2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhaba annişler bende hala cinsiyet öğrenemedim bu cuma gideceğim nasipse benim göbek çıkmadı hala ne oluyor içerde panik oluyorum benimle nerdeyse bir olan bir arkadaş var onunki çıktı benimki pek çıkmadı genişledim ama hamile gibi değilim sizlerin göbüşleri çıktımı :44:

ohh ne güzel bayramdan önce kuzunu göreceksin
panikleme canım demek iç karnın genişmiş benim armut gibi çıktı

ohh ne güzel bayramdan önce kuzunu göreceksin
panikleme canım demek iç karnın genişmiş benim armut gibi çıktı

evet nasipse öğreneceğim bu sabah uyandığımda sanki daha bir düzleşmiş karnım panik oldum ne oluyor içeride bilsem
ayy ne zor şeymiş anne olmak o iyiyse sorun yok çıkmasın göbüş sorun değil daha iyi hemde sadece o iyi olsun da...

berbat bi haftasonu gecirdim yine kızlar.cumartesi full temizlik pazar ohh evim temiz temiz kalktım.dedim kuaföre gideyim saclarımı kestireyim.gayet güzel gittim oturdum saclarımı kestiriyorum birden gözlerim karardı.heryer bulanık aynada kendimi göremedim.dedim gözlerimi kapayım gecer zaten gerisini hatırlamıyorum.uyandıgımda bi koltukta yatıyodum.ter içinde kalmısım.ordan doktora gittim bebiişimi gördüm allahtan bişeyi yok ama bnm tansiyom 80 50 olmus buda dinlendigim halde.dibe vurmus tansiyonum ve bayılmısım kızlar. dün tam hastahaneye 3 kes tansiyona baktırmaya gittik.bugun sabah birz dengeledik 110 70 cıktı.ama hala kafam dalgalı gözlerimde agırlık fenayım yani.bide bnm sıpayı oyle asık suratlı görünce moralım dahada bozuldu

bakınsana bnm sıpaya nasıl kaslarını catmıs.anası hastalanınca

Eklentiler

• $BEBEGİM 13+50000.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 33
Melekim bende de kasık ağrısı var,aşağıda takvimde ağrı olabilir yazıyo
ben de ondan telaş yapmıyom.bizim bıcırık oynamaya başladı bi de.sanırım belirgin şekilde oynayınca az da olsa rahatlicaz
canım benim randevum 3 hafta sonra abartmıyosun,bende en fazla 2 hafta dayanıyorum görmeden.
bu yüzden ben 1 doktora daha gidiyorum.
hatta o doktor benim asıl doktorumu da biliyo tanıyo ilaçlardan konu geçince abim daha iyi bilir falan diyo
iyice yüzsüzlüğü ele aldık
sen de 1 doktora daha git eşini boşver insanlar zararlı diyebilir abarttığımızı düşünebilir ama tedirginlik çok kötü
ben 2 defa bebeğimi kaybettim o yüzden sürekli tedirginim.2 haftada bi gidip rahatlıyorum.eşim de başta yanaşmadı ama korkularımı anlamaya başladı.

merhaba canım sana ben ultrason görüntüleri topiğinde yorum yapmıştım nuba bakaraktan
senin bebiş net göstermişti hatta.ama ne demiştim şu an hatırlamıyorum.
benim göbiş çıktı her hafta fotomuzu çekiyorum

bakınsana bnm sıpaya nasıl kaslarını catmıs.anası hastalanınca

canım geçmiş olsun allah korumuş evde tek başına değilmişsin neyse ki.
maşallah oğluşun turp gibi o başka bişeye sinirlenmiştir
kordonla ip atlamaya çalışmıştır tutamayınca sinir yapmıştır korkma sen

ayy evet ya ya yolda bayılsaydım düşseydim bebişime bişey olsaydı.kuaför koltugunda bayılan nadir insanlardan biriyimdir herlade.bide en iyi günüm diye cıktım dısarıya ordanda alısverise gidicektim güya.ERKEK oldugunda ısrarcımısın hala.

seda bunu nasıl basasıyorsun?? ben unutsamda kendı hatrlatyr

Özel bir çabam yok makma cım.. Ama her zaman çocuğu olduktan sonra tüm dünyayla bağını koparan kadınlara kızmışımdır. Sanırım biraz da karakteristik olsa gerek.. Ben kocamın karısıyım, arkadaşlarımın arkadaşıyım, evimin hanımıyım, ailemin kızıyım.. Bunun yanında ek olarak hamileyim bir de, bu kadar.. Hamileyim diye her şeyi bir anda bir kenara atmadım atamam.. Sadece tahammül edemediğim kokular olduğunda ve mide bulantılarım olduğunda ızdıraplı günlerdi.. Ama bebeğin ultrasonuna bakıp bakıp iç geçiren, daha 3 aylık hamilelikte 30 yıllık hayaller kuran birisi değilim. Eğer Rabbim onu benden alacaksa ben ne yaparsam yapayım alacaktır.. Annelerimiz hiç doktora gitmeden doğurmuşlar bir çoğumuzu.. Her şeyin fazlası zarar diye düşünüyorum. Sürekli hamileliğine adapte olursan yaşayamazsın ki..

Tabi ki gazlı içeceklerden uzak duruyorum, nefret ettiğim halde süt içiyorum, ilaçlarımı düzenli kullanıyorum, strese girmemeye özen gösteriyorum vs vs.. Ama 1 ayda "ay aman içimde bişey olmuş mudur" diye paniklemiyorum ya da eşime "ay çocuğa bişey olur bana dokunma" demiyor köşe bucak kaçmıyorum. (Etrafımız hamilelikte ya da çocuk sahib olduktan sonra aldatılan kadınlarla dolu.. Karaktersiz erkeklere diyebilecek birşeyim yok ama biz kadınlar da dönüp kendimize bakmalıyız bence) Bir şey olmaz içimizde onlara Allahın izniyle, Rabbim onları öyle bir korunaklı yere koymuş ki sen ben korunmuyoruz o kadar.. Sağlık sorunların varsa, yatmak zorundaysan, düşük tehliken varsa evet bunlar birer endişe sebebi.. Ama ben düşük tehlikem olduğu dönemde bile çok üzerinde durmadım. Çünkü o Allahıma emanet O ne derse o olacak... Artı bizim yaşadığımız her endişe bebeğe direk yansıyor, dünyaya gelince yeterince stresi olacak zaten bari ana karnında rahat etsin. Benim endişelerimle bi de içerde gerilmesin yavrucak ne gerek var..

Bugüne kadar yaşadığım endişeler ;

- Çok kilo alır mıyım ?
- İlaçların yan etkileri beni nasıl etkiler ?
- İşime bu şekilde devam edebilecek miyim ?

Bebekle ilgili tüm her şey Allahıma havale.. Çünkü o bebek henüz bir melek, henüz hala Rahman katında.. Allahım hiçbirimize acısını da göstermesin, evlatla sınamasın..

Odasını da eşyalarını da 8. aydan sonra bakmayı planlıyorum, hatta 9. aya yakın, hem kilosunu boyunu daha iyi bildiğim için daha kolay kıyafet almış olurum... Hem o hazırlıkları yaptıktan sonra beklemek zorlaşır, ne kadar geç o kadar iyi..

Bence tabi, bu sayfadaki bir çok annenin hatta bu sitedeki bir çok annenin ben gibi düşünmediğinden ve bu yazdıklarımı garipsediğinden eminim.. ama böyle olmaktan pişman değil aksine mutluyum.. Bilmem yeterince açıklayıcı olabildi mi

Allah korusun tatlım
Seninki %100 erkek canım.hatta bu koyduğun fotoyu görür görmez aaa bu kimin oğlu acaba dedim
sonra baktım senmişsin senle erkek olduğunu zaten konuştuk diye tekrar etmedim

Ağrısı olan arkadaşlar, hamileliğin başından beri kasıklarımda ve kalçama vuran ağrım var. iki doktorda normal dedi. korkmayın. hatta ağrı canlılık belirtisi bile olabiliyormuş bazen.rahim büyüyo çünkü.
akıntısı olan arkadaşlar, hamileliğin başından beri akıntım var kokulu ve kaşıntılı olmadıkça tedirgin olmamak gerekiyomuş.
bulantısı olmayan arkadaşlar, çok şanslısınız maşallah. sakin aklınıa kötü bişey getirmeyin. şükredin:)
karnı çıkmayan arkadaşlar, bende bulantı kusmalardan solayı zayıfladım. karnım çıkmadı daha ama yan yatıp dokunduğumda şişliği ve gerginliği hissediyorum. o zaman anlıyorum bebeğimin orda olduğunu. deneyebilirsiniz.
herkese tek tek cevap yazamadım. böyle topluca yazayım dedim:)
bu işin aslı fikirsiz, sakin olma kmış. dr um öyle diyo. tadını çıkaralım hep beraber. inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Sağol canım benim ağrım vardı cevabını aldım
doktorlar benim ağrıma da normal dediler yani bebekte sorun yoksa nooo proplemm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…