bende sendenim canım bencede önceden kötü tecrübesi olanlar daha temkinli.Sedanın düşüncelerine kesinlikle katılıyorum ama uygulamada mümkün değil benim açımdan,kafa nato kafa nato mermer.Saatlerce konuş benimle bilinçaltım yine eski 2 hamileliğime gidiyo elimde dğil malesef hayırlısıyla bebğimi kucağıma alsam bitecek tüm sıkıntılarım....
bu arada kan sulandırıcı iğne kullanmayı daha önce konuşmuştukta benim aklıma takıldı,karnımdan vurdum 3 gündür,psikolojik olarak korka korka vuruyorum bebeğe ulaşması için o iğnenin 2 m filan olması lazım oysaki ama denk gelirmi acaba diye de kendimi düşünmekten alamıyorum.Göbeğimi dinlendirmiştim kollarıma geçmiştim kollarım morardı göbek düzelince tekrar göbeğe döndüm ama pimpiriğim ya şimdide aklıma bu takıldı.Kullananlar duruma bi el atsa iki satır bişiler yazsalar tam süper olacak
canım ben başından beri karnımdan vuruyorum hiç kol bacak denemedim çok can yakıcı oluyomuş bi de morarıyomuş sanırım.
ama birisi doktora sormuştu pıhtılı topiğinde de doktor demiş "ben sezeryanda bile kat kat açıyorum o iğnenin oraya kadar gitmesi imkansız"göbek 7 kat derler.ama ben yine de 45 derece açıyla vuruyorum.doktorum dik batırmasan da olur demişti.ben ilk başlarda dik vuruyodum kullanım talimatında öyle yazıyo diye
vallahi şekercim tedavinin başından beri o kadar yağlı bir göbeğe sahip olmama rağmen diğer iğnelerde eklenince karnımda yer kalmamıştı.1 aydır iki koldan sırayla vurdum hem morardı hemde acıyo hakkatten,o arada göbek dinlendi şimdi göbekteyim işte.Vurayım diyorumda tırsıyom kız elim titriyo amma hassas olduk beee,kendime de kızıyom az rahat ol herkes yapıyo diye doktor bile dedi 3 m iğne lazım kızım sen devam et karnına mümkün değil dedi,evham işte anacım evham yaw benden nasıl sakin bi çopcuk çıksın Allah aşkına yaw:2::18:
Allah korusun tatlım
Seninki %100 erkek canım.hatta bu koyduğun fotoyu görür görmez aaa bu kimin oğlu acaba dedim
sonra baktım senmişsinsenle erkek olduğunu zaten konuştuk diye tekrar etmedim
hoşgeldin canım gözünaydın Allah tamamına erdirsin,boşver onlar odun ne anlarlar.burda daha önce konuşulmuştu senin yaşadıgın gibi birkaç arkadaşta daha oldu ultrasonda bikaç gün hatta bikaç hjafta geriden gelen ama sonradan ya düzeldi yada geç döllenmeden öyle çıkıyomuş dediler.Bebeğin sağlıklı olsunda gerisi mühim değil zaten.Göbükler çıksın tabi niye pişman olasınki büyüdüğüne Rabbim bu mucizeyi yaşattığı için şükretmeliyiz.Benim tüp bebek bebeğim,hastaneye her gittiğimde üzülerek geçiyorum hastaların arasından merdivenlere kadar dolu heryer herkes evlat hasreti çekiyor,o yüzden biz çok ama çok şanslıyız.Allah isteyen herkese nasip etsin Aminnnn
merhaba arkadaşım sağlıkla kucakla bebeğini inşallah.
korkma doktorun elinin ayarına göre değişiyo hesaplarbende de ilk başta 3 gün geriden geliyodu,3 gün öne geçti,şimdi gününde gidiyo ben bişey anlamadım :
Teşekkür ederim Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin :) ilk başta benim de önden gidiyordu ama hafta sonu kendi doktorum değil başka bir doktor geri tarih verdi. Perşembe günü asıl doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek. Aslında derdim başka, doktorum bu randevuda cinsiyetini söyleyeceğini söylemişti çok merak ediyorum da :) kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum artık:)
ben de o yağlardan faydalandım valla iyi oluyo yağlı yerler bitince yağsız yerlere yapıyorum işkence oluyo
bazen iğne girerken acıyo bi de ilaç yakıyo.ama bazen o kadar kolay oluyo ki olmadı bidaha mı yapsam diyorum
doktor dediyse doğrudur sezeryan izledim de gerçekten bizim oralara ulaşmamız zor
stres erken doğuma neden oluyomuş bu gidişle 2013 kasım annelerine terfi edicez
sanmam canım yani bu bilimsel bi teori ama işte net olarak görünüp görünmediği de önemli tabi.Canım benim nub paralel net bi şekilde hemde bu durumda kız oluyo yanılma payı oluyomu bu nub larda hani kızdan erkeğe dönenler filan oluyomuş diğer topikte denk geldimi hiççç. Ya bende çok merak ediyorum cinsiyeti sonra kızıyorum kendime saçmalama diyorum sağlıklı olsun yeter ams işte iki aradayım yanii
Teşekkür ederim canım Allah herkese sağlıklı bebekler versin :) ben çok sabırsızım hemen göbeğim çıksın, hemen cinsiyeti belli olsun, herşeyi hemen istiyorum ama hamilelik insana sabırlı olmayı da öğretiyor yavaş yavaş:)
Teşekkür ederim Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin :) ilk başta benim de önden gidiyordu ama hafta sonu kendi doktorum değil başka bir doktor geri tarih verdi. Perşembe günü asıl doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek. Aslında derdim başka, doktorum bu randevuda cinsiyetini söyleyeceğini söylemişti çok merak ediyorum da :) kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum artık:)
Allah korusun inşallah zamanında gelsinler,eskiden birisi erken doğurmuş deyince aman ne olmuş derdim,şimdi herkes doğuruyo hatta bazen sıkıntılı günler geçiyo bebek ve ailesi açısından,şimdi şimdi çakıyorum ne demek oldugunu.Sanırım annelerimizin dediği gibi biçok şeyide anne olunca anlayacağız.Bazen benimde iğnem çok kolay giriyo o gün şişkinlğimiz mi çok oluyo,yağın en yoğun yerine mi denk getiriyoz bilemedim neyse bebişlere faydası olsunda elek olmaya razıyım ben.
Ahan da burda da buldum seni :)) Kız ben sizin topiğe mi terfi etsem napsam ?? Doktor muhtemel doğum tarihini 30 Ocağa çektiAz daha zorlarsam sana yetişicem
anamm yakalandıkvalla mı kız gelsene o zaman
seninki koştura koştura geliyo desene sosyolocikim
Gelsin artık zaten yaa. Eşim ya doğsun artık da sevelim deyip duruyor. Tamam dedim, hızlandırılmış programa alayım bari. Cumartesi günü dayanamayıp cici cici badiler aldık kızımıza
Alttaki hamilelik takviminde 54 mm yazıyor ama benim kuzum 72 mm yav :26: Ben iğnelerimi mecbur olmadıkça karnımdan yapmıyorum artık. Eşim kolumdan yapıyor. Çok fazla da acımıyor . Ama azıcık morarma var tabii. Karnım zaten gül bahçesine döndü.. 2 gündür de iğne yerinden kan gelince yine kollara geçtim..
oy maşallah kuzuma benimaynen benim eşim de sabırsız aralık gelse de doğsa sevsek diyo.bende çok sabırsızım sağlıklı olsunlar zaman çabuk geçsin uykusuz geceler gelsin
ben de az bişeyler aldım oğlana ama çok abartmicam inşallah galiba kesin sanırım
bende de bazen kan geliyo ama batırırken zorlarsam geliyo
12. hafta ultrasonun varsa ben tahminde bulunurum canımama toto tarafı net olsun yandan foto olsun
baylar bayanlar merdivenden kayanlar bende biz KIZ anası oluyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?