2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Koptum yemin ederim ahahahah sansa bak )))))

Yemisler baarsaani bal gibi bizim evlat onlar essek kadar oldular yahu nasi hissetmeyelm ben hissediyorum sahsen :)

Nil.inan kahkaha attim anneme bile okudum alemsiniz benim kaynanaya da soledim de kimseye solemeyin de dedik tabi aradan bi saat gecti komsu geldi hayirli olsun dedi ahaha cok sinir olmustum cok aglamistim :)))))

güzel hamişler ve onların minnoş bebekleri
kendinize çok iyi bakın ben 12 gün kadar yokum yazlıkta olacağım
güzel haberlerle de aranıza gelirim inş. :)

Gotur beni gittigin yere julieeeetttt julieeeeett (((

gözün aydın canım allah bağışlasın prensini :) damat adayları çoğalıyor desene :)

Benimkide zaten cocugum olacak senin adini werecem diye aramis konusmaya başlamış moruklar eeee tabi rabbim saglikli sihatli etsin oglumun adini ayse koyacak değilim ya babamin adini koyacam benim catlak kaywanam demis ben biliyordum senin oglun olur peehhhh oglusumun adini duyunca kuduracaklar

Walla sedosum bi dargin bi barisik iyice yüz göz olduk bacim ilk baslarda daha kotuyduk hatirlarsan simdi anasi bi anasi bi tanası

Napacakti e huzurunuzu kacirdi hadi allah korusun kocan gurur yapsaydi bise demeseydi (ki diyecegi kesin erkek bu soyler sonra yalwarirbaglar benimki gitme diye) cikip gitseydin oglunu cikardigi yere mi sokacakti towbe towbe

Ohooooi canim anlatmayla bitmez kocam ilk aylarimi zindan etti ki kanamam wardi yatiyordum annmde bazen geldi bazen gelemedi yanlizdim yani o do nemlerin gecmesi karsidakilere de bagli destek yoksa ne yapacan hayat boyle gececek bende uzgunum bugun hic konuşmadık ya ne dengesin insan gonul alir nazlar tuzlarrr ama nerdeeeee ve uzulmemeye calis zor ama bebis rahmine dustugunden beri herseyi anliyor

Son düzenleme:
Yemisler baarsaani bal gibi bizim evlat onlar essek kadar oldular yahu nasi hissetmeyelm ben hissediyorum

Yihahahahaha yaşasın o zaman:) zaten benim bağırsaklar öyle hareketli ki onların kıpırdanışını ayırt edebiliyorum ben yarın doktora da sorucam zaten, gerçi böyle şeyler kişiden kişiye değişiyo ama bi arkadaşın geçen gün dediği gibi artık öyle kanat çırpışlarını falan bırakıp "şöyle içerden tekme tokat dalsa" nasıl şahane olur

Walla sedosum bi dargin bi barisik iyice yüz göz olduk bacim ilk baslarda daha kotuyduk hatirlarsan simdi anasi bi anasi bi tanası

Ay evet canim ya... Allahim tez zamanda huzura kavustursun hepimizi.. Ev huzursuzlugu kadar kotu bisey yok...

Ahaha dalmasin yaaaa yandik valla he. Bi karacigere bi idrar kesesine.. Anaaaammmmm cok zorrrrrrrr

Ahaha dalmasin yaaaa yandik valla he. Bi karacigere bi idrar kesesine.. Anaaaammmmm cok zorrrrrrrr

Yok ya dalsın o en azından böyle oturup da "napıyo acaba içerde keyfi sağlığı yerinde mi neler olup bitiyo benden habersiz" diye meraklanıp durmaktan iyidir ben çok sabırsızlanıyorum hissetmek için, akşamları ellerim karnımda oturuyorum ama sanırım ilk hareketler elle değil direk karın içinde durup dururken hissedilcek. Hayırlısı bakalım elbet o günler de gelecek

nasilsiniz hamislercinsiyyeti oyrenmek icin nihayet bir yer bulduk gittik oglumuz olacakmis ALLAHIN izniyle.ALLAH kucagimiza almayi nasip eder insallah.hepimizin insallah.
ben kalcadan biraz kilo aldim erkek bebekde kalcadan kilo alinnmaz derler.

nasilsiniz hamislercinsiyyeti oyrenmek icin nihayet bir yer bulduk gittik oglumuz olacakmis ALLAHIN izniyle.ALLAH kucagimiza almayi nasip eder insallah.hepimizin insallah.
ben kalcadan biraz kilo aldim erkek bebekde kalcadan kilo alinnmaz derler.

Hayırlı uğurlu olsun oğluşun, kendine, ailesine, vatanına hayırlı evlat olsun inşallah
Biz de yarın gitcez bakalım öğrenebiliriz inşallah, doktorum gel söylerim demişti ama bakalım kısmet olcak mı tatil öncesi bize hediye vercek mi bebişim. O kilo olayı da tamamen kişisel öyle şeylere bakıp hiç tahmin yürütmedim

sag ol canim.insallah oyrenirsin bizde senin icin seviniriz.ben her zaman okuyordum kalcadan kilo kiz bebek.bende sasirdim.hayirli haberlerle gelirsin insallah

sag ol canim.insallah oyrenirsin bizde senin icin seviniriz.ben her zaman okuyordum kalcadan kilo kiz bebek.bende sasirdim.hayirli haberlerle gelirsin insallah

Valla şöyle söyliyim, (inanmam dedim de insan işte yine de konuşuyo ) bütün pantolonlarıma giriyorum hala ama düğmesini kapatamıyorum göbüşüm kavun yutmuş gibi, yanlara da hiç yayılmadı, öne doğru coştu benimkisi bakalım ne çıkacak

Ben sahura kadar oturuyorum kimse olmuyodu normalde bu saatlerde herkes uykucu, bu akşam konuşacak birini buldum çenem düştü hemen

benimde gobegim one dogru cikdi hic yayilmadi,benimde dugmelerim kapanmiyorgoguslerim ilk haftalarda sisdi sonra kuculdu))

benimde gobegim one dogru cikdi hic yayilmadi,benimde dugmelerim kapanmiyorgoguslerim ilk haftalarda sisdi sonra kuculdu))

İlk haftalarda derdimiz sağlıklı olsun eli ağayı aklı fikri tam olsun'du. Haftalar ilerledikçe yok cinsiyeti yok boyu kilosu, insanoğlu işte, hep kendimize dert edicek bişeyler buluyoruz
Benimki bana süpriz yapcak bence, yarın göstermicek kendini sonra ben tatilden dönene kadar 1 ay çatlicam

bence gosterirben 15+1 im .sen?doktor iyise gorur bence.yemek yemekden bayilmak uzereyim

bence gosterirben 15+1 im .sen?doktor iyise gorur bence.yemek yemekden bayilmak uzereyim

Valla canım biz de (doktorumun geçen gittiğimde yaptığı hesaba ve verdiği ultrason görüntüsüne göre) 15+0 ız bugün, 16. haftaya başlıyoruz yani 1 gün sonra
Geçen sefer doktorum çok ısrar ettik diye, "tahminime göre kız ama 2 hafta sonra gelirsen kesin söylerim" demişti. O zaman 13 haftalıktık, artık 15 hafta oldu, erkekse pipisi oluşmuş olması lazım artık, yoksa kız demektir ama tabi bir de doktorun deneyimi var görebilmesi var, kesin söylicekmiş gibi konuşunca ben de çok güvendim.

Son düzenleyen: Moderatör:

bu arada senin bulantılar tamamen bitti mi nasıl o kadar yiyebiliyosun ya çok özendim

bu arada benim bu aşağıdaki takvim 14+2 diyo, ben de anlamadım kaç haftalık benim bebiş yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar ben de gececiyim, eşim de arıza çıkmış oraya gitti, 3 kilo aldım ben de en başından beri, ama bunun 2 kilosunu ilk 2 ayda aldım, şimdi daha yavaşladım, halbuki yemem aynı abur cuburum hiç yok normal yemeğimi yiyiorum. ama başta hiç kusmam olmadı gayet iştahla yedim yemeğimi sanırım ondan aldım, kalçam aynı gibi,göbek çok büyüdü, ayrıca göğüslerim çok büyüdü ve sertleşti, eskiden de küçük değildi zaten, inşallah daha fazla büyümez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…