kızlar bişey soracağım benim iki gündür karnım geriliyo hafif acıyor gibi.... aranızda böyle olan var mı iç karın boşluğu mu dardır nedir anlamadım erkenden geriliyorum sankiiii..... yağlara losyonlara iyice yüklenmeliii artık:26:
bol bol ayran içersin, güneşte hiç kalma ama :) hep gölgede dur,
ben akşam 6-7den sonra denize girdim
birşey olmaz inşallah, olursa da amaan bir serum yersin turp gibi olursun
ne zamandır 10-6 11-7 olmaya basladı
benimde öyle canım ben de krem sürüyorum sanırım bizim iç karnımız pek dar :)
burada tecrübe konuşuyor diyorsun :)
canım normal bence tansiyonun benim geçen gün 7 ye 4 tü
ama genelde 9-6 8-5 normal kabul ediliyor hamilelikte
Hayırlı olsun bebişin öncelikle, sonra da hoşgeldinBenim içimden kız geçti bebeğini görünce, Allah sağlıklı ve hayırlısını versin.
nbr evhamlı hamiş arkadaşım?Dörtlü testten geldim şimdik sonucu bekliyorum kafam şimdide orda.Acaba takacak ne bulsam diye düşündüm bunu buldum nasıl başarılı olmuşmuyum?
benimde öyle canım ben de krem sürüyorum sanırım bizim iç karnımız pek dar :)
merhaba canım Allah tamamına erdirsin
nub teorisine göre bebeğin erkek canım hayırlı olsun:119::119::124::125::126:
göbeğim erken çıktı,,tahmin ettim aslında çabuk gerileceğimi.. tabi böyle olunca acaba çatlar mıyız korkusu başladı... benim ikizim var geçen yıl doğum yaptı. iç karnı genişti 5 aylık göbeği benim şu an ki göbeğim kadar değildi hiç çatlamadı.. hep kakao yağı kullandı...ben de kullanıyorum ama risle atmayıp liearac alıp bu hafta başlayacağım. 16. haftayı doldurmayı bekliyorum:18::18:
çok teşekür ederim tatlımm.12side randevumuz var bakalım ögrenince yazarım tabikide en baştan sağlıklı hayırlısını versin
benim oğluşum oluyorkiii puffpuf duy sesimi ve benide ekle listeye
Kızlar tansiyonunuz kac cıkıyor ölçtürüyormusunuz
mrb kızlar Allah izin verirse bende ocakta alacam bebeğimi kucağıma =)) ama bu testler çok canımı sıkıyor yaa...
Kızlar 15 haftalık oldum ama benim hiç karnım çıkmadı( 40 bedenim normalde. Bugün badi giymüştim her gören söyledi niye hiç karnın yok diye bi sorun yoktur inş en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizin nasıl benim gini olan varmı
benim göbeğim son 3-4 gündür acayip çıktı. Noldu birden anlamadım. ş yerinde bi arkdşm var hemen hemen aynı haftadayız, inanın onun hiiç ama hiiiç göbeği yok. tamamen vücut yapısı ile ilgili ya da bu iç karın genişliği ile ilgili. ve dün tartıldım, sanırım 1 kilo almışımBen de 15. haftamdayım ama hala doktora soruyorum gidince bu göbek mi bebek mi diyeHer gece de aynanın karşısında bakıyorum benim eski göbeğim nasıldı neresi hamile göbeğine benziyo diye. eşim de acele etme 2 ay sonra koca karınla gezceksin, o zaman doyarsın koca göbeğine diye dalga geçiyo benimle
benim göbeğim son 3-4 gündür acayip çıktı. Noldu birden anlamadım. ş yerinde bi arkdşm var hemen hemen aynı haftadayız, inanın onun hiiç ama hiiiç göbeği yok. tamamen vücut yapısı ile ilgili ya da bu iç karın genişliği ile ilgili. ve dün tartıldım, sanırım 1 kilo almışım
hemen bana belirtilerini yazıyorsun, neren şişti, kaç kilo aldın, bulantın oldu mu, güzelleştin mi çirkinleştin mi
Sen hala çalışıyosun galiba, ben tatilde olduğum için bir an önce çıksın göbüş diyorum nasıl olsa yayıla yayıla yatıyorum bütün günİşe başlayınca zor olur göbükle işe gitmek Allah size kolaylık versin.
Tartılma olayını nasıl yapıyosunuz? Ben sabahları kalkınca kıyafetsiz tartılıyorum ve hala hamile kaldığım kilodayım anlamadım nasıl oluyo.
Zaten aç karnına tartılmak gerekiyomuş sabahları, asıl kilo için.
Bizde de var ondan bi tane, erkek olursa beşiktaşlı kız olursa fenerli olacak bizde de ama ben babasına sonsuz izin verdim istediği gibi yapabilir
Sağol dumucum yalnız olmadığımı bilmek güzeeellllllllllll
sana merhaba anne demiş gördün mü bak :) benimki de artık acıktıkça dürtüyo beni, amanınnn aileye bir obur geliyoooooooo
anam bi öğrenen daha, hayırlı olsun canımmmmm....
küsmüş sana forum gördün mü
yat kalk dua et sonra kalkmadan bi daha dua et.. aklına geldikçe dua et.. belirtili hamilelik çok sıkıntı canım
Hoşgeldinnnn biz de seni merak ediyordukk.. öptüm kocaman kocaman
Maaşallah de kıııızzzz. :) ben varım 15 haftalık hamile gibi hissediyom. :) hatta buğu kahvaltıda bacak çelince sağ tarafımda küçük kıpırtılar hissettim. iki kez denedim ikisindede aynı şekilde hissettim. kızım mıydı sizce yoksa gaz, bağırsak hareketi falanmıydı? hissetmek nasıl bişey merak ediyorum.
evet canım ben de sabah tartılıyorum bir de gece yatmadan tartılıyorum hemen hemen 1 kilo fark ediyor :)
bu sabah 58 i gördüm ben uzun zamandır 57.6 idim
hahahah işte o bizleriz :)
bugün harika bir şey bulmuşsun canım arkadaşım
sen şimdi 4 lü ye takarsın o iyi çıkar
sonra gene buluruz bir şey ya üzülme :)
benim de göbeğim erken çıktı valla demek biz 9.ayda fena bir göbekle dolaşcaz ortalıkta
ben şuan krem var da ismini unuttum onu kullanıyorum ama çatlama olmadı
bayramdan sonra doktora soracağım isim ama genelde liearac mustela babe dönüyor
kakao yağı hangisini aldın?
Bütün gün yiyip içiyoruz onlar tam 1 kilo aldırıyo gerçekten, sabah ile akşam arasında 1 kilo farkediyo. 46 ile hamile kaldım 44 e kadar düştüm bulantılar varken yiyemeyince, şimdi yine 46 kiloadayım, ben nasıl doğurcam bu çocuğu ya doktor her gittiğimde çok zayıfsın diyo moralim bozuluyo:26: kilo alcam diye de hiç boğazımı kısmam herşeyi yerim ondan oluyo heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?