2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
tabii cnm öncelik bebeğin şimdi. stres zarar vericekse doktor zaten uyarır. inşallah sorunsuz atlatırız kızlar bu hamilelikleri.

belki de iş yoğunluğu falan daha iyi, ben evde kendimi dinliyorum bi süre sonra uyuyorum zaten :) çalışsam gündüz belki o kadar uykuya düşmem bilemedim şimdi.

=)) valla iş yerinde esnemekten yoruldum aslında bende çok uyku sorunu yoktu ama bi iki gündr fazla hele bugünn bayağı özellikle bi kaç saattir son 20 dk sonra eve gidip biraz yemek yapıp uzanırım.........:49:

valla 2 gün çok zor geçti resmen bilgisayarın başında uyukluyordum eve git yemek yap sofra topla bulaşık çamaşır inan çok zor
ne diyosun yav :26: eşin yardım etmiyo mu hiç ? kızlar yatıp kalkıp halime şükrettim sayenizde
ben bütün gün yayıla yayıla keyfim gelirse kalkıp bişey yapıyorum, yoksa yatıyorum
bi de yorgunum diye söyleniyorum valla utandım :17:

Bende sadece bu sabah kasık ağrısı oldu. Çok korktum ama şimdi bir şey yok. Birkaç kişiden daha duymuştum olabiliyormuş. Karın ağrısı da oluyor zaman zaman.

hiç korkma kanaman olmadığı sürece sorun yok bende korkmuştum ama rahim büyüyor ve kaslar dokular geriliyor çok normal bunları bile bile genede gittim:9:

aslında haklısın mecburen kafanı başka şeylerler yoruyorsunn:1:

Bir açıdan güzel gün hemen geçiyor işlerle uğraşırken düşüncek vaktim kalmıyor:)
3 haftada bir de kadın geliyor evi temizliyor o yüzden ev işide yapmıyorum
yemek de annem yapıyo dolaba koyuyor ondan biraz rahatım eve gidip ayaklarımı uzatıyorum
yemek yedikten sonrada kilit salondan yatak odasına direk :)

Aslında kendimi dinlememem için iyi oluyor iş. Başka bir şeyle meşgul olmasam 24 saat düşünürüm, ne oldu, ne olacak diye. Zaman da geçmez ki evde, 34 hafta var daha :S

valla 2 gün çok zor geçti resmen bilgisayarın başında uyukluyordum eve git yemek yap sofra topla bulaşık çamaşır inan çok zor

hee heee aynen öylee eve gidince hiç bişey yapmak istemiyorum sağolsun eşim çok yardımcı bana yemek yapıyorum sofra hazırlıyorum onun dışında çok şeye bulaşmıyorum... ama erkeğin de yapamadığı şeyler var haliyle bende onunla geziniyorum evin içinde:1:

Aslında kendimi dinlememem için iyi oluyor iş. Başka bir şeyle meşgul olmasam 24 saat düşünürüm, ne oldu, ne olacak diye. Zaman da geçmez ki evde, 34 hafta var daha :S

kesinlikle katılıyorum kendimi dinliyorum bir yerim mi agrıyo başım mı dönüyo :)
fiziksel değişiklikler neler yemek mi yesem sürekli kafamda deli sorular ? :)

Bir açıdan güzel gün hemen geçiyor işlerle uğraşırken düşüncek vaktim kalmıyor:)
3 haftada bir de kadın geliyor evi temizliyor o yüzden ev işide yapmıyorum
yemek de annem yapıyo dolaba koyuyor ondan biraz rahatım eve gidip ayaklarımı uzatıyorum
yemek yedikten sonrada kilit salondan yatak odasına direk :)

ohhh rahatsın sen.... yardımcı kadın mevzusunu düşünmedim henüzz... şimdilik eşim biraz ben idare ediyor gibiyizz..süpürge tuvalet banyo toz alma..çoğunu eşim yapıyo ama olsun bende komut veriyorumm:). ayrıntılı temizlikte cam filan silineceği zaman ihtiyacım olur ama sanırım onda da annem bırakmaz ben yaparım der...............daha aileden kimsenin haberi olmadığı için bizim bir süre daha olmayacak o yüzden kendimiz idare etmeliyizz:1::1:

Son düzenleme:
Selam kızlar bende hamileyim Allah izin verirse 07 Ocak 2014 annesi olacağım :49:

ohhh rahatsın sen.... yardımcı kadın mevzusunu düşünmedim henüzz... şimdilik eşim biraz ben idare ediyor gibiyizz..süpürge tuvalet banyo toz alma... ayrıntılı temizlikte cam filan silineceği zaman ihtiyacım olur ama sanırım onda da annem bırakmaz ben yaparım der...............daha aileden kimsenin haberi olmadığı için bizim bir süre daha olmayacak o yüzden kendimiz idare etmeliyizz:1::1:

ben evlendiğim günden beri geliyor bize canım çünkü işle birlikte çok zor oluyordu şimdi ise süper geliyor
cam kapı her yeri siliyor ev hijyen içinde mutlu oluyorum :)
ki bir de bizde de kimse bilmiyor bilmeden böyleler sen düşün bildikten sonra neler olur haftaya herşeyi sağlıklı görsem hemen söylüycem :)

ben evlendiğim günden beri geliyor bize canım çünkü işle birlikte çok zor oluyordu şimdi ise süper geliyor
ki bir de bizde de kimse bilmiyor bilmeden böyleler sen düşün bildikten sonra neler olur haftaya herşeyi sağlıklı görsem hemen söylüycem :)

Off nasıl dayandın? Ben günüm geçince bile hemen annemle kız kardeşime söylemiştim. Günüm geçti hamileyimdir belki diye :) Onlar da abartma bir günden bir şey olmaz demişlerdi ama insan hissediyor işte. Eşim de annesine söylemiş. Daha belli değilken söyledik herkese.
Çok sabırsızım sanırım.

ne diyosun yav :26: eşin yardım etmiyo mu hiç ? kızlar yatıp kalkıp halime şükrettim sayenizde
ben bütün gün yayıla yayıla keyfim gelirse kalkıp bişey yapıyorum, yoksa yatıyorum
bi de yorgunum diye söyleniyorum valla utandım :17:

yok yaa nerde gerçi çok kötü değilim olsam yardımcı olur heralde

Kızlar hayırlı kandiller nasılsınız?
Yeni anne adaylarını,kese ve kalp atışları görenleri tebrik ediyorum.
Pazartesi günü sabah silinirken kanamam oldu.doktora koştum hemen
Kalp atışları normal ancak kanama alanı göründü ultrasonda.
Bu hafta istirahat verdi raporluyum kaç gündür kıpırdamadan yatıyorum sadece wc ye gidiyorum.
dün 2. progesteron iğnemi oldum doktora gittim herşey yolunda ama riskin var yatmaya devam dedi.
hala akıntım var ama açık kahve bazen sarı
2 düşüğüm var zaten
o yüzden korkuyoruuuuuuum :5:
GÜMÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞ nerdesin kaç gündür seni okuyorum
inşallah iyisindir
ne zamana kadar devam edicek bu akıntılar yaaa

aslında bu degerler keseyi görür 15 gun beklersende kalbini duyarsın sanıyorum canım gözün aydın canım temizlik içi korkma rabbim korumuştur bende dik yaptırdım diş çektirdim dolgu yaptırdım meraklanma inş. hersey yoludadır

Çok teşekkür ederim canım nasıl yapsam bilemedim... Eşim git diyor ablası dış gebelik geçirmiş bir de ağrılar olunca korktum doğrusu...önce 15 gün bekleyeyim diyordum ama yarın yahut Cumartesi giderim herhalde... Kızıma ham
Leliğimde idrar you enfeksiyonu artmıştı o yüzden böyle ağrılarım olmuştu yine öyleyse ilaç kullanmam gerekecek... Enfeksiyon düşük sebebi olabiliyormuş çünkü....

Temizlik konusunda ben senin gibi düşünüyorum çünkü benim bir ihmalim olmadı...tahliller hep negatifti... Rabbim hepimizi korusun, O na emanetiz... Bundan sonra.... Elimizden geleni yapacağız gerisi kader....

benimde geliyordu. sonra kadın hamile kalmaya karar verdi. gelmedi bende evde diilim güveneceğim birini bulamıyorum. o abla iyiydi. sabah ben çıkarken geliyordu haftada bir yarım gün siliyordu süpürüyordu arada derin işe giriyordu bi oda halledip gidiyordu. bulsam kocamdan nefret etmicem en azından evim temiz kalcak :(

benimde geliyordu. sonra kadın hamile kalmaya karar verdi. gelmedi bende evde diilim güveneceğim birini bulamıyorum. o abla iyiydi. sabah ben çıkarken geliyordu haftada bir yarım gün siliyordu süpürüyordu arada derin işe giriyordu bi oda halledip gidiyordu. bulsam kocamdan nefret etmicem en azından evim temiz kalcak :(

Kayınvalidem üstelendi bende de temizlik işini. Geçen hafta sonu geldi, günlerdir temizlik yapıyor. Hormonlardan mıdır nedir, ona da bozulmaya başladım. Eşime "ben daha yeni sildim orayı, niye aynı yeri on kere siliyor" deyip duruyorum. Biraz da fazla titiz. Ama sağolsun, evini bırakıp geldi.

Bugün doktora gittim kesem bir haftada 10 mm büyümüş 14.4 mm olmuş yolksacım görünmüş 5 hafta 5 günlük hamileymişim satıma yetiştim ama daha bebişi göremedim:( 10 gün sonra yine gidicem benim bebiş Nazlı çıktı bebişi gören kaçıncı haftasında gördü kesesi kaç mm di acaba bi cevap canlar

Back
X