2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
harika vallaha bende beyaz sade şeylerı daha cok sevıyorum 4 nurmaralı resim tam benli:))

ben de çok beğendim onu ama o modelin ceviz rengini yaptırıp uyku setini kız olursa pembe kahve yaptırıp duvarları da
çiçekli duvar kağıdı yaptırmak istiyorum erkek olursada mavili :)

o nasıl brişey kız kıza benzetti oglanda olabilircanım saglık olsun gerisi boş inan bri aklım diyor paşa doktora git ögren diyor diger taraftan ögrenme süprüz yumurta diyor inan benim için önemli degil çünkü biliyorsun 2 oglum 1 kızım oldı az çok ttatım mutluluklarını buda önemlid egil benle kalsında gerisi boş kardeşim ya saglıklı bri şekilde alıyımda kucagıma perşembe 10 benimde randevum var allah nasip ederse gidicem gene rahim boyuna bakıcak dikişi konuşucaz bakalım ne zaman kaç tl isticek mavişim :18:inan okadar eziyet çekiyourmki allah biliyor içimi çektigim eziyete karşılık alsam bebegimi kucagıma daha ne isterim analı ababalı büyüsün eşim arkadaşına yazdıgı laf aklımdan çıkmıyor allahım her eşimin suratına baktıgımda sanki haykırıyor olafı paşam varlıgı dert yoklugu yara der gibibugün kalktı erkenden süt içmiyorumya sen sabah kahvaltısında süy ısıt içine incir muz koydedin bu ney şimdi jelibona enerji içecegi yaptımdedi demesinede içemeidmki ıy gzüel oolmuşmu deid eşim he demişim kıramaıdm zorla içtim sütü1 bardakta artı allahım nuda sen iç ben içmicem dedi he içeirm dedim işe gitti akşama iftara davetliyim canım evim temzi yemegimde var ama dokttor amcaya benim jeliyi hazırlamam lazım sonra abdeslenicem tespihim var şöyle bri gezdim fromları temem sonra gene gelrlim işim biterse öpüyorum hepiciginizi

topragm nerdesin be görünmüyorsun bu aralar ihmal eidyon beni he

valla bende kararsızım oda konusunda acaba park yatak alsam bi iki sene sonra odasını yapsam mı diyorum ...bi yandan taşınma derdimiz filan yok yap gitsin diyorum ama uzun zaman aynı odada yatacağımız düşünülürse erken mi bilemiyorum ... bu arada beyaz olanı çook beğendimm

benim bir giyinme odam var o odayı bebek odasına çevireceğim
ama yanıma minik beşiklerden alacağım tabi özellikle geceleri yanımda daha kolay olur ama gündüzleri
odasına yatırmayı düşünüyorum odasını da kullansın
annesi o kadar hevesleniyor yapıyor :)

valla ikinci muayenede de oğlunuz olacak dedi biz daha önce kıza benzetmiştiniz deyince afalladıiyice inceledi arada kaldı bu defa en iysi bayram öncesi netleştirelim dedi.. ama kıza daha yakın gibi konuşmaları... bakalım göreceğiz... sizin içinde inşallah bu defa herşey çok güzel olacak canımmm inşallah.... bu arada maşallah eşin üzerine titriyor artık kırma zorla iç yaptığı sütlerii

bizimde çocuk odası boş yani sadece bi çalışma masası ve akvaryumun olduğu oda olacak.. aslında bende öyle istiyorum sanırım ama bakalımm zaman ilerledikçe netleşir sanırım dayanamaz alır hazırlarız odasını

Kendini hamîle gibi hisseden 13-14 haftalık gebe aranıyoooorr
Hiç bi belirti yok anacım:18:

4-5. Resimdekiler çok hoş. Aslında 3 ve 4 daha kullanışlı gibi

selamm kızlarr bu topiği yeni keşfettim ben de aranıza katılabilir miyim_??? benim de 2. gebeliğim bi oğlum var cuma günü 2 yaşınmı bitirecek bu bebeğimi doktor kıza benzetti gibi cuma günü o da netleşecek allahım hayırlısını versin inşallah.. hepinişzin hamileleği de sağlıkla geçer inşaallahhhhhhhhhhh

İnşallah canım . Aramıza hoşgeldin
Bende yeni katıldım buraya , ortam güzel. Sıcak arkadaşlar var

o zaman bence de sen de yaparsın oda hem bir odamız var nasılsa neden yapmayalım ya :)

4-5. Resimdekiler çok hoş. Aslında 3 ve 4 daha kullanışlı gibi

ben de büyük olmasın çekmecelerini daha bol olsun istiyorum zaten minicik olcak onun kıyafetleri sığar :)

süper olur bencede

kasım ayı gibi yaptırmayı düşünüyorum allah izin verirse şimdilik bakıp
hayal kurma aşamasındayım:)

Yerim ben onların minnak kıyafetlerini. Bi doğsun hele poposunu ısırıcam

hoşgeldin canım..

helloooo,

ben geldiiiim,

anneler ve yavruları hepiniz iyisiniz inşallah,

öyle sıcaktı ki, tatil mi yaptık naptık anlamadım, 45derecede tansiyonum düştü hep serum takıldık :))

bir sürü hamile vardı tatil yerinde, bir sürü de 1 yaşına gelmemiş bebek, bir gorseniz çok şeker denize giriyorlar yumuk yumuk,

biri vardı ne zaman görsem baca gibi sigara tüttürüyor ve bira içiyordu hamile hamile,

biz nasıl üstüne düşüyoruz yavrularımızın :) millet alkol alıyor ya

amniyosentezime 3 gün kaldı, sonuç iyi çıkacak inşallah,

bir dolu yeni arkadaş gelmiş, herkes hoşgeldi,

hoşgeldin sende evet sonuç iyi çıkacak allahın izni ile sigarayı anladım hadi arada kaçamak yapılırda oda olmaması gerekiyor tabi alkole hiç bir anlam veremedim

hoş geldin canım macera dolu bir tatil oldu desene
ama ne güzel moral olmuştur sana ve bebişine :)
3 gün sonrada inş. güzel sonuçlar olacak
hemen yapılınca bilgi veriliyormuymuş yoksa bekliyor musun ?
biz burda kahve içmiyoruz millete bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…