2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar 3-4 gündür gribim ve kalbim hızlı hızlı atıyor kalp atısım 110dan asagı düşmüyor
bilgisi olan varmı bu konuda
hamilelikte biraz artarmıs ama gene de güvenemiyorum

kızlar 3-4 gündür gribim ve kalbim hızlı hızlı atıyor kalp atısım 110dan asagı düşmüyor
bilgisi olan varmı bu konuda
hamilelikte biraz artarmıs ama gene de güvenemiyorum

Geçmiş olsun canım burnun tıkalıysa zor nefes alıp vermenden kaynaklı bişi olabilir bide gripken vücut mikropla savaştığı için ateşi çıkıo nabzı yüksek atıo falan normal galiba bol bol dinlenmen lazım senin sıcak limonlu şeyler iç canım dikkat et kendine

tatlış face de yazmaya çalıştım beceremedim.beşiğin fiyatı zaten 300 küsür bişeye geliyor. bir de büyüyebiliyor. sen beşiği yaptırınca içine mecbur yatak alacaksın.o yataklar en az 250 tl.bizimkin de hem bebek yatagı var hem de büyüyünce yatabileceği diğer yatagı var.bir de parmaklıklara da koruyucu lazım.uyku seti lazım. bu dediklerim toplamda 150 tl tutuyo (uyku seti+koruyucu) bunları düştügün zaman beşik zaten 350 tl gibi bişeye maloluyor.. bir de çilek in mobilyaları kansorejen hiç bir madde boya içermiyor. dolap çok önemli değil.ama beşikle yatakla sürekli iç içe olacak.bence düşünün.bana çok mantıklı geldi.dolabı bize de pahalı geldi.ikea daki o beyaz dolabı gördüm.229 tl.içi de epey geniş çıkartmaları zaten çilek vericek.üstüne yapıştırdık mı tamam

kızlarrrrrr merhaba bu grubu yeni gördüm yazdıklarınızı okudum çok samimisiniz ne güzellll yaaaa..merak etmiyorum deilim aslında gün gectikçe daha cok merak etmeye başladım cinsiyet konusunda foto ekledim tahminde bulunabilirmsiniz tabikide sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize inş..

Eklentiler

• $bebek.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 39

Hayırlı olsun bebişin öncelikle, sonra da hoşgeldin Benim içimden kız geçti bebeğini görünce, Allah sağlıklı ve hayırlısını versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla benim bebiş haftada bir cinsiyet değiştiriyo bakalım perşembe günü ne diyecek doktor.
hakkaten hee bende merak ettim şimdi
herkes perşembe mi gidiyo doktora kıskandım ben de cumartesi 2. doktoruma gideyim
aslında doğru diyosun.tek düşüncem büyük yatağı şu an alırsam koycak yerim yok
ama yine de bi bakıcam canım sağol
ikeadaki dolap kocaman o iyidir anca yeter miniğin ıvır zıvırına
kasım başı alırım hepicini ben de
Benimki sever öyle deişik şeyleri:) gsstoredan bisürü şey almış bende sesimi çıkaramıyorum benim alacaklarıma laf etmesin diye:)
hastane çıkışı alcakmış beşiktaşlı,al dedim.ama kışlık bişey bulamıyo diye deliye döndü
badilerin çoğu yazlık.çeşit fazla yok.ben gitti gidiyordan sepetime bi dünya şey attım onları alıcam

canım cok güzel anlatmıssın içim ferahladı cok hafif atesim var sence minoset içeyimmi bir tane

merhaba canım Allah tamamına erdirsin
nub teorisine göre bebeğin erkek canım hayırlı olsun :119::119::124::125::126:

Ben cuma şehir dışına çıkıyorum ve Ağustos sonunda döncez kısmetse o yüzden gitmeden son bir göreyim dedim bebişimi
Benim eşim takımlı falan şeyler alma konusunda hiç sıkıntı yaşamicak çünkü ben ondan meraklıyım, geçen hafta gs store'da minicik formalar gördüm delirdim, kız da olsa erkek de olsa alıp giydircem kuzuma doğuştan aslan yapıcam evladımı

tatlım büyük yatak zaten beşiğin içinde.görünmüyor.en alt kısımda duruyor.

Çilek > Baby Flower Buyuyen Bebek Karyolası

en alttaki pembe seritin olduğu yerde diğer uzun yatagı duruyor

fırsatı kaçırma diye söylüyorum.gerçekten çok mantıklı.istedigin gün getiriyorlar.biz 3-4 ay sonra teslim alıcaz.renk secimini şimdilik belirledik ama en son yine tekrarlıcaz.bu arada ikea daki dolapta sunta..acaba çok mu uyduruk oluyor?sadece o kafamı karıştırdı

gör canım ağustos sonuna daha vakit var çünkü iyi yapmışsın
ben de çok seviyorum siyah beyaz,bende beşiktaşlıyım ama çocuğun halısını da beşiktaşlı alcakmış
hastaneden çıkarırken de öyle amblemli bi bebek olcak ve günlük kıyafetleri de ordan bakıyo
bu çocuk hiç ayıcıklı giymeyecek mi

nazcım ben de taşınacağım şehir belli olsun da çileğin baby safarisini alırım diye düşünüyorum. hem kıza hem erkeğe aynı odada uyar diye. bir de yatağın büyümesi avantaj. 7 yaşa kadar kullansa sonra zaten yeni oda takımına geçilir.

heee saklı yatakmış kız bu seninkine baktım çok güzel,ama erkek geliyo bize ya ben beyaz istiyorum düz beyaz olsun
denizcilerden bıktım herkes erkek olunca denizci yapıyo artık odayı
mobilya dolapları da araştırıcam biraz tuzludur ama uygununu araştırıcam.bizim tanıdık var demiştim ya ona bi sorayım
uyduruk olmasın son çare ikea

Valla bana kalsa hep sarı-kırmızı giydiririm hiç sorun yok Aman beşer şaşar gider fenerli olur falan kahrolurum sonra, o yüzden daha beşikten işlemek lazım

Valla bana kalsa hep sarı-kırmızı giydiririm hiç sorun yok Aman beşer şaşar gider fenerli olur falan kahrolurum sonra, o yüzden daha beşikten işlemek lazım

ay sus bak seni de öpecem şimdi ben de istiyom çocuk beşiktaşlı olsun ama demokrasi diye bişey var
belki de fenerli olur
eşim diyodu ki kız olursa istediği takımı tutabilir,erkek olursa beşiktaşlı olcak

Valla benimkisi kız erkek farketmez Galatasaraylı olcak başka yolu yok. Onun futbolculara forma imzalatmak için 2 gün Florya'da yatıp kalkmış bir annesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…