sende mi öğrenemeyenlerdensin..... kaç kişi kaldık öğrenmeyen sanırım çok azız =) bende perşembe gitmeye karar verdim,bi kız bi erkek dedi bizimki iyice kafa karıştırdı... dr. un söylediği %90 bayağı yüksek bi ihtimal canım kız için sankihissiyat konusunda bişey diyemeyeceğim ben sağlıklı olsun yeter... senin erkek bebek isteğin mi var canımm
aslında erkek bebek isteğim var. sanki ilk çocuk erkek olursa daha rahat edecekmişim gibi geliyor. kızlar biraz daha nazlı oluyorlar ya :) ama tabii bilmiyorum, hayırlısı Allahtan. eşim kız çocuklarını daha çok sevdiği için en başından beri kızımız olsun istiyordu. Onun duaları kabul oldu sanırım. Sonuç olarak kız erkek cidden fark etmiyor, Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eylesin, gerisi boşşşş.
aynen Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah..... bize dr. ilk kıza benziyor dedi çok sevindik sonra acaba senin gibi erkek olsaydı gibi bişey geçirdim içimden tövbe tövbe.. bi daha ki kontrolde erkek deyince bozuldum bu defakıza alışmışım hani kızdı yaa diye.. anladım ki ilk gebelik ne kızımız ne oğlumuz var.. hangisi olsa aklımız diğerinde kalacak gibi oluyor.. artık benimde tek duam Rabbim sağlıkla gelecek hayırlı evlat versin inşallahh hepimize...
Amin canım yaaa aminn inşallah..aynen Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah..... bize dr. ilk kıza benziyor dedi çok sevindik sonra acaba senin gibi erkek olsaydı gibi bişey geçirdim içimden tövbe tövbe.. bi daha ki kontrolde erkek deyince bozuldum bu defakıza alışmışım hani kızdı yaa diye.. anladım ki ilk gebelik ne kızımız ne oğlumuz var.. hangisi olsa aklımız diğerinde kalacak gibi oluyor.. artık benimde tek duam Rabbim sağlıkla gelecek hayırlı evlat versin inşallahh hepimize...
merhabalar
benden çok açık yeşil bir akıntı geliyor sümük kıvamında ..
12. haftaya kadar progestoron kullandım fitil şeklinde 10. haftan itibaren geliyor bu akıntılar ..progestoronu bıraktıktan sonra miktarı azaldı şuan az geliyor ama var ... bu durumda olanınız var mı? kokusuz bir akıntı ......
ne güzel rüya kız o öyle.Ben saçma rüyalara devam ediyorum tavşan kaçıyo tazı tutuyo filan böyle antinkuntin rüyalar,sinirle uyanıyorum sonra.Allahım sabah niyetine hayra çıkarsın inşallah.
Sedacım günaydınlar.. Umarım bu hafta bebeğinin cinsiyetini öğrenirsin. Ben de çarşamba gününe doktora gitmeyi düşünüyorum. Cinsiyetini umarım kesinleştirebiliriz. Her ne kdr çok %90 kız dese de ben hala erkek gibi hissediyorum evladımı. Hayırlısı bakalım
normal diye bililyorum kokusuz ve kaşıntı olmayınca
Günaydın nehircim, benim kontrolüm bir dahaki pazartesiama ben nedense erkek hissediyorum.. Yani erkek olduğunu onaylatmaya gidicem resmen doktora ama dur bakalım :)
Allah'ım kısmet ederse eğer, ben oda konusunda dalmaçyalı takım düşünüyorum.. Kıza da,erkeğe debenim çok hoşuma gidiyo nedense.. Zamanı gelince detaylı araştırırken başka severmiyim bilmem ama şu an beğendiğim takım ve parçaları aşağıda
Eki Görüntüle 766670 Eki Görüntüle 766678 Eki Görüntüle 766677 Eki Görüntüle 766676 Eki Görüntüle 766675 Eki Görüntüle 766674 Eki Görüntüle 766673 Eki Görüntüle 766672 Eki Görüntüle 766671 Eki Görüntüle 766679
Günaydın kızlarrüya gördüm bi acaip oldum
sözde yola bırakılmış bi erkek bebek buluyorum yeni doğmuş,k.validem "senden şimdi süt gelir,sen emzir" diyodu emziriyodum
maşallah tosun gibiydi.cak cuk çekiyodu.
sonra çocuk büyüyo koca adam oluyo iyi mevkilere geliyo,bana bi mektup yazıyo herkesin yanında okuyo
sen benim annem gibiydin falan yazmış teşekkür ediyo
ben gururlanıp ağlıyorum.hayırlara çıksın inşallah
canım güle güle kullansın bebişin
ben biraz daha uyguna yaptırmayı düşünüyorum,dışarda hep bu fiyat.ikeada beyaz dolap vardı 300 tl civarında 3 kapılı
üzerini süsledikmi bebek odası olur valla.biraz araştırıp kasımda almayı düşünüyoruz bizde
hayırlısı olsun canım bi tanesi iyi poz vermiş.diğeri utanmış
inşallah biri kız biri erkektir de ikisinin de duygusunu yaşamış olursun
günaydın dostlar nasılsınız
herkese günaydıniyi haftalarınız olsun,hep hayırlı haberler alalım inşallah
ben evde tatil yapıyorum yataraktanherkese günaydın kızlarrr =)) hamileyken tatile gidecek olan var mı aranızda ?? dr. ile konuştum gidebilirsin hiç bi sakıncası yok dedi...bayramda tatile gidiyoruz....... aranızda tatile gidecek var mı merak ettim,,dr. unuz tavsiye ettiği ya da yasakladığı şeyler oldu mu?
merhabalar
benden çok açık yeşil bir akıntı geliyor sümük kıvamında ..
12. haftaya kadar progestoron kullandım fitil şeklinde 10. haftan itibaren geliyor bu akıntılar ..progestoronu bıraktıktan sonra miktarı azaldı şuan az geliyor ama var ... bu durumda olanınız var mı? kokusuz bir akıntı ......
kaşıntı bazen oluyor :/
İlahi seda yaa, o kadar eminsin yani erkek olduğundan .. Allah gönlüne göre hayırlısı ile verir inşallah. Ben de erkek hissediyodum ama değil gibi sanırım. kız çocuğu olduğunu bir tek sivilcelerim kanıtlıyor gibi. onun dışında maşallah hiç bi belirtim uymuyor. İnan sivilcelerime rağmen güzelleştiğimi hissediyom iyice karıştım ben yaa, bu çarşamba kesinleştirmeliyim artık şu cinsiyet meselesini. İnşallah sen de öğrenirsin. olmazsa başka dr a git kız, walla seninkini en az benimki kdr merak ediyom
bende cinsiyet ögrenemeyenlerdenim arkadaşlar aman saglıklı haberini alayımda isterse 9 ay göstermesin harekette hissetmiyorum perşembe randevumuz var bakalım hayırlısı bu arada vajina ve kasık agrılarına devam en mızmı hamilede benim galiba benden başka kimse şikayet etmiyo cık cık cık edepsiz ben
kızlar 13 gün sonra randevum var ve sanırım en son ben göreceğim kuzumu
bayramdan sonra dedi doktorum ama ben merak içindeyim çok var ve ben en son 11 temmuz da gördüm ya
doktora gitmek istiyorum ben dayanamıyorum çok mu abartıyorum
bir ses verin ne yapsam ben
bayramdan sonra dedi doktorum ama ben merak içindeyim çok var ve ben en son 11 temmuz da gördüm ya
tamda soracaktım kız ağzımdan aldın lafı.Benimde 2 gündür sağ kasığıma bıçak batıyo gibi kramp,sancı bişiler oluyo özellikle koltuktan kalkarken,çok da yavaş kalkıyorum ama biraz yürümeden de açılmıyo namussuz ağrı.Allahtan yarın doktora gidecem yoksa panikten ölecem yani ne oluyo acaba diye merak ediyorum
bende cinsiyet ögrenemeyenlerdenim arkadaşlar aman saglıklı haberini alayımda isterse 9 ay göstermesin harekette hissetmiyorum perşembe randevumuz var bakalım hayırlısı bu arada vajina ve kasık agrılarına devam en mızmı hamilede benim galiba benden başka kimse şikayet etmiyo cık cık cık edepsiz ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?