2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aslında erkek bebek isteğim var. sanki ilk çocuk erkek olursa daha rahat edecekmişim gibi geliyor. kızlar biraz daha nazlı oluyorlar ya :) ama tabii bilmiyorum, hayırlısı Allahtan. eşim kız çocuklarını daha çok sevdiği için en başından beri kızımız olsun istiyordu. Onun duaları kabul oldu sanırım. Sonuç olarak kız erkek cidden fark etmiyor, Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eylesin, gerisi boşşşş.

aynen Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah..... bize dr. ilk kıza benziyor dedi çok sevindik sonra acaba senin gibi erkek olsaydı gibi bişey geçirdim içimden tövbe tövbe.. bi daha ki kontrolde erkek deyince bozuldum bu defa kıza alışmışım hani kızdı yaa diye.. anladım ki ilk gebelik ne kızımız ne oğlumuz var.. hangisi olsa aklımız diğerinde kalacak gibi oluyor.. artık benimde tek duam Rabbim sağlıkla gelecek hayırlı evlat versin inşallahh hepimize...

Aminnn sağlıkla kucağımıza alalım,hayırlı evlatlar olsunlarda kız yada erkek ne farkeder

merhabalar
benden çok açık yeşil bir akıntı geliyor sümük kıvamında ..
12. haftaya kadar progestoron kullandım fitil şeklinde 10. haftan itibaren geliyor bu akıntılar ..progestoronu bıraktıktan sonra miktarı azaldı şuan az geliyor ama var ... bu durumda olanınız var mı? kokusuz bir akıntı ......

Amin canım yaaa aminn inşallah..

normal diye bililyorum kokusuz ve kaşıntı olmayınca

ne güzel rüya kız o öyle.Ben saçma rüyalara devam ediyorum tavşan kaçıyo tazı tutuyo filan böyle antinkuntin rüyalar,sinirle uyanıyorum sonra.Allahım sabah niyetine hayra çıkarsın inşallah.

amin canım resmen film çevirdim yani rüyamda

seninki saçma diil biri tutar biri yakalar,ben sana bi gün önceki rüyamı da anlatayım
Gebelikte emziren anneler için malt içecekleri yapılıyo ya süt artırıcı
Bi marka o içeceklerden yapmış MURAT BOZ o reklamda oynuyo biz de burda seviniyoruz ooo bize içecek yapmışlar falan diye

Günaydın nehircim, benim kontrolüm bir dahaki pazartesi ama ben nedense erkek hissediyorum.. Yani erkek olduğunu onaylatmaya gidicem resmen doktora ama dur bakalım :)

Günaydın nehircim, benim kontrolüm bir dahaki pazartesi ama ben nedense erkek hissediyorum.. Yani erkek olduğunu onaylatmaya gidicem resmen doktora ama dur bakalım :)
İlahi seda yaa, o kadar eminsin yani erkek olduğundan .. Allah gönlüne göre hayırlısı ile verir inşallah. Ben de erkek hissediyodum ama değil gibi sanırım. kız çocuğu olduğunu bir tek sivilcelerim kanıtlıyor gibi. onun dışında maşallah hiç bi belirtim uymuyor. İnan sivilcelerime rağmen güzelleştiğimi hissediyom iyice karıştım ben yaa, bu çarşamba kesinleştirmeliyim artık şu cinsiyet meselesini. İnşallah sen de öğrenirsin. olmazsa başka dr a git kız, walla seninkini en az benimki kdr merak ediyom

bittim okeye dönüyom okadar diyim çok güzel:111::111::111:
toton açıkta kalmış bebem allah hayırlara çıkarsın işşallah
günaydın dostlar nasılsınız

herkese günaydıniyi haftalarınız olsun,hep hayırlı haberler alalım inşallah

ben evde tatil yapıyorum yataraktan

canım benim doktor yeşil gelirse enfeksiyon olur test yaptır rabbim şifa versin

ben geldim öpücüklerim nirde

bende cinsiyet ögrenemeyenlerdenim arkadaşlar aman saglıklı haberini alayımda isterse 9 ay göstermesin harekette hissetmiyorum perşembe randevumuz var bakalım hayırlısı bu arada vajina ve kasık agrılarına devam en mızmı hamilede benim galiba benden başka kimse şikayet etmiyo cık cık cık edepsiz ben

kızlar 13 gün sonra randevum var ve sanırım en son ben göreceğim kuzumu
bayramdan sonra dedi doktorum ama ben merak içindeyim çok var ve ben en son 11 temmuz da gördüm ya
doktora gitmek istiyorum ben dayanamıyorum çok mu abartıyorum
bir ses verin ne yapsam ben

kaşıntı bazen oluyor :/

enfeksiyon olabilir canım, içtiğin suyu 3 lt den aşağı düşürme ve bence bunu doktora söyle..

Ya evet neden bilmiyorum :))) aslında deli gibi kızım olsun istiyordum.. Ama erkeğe kendimi çok çok alıştırdım inan.. Benim de sivilcelerim çıktı, karnım geniş kesinlikle sivri değil kız belirtileri var yani ama bilmiyorum..

tamda soracaktım kız ağzımdan aldın lafı.Benimde 2 gündür sağ kasığıma bıçak batıyo gibi kramp,sancı bişiler oluyo özellikle koltuktan kalkarken,çok da yavaş kalkıyorum ama biraz yürümeden de açılmıyo namussuz ağrı.Allahtan yarın doktora gidecem yoksa panikten ölecem yani ne oluyo acaba diye merak ediyorum

hayır hiçte abartmıyosun bence.Ben hala 2 haftada bir gidiyorum ona rağmen günler geçmiyo senin yerinde olsam 50 kere giderdim gaza getirdim sanırsam ama gideridm yani napim

böyle şeyin abartısı olmaz bence.. Gayet normal, herkes elbette önce sağlık diyor ama cinsiyette önemli merak etmeyen yoktur bence

ayy ayy o agrılar bende hep var sana muhtemelen kalsiyum vercektir.

yanlız degilsin bened ögrenmedim ögrenmicemde galiba bu gidişledogurudgumda biliyim süprüz yumurta ne güzelşaka bri yana saglıklı saatli olsun kız erkek önemli degil inanın ya amam dersenizki göbnlündeki ney erkek amam kızımd aolsa bagrıma basarım benbenim su gzüeli nerde acaba gelmeid bugün hu sucıu nirdesin ses ver

canım ben riskli gebelik geçiriyorum ondan 2 haftada bri mavişimi görmey gidiyorum canım içini ferah tut riskin yoks astrese girme sizleri ne gzüel karnında bakıyorlar beterin beteri var benim hep altımdan bakıyor doktorum ördegine kadar sokuyor eliylede bakıyor rahim agzı açıkmı diyecanım yanıyor amma olsun evladım sag olsun dayanırım acısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…