2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

İNŞ TEZ AMANDA SAGLIKLA cınsıyetını ögrenırsın sende. benım drdumda zaten kıza benzettı ama yanılabılırım dedı. o nedenle baska dra gitim:)) eşinede baskasınada uzulme kazma bu erkekler bizim gibi ince duusnmuyorlar bu senınkıne ozel bı drum degıl hepımız ssenın gııbyız sıkma canını. aılelerıde bole kabule decen özellıkle kendı aılenı atsan atılmaz satmsan satılmaz cnm bosver

ilk haftalar ben hep öyleydim heveslenmeyelim diye dolaştım durdum eşim kızdı hep bişey olmayacak Allah korur diye hala öyle ben telaş yapınca hemen kızıyor..bir de ara yakın 4 ay sonra yine hamile kaldım belkide ondan evham bilmiyorumm. inşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz evlatlarımıza.... eşlerde anne koruma iç güdüsü hep var.. en iyisi konuşman,,sen daha fazla üzüp içine atma

Canım stres bebeğe karnındayken bişi yapmaz ama asıl sorun dışarı çıktıktan sonra.

Sürekli ağlayan, stresli bir bebek olabilir. Ama bu bi iki ağlama ile oalcak iş değil. Sürekli hergünün ağlamakla geçerse sıkıntı olabilir.

Stresli oldugunuzda derin derin nefes alıp verin. Bebişte içerdeki gerginliği hissetmesin diye doktorlar bunu öneriyormuş.

boşver sorunun her ne ise, aşılıp gider. Herşey olacagına varıyor nasılsa.

Benimde bi çok derdim var. Ama takmıyorum bebeğimden değerli mi ?

Kuzucuklarımız bizim herşeyimiz. Sil at kafandaki bütün olumsuz düşünceleri.

ikinci teyitse tamamdır o zamannn şu eş konusunda yazdıkların sanırım eerdgn a sanırım yazdıklarına katılıyorumm

canım sağol evet nefes işe yarıyor. hatta ben şu doğum nefes egzersizlerinden de çalışmak istiyorum bir ara.
tavsiyelerine uyup takmamaya çalışıcam canım. mutsuz bir bebek istemiyorum.
allahım sağlıkla, hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun hepimizi

4 ay da çok yakın bir ara değil canım, merak etme herşey yolundadır ben de çok rahatım, alacak nefesi varsa ben ne yaparsam yapıyım gelir diye düşünüyorum. sen de kendini böyle motive et, telaş yapma canım yakında bizimleler inşallah

her yer ceyar kılıklılarla dolu yavrucum bitek bizde yok malesef.Anneci işte hepsi,naparlarsa yapsınlar anneleri eşlerinin önüne geçiyo,yani benim ceyarda öyledir.Annesi parmağını şıklatsa dünyanın öbür ucundan duyar,hiç üşenmez gider hemen.

insan görünümlü ceyarlar bunlar.
naapalım, katlanıcaz, mecbuuur

Sangocum bence şuan biz hamişler karar verme konusunda en yanlış noktadayız.. Sen çok takılma kocanla düzelir aranız yine, erkekler zor gelince hep bağırırlar zaten huyları batsın

kızlar sabahtan beri kahverengi lekelerim geliyor 16. haftadayım hemen doktora gitmelimiyim

hemen git canım, kahverengi her akıntı geçmişteki bir kanamanın göstergesi..

yani olmaz dersem yalan olur olur dersem de yalan olur.. Uzak durabiliyorsan uzak dur uzak duramıyorsan, bol bol dua et...

amaann kocaları hiiçç takmicaksın hayatım, ben de akşam benimkiyle kavga ettim... gittim salona yattım.. Adam arkamdan gelir dedim saatler oldu gelmedi.. anaaa bi gideyim uyumuş.. ben orda ağlayayım o uyusun

yok canım ikili teste %80 kız dedi ama kendi dokturum 16 dan önc net bir şey diyemeyiz dedi
bende bugün gittim işyerime yakın hastaneye ama yok yani inat etti açmadı
kaldım bayramdan sonra kendi doktoruma :)

canım stres sıkıntı herşeye zarar bebeğide etkiler tabi ama bu ona fiziksel bir zarar vermez diye biliyorum
sen mümkün oldukça kendini pozitif düşünmeye it
neler yaşıyosun bilmiyorum ama bebeğini düşün o sana pozitif enerji verir
tez zamanda sıkıntılarından kurtulursun inş.

ohh maşallah bir prenses daha bayramdan önce annesine sürpriz yapmış
benimki de göstereydi iyiydi ama yok dedi nazlandı sabret anne dedi:)

kesinlikle katışıyorum ana kuzuları hepsi her daim biz sucluyuz herzaman . gecende kaynanam yıune yanımdaydı kurbanda gelmıcemıze bıle bıle soruyor oglum gelecekmısınz dıye bende hayır dedım agustostasta ızın alacm onada aıleme gıdem deıdmkı eşimede bole konuzmustuk en sın bızımkılerı kısın gordum mayısta zaten kayanamlara gıttık 2 hafta kaldık nese ben bole degınce esımle atıstık bende lafları dedım ortaya kaynanamında laf ata ata aglaya aglya dedım. kocam ertesı gun ozur dılıyo kayannam valızını almıs gıdecem dıyo sabah bende valız hazıurldım sen dur ben gıdecem deıdm kocam ızın vermedı kayananm sasırdı kocam özrler dıyo kabul etmedım en on ayagımı optı ozur dıldı kayanam oglu böle yapınca basladı agtlamaya sınır kadın. ceneısnı tutusun ıstedıgı kadr kalısn lafım yok oglunun evı tabı ama ortalık karıstırmasın bende agzıma glenı dedım susutu kıroz gecırdım artk ya.gecmıs yıllarında acısı var. ben bıkerede aradım dertlesırken kaynanama özel bısey dedım sen gıt bunu anneme yetiştır makmaya deme de. bende kaynanama bısey demedım ama sogudum acayı hemde

al birini vur ötekine.
(ay bugün endimi çok dedikoducu gördüm, resmen eşimi ve aileleri çekiştiriyorum ya, halbuki böyle bir insan değilm, dolmuşum demek ki )

canım sen ne istiyorsun bilmiyorum ama ilkinde yüksek ihtimalle kız dediyse değişmiyor. ne olacak 1 haftada pipi mi çıkacak allah gönlüne göre versin

amin canım gönlümüze göre olsun:) sağlıklı olsun
minnoşum pek keyifliydi ya yatıyodu orda anne bir git der gibi açmadı ne inat ne inat
kime çektiyse :)

wouuww, helal olsun valla, ayaklarını öptürmüşsün
ama bunu burda anlatma canım, olan var olmayan var kuru bir özür de yeter

amin canım gönlümüze göre olsun:) sağlıklı olsun
minnoşum pek keyifliydi ya yatıyodu orda anne bir git der gibi açmadı ne inat ne inat
kime çektiyse :)

son gittiğimde benimki de öyleydi, tortop olmuş yüzüstü yatmış, dönmedi. doktor ultrason cihazıyla karnıma vurdu birkaç kez ama yok, bi yüzünü dönmedi. daha fazla rahatsız etmeyelim hanımefendiyi dedik
salı günü kontrolüm var inşallah bu sefer yüzünü gösterir.

canım malesef işte hepsi aynı kumaş bunların.İyi yapmışsın gözleri korksun en azından gitmeye gücün ,cearetin oldugunu görsünler.Zaten söyleme dediğin anda söyleyesi geliyo bunların.Bebek için tedaviye başladık eşime hemen söyleme dedim,herşey belli olsun öyle söyleriz dedim,olay oldu ben ailem söylüyomuşum o niye söylemiyomuş,iyi söyle ozaman ama abinlere filan yaymasın dedim,tembihle dedim.Yanımda aradı tembihledi 1 gün sonra abisi aradı başlamışsınız tedaviye diye,dakka bir gol bir durumu yani.Bide istiyolarki biz hiç görüşmeyelim kendi ailemizle hep onlarla görüşelim öyle bi dünya yok malesef.Bence çok iyi yapmışsın eline ayağına ağzına sağlık

wouuww, helal olsun valla, ayaklarını öptürmüşsün
ama bunu burda anlatma canım, olan var olmayan var kuru bir özür de yeter

ben bunu buyuk bır zfer olarak görrmuyom zaten canım kocama aşıgım severek evledım aılemn ıstemedı ben restı cektım onlarda kabul ettı ben hereseyı göze olarak evledım esımde bunu bılır. ama haksızlıga helede değişime katlanamıyorum. eşimde cok dık oldugumu burnumun dıkıne gıttıgımı hep der benım de hatalarım var ama baskası ışın ıcın3gırıdgımı kendımı kaybedıyom herseyı goze alarak buda ıyı degıl daha sakın olabılrım kı olmam gerek

hadi inş. salı günü görürsün kuzunu canım:)
ben 12 ağustosda göreceğim inş. o zaman nazlanmazsa görücez
benimde içime kız doğuyor ama ne biliyim işte:)
hayırlısı olsun

bunlara bişey demıcen vallaha karı gıbıler onlarmı kadın bızmı:)) bence evlılıkte ne olursa olsun senınde kararların oldugunu kımseye ıhtıyacın oılmadıgını eşin ve aılesı bılemlı bu saygısızlık yapmak anlamına gelmıyo tabı saygı gösterecez ama ezdirmemek kaydıyla kendımızı

kızzzz benim koca o konuda iyidir hakkını yemiyim söyleme derimsöylemez ,,ama kaynanaya bişeyi söyleme deriz ertesi gün tüm köy duyar valla..bu arada cinsiyet konusunda aynısı oldu aramış cinsiyetini sormuş cocuğun eşimde gitmedik bilmiyorum demiş hadi be demiş herkes erkek diyo demiş eşimde anne doktor bize söylemedi onlara söylediyse bilmiyorum demiş:)darılmış bizimki bidaha aramadı kaynıma aratmış cinsiyeti neymiş diye bizde erkek diyince ben biliyodum zaten demiş varmı böyle bişe yaaa...

Kızlar merhaba, bugün biraz geç kaldım, eşya hazırlıyorum deli gibi cuma günü uçuyoruz memlekete Çok şey kaçırmışım ama hepsini okudum
Ben size başka bişey sorcam, bu haftada ilk gebeliği olanların bebişini hissettiği oldu mu ya? Ben hissediyorum ama herkes "baarsaktır o baarsak" dediği için üstüne durmuyorum olabilir mi ama?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…