım benbenim su gzüeli nerde acaba gelmeid bugün hu sucıu nirdesin ses ver
canım ben riskli gebelik geçiriyorum ondan 2 haftada bri mavişimi görmey gidiyorum canım içini ferah tut riskin yoks astrese girme sizleri ne gzüel karnında bakıyorlar beterin beteri var benim hep altımdan bakıyor doktorum ördegine kadar sokuyor eliylede bakıyor rahim agzı açıkmı diyecanım yanıyor amma olsun evladım sag olsun dayanırım acısına
İki gündür benim de sancım var uykudan uyandığımda ayağa kalktığımda acıyor resmen.Daha önce bir şey yoktu neden acaba?:44:
ben ağustosun 19'unda gidicem daha çoook var bebek iyi mi merak ediyorum bir de ağrım var ne yapsam ki?
pufpuffum bir şey hissetmediğim için çok korkuyorum sağlığı iyi mi diye tabi cinsiyetini de merak ediyorum
artık ona ismiyle hitap etmek istiyorum
çünkü ben hiç bir belirti hissetmiyorum hamilelik adına hop hop geziyorum sürekli :)
bu da beni korkutuyor ben geziyorum ama o iyi mi diye kafamda deli sorular :)
ben merak etmiyorum kız olsun erkek olsun nasıl olsa çıkıcak zanaı gelince rabbim 40 haftaları gsötersin işşallahbende cinsiyetini çok merak edıyorum acaba bugun gıtsemmı gecen hafta bellı degıl deıd drum sızce gıdımmı bu baska bı dr????????????????
ben hep ayda bir gidiyorum kontrole şakır şakır kanaman olmadığı sürece gelmene gerek yok dedi doktorum
kanaman varsa sorun vardır onun dışında hayatını yaşamaya devam et dedi
2 li teste 11 temmuzda girmiştim en son ultrasona 11 de girmişsin 11 ağustosda görüşürüz dedi çıktım
randevu alıcaktım 11 i pazarmış 12 si pazartesine aldık bekliyorum çok zor
pufpuffum bir şey hissetmediğim için çok korkuyorum sağlığı iyi mi diye tabi cinsiyetini de merak ediyorum
artık ona ismiyle hitap etmek istiyorum
çünkü ben hiç bir belirti hissetmiyorum hamilelik adına hop hop geziyorum sürekli :)
bu da beni korkutuyor ben geziyorum ama o iyi mi diye kafamda deli sorular :)
canım senin durumun daha farklı allah sana onun sabrını versin
onları iyi olsun da her türlü acıya razıyız ya
yok canım benim merak ettiğim ultrason görüntüsü değil ki yada cinsiyet için gitmeliyim demiyorum
ben direk iyi mi sağlıklı mı onu merak ediyorum
kalbim sıkışıyor çok düşünmemeye çalışıyorum
yoksa eşimde snein gibi iyi işte kötü olsa bir şey olurdu diyenlerden rahat ol diyo
senden gizli doktora gidicem diyorum doktor bir ay sonra dediyse bir bildiği var diyor ama
gelde bana anlatttt
rahimde büyüme olduğundan kasılma olabilir mi acaba canım
oo snein de randevuna baya varmış
bence bir telefonla ara sıkıntını söyle belki gel der
hem gidersin hemde görürsün
kafamda deli sorular (nırınırı nım) kolayca sevemiyorum ... (serdar'a bağladım yine)neyse... canım bence çok haklısın,bişey hissetmeden geçirende çok hamileliğini ve insan ister istemez tedirgin oluyor
hahahah:) ondan söyledim zaten bende kafam da deli sorular diye
ben bunu doktoruma söylediğimde dua etmelisin senin yerinde olmak isteyen bir sürü hamile var
git gez dolaş tadını çıkar dedi ama gelde bana anlat
erken gitsem kızar mı acaba ben sana bayramdan sonra gel dedim der mi
valla canım içinden gitmek geliyosa,rahat etmek en azından şansını denemek istiyosan git bence, yani ben olsam öyle yapardım sanırımya da başka doktora git
başka bir doktor fikrine daha sıcak bakıyorum :)
ama eşimin bile haberi olmaması gerek inanılmaz kızıyor bu merakımı anlamıyor
başka bir doktor fikrine daha sıcak bakıyorum :)
ama eşimin bile haberi olmaması gerek inanılmaz kızıyor bu merakımı anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?