2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benim kocam türünün son örneği canım emin ol yaptıklarınıda hiçbirinizin kocası yapmıyodur.Çok seviyorum,çok iyi biri ama bazen diyorumki ben nasıl evlendim bu adamlaneyse idare ediyoz çok şükür.Seninki gibi iş yapan bir koca duymadım için rahat olsun ben tanımıyom sizi.

hayırlı olasun cnm güle güle kullansın bızımkının hıcbıseyı yok daha :))

Haydiiiii size iyi sohbetler görüşmek üzere teyzelerim ve kardeşlerim... öpüyoruz sizi ( şimdilik isimsiz kahraman)

geçmiş olsun. benimde haftaya aşım. ağrı ateş yapıyomuymuş? sordunmu?

Anaaaaammmm kolluuuuummmmm... Bu tetanoz aşınısını vurulmak zorunda mıydık kiii....

Kızlar ben vuruldum 1.ci dozunu. maşallah bana bişi olmadı. Hafif sızı oldu geçti gitti.

Bence bünyeden bünyeye fark ediyor.

Korkutmayın kendinizi.

daha neler göreceğizz. Korkmayınnn

Senin cinsiyet belli değil miydi canım kız gibi hatırladım ben :26: bende yarın gideceğim şu muallakta olan cinsiyeti netleştirmek için ayy inşallah gösterir bizim ki.. hoş göstermeme gibi bi sorunu olmamıştı ama bi kız bi erkek tahminyle kafa karışmıştı ben kız tahmininin doğru olduğunu düşünüyorum bakalım yarın netleşecek inşallah

hayırlı haberler al inşallah

hayırlı haberler al inşallah

amin canım sağlıklı olsun da hiç farketmez... çevremdekiler erkek diyor ama dr. ilk kız dediğinden beri doğru söylemiş gibi geliyor bana o yüzden kız bence =) sonra erkeğe döndü 2 hafta sonra ama bakalım.......... ikisini de söylese sevinçten öleceğim nasılsa yeter ki belli olsun en önemlisi iyi ve sağlıklı olsun inşallah

Son düzenleme:
selam kızlar hepinize... kaynana çekiştirme bölümüne yatişemediğim için üzüldüm, bir iki birşey de ben yazardım

yaa birşey sorucam sizlere. ben bugünlerde çok stresli ve üzgün günler geçiriyorum, her gün ağlıyorum, bütün gün canım sıkkın. bebeğime bir zararı olur mu acaba ?

stres üzüntü herşeye zarar canım. ama bebeğime bişey olur mu gibi telaşa kapılma lütfen.... bi durum mu var yoksa hamilelikten ötürü mü duygusallaştın ?

merhaba canım,yine yaz o bölümler hiç kapanmıyo her daim açık)niye üzlüyosun zararlı bişey stres bebişte üzülür sen üzüldüğünde...

kızlar yenı drdan geldım burdakı özel bı hastaneye gıttım cınsıyetını ögrenmek ıcın yuzde bır yanılma payım olabılır ama kız dedı drum. allahım gönlume gore verdi çok şukur kızım olacakmıs cimcimem:))hayırlısıyla saglıkla kucagıma alımde anası kurban olsun ona:))

stres üzüntü herşeye zarar canım. ama bebeğime bişey olur mu gibi telaşa kapılma lütfen.... bi durum mu var yoksa hamilelikten ötürü mü duygusallaştın ?

canım sağol. evet şimdi okudum biryerden bir hormon salgılanıyormuş stres anında, o da erken doğuma yol açıyormuş ya da düşük doğum kilolu bebeklerin dünyaya gelmesine sebep oluyormuş.

inşallah birşey olmaz. üzüntüden uzak durmaya çalışsam iyi olacak. yaa bana mı öyle geliyor alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama etrafımdan hiç özel bir ilgi göremiyorum ben. ne eşim ne kendi annem ne kayınvalidem. kızım sen de hamilesin, nasıl gidiyor, bir sıkıntın bir isteğin var mı diye hiç aramıyorlar. zaten duygusal bir insanım, hamilelikten dolayı iyice duygusala bağladım. annen halıların kirlenmiş demeyi biliyor ama nasılsın diye bir arayıp sormuyor dedim, başka konular da vardı kavga ettik, iki gündür konuşmuyoruz. evde köşe kapmaca oynuyoruz resmen karşılaşmamak için.
en çok da buna üzülüyorum, ben özel bir dönemdeyim ve ne olursa olsun bana küsmemesi gerekir, beni üzdüğü zaman bebeğe de zarar gelebileceğini düşünmesi lazım. ama umrunda bile değil

Hayırlı uğurlu olsun canım kendi dr. unuz dışındaki dr.ların yanılma payları oluyor bazen yani benim kardeşim ve arkadaşımın sürekli takip ettiği kendi doktorları dışındaki gittikleri dr.lar ikisine de erkek dedi ikisinin de kızı oldu =) sağlıklı olsun da mühim değil tabi... kız istiyordun demek ne güzel Rabbim gönlüne göre vermiş kendi dr.una da teyit etttirdin mi tamamdır..... cinsiyet öğrenme konusunda darısı başımaaa

gözün aydın allah tamamına erdirsin

merhaba canım,yine yaz o bölümler hiç kapanmıyo her daim açık)niye üzlüyosun zararlı bişey stres bebişte üzülür sen üzüldüğünde...

ben yavaş yavaş oraya kayarım zaten

hangimiz özel ilgi görüyozki canım bence normal bişi yaşamışsın,hergün çevremizde bizdede aynı şeyler oluyor,hamilelikten alınıp duygusallaşıyoruz maalesef.Ben 2 gün karın ağrısından öldüm 11.haftada patronum bile amma nazlısın dedi,geçmek bilmedi ağrın dedi,düşün elin adamı bile naz yaptığımı düşünüyo.Eşlerimizin gözünün önündeyiz onlar ne düşünüyo bilmiyorum,kaç kat nazlı oldugumuzu düşünüyolardır.Bence kafanı takma,içine dert olduysada eşine söyle farkındaysan hamileyim 2 gündür konuşmuyoruz,rahatsız olmuyomusun diye sor.

Şımartılma isteği hepimizde var geçen gece ne oldu biliyor musun eşime süt hazırlar mısın bana dedim bişeyler karıştı unuttu yatağa girdik aa tık yok oturup ağladım ki ben duygusal değildim en başından beri hafif sinir vardı bende daha çok ilgi bekliyorum sanırım hepimizde aynı durum var bende bozuluyorum eşime,anneme,kayınvalideme.............. ama bizim bi farkımız var benim daha önce bi kaybım var ilkinde hepsi çok heveslenmişti ama kaybedince çok kötü olduk.. bu defa hamile kaldığımda ailelerden biraz sakladık kalp atışına kadar.. arkadaşlarıma daha bu hafta söyledim pek sık görüşmedim ki anlamasınlar diye... korunma ve korku durumu.. sanırım o yüzden bu defa aileler de aşırı ilgili görünmemeye çalışıyor ama bu defa bende ters tepiyor eşinin daha anlayışlı olması şart al karşına konuş istersen canımm

patronun elin adamı, bazıları acımasız oluyor, ben o yönden şanslıyım. biraz solgun görse izin veriyim git dinlen der.
ama eşlere ne oluyor anlamıyorum. yaa tamam fazladan birşey yapmıyorsunuz, bari üzmeyin diil mi?

işte onu dedim ya elin adamı bile hastalıktan kıvranırken naz yaptığımı düşündü.Eşim neler düşünüyo kimbilir...Üzülüyosun boşada kafanı takıp devam etme üzülmeye eşinle konuş bu akşam bence daha uzatmayalım de.

aynı durum bende de var canım. ben de geçen sene bir kayıp yaşadım. aynı süreçlerden biz de geçtik ve geçiyoruz da. tamam aileler korumacı tavrından dolayı hevesli görünmemeye çalışıyor. ama eşimle bu konuyu kendi aramızda konuşmuştuk. o da bana bu sfeer de kaybedersek diye korktuğu için heveslenmediğini söyledi. ben de bunun bende ters teptiğini birkaç kez kendisine söyledim zaten. ama bu seferki böyle birşey değil. annesine laf söyletmeyeceğim diye bebni çok üzdü.
sanırım ben de bir ceyar kılıklı ile evlenmişim de yeni ortaya çıkıyor

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar, en azından içimde tutmadığım, birileri ile paylaştığım için yüküm hafifledi. sağolun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…