kızzzz benim koca o konuda iyidir hakkını yemiyim söyleme derimsöylemez ,,ama kaynanaya bişeyi söyleme deriz ertesi gün tüm köy duyar valla..bu arada cinsiyet konusunda aynısı oldu aramış cinsiyetini sormuş cocuğun eşimde gitmedik bilmiyorum demiş hadi be demiş herkes erkek diyo demiş eşimde anne doktor bize söylemedi onlara söylediyse bilmiyorum demiş:)darılmış bizimki bidaha aramadı kaynıma aratmış cinsiyeti neymiş diye bizde erkek diyince ben biliyodum zaten demiş varmı böyle bişe yaaa...
benimkide söylemez asla,ama işte seninkiler biliyo benimkilerde bilsin diye ısrar eder.kaynanam zaten hemen yayar,sağır sultan duyar.geçende aradı şimdi yazlıkta misafir gelmiş evine,onların yanında bebeği söyliyimmi diye soruyo?yanlarında diyo yaa zaten aynı anda bi çığlık koptu bebek mi geliyo hayırlı olsun,gözünüzaydın diye.iyiki sordu bana yani.
benimkide söylemez asla,ama işte seninkiler biliyo benimkilerde bilsin diye ısrar eder.Kaynanam zaten hemen yayar,sağır sultan duyar.Geçende aradı şimdi yazlıkta misafir gelmiş evine,onların yanında bebeği söyliyimmi diye soruyo?Yanlarında diyo yaa zaten aynı anda bi çığlık koptu bebek mi geliyo hayırlı olsun,gözünüzaydın diye.İyiki sordu bana yani.
oda iyimiş vallaha:))
allah iyiliğini versin yaaa koptum valla söyleme dicektin orda napcak bakalım...normal değil bu insanlaryaa benim bi kızım var allah nasip ederse bide oğlum olacak hem gelinime hemde damadıma gül gibi bakacam (ki onlarda yaşlanınca bana baksınlar dimi ama)bizim salaklar hiç düşünmüyo bu olayı ama ben eşime söylüyorum her defasında bakarım bakmasına ama sırf seni sevdiğim kocam olduğun için bakarım isteyerek değil diyorum yani bilsin dimi ama...
allah iyiliğini versin yaaa koptum valla söyleme dicektin orda napcak bakalım...normal değil bu insanlaryaa benim bi kızım var allah nasip ederse bide oğlum olacak hem gelinime hemde damadıma gül gibi bakacam (ki onlarda yaşlanınca bana baksınlar dimi ama)bizim salaklar hiç düşünmüyo bu olayı ama ben eşime söylüyorum her defasında bakarım bakmasına ama sırf seni sevdiğim kocam olduğun için bakarım isteyerek değil diyorum yani bilsin dimi ama...
kız bu kadar hikayem varda kaynanamla ilgili,görsen kızı zannedersin beni,bir o kadarda iyi geçinir benle.Hiç surat asmayız birbirimize,oğlunun yanında idare ediyoz herhalde kendi çapımızda.Bende diyorum kocama sizinkileri sevmek zorunda değilim ama saygı duymak zorundayım,sende aynı şekilde benim aileme saygı duymak zorundasın diye.Bir orta yol tutturduk gidiyoz çok şükür,Allah bugunumuzü aratmasın(AMİN)
kızlar haşhaş yesek bebeğe bi zararı olur mu? çokmu pimpirikliyim ne?
güzel hamişler ve onların minnoş bebekleri
kendinize çok iyi bakın ben 12 gün kadar yokum yazlıkta olacağım
güzel haberlerle de aranıza gelirim inş. :)
güzel hamişler ve onların minnoş bebekleri
kendinize çok iyi bakın ben 12 gün kadar yokum yazlıkta olacağım
güzel haberlerle de aranıza gelirim inş. :)
kız bu kadar hikayem varda kaynanamla ilgili,görsen kızı zannedersin beni,bir o kadarda iyi geçinir benle.Hiç surat asmayız birbirimize,oğlunun yanında idare ediyoz herhalde kendi çapımızda.Bende diyorum kocama sizinkileri sevmek zorunda değilim ama saygı duymak zorundayım,sende aynı şekilde benim aileme saygı duymak zorundasın diye.Bir orta yol tutturduk gidiyoz çok şükür,Allah bugunumuzü aratmasın(AMİN)
güle gülegit güle güle gel tatilin tadını çıkar bızım ıçınde eglen
güle güle git güzel anılarla gel sonra hepsini anlatİyi tatiller..
ne kadarlık evlisin canım sen...biz nilgökçeyle biraz eski evli olduğumzdan galiba kaynana hikayesi çok bizde..
inş. kızlar güzel sorunsuz bir tatil olur
iphone dan girmeyi başarırsam yazarım sizlere:)
inş. kızlar güzel sorunsuz bir tatil olur
iphone dan girmeyi başarırsam yazarım sizlere:)
olmamı bebek direk uyuşturucuya alışırkız saçmalama ye gitsin hiçbişe olmaz,yağlı oldugu için çok yersen tosun olursun dikkat et yeter afiyet olsun
:)))))hiyy... yavriiimmm Allah korusun. sağol. az yerim ben onu az yerim.
benim annem bana oturmaya gelir 2 saat anca sanki dikenin üstünde oturtuyom. Ama oğluna gider mutfakta yemek de yapar ihtiyaçları varsa kalırda. Bu dünyanın düzeni bu bacım takma sen kafana böyle şeyleri. Ayrıca beterin beteri var benim kaynanam 365 gün ben birlikteyiz yani oda kapılarımız karşı karşıya. :d bide evlendikten sonra görümcem boşandı çocuğuyla birlikte geldi. Güya kaynanamla görümcem ev tutup çıkcaktı görümcem geldikten sonra nanay oldu iyice bi yerleştler. çocuğuma heme oda yapamıcam mesela. Hoş zaten ilk sene yanımda olacağı için hep çok sorun değil ama seneyede gitmezlerse oturma odasını bozucam yapcak bişey yok.şükret haline allah can sağlığı versin.
:) kanamalar bulantılar derken bütün işler ona kaldı zaten:) bi de aşı tam olacak desene:) çok şükür çok şükür. elhamdülillah maşallah:)
yoookkk biz suratlaşırız karşılıklı valla laf sokmaya kalkar bende sokarım falan yani..allah aratmasın tabi canım senin gibi olsam daha ne isterim...ne arar ne sorar aman sormasında zaten ama ben kızıma hamileyken yüz felci geçirdi 9 aylık hamileydim koca göbeğimle hastanelerde koşturdum peşinde yapılan söylenmez ama söyletiyolar işte boşverrr kuzu allah bilsin kul bilse ne yazar bilmese ne...ben kaçtım kızlariyi akşamlarhepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?