senin kocanın yaptığı bişeyi de bizim kocalarımız yapmıyodur belki bacım yaa... Benim koca bide diyoki bak bu yaptıklarımı birinin yanında söylersen bi daha rüyanda görürsün...tehdit edince bende sanal alemde anlatıyorum kocamı tanıyan çıkmaz heralde
valla ya iyikide var. Geçen gün unnado dan bebişimin ilk hediyesini aldım geldi şimdi çok tatlı bi fil bu yaaaa. Müzikli oyuncaklar varya peluş poposunda ip var çekince bitene kadar müzik çalıyo kurmalı ondan sever inşallah sıpam... Ben sevdim
hayırlı olasun cnm güle güle kullansın bızımkının hıcbıseyı yok daha :))
geçmiş olsun. benimde haftaya aşım. ağrı ateş yapıyomuymuş? sordunmu?
Anaaaaammmm kolluuuuummmmm... Bu tetanoz aşınısını vurulmak zorunda mıydık kiii....
kızlar ben dayanamadım ve başka bir doktora gittim:)
yarın yıllık izne çıkıyorum ve işyerinde duramadım hemen yakınlarda bir özel hastaneye gittim
şükür bebeğim çok iyi öyle keyifli yatıyordu ki onu gördüm rahatladım
gelelim cinsiyete artık keyif düşkünü bacaklarını bir kapadı yok açmadı
doktor çok tatlı bir bayandı hadi bebeğim hadi bebeğim dedi ama benimkinden tık yok
ne var yaa der gibi sağdan sola döndü yattı
yani anlıycağınız benim ki 15 gün daha bekletecek annesini:)
Senin cinsiyet belli değil miydi canım kız gibi hatırladım ben :26: bende yarın gideceğim şu muallakta olan cinsiyeti netleştirmek için ayy inşallah gösterir bizim ki.. hoş göstermeme gibi bi sorunu olmamıştı ama bi kız bi erkek tahminyle kafa karışmıştı ben kız tahmininin doğru olduğunu düşünüyorum bakalım yarın netleşecek inşallah
hayırlı haberler al inşallah
selam kızlar hepinize... kaynana çekiştirme bölümüne yatişemediğim için üzüldüm, bir iki birşey de ben yazardım
yaa birşey sorucam sizlere. ben bugünlerde çok stresli ve üzgün günler geçiriyorum, her gün ağlıyorum, bütün gün canım sıkkın. bebeğime bir zararı olur mu acaba ?
selam kızlar hepinize... kaynana çekiştirme bölümüne yatişemediğim için üzüldüm, bir iki birşey de ben yazardım
yaa birşey sorucam sizlere. ben bugünlerde çok stresli ve üzgün günler geçiriyorum, her gün ağlıyorum, bütün gün canım sıkkın. bebeğime bir zararı olur mu acaba ?
stres üzüntü herşeye zarar canım. ama bebeğime bişey olur mu gibi telaşa kapılma lütfen.... bi durum mu var yoksa hamilelikten ötürü mü duygusallaştın ?
kızlar yenı drdan geldım burdakı özel bı hastaneye gıttım cınsıyetını ögrenmek ıcın yuzde bır yanılma payım olabılır ama kız dedı drum. allahım gönlume gore verdi çok şukur kızım olacakmıs cimcimem:))hayırlısıyla saglıkla kucagıma alımde anası kurban olsun ona:))
gözün aydınkızlar yenı drdan geldım burdakı özel bı hastaneye gıttım cınsıyetını ögrenmek ıcın yuzde bır yanılma payım olabılır ama kız dedı drum. allahım gönlume gore verdi çok şukur kızım olacakmıs cimcimem:))hayırlısıyla saglıkla kucagıma alımde anası kurban olsun ona:))
merhaba canım,yine yaz o bölümler hiç kapanmıyo her daim açık)niye üzlüyosun zararlı bişey stres bebişte üzülür sen üzüldüğünde...
canım sağol. evet şimdi okudum biryerden bir hormon salgılanıyormuş stres anında, o da erken doğuma yol açıyormuş ya da düşük doğum kilolu bebeklerin dünyaya gelmesine sebep oluyormuş.
inşallah birşey olmaz. üzüntüden uzak durmaya çalışsam iyi olacak. yaa bana mı öyle geliyor alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama etrafımdan hiç özel bir ilgi göremiyorum ben. ne eşim ne kendi annem ne kayınvalidem. kızım sen de hamilesin, nasıl gidiyor, bir sıkıntın bir isteğin var mı diye hiç aramıyorlar. zaten duygusal bir insanım, hamilelikten dolayı iyice duygusala bağladım. annen halıların kirlenmiş demeyi biliyor ama nasılsın diye bir arayıp sormuyor dedim, başka konular da vardı kavga ettik, iki gündür konuşmuyoruz. evde köşe kapmaca oynuyoruz resmen karşılaşmamak için.
en çok da buna üzülüyorum, ben özel bir dönemdeyim ve ne olursa olsun bana küsmemesi gerekir, beni üzdüğü zaman bebeğe de zarar gelebileceğini düşünmesi lazım. ama umrunda bile değil
canım sağol. evet şimdi okudum biryerden bir hormon salgılanıyormuş stres anında, o da erken doğuma yol açıyormuş ya da düşük doğum kilolu bebeklerin dünyaya gelmesine sebep oluyormuş.
inşallah birşey olmaz. üzüntüden uzak durmaya çalışsam iyi olacak. yaa bana mı öyle geliyor alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama etrafımdan hiç özel bir ilgi göremiyorum ben. ne eşim ne kendi annem ne kayınvalidem. kızım sen de hamilesin, nasıl gidiyor, bir sıkıntın bir isteğin var mı diye hiç aramıyorlar. zaten duygusal bir insanım, hamilelikten dolayı iyice duygusala bağladım. annen halıların kirlenmiş demeyi biliyor ama nasılsın diye bir arayıp sormuyor dedim, başka konular da vardı kavga ettik, iki gündür konuşmuyoruz. evde köşe kapmaca oynuyoruz resmen karşılaşmamak için.
en çok da buna üzülüyorum, ben özel bir dönemdeyim ve ne olursa olsun bana küsmemesi gerekir, beni üzdüğü zaman bebeğe de zarar gelebileceğini düşünmesi lazım. ama umrunda bile değil
hangimiz özel ilgi görüyozki canım bence normal bişi yaşamışsın,hergün çevremizde bizdede aynı şeyler oluyor,hamilelikten alınıp duygusallaşıyoruz maalesef.Ben 2 gün karın ağrısından öldüm 11.haftada patronum bile amma nazlısın dedi,geçmek bilmedi ağrın dedi,düşün elin adamı bile naz yaptığımı düşünüyo.Eşlerimizin gözünün önündeyiz onlar ne düşünüyo bilmiyorum,kaç kat nazlı oldugumuzu düşünüyolardır.Bence kafanı takma,içine dert olduysada eşine söyle farkındaysan hamileyim 2 gündür konuşmuyoruz,rahatsız olmuyomusun diye sor.
patronun elin adamı, bazıları acımasız oluyor, ben o yönden şanslıyım. biraz solgun görse izin veriyim git dinlen der.
ama eşlere ne oluyor anlamıyorum. yaa tamam fazladan birşey yapmıyorsunuz, bari üzmeyin diil mi?
Şımartılma isteği hepimizde var geçen gece ne oldu biliyor musun eşime süt hazırlar mısın bana dedim bişeyler karıştı unuttu yatağa girdik aa tık yok oturup ağladım ki ben duygusal değildim en başından beri hafif sinir vardıbende daha çok ilgi bekliyorum sanırım hepimizde aynı durum var bende bozuluyorum eşime,anneme,kayınvalideme.............. ama bizim bi farkımız var benim daha önce bi kaybım var ilkinde hepsi çok heveslenmişti ama kaybedince çok kötü olduk.. bu defa hamile kaldığımda ailelerden biraz sakladık kalp atışına kadar.. arkadaşlarıma daha bu hafta söyledim pek sık görüşmedim ki anlamasınlar diye... korunma ve korku durumu.. sanırım o yüzden bu defa aileler de aşırı ilgili görünmemeye çalışıyor ama bu defa bende ters tepiyor eşinin daha anlayışlı olması şart al karşına konuş istersen canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?