2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba canım sana ben ultrason görüntüleri topiğinde yorum yapmıştım nuba bakaraktan
senin bebiş net göstermişti hatta.ama ne demiştim şu an hatırlamıyorum.
benim göbiş çıktı her hafta fotomuzu çekiyorum [/QUOTE]

Evet bana kız demiştiiin

başka bir doktor fikrine daha sıcak bakıyorum :)
ama eşimin bile haberi olmaması gerek inanılmaz kızıyor bu merakımı anlamıyor

yaww bu kadarmı olur bende aynı sen,eşimde aynı eşin gibi.Sürekli ordadır dimi diyorum eşime ordadır tabi nereye gitcek deli deli olma diyor.Doktora bi gidelimmi diyorum kıyamet kopuyor 50 kere ultrasona girilmez sakın duymayım gittiğigini diyo.Bende habire düşünüp duruyorum napıyo iyimi,sağlıklımı, herşey yolundamı?Biz senle yakında huni takar gezerizbacım sölemedi deme

bakınsana bnm sıpaya nasıl kaslarını catmıs.anası hastalanınca

afis geçmişler olsun canım tansiyon düşüklüğü ben de yaşadım zor bir durum yer demisin göktemisin belli değil
inş. hemen toplarsın havalar çok sıcak bol bol ılık duş al çok iyi gelmişti bana
senin sıpanı yerim ben:)
maşallah

benimki korkularımı da anlamıyor valla diyor abartıyorsun bekle tersliyor
bende mecbur bekliyorum ama zaman zaman umutsuzluğa kapılıyorum
benim de 1 kaybım var sanırım ondan bu kadar hassasız

sedacım harikasın düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum ama bunları bilsem de
bir yere kadar uyguluyorum ben de asla hamileyim diye kendimi dış dünyaya soyutlamıyorum
çnk sağlığım buna el veriyor sıcağın altında gezmiyorum tabi dikkat ediyorum ama
onun dışında sadece zaman zaman umutsuzluğa kapılıyorum ve gitgide ona alışıyorum
değişik bir his
umarım ben de senin gibi davranabilirim :)

hhahahha kesin kesin sen bu hızla çocuğu bir ay sonrada doğurmak istersin diyo hatta bana
bir rahat birak oynuycak da büyücek de sabırsızsın sabırsız diyip duruyor :)

allah korusun tatlım
seninki %100 erkek canım.hatta bu koyduğun fotoyu görür görmez aaa bu kimin oğlu acaba dedim
Sonra baktım senmişsin Senle erkek olduğunu zaten konuştuk diye tekrar etmedim

doktor net söylemediya cinsiyetini erkege benzettim ama yanılabilirm bu haftada dedi.hala tam adapte olamadım erkege. Suan hala bebegim diye sevebiliyorum.babası hemen aslan oğlumlara basladı

doktor net söylemediya cinsiyetini erkege benzettim ama yanılabilirm bu haftada dedi.hala tam adapte olamadım erkege. Suan hala bebegim diye sevebiliyorum.babası hemen aslan oğlumlara basladı

bebem çok geçmiş olsun uzun zamandır gelmezsen sayfaya böyle olursun tabi tövbe tövbeee.Şaka bi yana özlettin kendini bu kadar çok çalışma ondan yoruldun belkide tansiyonun düştü.Bu arada oğluşunun tipini yerim maşallah nazarlardan saklasın Rabbim

afiscim hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun sana ve bebişine, bu dönemlerde olabiliyor böyle şeyler.. Sen kendini çok yorma olur mu ?

Kız diyorum ben içimden öle geçti

sagol sedacım.valla cumartesi günü biraz fazla zorladım kendimi vucut dayanmadı yorgunluga artık.artık daha dikkatli olucam

haklısın valla ama bayramdan sonrada yokum işyerinde o yüzden biraz daha cok calısıyorumki işleri bitireyim.sonra aramasınlar beni tatildeyken.memleketime gidiyorum mis gibi dag havası alıp gelicem.valla cnaım allah dunku yasadıgımı kimseye yasatmasın cok kötu oldum.tek sansım oturdugum yerde bayılmam. komik ama kuaför koltugunda :):) anam alıstırın beni oğlana sonra kız cıkarsa sorarım hepinize ben :):)

seninki kesin erkektir. bence bu belirtiler artık ters işliyor. Bekleyelim ve görelim yavrum =)

Bütün annelere merhaba. Sohbetinizi görünce çok özendim yazmadan duramadım. Ben de 15. haftanın içindeyim diye biliyordum ama hafta sonu tanıdık bir doktora gittik o da 3-4 gün geri attı bizi, canım sıkıldı biraz Bir an önce haftalar geçsin de göbeğim çıksın istiyorum ilerleyen haftalarda pişman olacağımı biliyorum ama olsun artık hamile gibi görünmek istiyorum :) Perşembe günü kendi doktoruma gideceğim bakalım kendi çağırdı cinsiyetini görürüz dedi ama ben hala göremez diye düşünüyorum. Neyse 3 gün sonra belli olacak bakalım. Bu arada benim eşim de bu kadar çok doktora gidiyorum diye kızıyor ona kalsa 1 ay sonra tatilden dönünce gitsek de olurmuş!! Laf işte. Ben geçen gün bir ağlama seansıyla çözdüm olayı, arada soruyo yine gitcek misin diye, ben de "ben yalnız gitcem sen de gelmiceksin" diyorum. Cinsiyeti öğrenirsem de söylemicem ona ceza olarak :)

seda walla dediklerine aynen katılıyorum bende. çok şükür öyle çok hamile havasına girmedim. hatta mümkün olsa da bir an önce doğursam da bi kenarda çocuk büyüse diyorum :) Bebekle ilgili herşey Allaha emanet. Kasıklarımda, sırtımda belimde ara ara ağrılar oluyor.Olacak da tabiiki. Bunlar çok normal diyorum. Nedense bişey olsa bana, acaba bebeğime bişey oldu mu diye düşünmüyorum. benim annem 12 çocuk dünyaya getirmiş. Ee haliyle onun kızıyım, benim evladıma da Allahın izniyle bişey olmaz diyorum. Annem hepimizi evde doğurmuş. ne bi ebe ne bi doktor ne de bi hastane yzü görmemiş. Çok şükür hepimizde sağlamız. Yediklerime içtiklerime öyle aşırı özen göstermiyorum. Bazen arada süt içip ceviz yiyorum. zaten beslenmeme dikkat ederdim önceden, hala da öyleyim. gazlı içececek desen walla içmeden de olmuyor. Yaz mevsiminde bir gazozun, kolanın yerini de hiç bişey tutmuyo, arada onlardan da içiyorum. Rahatım, mutluyum, huzurluyum. bi ara sivilcelerimi takar gibi oldum sonra onları da koyverdim. Anlicağın ben de senin gibi düşünüyorum.. seni garipsemiyorum hatta bence olması gereken budur diyorum =)

Bütün annelere merhaba. Sohbetinizi görünce çok özendim yazmadan duramadım. Ben de 15. haftanın içindeyim diye biliyordum ama hafta sonu tanıdık bir doktora gittik o da 3-4 gün geri attı bizi, canım sıkıldı biraz Bir an önce haftalar geçsin de göbeğim çıksın istiyorum ilerleyen haftalarda pişman olacağımı biliyorum ama olsun artık hamile gibi görünmek istiyorum :) Perşembe günü kendi doktoruma gideceğim bakalım kendi çağırdı cinsiyetini görürüz dedi ama ben hala göremez diye düşünüyorum. Neyse 3 gün sonra belli olacak bakalım. Bu arada benim eşim de bu kadar çok doktora gidiyorum diye kızıyor ona kalsa 1 ay sonra tatilden dönünce gitsek de olurmuş!! Laf işte. Ben geçen gün bir ağlama seansıyla çözdüm olayı, arada soruyo yine gitcek misin diye, ben de "ben yalnız gitcem sen de gelmiceksin" diyorum. Cinsiyeti öğrenirsem de söylemicem ona ceza olarak :)

hoşgeldin canım gözünaydın Allah tamamına erdirsin,boşver onlar odun ne anlarlar.burda daha önce konuşulmuştu senin yaşadıgın gibi birkaç arkadaşta daha oldu ultrasonda bikaç gün hatta bikaç hjafta geriden gelen ama sonradan ya düzeldi yada geç döllenmeden öyle çıkıyomuş dediler.Bebeğin sağlıklı olsunda gerisi mühim değil zaten.Göbükler çıksın tabi niye pişman olasınki büyüdüğüne Rabbim bu mucizeyi yaşattığı için şükretmeliyiz.Benim tüp bebek bebeğim,hastaneye her gittiğimde üzülerek geçiyorum hastaların arasından merdivenlere kadar dolu heryer herkes evlat hasreti çekiyor,o yüzden biz çok ama çok şanslıyız.Allah isteyen herkese nasip etsin Aminnnn

benimde öyle canım. tansiyom 7 3 bile ouyor en hormal 8 5 ama hiç iş yapmıyorum. şimdi kayınvalidemin yanındayım en fazla yaptığım iş masa hazırlayıp toplamak yatak düzeltmek hep uzanıyorum. hareket halinde olsam hep düşer bayılırım.
Eki Görüntüle 766822

ee kızlar doktordan önce siz yorum yapın kızmı erkekmi

banada erkek gibi geldi ama bilmiyorum.

heyt bee kim tutar bizi di mi nehircim, bence de canım no panik no stres çocukta yaparız rahatımıza da bakarız

heyt bee kim tutar bizi di mi nehircim, bence de canım no panik no stres çocukta yaparız rahatımıza da bakarız

Valla helal olsun kızlar
ben 2 defa bebeğimi kaybettim bilmiyorum belki ondan bu kadar telaşlanıyorum
bi de pıhtılaşmam var allah korusun bu defa da bebeğimin kalbi durmuş olabilir diye strese giriyorum
tabi ki olacakların önüne geçilmez ama en azından doktora gidip kendimi rahatlatıyorum

Köyün en güzel kızııı endişelenme, senin yerinde olsak belki bizde telaşlı olurduk bilmiyorum ki.. Karşıdan konuşmak kolay sizin durumunuz için... Ama kötü düşünmek kötüyü getirir bunu bilir bunu söylerim o yüzden hiiçç kötüyü düşünmem

merhaba arkadaşım sağlıkla kucakla bebeğini inşallah.
korkma doktorun elinin ayarına göre değişiyo hesaplar bende de ilk başta 3 gün geriden geliyodu,3 gün öne geçti,şimdi gününde gidiyo ben bişey anlamadım
Evet bana kız demiştiiin
gönlünden geçen olur inşallah canım
benimki korkularımı da anlamıyor valla diyor abartıyorsun bekle tersliyor
bende mecbur bekliyorum ama zaman zaman umutsuzluğa kapılıyorum
benim de 1 kaybım var sanırım ondan bu kadar hassasız
ben höööyt dedim yoksa benimki de pek yanaşmıyodu gitmeye
ama şimdi o da korkuyo farkediyorum.hatta doktor kalp atışını dinletince yüzündeki rahatlamayı görmen lazım
belki eşin zararlı olduğunu düşünüyodur canım

oğlum de bence alış alış
ben alıştım bak oğlum baba sana araba almıyomuuu diyip geziyorum evde

Allah korusun yavrucaklarımızı canım.
İnsan ister istemez aklına geliyo işte.Çünkü ben 2. defa hamile kaldığımda herşey 4 4 lük gidiyodu aynı şeyleri yaşamam dedim ama
yıldırım aynı yere 2 defa düştüyse 3 de düşer diyorum şimdi.tabi ümitsiz değilim sadece kendimi rahatlatmak adına doktorla çok haşır neşirim oturup kalkarken biraz daha dikkatliyim falan filan

bende sendenim canım bencede önceden kötü tecrübesi olanlar daha temkinli.Sedanın düşüncelerine kesinlikle katılıyorum ama uygulamada mümkün değil benim açımdan,kafa nato kafa nato mermer.Saatlerce konuş benimle bilinçaltım yine eski 2 hamileliğime gidiyo elimde dğil malesef hayırlısıyla bebğimi kucağıma alsam bitecek tüm sıkıntılarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…