kızzzz benim koca o konuda iyidir hakkını yemiyim söyleme derimsöylemez ,,ama kaynanaya bişeyi söyleme deriz ertesi gün tüm köy duyar valla..bu arada cinsiyet konusunda aynısı oldu aramış cinsiyetini sormuş cocuğun eşimde gitmedik bilmiyorum demiş hadi be demiş herkes erkek diyo demiş eşimde anne doktor bize söylemedi onlara söylediyse bilmiyorum demiş:)darılmış bizimki bidaha aramadı kaynıma aratmış cinsiyeti neymiş diye bizde erkek diyince ben biliyodum zaten demiş varmı böyle bişe yaaa...
Kızlar merhaba, bugün biraz geç kaldım, eşya hazırlıyorum deli gibi cuma günü uçuyoruz memleketeÇok şey kaçırmışım ama hepsini okudum
Ben size başka bişey sorcam, bu haftada ilk gebeliği olanların bebişini hissettiği oldu mu ya? Ben hissediyorum ama herkes "baarsaktır o baarsak" dediği için üstüne durmuyorumolabilir mi ama?
benimkide söylemez asla,ama işte seninkiler biliyo benimkilerde bilsin diye ısrar eder.Kaynanam zaten hemen yayar,sağır sultan duyar.Geçende aradı şimdi yazlıkta misafir gelmiş evine,onların yanında bebeği söyliyimmi diye soruyo?Yanlarında diyo yaa zaten aynı anda bi çığlık koptu bebek mi geliyo hayırlı olsun,gözünüzaydın diye.İyiki sordu bana yani.
güzel hamişler ve onların minnoş bebekleri
kendinize çok iyi bakın ben 12 gün kadar yokum yazlıkta olacağım
güzel haberlerle de aranıza gelirim inş. :)
oooyy kızlar işten geldik çok çalıştık çok yorulduk yarın çok daha yorulcaz allah çalışan hamilelere sabır versin kolaylık versin
stres bi yandan yorgunluk bi yandan
dumucum ben kız hissediyodum hep,ama erkekmiş bebecik
yani öğrendik ama benim hislerim tutmadı
amin canım cümlemizin inşallahçok güzeller benim de mıncıklayasım geldi
canım sonuçların iyi gelmiş gözün aydın
pozitif diyosun 5 dakka sonra negatif oluyosun dalgalanmalar oluyo bazen ama kendini toparlaman iyi bişey
güzel haberler aldıkça dahada pozitif olucan.perşembe kızının taklalarını görünce kendine gelirsin
kızzzz benim koca o konuda iyidir hakkını yemiyim söyleme derimsöylemez ,,ama kaynanaya bişeyi söyleme deriz ertesi gün tüm köy duyar valla..bu arada cinsiyet konusunda aynısı oldu aramış cinsiyetini sormuş cocuğun eşimde gitmedik bilmiyorum demiş hadi be demiş herkes erkek diyo demiş eşimde anne doktor bize söylemedi onlara söylediyse bilmiyorum demiş:)darılmış bizimki bidaha aramadı kaynıma aratmış cinsiyeti neymiş diye bizde erkek diyince ben biliyodum zaten demiş varmı böyle bişe yaaa...
Sangocum bence şuan biz hamişler karar verme konusunda en yanlış noktadayız.. Sen çok takılma kocanla düzelir aranız yine, erkekler zor gelince hep bağırırlar zaten huyları batsın
hemen git canım, kahverengi her akıntı geçmişteki bir kanamanın göstergesi..
yani olmaz dersem yalan olur olur dersem de yalan olur.. Uzak durabiliyorsan uzak dur uzak duramıyorsan, bol bol dua et...
amaann kocaları hiiçç takmicaksın hayatım, ben de akşam benimkiyle kavga ettim... gittim salona yattım.. Adam arkamdan gelir dedim saatler oldu gelmedi.. anaaa bi gideyim uyumuş.. ben orda ağlayayım o uyusun
kesinlikle katışıyorum ana kuzuları hepsi her daim biz sucluyuz herzaman . gecende kaynanam yıune yanımdaydı kurbanda gelmıcemıze bıle bıle soruyor oglum gelecekmısınz dıye bende hayır dedım agustostasta ızın alacm onada aıleme gıdem deıdmkı eşimede bole konuzmustuk en sın bızımkılerı kısın gordum mayısta zaten kayanamlara gıttık 2 hafta kaldık nese ben bole degınce esımle atıstık bende lafları dedım ortaya kaynanamında laf ata ata aglaya aglya dedım. kocam ertesı gun ozur dılıyo kayannam valızını almıs gıdecem dıyo sabah bende valız hazıurldım sen dur ben gıdecem deıdm kocam ızın vermedı kayananm sasırdı kocam özrler dıyo kabul etmedım en on ayagımı optı ozur dıldı kayanam oglu böle yapınca basladı agtlamaya sınır kadın. ceneısnı tutusun ıstedıgı kadr kalısn lafım yok oglunun evı tabı ama ortalık karıstırmasın bende agzıma glenı dedım susutu kıroz gecırdım artk ya.gecmıs yıllarında acısı var. ben bıkerede aradım dertlesırken kaynanama özel bısey dedım sen gıt bunu anneme yetiştır makmaya deme de. bende kaynanama bısey demedım ama sogudum acayı hemde
canım sağol. evet şimdi okudum biryerden bir hormon salgılanıyormuş stres anında, o da erken doğuma yol açıyormuş ya da düşük doğum kilolu bebeklerin dünyaya gelmesine sebep oluyormuş.
inşallah birşey olmaz. üzüntüden uzak durmaya çalışsam iyi olacak. yaa bana mı öyle geliyor alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama etrafımdan hiç özel bir ilgi göremiyorum ben. ne eşim ne kendi annem ne kayınvalidem. kızım sen de hamilesin, nasıl gidiyor, bir sıkıntın bir isteğin var mı diye hiç aramıyorlar. zaten duygusal bir insanım, hamilelikten dolayı iyice duygusala bağladım. annen halıların kirlenmiş demeyi biliyor ama nasılsın diye bir arayıp sormuyor dedim, başka konular da vardı kavga ettik, iki gündür konuşmuyoruz. evde köşe kapmaca oynuyoruz resmen karşılaşmamak için.
en çok da buna üzülüyorum, ben özel bir dönemdeyim ve ne olursa olsun bana küsmemesi gerekir, beni üzdüğü zaman bebeğe de zarar gelebileceğini düşünmesi lazım. ama umrunda bile değil
Yemisler baarsaani bal gibi bizim evlat onlar essek kadar oldular yahu nasi hissetmeyelm ben hissediyorum
Walla sedosum bi dargin bi barisik iyice yüz göz olduk bacim ilk baslarda daha kotuyduk hatirlarsan simdi anasi bi anasi bi tanası
Yihahahahaha yaşasın o zaman:) zaten benim bağırsaklar öyle hareketli ki onların kıpırdanışını ayırt edebiliyorum benyarın doktora da sorucam zaten, gerçi böyle şeyler kişiden kişiye değişiyo ama bi arkadaşın geçen gün dediği gibi artık öyle kanat çırpışlarını falan bırakıp "şöyle içerden tekme tokat dalsa" nasıl şahane olur
Ahaha dalmasin yaaaa yandik valla he. Bi karacigere bi idrar kesesine.. Anaaaammmmm cok zorrrrrrrr
nasilsiniz hamislercinsiyyeti oyrenmek icin nihayet bir yer bulduk gittik oglumuz olacakmis ALLAHIN izniyle.ALLAH kucagimiza almayi nasip eder insallah.hepimizin insallah.
ben kalcadan biraz kilo aldim erkek bebekde kalcadan kilo alinnmaz derler.
Hayırlı uğurlu olsun oğluşun, kendine, ailesine, vatanına hayırlı evlat olsun inşallah
Biz de yarın gitcez bakalım öğrenebiliriz inşallah, doktorum gel söylerim demişti ama bakalım kısmet olcak mı tatil öncesi bize hediye vercek mi bebişim. O kilo olayı da tamamen kişisel öyle şeylere bakıp hiç tahmin yürütmedim
sag ol canim.insallah oyrenirsin bizde senin icin seviniriz.ben her zaman okuyordum kalcadan kilo kiz bebek.bende sasirdim.hayirli haberlerle gelirsin insallah
Valla şöyle söyliyim, (inanmam dedim de insan işte yine de konuşuyo) bütün pantolonlarıma giriyorum hala ama düğmesini kapatamıyorum göbüşüm kavun yutmuş gibi, yanlara da hiç yayılmadı, öne doğru coştu benimkisi bakalım ne çıkacak
Ben sahura kadar oturuyorum kimse olmuyodu normalde bu saatlerde herkes uykucu, bu akşam konuşacak birini buldum çenem düştü hemen
benimde gobegim one dogru cikdi hic yayilmadi,benimde dugmelerim kapanmiyor goguslerim ilk haftalarda sisdi sonra kuculdu))
İlk haftalarda derdimiz sağlıklı olsun eli ağayı aklı fikri tam olsun'du. Haftalar ilerledikçe yok cinsiyeti yok boyu kilosu, insanoğlu işte, hep kendimize dert edicek bişeyler buluyoruz
Benimki bana süpriz yapcak bence, yarın göstermicek kendini sonra ben tatilden dönene kadar 1 ay çatlicam
bence gosterirben 15+1 im .sen?doktor iyise gorur bence.yemek yemekden bayilmak uzereyim
bence gosterirben 15+1 im .sen?doktor iyise gorur bence.yemek yemekden bayilmak uzereyim
Valla canım biz de (doktorumun geçen gittiğimde yaptığı hesaba ve verdiği ultrason görüntüsüne göre) 15+0 ız bugün, 16. haftaya başlıyoruz yani 1 gün sonra
Geçen sefer doktorum çok ısrar ettik diye, "tahminime göre kız ama 2 hafta sonra gelirsen kesin söylerim" demişti. O zaman 13 haftalıktık, artık 15 hafta oldu, erkekse pipisi oluşmuş olması lazım artık, yoksa kız demektirama tabi bir de doktorun deneyimi var görebilmesi var, kesin söylicekmiş gibi konuşunca ben de çok güvendim.[/QUOyarin belli olur artik ALLAH gonlune gore versin.hayirli haberlerini bekliyorum.ben cikiyorum .iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?