2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Orkidecim gecen gıda zehirlenmesi yaşadım ya karaciğer enzimlerim yükselmiş ogün alt falan 74 e çıkmış bebişim iidir dimi dr ii dedi ama etkilenmişmidir die korkuom

canım alt ast ilaçlarla ya da anlık olaylarla yükseliyor ama devamlı olması önemli
orkide daha iyi bilir tabi ama tekrar bir tahlil yaptır bir kac hafta sonra düşerse bir sey olacağını sanmam
bu arada karacigerin dostu gıdalarla beslen bu sürecte
kızartma yaglı besinler alkol sigara gazlı içecekler bunlardan uzak dur

Canıım saol valla ne bilim iyiyim Allaha şükür yoğurt sebze annemin yemeklerinden yiyorum bolca karaciğerim bayram edio şu sıra:) ayy Rabbim hastalık vermesin annelere bebişlerimize şuanki sorumluluk hadsafhada görsem kucağıma alsam çok rahatlicam inşallah Allahım bize nasip eder o günleri

misaa karacigere iyi gelen besinlere netten baktım
maydonoz ama hamilelikte fazla yenmemeli tabi
enginar kuskonmaz zeytin havuz kereviz turp patates, sarımsak, havuç, domates, siyah zeytin karahindiba

birde hamilelikte biraz yükselir yazıyor ama tabi netteki bilgilere güvenmek ne derece doğru bilmiyorum

kızlar canınız cekmesin s.fresh lahmacun reklamında oynayan bebeğe bir dikkat edin
ne kadar tatlı

benim reklamlardaki favori bebeğim, Johnson's Baby reklamındaki.. hani ufak fileli bi küvette yıkıyo annesi, bebeği konuşturuyolar "annelerin annesi gözlerim anlatsa da seni sevdiğimi,söylemeninde tam vakti" işte o bebiş maşallah yaaaa

Günaydın kızlarr iki yüzlü riyakar arkadan konuşan dedikoducu erkeklerin bol olduğu bi iş yerine sabah sabah ayaklarım gitmiyo ;( hepimizin gününün güzel geçmesi dileğiyle.

herkese günaydın... bi kaç gündür kusma filan yoktu bu sabah yine bi seramoni yaşadıkk tam evden çıkarkennn

günaydın kızlar...herşey yolundadır inşallah bugün forum bana mı tuhaf anlamadım alıntı yapamıyorum resim yükeleyemiyorum msj beğenemiyorum tıklasamda fln fln, bebeklerimin cicilerini ultrason görüntülerini albüm yapacaktım ama hata veriyor sağlık olsun başka zman inşallah diyelim..maşallah iyice belirlendi cinsiyetler kız alıp vermeler bile başlamış :)

cumartesi doktora gıttım,oğlumuz olacakmıs

hayırlı olsun canım,,sağlıkla al kucağına inşallah... cinsiyet öğrenme açısından darısı başıma diyorum perşembe netleşecek sanırım bizimde kızımız olacak büyük olasılıkla ama yine de dr. ikinci muayenede tahminde erkek deyince artık meraklandımm netleşse de rahatlasam

günaydın canım beğenme ve alıntı yapmada sorun yaşamadım ama resim yükleme durumunu bilemiyorumm:26: inşallah eklersin de bakarız cicilereee

bak işte msjını alıntıladım ekranda gözüktü sonra kayboldu :S neyse umarım düzelir sabah sabah bihevesle herşeyi ortaya döktüm makinenin pili bitti şarj ettim fln derken bayada uğraşmıştım ama cıks olmadı ...ifadeleride kullanamıyormuşum bu arada bunuda öğrendim :) yok yok var forum bana gıcık olmuş sanırım 2 gün uğramadım diye ...

Pasacık tatlı kuşum güzel düşün herşey çook güzel olsun Allahım korusun bebişinle seni showda bebekişine bakıom bende:)
bende pozitif düşünüyorumki pozitif olsun farzet paşam ilk bebegin dedim geçen 9 ay sonra kollarında benim doktora gitigimde heyecan yapıyorum çarpıntı tansiyon yüksekligi oluyor heyecandan allahım ne aklıma getrisemde olmasa:44::44:bu arada o diziyi bende baştan sonar sevrettim ilk bölümüne koptum bugün fazla giremicem formma tespih çekmem laızm 6500 tane selavtım var 3 yetiştirmem lazım peygamber efendimizin ruhuna okunucak kabede dualanıcak işşallah ondan sonra rahimetli babacıgıma başlıcam selvat yasin kelimeyi tevhit okadar facede yazdım dualarıs ayılı kişiler döndü başka şey olsa yaparlar insanlık ölmüş kardeşim ama genede canlarıs agolsun ne diyim millete zorla sevaba nail ol diyememki
Banada paşam'ın hep kız'ı olucakmış gibi geliyor nedense
kız eger kız olursa senle topragım tokaları hazırlasın saglıklı olsunda gerisi boş kızlar

herkese günaydın... bi kaç gündür kusma filan yoktu bu sabah yine bi seramoni yaşadıkk tam evden çıkarkennn
bu demekki saglıklı ben brudayım diyor sıpam annesi
günaydın millet
günaydın bebem
cumartesi doktora gıttım,oğlumuz olacakmıs

vatana millet hayırlı olsun işşallah canım kızlar aaz erkekler çogunlukta benim neyim olucak acaba
perşembeye ne kaldı canım

bu demekki saglıklı ben brudayım diyor sıpam annesi

vatana millet hayırlı olsun işşallah canım kızlar aaz erkekler çogunlukta benim neyim olucak acaba
perşembeye ne kaldı canım

evet canım sağolsun bikaç gndür sessizdi bugün yeter bu kadar sessizlik dedi sanırım =) işe gelirken kusmalar biraz zor oluyor ama alıştık =) bende perşembe öğreneceğim cinsiyeti dr. 12. haftada kıza benzetti 14. haftaya başlarken erkek-kız arasında kaldı... bana da kız gibi geliyor artık bakalım sağlıklı olsun inşallah da hiç farketmezz

Güzel annecikler bebecikleri günaydın:)
dün gece konuşulanları okudum da yataklar dolaplar bakılmaya başlanmış
ben yüksek olasılık yaptırcam çnk odamda kocaman bir dolabım var sadece
beşik ve 5 li çekmece yaptırcam bir de hayalim sallanan sandalye minik bir oda yapmak istiyorum
sonra zaten genç odası olur çok bebekli şeyleri sevmiyorum klasik ama onlara güzel dokunuşlar yapmayı düşünüyorum:)
bakalım beğendiklerimi beğenecek misiniz :)

Eklentiler

• $Adsız1.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $Adsız.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $1851346632-2.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 32
artık üzgün karamsar şeyler paylaşma lutfen güzel düşünkü güzel olsun lutfen saglam dur biliyoorum kolay degıl yaşadıkların ama lutfen artık ağlama karnındaklı bebişine yazık onu duşun ok. yoksa belkı bukadr agır olmasada kafaya takacak olsam okdar agır şeyler varkı anlatamam ama takmamaya çalısıyoruz karnımızdakı bebıslerın hıçbırseyde sucu yok öle düsünüyorum bende. yoksa kayoınvalıdemle bende sinir oluyom ama kocamın anası ne yapım çekecem. yapmacık sevmeler yalakalıklarkı kı nefret ederım bunlardan ben. ona özel olarak anlatıp dert yandıgım bır seyı anneme yetiştirmis sınır oldum bıseyde dıyemıyorum neyse kuzu dıkkat et kendıne güzel gunlerını duşun

harika vallaha bende beyaz sade şeylerı daha cok sevıyorum 4 nurmaralı resim tam benli:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…