kızlar 3-4 gündür gribim ve kalbim hızlı hızlı atıyor kalp atısım 110dan asagı düşmüyor
bilgisi olan varmı bu konuda
hamilelikte biraz artarmıs ama gene de güvenemiyorum
canım ilk foto kesin kız
ama 2. fotoda nub çıkıntısı hem yukarı doğru var hem paralel var ne dicemi şaşırdım valla
Günaydın kızlarrüya gördüm bi acaip oldum
sözde yola bırakılmış bi erkek bebek buluyorum yeni doğmuş,k.validem "senden şimdi süt gelir,sen emzir" diyodu emziriyodum
maşallah tosun gibiydi.cak cuk çekiyodu.
sonra çocuk büyüyo koca adam oluyo iyi mevkilere geliyo,bana bi mektup yazıyo herkesin yanında okuyo
sen benim annem gibiydin falan yazmış teşekkür ediyo
ben gururlanıp ağlıyorum.hayırlara çıksın inşallah
canım güle güle kullansın bebişin
ben biraz daha uyguna yaptırmayı düşünüyorum,dışarda hep bu fiyat.ikeada beyaz dolap vardı 300 tl civarında 3 kapılı
üzerini süsledikmi bebek odası olur valla.biraz araştırıp kasımda almayı düşünüyoruz bizde
hayırlısı olsun canım bi tanesi iyi poz vermiş.diğeri utanmış
inşallah biri kız biri erkektir de ikisinin de duygusunu yaşamış olursun
kızlarrrrrr merhaba bu grubu yeni gördüm yazdıklarınızı okudum çok samimisiniz ne güzellll yaaaa..merak etmiyorum deilim aslında gün gectikçe daha cok merak etmeye başladım cinsiyet konusunda foto ekledim tahminde bulunabilirmsiniz tabikide sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize inş..
hakkaten hee bende merak ettim şimdiValla benim bebiş haftada bir cinsiyet değiştiriyobakalım perşembe günü ne diyecek doktor.
aslında doğru diyosun.tek düşüncem büyük yatağı şu an alırsam koycak yerim yoktatlış face de yazmaya çalıştım beceremedim.beşiğin fiyatı zaten 300 küsür bişeye geliyor. bir de büyüyebiliyor. sen beşiği yaptırınca içine mecbur yatak alacaksın.o yataklar en az 250 tl.bizimkin de hem bebek yatagı var hem de büyüyünce yatabileceği diğer yatagı var.bir de parmaklıklara da koruyucu lazım.uyku seti lazım. bu dediklerim toplamda 150 tl tutuyo (uyku seti+koruyucu) bunları düştügün zaman beşik zaten 350 tl gibi bişeye maloluyor.. bir de çilek in mobilyaları kansorejen hiç bir madde boya içermiyor. dolap çok önemli değil.ama beşikle yatakla sürekli iç içe olacak.bence düşünün.bana çok mantıklı geldi.dolabı bize de pahalı geldi.ikea daki o beyaz dolabı gördüm.229 tl.içi de epey genişçıkartmaları zaten çilek vericek.üstüne yapıştırdık mı tamam
hastane çıkışı alcakmış beşiktaşlı,al dedim.ama kışlık bişey bulamıyo diye deliye döndüBenimki sever öyle deişik şeyleri:) gsstoredan bisürü şey almış bende sesimi çıkaramıyorum benim alacaklarıma laf etmesin diye:)
Geçmiş olsun canım burnun tıkalıysa zor nefes alıp vermenden kaynaklı bişi olabilir bide gripken vücut mikropla savaştığı için ateşi çıkıo nabzı yüksek atıo falan normal galiba bol bol dinlenmen lazım senin sıcak limonlu şeyler iç canım dikkat et kendine
kızlarrrrrr merhaba bu grubu yeni gördüm yazdıklarınızı okudum çok samimisiniz ne güzellll yaaaa..merak etmiyorum deilim aslında gün gectikçe daha cok merak etmeye başladım cinsiyet konusunda foto ekledim tahminde bulunabilirmsiniz tabikide sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize inş..
hakkaten hee bende merak ettim şimdi
herkes perşembe mi gidiyo doktora kıskandım ben de cumartesi 2. doktoruma gideyim
hastane çıkışı alcakmış beşiktaşlı,al dedim.ama kışlık bişey bulamıyo diye deliye döndü
badilerin çoğu yazlık.çeşit fazla yok.ben gitti gidiyordan sepetime bi dünya şey attım onları alıcam
hakkaten hee bende merak ettim şimdi
herkes perşembe mi gidiyo doktora kıskandım ben de cumartesi 2. doktoruma gideyim
aslında doğru diyosun.tek düşüncem büyük yatağı şu an alırsam koycak yerim yok
ama yine de bi bakıcam canım sağol
ikeadaki dolap kocaman o iyidir anca yeter miniğin ıvır zıvırına
kasım başı alırım hepicini ben de
hastane çıkışı alcakmış beşiktaşlı,al dedim.ama kışlık bişey bulamıyo diye deliye döndü
badilerin çoğu yazlık.çeşit fazla yok.ben gitti gidiyordan sepetime bi dünya şey attım onları alıcam
Ben cuma şehir dışına çıkıyorum ve Ağustos sonunda döncez kısmetse o yüzden gitmeden son bir göreyim dedim bebişimi
Benim eşim takımlı falan şeyler alma konusunda hiç sıkıntı yaşamicak çünkü ben ondan meraklıyım, geçen hafta gs store'da minicik formalar gördüm delirdim, kız da olsa erkek de olsa alıp giydircem kuzuma doğuştan aslan yapıcam evladımı
tatlım büyük yatak zaten beşiğin içinde.görünmüyor.en alt kısımda duruyor.
Çilek > Baby Flower Buyuyen Bebek Karyolası
en alttaki pembe seritin olduğu yerde diğer uzun yatagı duruyor
fırsatı kaçırma diye söylüyorum.gerçekten çok mantıklı.istedigin gün getiriyorlar.biz 3-4 ay sonra teslim alıcaz.renk secimini şimdilik belirledik ama en son yine tekrarlıcaz.bu arada ikea daki dolapta sunta..acaba çok mu uyduruk oluyor?sadece o kafamı karıştırdı
tatlım büyük yatak zaten beşiğin içinde.görünmüyor.en alt kısımda duruyor.
Çilek > Baby Flower Buyuyen Bebek Karyolası
en alttaki pembe seritin olduğu yerde diğer uzun yatagı duruyor
fırsatı kaçırma diye söylüyorum.gerçekten çok mantıklı.istedigin gün getiriyorlar.biz 3-4 ay sonra teslim alıcaz.renk secimini şimdilik belirledik ama en son yine tekrarlıcaz.bu arada ikea daki dolapta sunta..acaba çok mu uyduruk oluyor?sadece o kafamı karıştırdı
gör canım ağustos sonuna daha vakit var çünkü iyi yapmışsın
ben de çok seviyorum siyah beyaz,bende beşiktaşlıyım ama çocuğun halısını da beşiktaşlı alcakmış
hastaneden çıkarırken de öyle amblemli bi bebek olcak ve günlük kıyafetleri de ordan bakıyo
bu çocuk hiç ayıcıklı giymeyecek mi
Valla bana kalsa hep sarı-kırmızı giydiririm hiç sorun yokAman beşer şaşar gider fenerli olur falan kahrolurum sonra, o yüzden daha beşikten işlemek lazım
ay sus bak seni de öpecem şimdiben de istiyom çocuk beşiktaşlı olsun ama demokrasi diye bişey var
belki de fenerli olur
eşim diyodu ki kız olursa istediği takımı tutabilir,erkek olursa beşiktaşlı olcak
Valla benimkisi kız erkek farketmez Galatasaraylı olcak başka yolu yok. Onun futbolculara forma imzalatmak için 2 gün Florya'da yatıp kalkmış bir annesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?