2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
12. hafta ultrasonun varsa ben tahminde bulunurum canım ama toto tarafı net olsun yandan foto olsun

bu arada biz seninle 2014 ocak anneleri ultrason resimlerinde de konuşmuşuz. Orda kız demiştin bak bakalım bir tane fazladan resim var şimdi Ben kız istiyorum zaten inşallah tutar.

Dün tüm gün gezdim arkla çook yürüdüm bugünde tüm gün yattım:) bebiş olunca gezemicez bukadar cinsiyetleri öğrenenlerin gözü aydın olsun daa oğluşuma bişi almadım öle beğenemiomki:) 6 dan sonra başlarım heralde

misaammmmmmm hoşgeldin napıyosun bakayım.. Çok gezdin demek he benim için de gez.. Bebiye daha şimdilik bişey alma belki de irimen bir bebek olur yeni doğanlara sığmaz az daha bekle

kızlar bebeğimize kıyafet alsak mı almasak mı bilemedim? erken alma derler ama ben kötü düşünmek istemiyorum. sonuçta Allah vermesin doğumda da bile sıkıntı olabilir, bi arkadaşımızın eşi 7 aylıkken kaybetti..o yüzden belli değil ve ben en iyisini düşünmek istiyorum, ara ara beğendiğim kıyafetleri alıcam ama ne eşimde ne annem de heves yok sanırım erken diye düşünüyorlar

Valla ben içimde kalacağına alıyorum. Bir elbise vardı, taa önümüzdeki yaza cüssesi nasıl olur kestiremem diye almadım, hala gördükçe içim gidiyor. Bir süre daha unutamazsam alacağım onu. Aklımda duracağına evimde dursun :) Hiç olmadı bir kere giydirip resim çektiririm.
Herkes bir şeylere aşeriyor, ben de elbiseye aşermiş olamaz mıyım?

Son düzenleme:
canım ben yanlış vurmusum arda beyin hemşiresi dediki göbek deliginnden 4 parmak geriden vurucaksınd edi deidm koldan yapsak olmaz karından daha iyi dedi tiyo verdisende kafayı yedin he igne bebegi bulmaz delü sendesen bri igneyi vuruorn bened totomdan bri igne vajinadan bri karış lej ah ah mantar oldu altım jeli kullandım kullanalı
sen dogur ben sana bri kilo elma takıcamhep sen iftara davetli degilsinya bende davetliyim yarın hemide çok uzak bri yer nasıl giderim onu düşünüyorum al kataşöyle afilli giyiniyim bakalım görünüyüm herkeze hazla duramam geri gelirim
baylar bayanlar merdivenden kayanlar bende biz KIZ anası oluyormuşum
rabbim gelin oodugu günleri gsötersin işşallah birde sen ögreneydim müjdeyi satıcam amam kime satsam gönüllü varmı
benim yerimede gez bebem ban yasak yrümesi deki buda paşamın yerine

3 bebegimdede aldım elimde patladı bebem şahsen brişey almayı düşünmüyorum malesef beşşik bile almıcam ne zaman ebegim gelri ozaman işşallah hevesim işşallah kursagımda kalmaz ömürümde 1 baddaniye almıştım nasip olmadı simsiyah saçlı kzımasaramdım diye agladım kaybedince

anne olmak çok güzel bir duygudur bence az çok yaşadım 3 bebegim 5 aylık oldu erken dogumdan cennet gitti anne olmak demek sevinç mutluluk üzüntü heyecan stres demek rabbime şükürler olsunki 2 oglum 1 kızım cenneteişşallah emri vaki olunca görürüm yavrularımı anne olmak nasıl bir duygu:44::44:

evladını ilk kucagın alınca ilk kousununu duyunca nasıl bir duygu ilk banyosunu yaptırınca ilk giydirdigin zaman koklayınca nasıl bir duygu heleki ilk emzirdiginde nasıl bir duygu ilk bebegini gördügünde kollarınaalmak öyle hayretler içinde bu benimmi demek nasıl bir duygu bilmiyorum ben ne bebeklerimin yüzlerini gördün ne kucagıma alabildim nede emzirebildim sütlerim boşa gitti ben yatagıma yavrularım o soguk morga gitti eger anne olamamak yazsaydın sen yazıcak şunlar olurdu

anne olamamk heyecan demekti evlatlarına hamile kaldıgında her seferinde kalp atışlarını duydugunda allahım sana şükürüler olsun demek her muayenede her bebegini gördügündeki heyecanı anlatamam helede benim gibi garip bir anneysen ben hamile oldugumu ögrendim sevindim eşimle 5 ayına kadar getirip karnım kocamak olup dogum yapıp o hastaneden allahım allahım tek çıkmak çok zorsütlerim boşa gider acıyan gözlerle bakarlar sana ah yazık gene kaybetti eve gelirsin eşinle dersinki gene 2 kişi kaldık hayatım kızım ömürüm dogdu dogum hanede bir kızımı gördüm allahım bu nasıl bir acıdırki dayanamadım simsiyah saçları vardı kurban oluyum senmi beni tekmeliyordun dedim doktora çok yalvardım ne olur 2 oglumu görmedim kızımı bir anlık gördüm yemyeşil örtünün üstünde yatıyordu gene teselli etmeye başladı doktor yaşın genç gene olur

çok yalvardım doktor ben ömürümü versende kucagıma kokusunu içime çeksem dedim vermedi doktor unutamazsın dedi yapma paşam dedi ben odama o sopsoguk morga gittiben o üşümesin diye neler yaptım etlerim acıdı yatmaktan rahimde dikiş var dedim durucak bu sefer bebegim herşeyini aldım kıyafetlerine kadar mobilyasını bile beyendim eşimle hayal bile kurdum hayatım beşşigi şuraya dolabını buraya koyarız diye hayal ettim dogum ettim beni odaya çıkardıklarından eşimin haberi yoktu ömürün öldügünden canım kızımız nasıl dedi sandalyeden kalkınca anladı zaten kaybettigimi gene olmadı başaramadım dedim tepindim hastanede zor zapdettiler beni doktorlar allahım 2 gün hastanede kaldım kanamamı kesemediler

eve geldik odasının kapısı kapalıydı bri kanepe almıştım bebek mobilyalarıda gelince tammadı eve girdim kapısını açtım eşim arkamdan omzumu tuttu paşam dedi üzülme üzülmüyorum canım merak etme dedim sanki o odayı döşemişimde eşim ben kızım ordaydı odanın oratsına geldim ha paşam allahtan dedi üzülme gene olur degişlmi üzülmüyorum merak etme dedim aglamıyorum bajk deidm odanın ortasına oturum avazım çıktıgı kadar agladım yavrum nere gittim sütlerim boş aktı kim emicek bu sütleri dedim okadar kötü oldumki eşimle saglamaktan bir hal olduk nasıl agladım her süt damlasını görünce zor anne olamamak hayal demek hevesinin kursagında kalması demek hastaneden bebeginle gidip dogum sancılarının gelmesi ve dogum edip o hastaneden tek başına arabaya ölünün atılması demek anne olamamak tarifsiz aacı demek elalem kardeşlerin dogurur heveslenmek demek birinin bebegini sevdiginde maşşallah de nazarın degecek diye duymaktır inan anne olamadıgım için bilemicem anne olamamak çok zor ama anne olmak güzel brişeydir herhalde şimdi 4 hamileyim en iyi doktora gidiyorum gene rahimim dikilicek ignelerime başladım allahım 16 haftayla 20 haftalarım riskli allahım sen yardım et bu karnımdakini bana bagışlla anne olamamk acı çekmek demek özlem evladnın kokusunu burnunda duyamamak demek onu uyurken seyredememek emzirememek hayal kuramamak elaleme imrenmek demek eşini hayal kırıklıgına ugratmak baba yapamamk demek daha çok şey yazardımda yüregim dayanmıyor demek gözlerimin aglıyor yazı buruya yazarken klevyeyi ıslaması demek anne olmak nedemek

misaammmmmmm hoşgeldin napıyosun bakayım.. Çok gezdin demek he benim için de gez.. Bebiye daha şimdilik bişey alma belki de irimen bir bebek olur yeni doğanlara sığmaz az daha bekle

Hoşbulmuşam tatlişiim sen napion nasısın dişin iidir inşallah hepiciniz için gezdim valla akşam 11 mi neydi geldim abim dioki gazetedeki adam haklıymış sizin sokağa çıkmamanız lazım die dalga geçiodu benimle:) annemde gece boyunca çok gülme su iç ... Die die korkuttu beni:) 12 saat dışarda kaldım abarttım biraz Tuzlayı gezdik işte geçen hafta zehirlenmiştim bu hafta altını üstüne getirdik pazar yaptık pendik tuzlayı iki haftada talan ettim istanbul modasından nasiplendim valla:) şalvarlardan bisürü aldım oğluşuma daa ne ciciler alıcamda pazardakileri beğenmedim ya intden alıcam büyük ihtimal irimen şişko tombik bişi olursa ısırır yerim ben onu küçülür ozaman:)

selam kizlar .
bebegin 1hafta onde gitmesi kotumu?cevaplarsaniz sevinirim

kötü olduğunu sanmıyorum. sonuçta son adet gününden hesaplanıyor., döllenmeden değil. benimkide 5 gün geride. bi arkadaşımın 1 hafta önden gitmiş hep seninki gibi. şimdi maşallah sağlıklı bi oğlan.

kız elbiseleri çook tatlı insan dayanamaz bulamam die hemen alır valla ben oğluşuma komik şeler almak istiyorum fiyonklu ponponlu falan:) komik yazılı sonra menevisseym buluşamadık yaa kısmet ocakta doğurmaya gelicem ozaman karşıda olurum:)

Ocaktan sonra hiç buluşamayız ki
Kasım'da falan gel, göbekleri sallaya sallaya gezeriz ne güzel.

Son düzenleme:

Pasammm( anne olamamak değil artık sende bir annesin Allahım sana sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah kelimelerin tıkandığı yer yaşadıkların bu dünyaya bi evlat getirecekseniz bu alnınızda yazıyordur zaten içini rahat tut yeter acılarını dualarla unutmaya çalış hiç yaşamamış gibi sanki senin hep mutlu olman lazım bol bol dua et canım

canim cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim.insallah iyi olur.sag ol rahatladim

canım ben de papyonlu badiler gördüm almak istiyom da eşim kızıyo çocuğu şebek mi yapçan diye
napim kızlara cici bici bisürü şeyler var ama erkeklere olan şeyler sınırlı
herşeyini kartal yuvasından alcak bizikine kalsa fanatik beşiktaşlı
dedim hastaneden çıkmadan pipisini de siyah beyaza boyatalım mı
olur diyo

ben bikaç parça bişey aldım anneme gösteriyim dedim nası kızdı bana aldım diye
ben de bakma o zaman dedim.hemen gönlümü almaya çalışıyo
kimseye göstermicem artık alırsam
ah paşam her okuduğumda ağlıyom yapma etme desem de boş kendini üzüyosun
ama bebeğine haksızlık etme o seninle şimdi,herşey güzel olur inşallah canım dualarım seninle
elinden geleni yapıyosun paşam allah yüzünü güldürsün bu defa

evet çok kıyafet gelcek
kimisi abidik gubidik şeyler sırf getirmiş olmak için getirilenler olacak
yine biz alırız olmazsa gider yine alırız mağazaları kapatmazlar ya
ben sadece orjinal gördüğüm şeyleri alıcam.badi ve dışarda giymelik 2-3 takım alırım
benim göbek sarı oldu kız papatya gibiyim

baylar bayanlar merdivenden kayanlar bende biz KIZ anası oluyormuşum
eneeee dünür adayım hayırlı olsun prensesin canım

canım ilk foto kesin kız
ama 2. fotoda nub çıkıntısı hem yukarı doğru var hem paralel var ne dicemi şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…