helloooo,
ben geldiiiim,
anneler ve yavruları hepiniz iyisiniz inşallah,
öyle sıcaktı ki, tatil mi yaptık naptık anlamadım, 45derecede tansiyonum düştü hep serum takıldık :))
bir sürü hamile vardı tatil yerinde, bir sürü de 1 yaşına gelmemiş bebek, bir gorseniz çok şeker denize giriyorlar yumuk yumuk,
biri vardı ne zaman görsem baca gibi sigara tüttürüyor ve bira içiyordu hamile hamile,
biz nasıl üstüne düşüyoruz yavrularımızın :) millet alkol alıyor ya
amniyosentezime 3 gün kaldı, sonuç iyi çıkacak inşallah,
bir dolu yeni arkadaş gelmiş, herkes hoşgeldi,
Kendini hamîle gibi hisseden 13-14 haftalık gebe aranıyoooorr
Hiç bi belirti yok anacım:18:
hoş geldin canım macera dolu bir tatil oldu desene
ama ne güzel moral olmuştur sana ve bebişine :)
3 gün sonrada inş. güzel sonuçlar olacak
hemen yapılınca bilgi veriliyormuymuş yoksa bekliyor musun ?
biz burda kahve içmiyoruz millete bak sen
benim tansiyorum genelde 9-6 çıkıyor, küçük olan 5,5'dan az olması iyi değilmiş ama 7-4 filan oldu hamilelipim boyuncaKızlar tansiyonunuz kac cıkıyor ölçtürüyormusunuz
:)) ay gülesim geldi :))) su içiyorum 3 litre iyi mi sence, yoksa amniyon sııvısı artsın diye daha çok mu içmeliyim hiç biliyor musun?Yaaa cnm anne war annecik war baslarda bebelerimize bişey olcak diye yataktan kalkmadik altimiza bez baglicaktik neredeyse sewdigimiz agzimizin sulandigi ama bebisimize zararli diye birsuru yemek ten wazgectik hatuna bak kendine zikim olsun da bebege rabbim tarafindan sifa olsun uzuldum..mmm nese haydiiii bakal8m kusum sakin ol cok su icmeni tawsiye ediyorum arkadaşimda yaptırdı Uncular korkacak birsey yok merak etme tamam caniminnnn iciii
Kızlar tansiyonunuz kac cıkıyor ölçtürüyormusunuz
kontrollerde ölçüyolar benim. 13-7, 12-6, 12-7, 11- 6 ... bunları duyuyorum genelde. hayırdır?
:))
malesef sonuç 2-3 haftada anca çıkıyormuş
valla ya kahve içenleri saymıyorum, benim canım bi kola çekti de yalvar yakar 2 yudumcuk içirdi kocam :) ama ne sıcaktı anlatamam,
benim tansiyorum genelde 9-6 çıkıyor, küçük olan 5,5'dan az olması iyi değilmiş ama 7-4 filan oldu hamilelipim boyunca
:)) ay gülesim geldi :))) su içiyorum 3 litre iyi mi sence, yoksa amniyon sııvısı artsın diye daha çok mu içmeliyim hiç biliyor musun?
biraz baktım internetten ama pekde etkilemez demiş
gör canım ağustos sonuna daha vakit var çünkü iyi yapmışsın
ben de çok seviyorum siyah beyaz,bende beşiktaşlıyım ama çocuğun halısını da beşiktaşlı alcakmış
hastaneden çıkarırken de öyle amblemli bi bebek olcak ve günlük kıyafetleri de ordan bakıyo
bu çocuk hiç ayıcıklı giymeyecek mi
Canım benim düşüncelerimin tıpkı basımı olmuşben bu kadar yazmaya bile erinen bi insan olarak düşüncemde kalmıştı eline sağlık hamileliği abartmadan yaşamak istiyorum hepsi bu
herkese günaydın... bi kaç gündür kusma filan yoktu bu sabah yine bi seramoni yaşadıkk tam evden çıkarkennn
cumartesi doktora gıttım,oğlumuz olacakmıs
bak işte msjını alıntıladım ekranda gözüktü sonra kayboldu :S neyse umarım düzelir sabah sabah bihevesle herşeyi ortaya döktüm makinenin pili bitti şarj ettim fln derken bayada uğraşmıştım ama cıks olmadı ...ifadeleride kullanamıyormuşum bu arada bunuda öğrendim :) yok yok var forum bana gıcık olmuş sanırım 2 gün uğramadım diye ...
Kendini hamîle gibi hisseden 13-14 haftalık gebe aranıyoooorr
Hiç bi belirti yok anacım:18:
helloooo,
ben geldiiiim,
öyle sıcaktı ki, tatil mi yaptık naptık anlamadım, 45derecede tansiyonum düştü hep serum takıldık :))
bir sürü hamile vardı tatil yerinde, bir sürü de 1 yaşına gelmemiş bebek, bir gorseniz çok şeker denize giriyorlar yumuk yumuk,
biri vardı ne zaman görsem baca gibi sigara tüttürüyor ve bira içiyordu hamile hamile,
ayy erkek miymişşş :))
dedim heralde kadın biraya aşerdi, nerdeee, ne zaman gorsem çekiyo
helloooo,
ben geldiiiim,
Kızlar tansiyonunuz kac cıkıyor ölçtürüyormusunuz
hoşgeldin canım inşallah sonuçların güzel çıkacak canım bende bayramda tatile gideceğim şimdi sen böyle deyince gözüm korktuu yaa :26:
ara ara ölçtürüyorum ben bi kere 9-5 görünce ne oluyor dedim ama sonrasında 10-6,,11-7 gibi rakamlar çıktı benim düşüyor işte aradaaa
bol bol ayran içersin, güneşte hiç kalma ama :) hep gölgede dur,
ben akşam 6-7den sonra denize girdim
birşey olmaz inşallah, olursa da amaan bir serum yersin turp gibi olursun
ne zamandır 10-6 11-7 olmaya basladı
bol bol ayran içersin, güneşte hiç kalma ama :) hep gölgede dur,
ben akşam 6-7den sonra denize girdim
birşey olmaz inşallah, olursa da amaan bir serum yersin turp gibi olursun
ne zamandır 10-6 11-7 olmaya basladı
helloooo,
ben geldiiiim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?