bende acayıp merak ediyorum haklısn ınsanın elınde degılkı merak etmemek sen kacıncı haftandasın cnkm ben 15. haftamdayım
Merhaba annişler bende hala cinsiyet öğrenemedim bu cuma gideceğim nasipse benim göbek çıkmadı hala ne oluyor içerde panik oluyorum benimle nerdeyse bir olan bir arkadaş var onunki çıktı benimki pek çıkmadı genişledim ama hamile gibi değilim sizlerin göbüşleri çıktımı :44:
ohh ne güzel bayramdan önce kuzunu göreceksin
panikleme canım demek iç karnın genişmiş benim armut gibi çıktı
Melekim bende de kasık ağrısı var,aşağıda takvimde ağrı olabilir yazıyobende cinsiyet ögrenemeyenlerdenim arkadaşlar aman saglıklı haberini alayımda isterse 9 ay göstermesin harekette hissetmiyorum perşembe randevumuz var bakalım hayırlısı bu arada vajina ve kasık agrılarına devam en mızmı hamilede benim galiba benden başka kimse şikayet etmiyo cık cık cık edepsiz ben
canım benim randevum 3 hafta sonrakızlar 13 gün sonra randevum var ve sanırım en son ben göreceğim kuzumu
bayramdan sonra dedi doktorum ama ben merak içindeyim çok var ve ben en son 11 temmuz da gördüm ya
doktora gitmek istiyorum ben dayanamıyorum çok mu abartıyorum
bir ses verin ne yapsam ben
Merhaba annişler bende hala cinsiyet öğrenemedim bu cuma gideceğim nasipse benim göbek çıkmadı hala ne oluyor içerde panik oluyorum benimle nerdeyse bir olan bir arkadaş var onunki çıktı benimki pek çıkmadı genişledim ama hamile gibi değilim sizlerin göbüşleri çıktımı :44:
berbat bi haftasonu gecirdim yine kızlar.cumartesi full temizlik pazar ohh evim temiz temiz kalktım.dedim kuaföre gideyim saclarımı kestireyim.gayet güzel gittim oturdum saclarımı kestiriyorum birden gözlerim karardı.heryer bulanık aynada kendimi göremedim.dedim gözlerimi kapayım gecer zaten gerisini hatırlamıyorum.uyandıgımda bi koltukta yatıyodum.ter içinde kalmısım.ordan doktora gittim bebiişimi gördüm allahtan bişeyi yok ama bnm tansiyom 80 50 olmus buda dinlendigim halde.dibe vurmus tansiyonum ve bayılmısım kızlar. dün tam hastahaneye 3 kes tansiyona baktırmaya gittik.bugun sabah birz dengeledik 110 70 cıktı.ama hala kafam dalgalı gözlerimde agırlık fenayım yani.bide bnm sıpayı oyle asık suratlı görünce moralım dahada bozuldu
bakınsana bnm sıpaya nasıl kaslarını catmıs.anası hastalanınca
canım geçmiş olsun allah korumuş evde tek başına değilmişsin neyse ki.
maşallah oğluşun turp gibi o başka bişeye sinirlenmiştir
kordonla ip atlamaya çalışmıştır tutamayınca sinir yapmıştır korkma sen
seda bunu nasıl basasıyorsun?? ben unutsamda kendı hatrlatyr
bakınsana bnm sıpaya nasıl kaslarını catmıs.anası hastalanınca
ayy evet ya ya yolda bayılsaydım düşseydim bebişime bişey olsaydı.kuaför koltugunda bayılan nadir insanlardan biriyimdir herlade.bide en iyi günüm diye cıktım dısarıya ordanda alısverise gidicektim güya.ERKEK oldugunda ısrarcımısın hala.
yerler senin göbişini
kız ultrason koy bakim dedim koymadın ben göbekten anlamamsivri gibi erkek derler.
Ağrısı olan arkadaşlar, hamileliğin başından beri kasıklarımda ve kalçama vuran ağrım var. iki doktorda normal dedi. korkmayın. hatta ağrı canlılık belirtisi bile olabiliyormuş bazen.rahim büyüyo çünkü.
akıntısı olan arkadaşlar, hamileliğin başından beri akıntım var kokulu ve kaşıntılı olmadıkça tedirgin olmamak gerekiyomuş.
bulantısı olmayan arkadaşlar, çok şanslısınız maşallah. sakin aklınıa kötü bişey getirmeyin. şükredin:)
karnı çıkmayan arkadaşlar, bende bulantı kusmalardan solayı zayıfladım. karnım çıkmadı daha ama yan yatıp dokunduğumda şişliği ve gerginliği hissediyorum. o zaman anlıyorum bebeğimin orda olduğunu. deneyebilirsiniz.
herkese tek tek cevap yazamadım. böyle topluca yazayım dedim:)
bu işin aslı fikirsiz, sakin olma kmış. dr um öyle diyo. tadını çıkaralım hep beraber. inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi.
ay hiç sorma ultrasonu evde çekmeyi unutuyorum hep seni görünce geliyo aklıma iş. perşembe ögrencez
merhaba arkadaslar. artık cok sık giremiyorum nete işlerim cok yogun.nasılsınız.bebişleriniz nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?