- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
12. hafta ultrasonun varsa ben tahminde bulunurum canımama toto tarafı net olsun yandan foto olsun
baylar bayanlar merdivenden kayanlar bende biz KIZ anası oluyormuşum
Dün tüm gün gezdim arkla çook yürüdüm bugünde tüm gün yattım:) bebiş olunca gezemicez bukadar cinsiyetleri öğrenenlerin gözü aydın olsun daa oğluşuma bişi almadım öle beğenemiomki:) 6 dan sonra başlarım heralde
kızlar bebeğimize kıyafet alsak mı almasak mı bilemedim? erken alma derler ama ben kötü düşünmek istemiyorum. sonuçta Allah vermesin doğumda da bile sıkıntı olabilir, bi arkadaşımızın eşi 7 aylıkken kaybetti..o yüzden belli değil ve ben en iyisini düşünmek istiyorum, ara ara beğendiğim kıyafetleri alıcam ama ne eşimde ne annem de heves yok sanırım erken diye düşünüyorlar
canım ben yanlış vurmusum arda beyin hemşiresi dediki göbek deliginnden 4 parmak geriden vurucaksınd edi deidm koldan yapsak olmaz karından daha iyi dedi tiyo verdibu arada kan sulandırıcı iğne kullanmayı daha önce konuşmuştukta benim aklıma takıldı,karnımdan vurdum 3 gündür,psikolojik olarak korka korka vuruyorum bebeğe ulaşması için o iğnenin 2 m filan olması lazım oysaki ama denk gelirmi acaba diye de kendimi düşünmekten alamıyorum.Göbeğimi dinlendirmiştim kollarıma geçmiştim kollarım morardı göbek düzelince tekrar göbeğe döndüm ama pimpiriğim ya şimdide aklıma bu takıldı.Kullananlar duruma bi el atsa iki satır bişiler yazsalar tam süper olacak
sen dogur ben sana bri kilo elma takıcambende kıyafet pek almıycam diyorum millet hep altın takacak değil ya herkes kıyafet getircek bi dünya olcak,sonra çabuk büyüyüp hiçbirini giyemiycek yavrucum o yüzden kıyafetlere delirsemde almamaya karar verdim gibi
kız çiçek-böcek yapcak yer yokki lacivert,mor arası bişey oldu o deri,kendi kendine ebru sanatı yapıyo zaten ekstraya gerek yok bebem
baylar bayanlar merdivenden kayanlar bende biz KIZ anası oluyormuşum
Dün tüm gün gezdim arkla çook yürüdüm bugünde tüm gün yattım:) bebiş olunca gezemicez bukadar cinsiyetleri öğrenenlerin gözü aydın olsun daa oğluşuma bişi almadım öle beğenemiomki:) 6 dan sonra başlarım heralde
kızlar bebeğimize kıyafet alsak mı almasak mı bilemedim? erken alma derler ama ben kötü düşünmek istemiyorum. sonuçta Allah vermesin doğumda da bile sıkıntı olabilir, bi arkadaşımızın eşi 7 aylıkken kaybetti..o yüzden belli değil ve ben en iyisini düşünmek istiyorum, ara ara beğendiğim kıyafetleri alıcam ama ne eşimde ne annem de heves yok sanırım erken diye düşünüyorlar
misaammmmmmm hoşgeldinnapıyosun bakayım.. Çok gezdin demek he benim için de gez.. Bebiye daha şimdilik bişey alma belki de irimen bir bebek olur yeni doğanlara sığmaz az daha bekle
selam kizlar .
bebegin 1hafta onde gitmesi kotumu?cevaplarsaniz sevinirim
Valla ben içimde kalacağına alıyorum. Bir elbise vardı, taa önümüzdeki yaza cüssesi nasıl olur kestiremem diye almadım, hala gördükçe içim gidiyor. Bir süre daha unutamazsam alacağım onu. Aklımda duracağına evimde dursun :) Hiç olmadı bir kere giydirip resim çektiririm.
Herkes bir şeylere aşeriyor, ben de elbiseye aşermiş olamaz mıyım?
kız elbiseleri çook tatlı insan dayanamaz bulamam die hemen alır valla ben oğluşuma komik şeler almak istiyorum fiyonklu ponponlu falan:) komik yazılı sonra menevisseym buluşamadık yaakısmet ocakta doğurmaya gelicem ozaman karşıda olurum:)
Ocaktan sonra hiç buluşamayız ki
Kasım'da galan gel, göbekleri sallaya sallaya gezeriz ne güzel.
Aralık 5 gibi ordayım canım uçak almaz zaten 36 ya kadar binebiliom karşıda kalıcam göbişli göbişli görüşürüz olabilir erken doğurmazsak tabi:)
anne olmak çok güzel bir duygudur bence az çok yaşadım 3 bebegim 5 aylık oldu erken dogumdan cennet gitti anne olmak demek sevinç mutluluk üzüntü heyecan stres demek rabbime şükürler olsunki 2 oglum 1 kızım cenneteişşallah emri vaki olunca görürüm yavrularımı anne olmak nasıl bir duygu:44::44:
evladını ilk kucagın alınca ilk kousununu duyunca nasıl bir duygu ilk banyosunu yaptırınca ilk giydirdigin zaman koklayınca nasıl bir duygu heleki ilk emzirdiginde nasıl bir duygu ilk bebegini gördügünde kollarınaalmak öyle hayretler içinde bu benimmi demek nasıl bir duygu bilmiyorum ben ne bebeklerimin yüzlerini gördün ne kucagıma alabildim nede emzirebildim sütlerim boşa gitti ben yatagıma yavrularım o soguk morga gitti eger anne olamamak yazsaydın sen yazıcak şunlar olurdu
anne olamamk heyecan demekti evlatlarına hamile kaldıgında her seferinde kalp atışlarını duydugunda allahım sana şükürüler olsun demek her muayenede her bebegini gördügündeki heyecanı anlatamam helede benim gibi garip bir anneysen ben hamile oldugumu ögrendim sevindim eşimle 5 ayına kadar getirip karnım kocamak olup dogum yapıp o hastaneden allahım allahım tek çıkmak çok zorsütlerim boşa gider acıyan gözlerle bakarlar sana ah yazık gene kaybetti eve gelirsin eşinle dersinki gene 2 kişi kaldık hayatım kızım ömürüm dogdu dogum hanede bir kızımı gördüm allahım bu nasıl bir acıdırki dayanamadım simsiyah saçları vardı kurban oluyum senmi beni tekmeliyordun dedim doktora çok yalvardım ne olur 2 oglumu görmedim kızımı bir anlık gördüm yemyeşil örtünün üstünde yatıyordu gene teselli etmeye başladı doktor yaşın genç gene olur
çok yalvardım doktor ben ömürümü versende kucagıma kokusunu içime çeksem dedim vermedi doktor unutamazsın dedi yapma paşam dedi ben odama o sopsoguk morga gittiben o üşümesin diye neler yaptım etlerim acıdı yatmaktan rahimde dikiş var dedim durucak bu sefer bebegim herşeyini aldım kıyafetlerine kadar mobilyasını bile beyendim eşimle hayal bile kurdum hayatım beşşigi şuraya dolabını buraya koyarız diye hayal ettim dogum ettim beni odaya çıkardıklarından eşimin haberi yoktu ömürün öldügünden canım kızımız nasıl dedi sandalyeden kalkınca anladı zaten kaybettigimi gene olmadı başaramadım dedim tepindim hastanede zor zapdettiler beni doktorlar allahım 2 gün hastanede kaldım kanamamı kesemediler
eve geldik odasının kapısı kapalıydı bri kanepe almıştım bebek mobilyalarıda gelince tammadı eve girdim kapısını açtım eşim arkamdan omzumu tuttu paşam dedi üzülme üzülmüyorum canım merak etme dedim sanki o odayı döşemişimde eşim ben kızım ordaydı odanın oratsına geldim ha paşam allahtan dedi üzülme gene olur degişlmi üzülmüyorum merak etme dedim aglamıyorum bajk deidm odanın ortasına oturum avazım çıktıgı kadar agladım yavrum nere gittim sütlerim boş aktı kim emicek bu sütleri dedim okadar kötü oldumki eşimle saglamaktan bir hal olduk nasıl agladım her süt damlasını görünce zor anne olamamak hayal demek hevesinin kursagında kalması demek hastaneden bebeginle gidip dogum sancılarının gelmesi ve dogum edip o hastaneden tek başına arabaya ölünün atılması demek anne olamamak tarifsiz aacı demek elalem kardeşlerin dogurur heveslenmek demek birinin bebegini sevdiginde maşşallah de nazarın degecek diye duymaktır inan anne olamadıgım için bilemicem anne olamamak çok zor ama anne olmak güzel brişeydir herhalde şimdi 4 hamileyim en iyi doktora gidiyorum gene rahimim dikilicek ignelerime başladım allahım 16 haftayla 20 haftalarım riskli allahım sen yardım et bu karnımdakini bana bagışlla anne olamamk acı çekmek demek özlem evladnın kokusunu burnunda duyamamak demek onu uyurken seyredememek emzirememek hayal kuramamak elaleme imrenmek demek eşini hayal kırıklıgına ugratmak baba yapamamk demek daha çok şey yazardımda yüregim dayanmıyor demek gözlerimin aglıyor yazı buruya yazarken klevyeyi ıslaması demek anne olmak nedemek
Tamam 5 Aralık'ta doğurmuş olmayız herhalde:44:
doğurmazsak görüşürüz o zaman
kötü olduğunu sanmıyorum. sonuçta son adet gününden hesaplanıyor., döllenmeden değil. benimkide 5 gün geride. bi arkadaşımın 1 hafta önden gitmiş hep seninki gibi. şimdi maşallah sağlıklı bi oğlan.
canım ben de papyonlu badiler gördüm almak istiyom da eşim kızıyo çocuğu şebek mi yapçan diyekız elbiseleri çook tatlı insan dayanamaz bulamam die hemen alır valla ben oğluşuma komik şeler almak istiyorum fiyonklu ponponlu falan:) komik yazılı sonra menevisseym buluşamadık yaakısmet ocakta doğurmaya gelicem ozaman karşıda olurum:)
ben bikaç parça bişey aldım anneme gösteriyim dedim nası kızdı bana aldım diyekızlar bebeğimize kıyafet alsak mı almasak mı bilemedim? erken alma derler ama ben kötü düşünmek istemiyorum. sonuçta Allah vermesin doğumda da bile sıkıntı olabilir, bi arkadaşımızın eşi 7 aylıkken kaybetti..o yüzden belli değil ve ben en iyisini düşünmek istiyorum, ara ara beğendiğim kıyafetleri alıcam ama ne eşimde ne annem de heves yok sanırım erken diye düşünüyorlar
ah paşam her okuduğumda ağlıyom yapma etme desem de boş kendini üzüyosunanne olmak çok güzel bir duygudur bence az çok yaşadım 3 bebegim 5 aylık oldu erken dogumdan cennet gitti anne olmak demek sevinç mutluluk üzüntü heyecan stres demek rabbime şükürler olsunki 2 oglum 1 kızım cenneteişşallah emri vaki olunca görürüm yavrularımı anne olmak nasıl bir duygu:44::44:
evladını ilk kucagın alınca ilk kousununu duyunca nasıl bir duygu ilk banyosunu yaptırınca ilk giydirdigin zaman koklayınca nasıl bir duygu heleki ilk emzirdiginde nasıl bir duygu ilk bebegini gördügünde kollarınaalmak öyle hayretler içinde bu benimmi demek nasıl bir duygu bilmiyorum ben ne bebeklerimin yüzlerini gördün ne kucagıma alabildim nede emzirebildim sütlerim boşa gitti ben yatagıma yavrularım o soguk morga gitti eger anne olamamak yazsaydın sen yazıcak şunlar olurdu
anne olamamk heyecan demekti evlatlarına hamile kaldıgında her seferinde kalp atışlarını duydugunda allahım sana şükürüler olsun demek her muayenede her bebegini gördügündeki heyecanı anlatamam helede benim gibi garip bir anneysen ben hamile oldugumu ögrendim sevindim eşimle 5 ayına kadar getirip karnım kocamak olup dogum yapıp o hastaneden allahım allahım tek çıkmak çok zorsütlerim boşa gider acıyan gözlerle bakarlar sana ah yazık gene kaybetti eve gelirsin eşinle dersinki gene 2 kişi kaldık hayatım kızım ömürüm dogdu dogum hanede bir kızımı gördüm allahım bu nasıl bir acıdırki dayanamadım simsiyah saçları vardı kurban oluyum senmi beni tekmeliyordun dedim doktora çok yalvardım ne olur 2 oglumu görmedim kızımı bir anlık gördüm yemyeşil örtünün üstünde yatıyordu gene teselli etmeye başladı doktor yaşın genç gene olur
çok yalvardım doktor ben ömürümü versende kucagıma kokusunu içime çeksem dedim vermedi doktor unutamazsın dedi yapma paşam dedi ben odama o sopsoguk morga gittiben o üşümesin diye neler yaptım etlerim acıdı yatmaktan rahimde dikiş var dedim durucak bu sefer bebegim herşeyini aldım kıyafetlerine kadar mobilyasını bile beyendim eşimle hayal bile kurdum hayatım beşşigi şuraya dolabını buraya koyarız diye hayal ettim dogum ettim beni odaya çıkardıklarından eşimin haberi yoktu ömürün öldügünden canım kızımız nasıl dedi sandalyeden kalkınca anladı zaten kaybettigimi gene olmadı başaramadım dedim tepindim hastanede zor zapdettiler beni doktorlar allahım 2 gün hastanede kaldım kanamamı kesemediler
eve geldik odasının kapısı kapalıydı bri kanepe almıştım bebek mobilyalarıda gelince tammadı eve girdim kapısını açtım eşim arkamdan omzumu tuttu paşam dedi üzülme üzülmüyorum canım merak etme dedim sanki o odayı döşemişimde eşim ben kızım ordaydı odanın oratsına geldim ha paşam allahtan dedi üzülme gene olur degişlmi üzülmüyorum merak etme dedim aglamıyorum bajk deidm odanın ortasına oturum avazım çıktıgı kadar agladım yavrum nere gittim sütlerim boş aktı kim emicek bu sütleri dedim okadar kötü oldumki eşimle saglamaktan bir hal olduk nasıl agladım her süt damlasını görünce zor anne olamamak hayal demek hevesinin kursagında kalması demek hastaneden bebeginle gidip dogum sancılarının gelmesi ve dogum edip o hastaneden tek başına arabaya ölünün atılması demek anne olamamak tarifsiz aacı demek elalem kardeşlerin dogurur heveslenmek demek birinin bebegini sevdiginde maşşallah de nazarın degecek diye duymaktır inan anne olamadıgım için bilemicem anne olamamak çok zor ama anne olmak güzel brişeydir herhalde şimdi 4 hamileyim en iyi doktora gidiyorum gene rahimim dikilicek ignelerime başladım allahım 16 haftayla 20 haftalarım riskli allahım sen yardım et bu karnımdakini bana bagışlla anne olamamk acı çekmek demek özlem evladnın kokusunu burnunda duyamamak demek onu uyurken seyredememek emzirememek hayal kuramamak elaleme imrenmek demek eşini hayal kırıklıgına ugratmak baba yapamamk demek daha çok şey yazardımda yüregim dayanmıyor demek gözlerimin aglıyor yazı buruya yazarken klevyeyi ıslaması demek anne olmak nedemek
evet çok kıyafet gelcekbende kıyafet pek almıycam diyorum millet hep altın takacak değil ya herkes kıyafet getircek bi dünya olcak,sonra çabuk büyüyüp hiçbirini giyemiycek yavrucum o yüzden kıyafetlere delirsemde almamaya karar verdim gibi
kız çiçek-böcek yapcak yer yokki lacivert,mor arası bişey oldu o deri,kendi kendine ebru sanatı yapıyo zaten ekstraya gerek yok bebem
eneeee dünür adayımbaylar bayanlar merdivenden kayanlar bende biz KIZ anası oluyormuşum
Olmaz mı ben bu aralar her hafta gidiyorum, biraz suyu çıktıAma perşembe son kez gidicem, sonra 1 ay şehir dışındayım anca Ağustos sonunda görcem bidaha bebişimi Özlerim ama artık napalım
2 tane ekliyorum 1. si ayın 19'unda çekildi (ters duruyoru ben de fotoğrafı ters çevirip ekledim daha iyi görünüyo öyle) 2. si 27 sinde.
Hadi bakalım teyzelerinden tahmin bekliyoruz
Eki Görüntüle 766977 Eki Görüntüle 766974
canım ben de papyonlu badiler gördüm almak istiyom da eşim kızıyo çocuğu şebek mi yapçan diye
napim kızlara cici bici bisürü şeyler var ama erkeklere olan şeyler sınırlı
herşeyini kartal yuvasından alcak bizikine kalsa fanatik beşiktaşlı
dedim hastaneden çıkmadan pipisini de siyah beyaza boyatalım mı
olur diyo
Benimki sever öyle deişik şeyleri:) gsstoredan bisürü şey almış bende sesimi çıkaramıyorum benim alacaklarıma laf etmesin diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?