2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benimkide söylemez asla,ama işte seninkiler biliyo benimkilerde bilsin diye ısrar eder.Kaynanam zaten hemen yayar,sağır sultan duyar.Geçende aradı şimdi yazlıkta misafir gelmiş evine,onların yanında bebeği söyliyimmi diye soruyo?Yanlarında diyo yaa zaten aynı anda bi çığlık koptu bebek mi geliyo hayırlı olsun,gözünüzaydın diye.İyiki sordu bana yani.

oda iyimiş vallaha:))

allah iyiliğini versin yaaa koptum valla söyleme dicektin orda napcak bakalım...normal değil bu insanlaryaa benim bi kızım var allah nasip ederse bide oğlum olacak hem gelinime hemde damadıma gül gibi bakacam (ki onlarda yaşlanınca bana baksınlar dimi ama)bizim salaklar hiç düşünmüyo bu olayı ama ben eşime söylüyorum her defasında bakarım bakmasına ama sırf seni sevdiğim kocam olduğun için bakarım isteyerek değil diyorum yani bilsin dimi ama...

ÖLE TBI BENDE ALLAH RIZASI İÇİN BAKARIM sonradan pişman oluyolar ama gec oluyoır

kız bu kadar hikayem varda kaynanamla ilgili,görsen kızı zannedersin beni,bir o kadarda iyi geçinir benle.Hiç surat asmayız birbirimize,oğlunun yanında idare ediyoz herhalde kendi çapımızda.Bende diyorum kocama sizinkileri sevmek zorunda değilim ama saygı duymak zorundayım,sende aynı şekilde benim aileme saygı duymak zorundasın diye.Bir orta yol tutturduk gidiyoz çok şükür,Allah bugunumuzü aratmasın(AMİN)

güzel hamişler ve onların minnoş bebekleri
kendinize çok iyi bakın ben 12 gün kadar yokum yazlıkta olacağım
güzel haberlerle de aranıza gelirim inş. :)

amin canım allah bozmasın ben uzakta oldugumdan cok sıkıtı olmuyo oldudamı buraya geldıgınde oluyo allah tan uzaktayım hem kendı aıleme hemde eşimn ailesın ohhh mıs gıbı. ama gurbetlık yalnızlıkta cok zor yınede

güzel hamişler ve onların minnoş bebekleri
kendinize çok iyi bakın ben 12 gün kadar yokum yazlıkta olacağım
güzel haberlerle de aranıza gelirim inş. :)

güle güle git güzel anılarla gel sonra hepsini anlat İyi tatiller..

yoookkk biz suratlaşırız karşılıklı valla laf sokmaya kalkar bende sokarım falan yani..allah aratmasın tabi canım senin gibi olsam daha ne isterim...ne arar ne sorar aman sormasında zaten ama ben kızıma hamileyken yüz felci geçirdi 9 aylık hamileydim koca göbeğimle hastanelerde koşturdum peşinde yapılan söylenmez ama söyletiyolar işte boşverrr kuzu allah bilsin kul bilse ne yazar bilmese ne...ben kaçtım kızlariyi akşamlarhepinize..

ne kadarlık evlisin canım sen...biz nilgökçeyle biraz eski evli olduğumzdan galiba kaynana hikayesi çok bizde..

benım bır yılı gectı ama bende fılm nişanlılıkta baslıyor 3 yıldır beraberiz. ben sevgılı ve nısanlılıgımda gurbette oldugum ıcın kaynananamda oglunun yanında oldugu ıcın bı tek yatmadan yatmaya eve gleıyordum yanı dolud dolu 2 yılım var cnm

inş. kızlar güzel sorunsuz bir tatil olur
iphone dan girmeyi başarırsam yazarım sizlere:)

Ben de öyle düşünmüştüm tatil için ama çok zor oluyo hele ki bilgisayara alışınca, şekilli mekilli yazılmıyo orda ama tabi arada bakmak için iyi oluyo. Bol bol yüz bebiş de rahatlasın sen de. cuma günü ben de gidiyorum ay sonunda gelcem, sağlıklı sıhhatli döneriz hepimiz tatillerimizden inşallah, göbüşleri de büyütürüz dönene kadar

:))))) hiyy... yavriiimmm Allah korusun. sağol. az yerim ben onu az yerim.

sakın yeme benim doktor yasakladı bebege birşey olur diye hashaş bebegin kalbini etkiliyormuş

gebelikte haşhaşın her türlüsünden uzak durmalısınız. Yemeklerde kullanılan toz haşhaştan tatlı ve böreklerde kullanılan mavi haşhaştan hamileler uzak durmalı. :18::18::18:bende revanı yemiştim gitti parmak attım istifar ettim

Baz kiz boz biseler anlarlar belki biz anamizi bacimizi getirsek heralde gok yere iner sigdirmazlar eminim nankor herifler bari hamiş hamiş iş yapma oram agridi buram agridi de ayil bayil benim herif yatti malak gibi simdi cizgi flm seyrediyom bugun hic konusmadik

:) kanamalar bulantılar derken bütün işler ona kaldı zaten:) bi de aşı tam olacak desene:) çok şükür çok şükür. elhamdülillah maşallah:)

Ohhh maşallah maşallah iyi sürünsünler ne olacak sanki saki yapiyolardaa 4 4luk mu pehhh

Cik cik cik su kaynana milletine bak iyi yapiyon iyice iyiceee laf sok altinda kalma ya anlamiyorum cogu kiz anasi nasil bole yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…