2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Yaaa cnm anne war annecik war baslarda bebelerimize bişey olcak diye yataktan kalkmadik altimiza bez baglicaktik neredeyse sewdigimiz agzimizin sulandigi ama bebisimize zararli diye birsuru yemek ten wazgectik hatuna bak kendine zikim olsun da bebege rabbim tarafindan sifa olsun uzuldum..mmm nese haydiiii bakal8m kusum sakin ol cok su icmeni tawsiye ediyorum arkadaşimda yaptırdı Uncular korkacak birsey yok merak etme tamam caniminnnn iciii

Kendini hamîle gibi hisseden 13-14 haftalık gebe aranıyoooorr
Hiç bi belirti yok anacım:18:

Maaşallah de kıııızzzz. :) ben varım 15 haftalık hamile gibi hissediyom. :) hatta buğu kahvaltıda bacak çelince sağ tarafımda küçük kıpırtılar hissettim. iki kez denedim ikisindede aynı şekilde hissettim. kızım mıydı sizce yoksa gaz, bağırsak hareketi falanmıydı? hissetmek nasıl bişey merak ediyorum.

:))
malesef sonuç 2-3 haftada anca çıkıyormuş

valla ya kahve içenleri saymıyorum, benim canım bi kola çekti de yalvar yakar 2 yudumcuk içirdi kocam :) ama ne sıcaktı anlatamam,

Kızlar tansiyonunuz kac cıkıyor ölçtürüyormusunuz
benim tansiyorum genelde 9-6 çıkıyor, küçük olan 5,5'dan az olması iyi değilmiş ama 7-4 filan oldu hamilelipim boyunca

:)) ay gülesim geldi :))) su içiyorum 3 litre iyi mi sence, yoksa amniyon sııvısı artsın diye daha çok mu içmeliyim hiç biliyor musun?
biraz baktım internetten ama pekde etkilemez demiş

kontrollerde ölçüyolar benim. 13-7, 12-6, 12-7, 11- 6 ... bunları duyuyorum genelde. hayırdır?

bende ölçtürüyorum 10-6 11-6 cıkıyorda merak ettim sizlerin nasıl

Bizde de var ondan bi tane, erkek olursa beşiktaşlı kız olursa fenerli olacak bizde de ama ben babasına sonsuz izin verdim istediği gibi yapabilir

Canım benim düşüncelerimin tıpkı basımı olmuş ben bu kadar yazmaya bile erinen bi insan olarak düşüncemde kalmıştı eline sağlık hamileliği abartmadan yaşamak istiyorum hepsi bu

Sağol dumucum yalnız olmadığımı bilmek güzeeellllllllllll

herkese günaydın... bi kaç gündür kusma filan yoktu bu sabah yine bi seramoni yaşadıkk tam evden çıkarkennn

sana merhaba anne demiş gördün mü bak :) benimki de artık acıktıkça dürtüyo beni, amanınnn aileye bir obur geliyoooooooo

cumartesi doktora gıttım,oğlumuz olacakmıs

anam bi öğrenen daha, hayırlı olsun canımmmmm....

küsmüş sana forum gördün mü
Kendini hamîle gibi hisseden 13-14 haftalık gebe aranıyoooorr
Hiç bi belirti yok anacım:18:

yat kalk dua et sonra kalkmadan bi daha dua et.. aklına geldikçe dua et.. belirtili hamilelik çok sıkıntı canım

Hoşgeldinnnn biz de seni merak ediyordukk.. öptüm kocaman kocaman

hoşgeldin canım inşallah sonuçların güzel çıkacak canım bende bayramda tatile gideceğim şimdi sen böyle deyince gözüm korktuu yaa :26:

merhaba anne adayları :) ben her doktora gittiğimde doğum tarihimiz değişiyor :) ocaktı aralık olduk şimdi yine 1 ocak olduk hayırlısı bakalım bir süpriz yapıp geleceği kesin :)

kızlar bişey soracağım benim iki gündür karnım geriliyo hafif acıyor gibi.... aranızda böyle olan var mı iç karın boşluğu mu dardır nedir anlamadım erkenden geriliyorum sankiiii..... yağlara losyonlara iyice yüklenmeliii artık:26:

hoşgeldin canım inşallah sonuçların güzel çıkacak canım bende bayramda tatile gideceğim şimdi sen böyle deyince gözüm korktuu yaa :26:

bol bol ayran içersin, güneşte hiç kalma ama :) hep gölgede dur,

ben akşam 6-7den sonra denize girdim

birşey olmaz inşallah, olursa da amaan bir serum yersin turp gibi olursun

yavrum nerdeydin yaw gözlerim yollarda kaldı,kızlara sordum tatilde dediler,amniyosentezi merak etmiştim ama önceki sayfalarda okudum daha olmamış gerçi sonuç içinde biraz beklenmesi gerekiyormuş ama,sonu iyi olsunda geç olsun önemli değil.Tatilde güzel geçmiş anlaşılan hoşgeldin tekrar

inşallah canım bende sabah ve akşmaüstü denize girme planı yapıyorum bakalım inşallah iyi geçer

ben bugun dörtlü testten geldim kızlar doktoruma sordum benim daha hiç tansiyonum ölçülmedide)eğer kendini kötü hissetmiyosan ölçüm şart değil dedi,ben eve tansiyon aleti alcaktım kafaya takmıştım niye hiç ölçmedi diye.Sdece rahatsız hissedersen ölçtür onun dışında gerke yok dedi.Sizede yazayım dedim.

hoşgeldın cnm maalesef her anne bir olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…