harika vallaha bende beyaz sade şeylerı daha cok sevıyorum 4 nurmaralı resim tam benli:))
evet canım sağolsun bikaç gndür sessizdi bugün yeter bu kadar sessizlik dedi sanırım =) işe gelirken kusmalar biraz zor oluyor ama alıştık =) bende perşembe öğreneceğim cinsiyeti dr. 12. haftada kıza benzetti 14. haftaya başlarken erkek-kız arasında kaldı... bana da kız gibi geliyor artıkbakalım sağlıklı olsun inşallah da hiç farketmezz
Güzel annecikler bebecikleri günaydın:)
dün gece konuşulanları okudum da yataklar dolaplar bakılmaya başlanmış
ben yüksek olasılık yaptırcam çnk odamda kocaman bir dolabım var sadece
beşik ve 5 li çekmece yaptırcam bir de hayalim sallanan sandalye minik bir oda yapmak istiyorum
sonra zaten genç odası olur çok bebekli şeyleri sevmiyorum klasik ama onlara güzel dokunuşlar yapmayı düşünüyorum:)
bakalım beğendiklerimi beğenecek misiniz :)
valla bende kararsızım oda konusunda acaba park yatak alsam bi iki sene sonra odasını yapsam mı diyorum ...bi yandan taşınma derdimiz filan yok yap gitsin diyorum ama uzun zaman aynı odada yatacağımız düşünülürse erken mi bilemiyorum ... bu arada beyaz olanı çook beğendimm
o nasıl brişey kız kıza benzetti oglanda olabilir canım saglık olsun gerisi boş inan bri aklım diyor paşa doktora git ögren diyor diger taraftan ögrenme süprüz yumurta diyor inan benim için önemli degil çünkü biliyorsun 2 oglum 1 kızım oldı az çok ttatım mutluluklarını buda önemlid egil benle kalsında gerisi boş kardeşim ya saglıklı bri şekilde alıyımda kucagıma perşembe 10 benimde randevum var allah nasip ederse gidicem gene rahim boyuna bakıcak dikişi konuşucaz bakalım ne zaman kaç tl isticek mavişim :18:inan okadar eziyet çekiyourmki allah biliyor içimi çektigim eziyete karşılık alsam bebegimi kucagıma daha ne isterim analı ababalı büyüsün eşim arkadaşına yazdıgı laf aklımdan çıkmıyor allahım her eşimin suratına baktıgımda sanki haykırıyor olafı paşam varlıgı dert yoklugu yara der gibi bugün kalktı erkenden süt içmiyorumya sen sabah kahvaltısında süy ısıt içine incir muz koy dedin bu ney şimdi jelibona enerji içecegi yaptımdedi demesinede içemeidmki ıy gzüel oolmuşmu deid eşim he demişim kıramaıdm zorla içtim sütü 1 bardakta artı allahım nuda sen iç ben içmicem dedi he içeirm dedim işe gitti akşama iftara davetliyim canım evim temzi yemegimde var ama dokttor amcaya benim jeliyi hazırlamam lazım sonra abdeslenicem tespihim var şöyle bri gezdim fromları temem sonra gene gelrlim işim biterse öpüyorum hepiciginizi
topragm nerdesin be görünmüyorsun bu aralar ihmal eidyon beni he
benim bir giyinme odam var o odayı bebek odasına çevireceğim
ama yanıma minik beşiklerden alacağım tabi özellikle geceleri yanımda daha kolay olur ama gündüzleri
odasına yatırmayı düşünüyorum odasını da kullansın
annesi o kadar hevesleniyor yapıyor :)
ben de çok beğendim onu ama o modelin ceviz rengini yaptırıp uyku setini kız olursa pembe kahve yaptırıp duvarları da
çiçekli duvar kağıdı yaptırmak istiyorum erkek olursada mavili :)
Güzel annecikler bebecikleri günaydın:)
dün gece konuşulanları okudum da yataklar dolaplar bakılmaya başlanmış
ben yüksek olasılık yaptırcam çnk odamda kocaman bir dolabım var sadece
beşik ve 5 li çekmece yaptırcam bir de hayalim sallanan sandalye minik bir oda yapmak istiyorum
sonra zaten genç odası olur çok bebekli şeyleri sevmiyorum klasik ama onlara güzel dokunuşlar yapmayı düşünüyorum:)
bakalım beğendiklerimi beğenecek misiniz :)
selamm kızlarr bu topiği yeni keşfettim ben de aranıza katılabilir miyim_??? benim de 2. gebeliğim bi oğlum var cuma günü 2 yaşınmı bitirecek bu bebeğimi doktor kıza benzetti gibi cuma günü o da netleşecek allahım hayırlısını versin inşallah.. hepinişzin hamileleği de sağlıkla geçer inşaallahhhhhhhhhhh
bizimde çocuk odası boş yani sadece bi çalışma masası ve akvaryumun olduğu oda olacak.. aslında bende öyle istiyorum sanırım ama bakalımm zaman ilerledikçe netleşir sanırım dayanamaz alır hazırlarız odasını
4-5. Resimdekiler çok hoş. Aslında 3 ve 4 daha kullanışlı gibi
süper olur bencede
o zaman bence de sen de yaparsın oda hem bir odamız var nasılsa neden yapmayalım ya :)
ben de büyük olmasın çekmecelerini daha bol olsun istiyorum zaten minicik olcak onun kıyafetleri sığar :)
kasım ayı gibi yaptırmayı düşünüyorum allah izin verirse şimdilik bakıp
hayal kurma aşamasındayım:)
selamm kızlarr bu topiği yeni keşfettim ben de aranıza katılabilir miyim_??? benim de 2. gebeliğim bi oğlum var cuma günü 2 yaşınmı bitirecek bu bebeğimi doktor kıza benzetti gibi cuma günü o da netleşecek allahım hayırlısını versin inşallah.. hepinişzin hamileleği de sağlıkla geçer inşaallahhhhhhhhhhh
helloooo,
ben geldiiiim,
anneler ve yavruları hepiniz iyisiniz inşallah,
öyle sıcaktı ki, tatil mi yaptık naptık anlamadım, 45derecede tansiyonum düştü hep serum takıldık :))
bir sürü hamile vardı tatil yerinde, bir sürü de 1 yaşına gelmemiş bebek, bir gorseniz çok şeker denize giriyorlar yumuk yumuk,
biri vardı ne zaman görsem baca gibi sigara tüttürüyor ve bira içiyordu hamile hamile,
biz nasıl üstüne düşüyoruz yavrularımızın :) millet alkol alıyor ya
amniyosentezime 3 gün kaldı, sonuç iyi çıkacak inşallah,
bir dolu yeni arkadaş gelmiş, herkes hoşgeldi,
benim oğluşum oluyorkiii puffpuf duy sesimi ve benide ekle listeye
helloooo,
ben geldiiiim,
anneler ve yavruları hepiniz iyisiniz inşallah,
öyle sıcaktı ki, tatil mi yaptık naptık anlamadım, 45derecede tansiyonum düştü hep serum takıldık :))
bir sürü hamile vardı tatil yerinde, bir sürü de 1 yaşına gelmemiş bebek, bir gorseniz çok şeker denize giriyorlar yumuk yumuk,
biri vardı ne zaman görsem baca gibi sigara tüttürüyor ve bira içiyordu hamile hamile,
biz nasıl üstüne düşüyoruz yavrularımızın :) millet alkol alıyor ya
amniyosentezime 3 gün kaldı, sonuç iyi çıkacak inşallah,
bir dolu yeni arkadaş gelmiş, herkes hoşgeldi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?