Zeynep güzel bir isim güzel tercih...adıyla hz Zeynep gibi olur inşallah...
sagol cnm inş. ben dayanamam ögrendım. dayanabılıyorsan dayan dıcemde kıyafetlerını fılan nasıl yapacan ara renklermı hep?? isım konusunu nasıl olack? hayırlı tabı dagumda guzel bı sürpriz olur tabı dayanırsan kı ben hıc dayanamam:))
bu arada senin bulantılar tamamen bitti mi nasıl o kadar yiyebiliyosun ya çok özendim
bu arada benim bu aşağıdaki takvim 14+2 diyo, ben de anlamadım kaç haftalık benim bebiş yaa
günaydın anneler ve minişleriiki gün boyunca bebekleriminin hareketleri çok güzel hisettim ama dünden beri hissedemiyorum diye içim içimi yiyor artık bu korku dolu hallerimden kendim bile sıkıldım sağlıkla bi kucağımıza alsaydık kuzularımızı gerçi ozmanda rahat edemeyiz.. bu arada kızlar ben arısütü tüketiyorum aranızda tüketen varmı netten baktık çok faydalı imiş zararı yoktur inşallah..
herkese günaydın,minik bebişlere de günaydınn.Bugun doktor randevuları olanlar hayırlı haberlerle gelin inşallah.Paşamında vardı saat 10 da Rabbim hepsinin yardımcısı olsun İnşallah
benim totom ve yanlarım aldı kile inceccik belim kalınlaştı allah var içimden erkekgeçiyor benimnasilsiniz hamislercinsiyyeti oyrenmek icin nihayet bir yer bulduk gittik oglumuz olacakmis ALLAHIN izniyle.ALLAH kucagimiza almayi nasip eder insallah.hepimizin insallah.
ben kalcadan biraz kilo aldim erkek bebekde kalcadan kilo alinnmaz derler.
benim ki cinsiyet göstermedi...3 kez gittim göstermedi...bizde eşimle acaba doğuma kadar öğrenmesek mi sürpriz olsa dedik...eşimin cevabı "yok anam ben çekemem seni sen doğuma kadar açama ne diye başımın etini yersin" oldu...ama doğuma kadar bi heycan olur diye düşünüyorum...sizce napalım....
gunaydin canim
benim totom ve yanlarım aldı kile inceccik belim kalınlaştı allah var içimden erkekgeçiyor benimherkez kız diyro ama
bende senin gibi düşündüm eşim aynısını dedi dedim tamam sen bil ben bilmiyim deidm bakalım gidince oanki ruh halim dicek ögren ve ögrenme diye bri yandan diyorum ögreniyim ismiyle hitap ederim diger taraftan süprüz olsund iyorum aman ortaya karışıgım
düm sizden ayrıldıktan sonra namazları kıldım 5500 tane selvat çektim 1000 tane lkaldı onuda mavişe giderken yolda çekerimeve gelene kadar biter 3 yetişmesi var deidm içimden çok şükür yetişicek sonra rahmetli babama hatim başlıcam bebegimin üstüne elimi koydum sesli sevlat çektim eşim gelincede içimden çektim nini gibi gelmiştir yavruma günaydın millet çok heyecanlıyım ben ebegimi görmeye gidicem
BU ARADA TOPRAGIM SEN DEDİNKİ DÜN TELEFON VS KIZIYOR EŞİM HAKLI OLABİLRİ AMAM BURAYA YAZIYIM PİŞMAN OLUCAKSIN VERMEDİGİNİ HABERİN OLSUNBEMN PİŞMAN ETEMSİNİDE BİLİRİM BENİM ADIM CEYAR PAŞA
benim totom ve yanlarım aldı kile inceccik belim kalınlaştı allah var içimden erkekgeçiyor benimherkez kız diyro ama
insallah gonlundeki olur.benim belim kalinlasmadi ama kalcadan biraz kilo aldim birde bebegin kalp atisi 140dan fazla kiz cocuk yazmislar ama bize 147 yazmis .ben bir pastayi tek basina yok etdiyimi hatirliyorum.
günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebekleriiibugün 15.30 da randevu cinsiyet öğreneceğiz inşallah,,tabi en önemlisi bebeğimi göreceğim sağlıklı bi şekilde inşallahh......heyecan telaş korku üçgeni içindeyimmmmmmmmmmmm yineeeeeee:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?