2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benimde öyle canım ben de krem sürüyorum sanırım bizim iç karnımız pek dar :)

bol bol ayran içersin, güneşte hiç kalma ama :) hep gölgede dur,

ben akşam 6-7den sonra denize girdim

birşey olmaz inşallah, olursa da amaan bir serum yersin turp gibi olursun

burada tecrübe konuşuyor diyorsun :)

ne zamandır 10-6 11-7 olmaya basladı

canım normal bence tansiyonun benim geçen gün 7 ye 4 tü
ama genelde 9-6 8-5 normal kabul ediliyor hamilelikte

nbr evhamlı hamiş arkadaşım?Dörtlü testten geldim şimdik sonucu bekliyorum kafam şimdide orda.Acaba takacak ne bulsam diye düşündüm bunu buldum nasıl başarılı olmuşmuyum?

nbr evhamlı hamiş arkadaşım?Dörtlü testten geldim şimdik sonucu bekliyorum kafam şimdide orda.Acaba takacak ne bulsam diye düşündüm bunu buldum nasıl başarılı olmuşmuyum?

hahahah işte o bizleriz :)
bugün harika bir şey bulmuşsun canım arkadaşım
sen şimdi 4 lü ye takarsın o iyi çıkar
sonra gene buluruz bir şey ya üzülme :)

benimde öyle canım ben de krem sürüyorum sanırım bizim iç karnımız pek dar :)

göbeğim erken çıktı,,tahmin ettim aslında çabuk gerileceğimi.. tabi böyle olunca acaba çatlar mıyız korkusu başladı... benim ikizim var geçen yıl doğum yaptı. iç karnı genişti 5 aylık göbeği benim şu an ki göbeğim kadar değildi hiç çatlamadı.. hep kakao yağı kullandı...ben de kullanıyorum ama risle atmayıp liearac alıp bu hafta başlayacağım. 16. haftayı doldurmayı bekliyorum:18::18:

Son düzenleme:

benim de göbeğim erken çıktı valla demek biz 9.ayda fena bir göbekle dolaşcaz ortalıkta
ben şuan krem var da ismini unuttum onu kullanıyorum ama çatlama olmadı
bayramdan sonra doktora soracağım isim ama genelde liearac mustela babe dönüyor
kakao yağı hangisini aldın?

Kızlar 15 haftalık oldum ama benim hiç karnım çıkmadı ( 40 bedenim normalde. Bugün badi giymüştim her gören söyledi niye hiç karnın yok diye bi sorun yoktur inş en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizin nasıl benim gini olan varmı

Herkese günaydın Sahura kadar kocama mama hazırlamak için yatmayınca gün bu saatte ayıyo anca, sizi görünce ne kadar geç kalktığımı farkettim nasıl düzenlicem bu uykuyu bilmem :18:

çok teşekür ederim tatlımm.12side randevumuz var bakalım ögrenince yazarım tabikide en baştan sağlıklı hayırlısını versin

evet canım ilk dileğimiz bu sağlıklı bebişler :124: Ben perşembe gidicem belli olur mu bilmiyorum da sen 12'sinde kesin öğrenirsin bence.

benim oğluşum oluyorkiii puffpuf duy sesimi ve benide ekle listeye

hemen bana belirtilerini yazıyorsun, neren şişti, kaç kilo aldın, bulantın oldu mu, güzelleştin mi çirkinleştin mi

Kızlar tansiyonunuz kac cıkıyor ölçtürüyormusunuz

12-8 / 11-7 çıkıyor canım

mrb kızlar Allah izin verirse bende ocakta alacam bebeğimi kucağıma =)) ama bu testler çok canımı sıkıyor yaa...

neden noldu kii...:26:

Ben de 15. haftamdayım ama hala doktora soruyorum gidince bu göbek mi bebek mi diye Her gece de aynanın karşısında bakıyorum benim eski göbeğim nasıldı neresi hamile göbeğine benziyo diye. eşim de acele etme 2 ay sonra koca karınla gezceksin, o zaman doyarsın koca göbeğine diye dalga geçiyo benimle

benim göbeğim son 3-4 gündür acayip çıktı. Noldu birden anlamadım. ş yerinde bi arkdşm var hemen hemen aynı haftadayız, inanın onun hiiç ama hiiiç göbeği yok. tamamen vücut yapısı ile ilgili ya da bu iç karın genişliği ile ilgili. ve dün tartıldım, sanırım 1 kilo almışım

Sen hala çalışıyosun galiba, ben tatilde olduğum için bir an önce çıksın göbüş diyorum nasıl olsa yayıla yayıla yatıyorum bütün gün İşe başlayınca zor olur göbükle işe gitmek Allah size kolaylık versin.
Tartılma olayını nasıl yapıyosunuz? Ben sabahları kalkınca kıyafetsiz tartılıyorum ve hala hamile kaldığım kilodayım anlamadım nasıl oluyo.
Zaten aç karnına tartılmak gerekiyomuş sabahları, asıl kilo için.

Son düzenleyen: Moderatör:
hemen bana belirtilerini yazıyorsun, neren şişti, kaç kilo aldın, bulantın oldu mu, güzelleştin mi çirkinleştin mi

canım yaa benim pek belirtim olmadı aslında ama başından beri hissediyordum erkek olacağını her ne kadar kız bebek delisi olsamda sadece gögüslerim şişti 2 kilo aldım bulantım çok nadir oluyordu bana göre çirkinleştim eşime göre güzelleştim hee birde dudak çevremde leke oluştu karnım çok olmasada öne doğru uzanıyor yeterli bir açıklama olmuştur umarım

evet canım ben de sabah tartılıyorum bir de gece yatmadan tartılıyorum hemen hemen 1 kilo fark ediyor :)
bu sabah 58 i gördüm ben uzun zamandır 57.6 idim

çok haklısınız kızlar. Rabbime binlerce kez şükür olsun. benim korkum daha önce gebelik kaybım olmuştu, ondada belirtilerim kaybolmuştu. ondan korkuyorum bu kez.gerçi halsizlik, uyku hali hat safhada.
fenlife bende bir hafta önce hissediyordum veya öyle olduğunu sanıyordum. ama şimdi yok oldu o kıpırtılar. seninki bebek hareketi gibi durmuyor bence.

evet canım ben de sabah tartılıyorum bir de gece yatmadan tartılıyorum hemen hemen 1 kilo fark ediyor :)
bu sabah 58 i gördüm ben uzun zamandır 57.6 idim

Bütün gün yiyip içiyoruz onlar tam 1 kilo aldırıyo gerçekten, sabah ile akşam arasında 1 kilo farkediyo. 46 ile hamile kaldım 44 e kadar düştüm bulantılar varken yiyemeyince, şimdi yine 46 kiloadayım, ben nasıl doğurcam bu çocuğu ya doktor her gittiğimde çok zayıfsın diyo moralim bozuluyo:26: kilo alcam diye de hiç boğazımı kısmam herşeyi yerim ondan oluyo heralde

hahahah işte o bizleriz :)
bugün harika bir şey bulmuşsun canım arkadaşım
sen şimdi 4 lü ye takarsın o iyi çıkar
sonra gene buluruz bir şey ya üzülme :)

iyi beğendiğine sevindim inşallah iyi çıkar,hepte beni buluyo hastanede beklerken yanıma bi hamiş daha geldi 4lü testi tam sınırda çıkmış risk olabilir diye amniyosentez demişler,amniyosenteze girmek için gelmiş çok kararsızdı bide oturdu yarım saat anlattı,içim şişti.ikili testim çok iyi çıkmıştı bu böyle oldu napcam bilmiyorum filan diye telaşı banada geçti şimdi meraktaytım şu testten de başarıyla geçer kızım inşallah,1 hafta yine bekle işin yoksa :18::18::18::18:

çatlama yok daha çok erken zaten şimdiden olursa zaten artık bişey yapmaya gerek yok nasılsa çatlayacak fena halde demektir.. Allah korusunn....defne doğa kakao yağı kullanıyorum... birde banyo sonrası bebek yağı ya da arkonun susam yağı içeren vücut yağını kullanıyorum... lierac alacağım.. aklımda vaselinin kakao yağı içeren losyonu var belki onu da alırım bunlara rağmen çatlarsa da yapacak bişey yookkkkk

Son düzenleme:

kız ne güzel ben senin yerinde olsam dünyayı yerim)gerçi bunu demiyim yemişim zaten ki oooo bayağı bi şişkoyum.Doktora bak be ne güzel zayıfsın diye kızıyo,daha hayatımda hiçbi doktor zayıfsın diye kızmadı bana bence keyfini çıkarşişkoluk başa bela yavrum koca hamilelikyte sadece 3 kilo almama izin var, o yüzden ye iç umrunda olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…