2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Zeynep güzel bir isim güzel tercih...adıyla hz Zeynep gibi olur inşallah...

sagol cnm inş. ben dayanamam ögrendım. dayanabılıyorsan dayan dıcemde kıyafetlerını fılan nasıl yapacan ara renklermı hep?? isım konusunu nasıl olack? hayırlı tabı dagumda guzel bı sürpriz olur tabı dayanırsan kı ben hıc dayanamam:))

bende dayanamam ama merak heycan sürpriz güzel olur diye düşündüm...

günaydın anneler ve minişleri iki gün boyunca bebekleriminin hareketleri çok güzel hisettim ama dünden beri hissedemiyorum diye içim içimi yiyor artık bu korku dolu hallerimden kendim bile sıkıldım sağlıkla bi kucağımıza alsaydık kuzularımızı gerçi ozmanda rahat edemeyiz.. bu arada kızlar ben arısütü tüketiyorum aranızda tüketen varmı netten baktık çok faydalı imiş zararı yoktur inşallah..

bu arada senin bulantılar tamamen bitti mi nasıl o kadar yiyebiliyosun ya çok özendim

bu arada benim bu aşağıdaki takvim 14+2 diyo, ben de anlamadım kaç haftalık benim bebiş yaa

merhaba nasilsin?insallah bu gun guzel haberlerle gelirsinbenim bulantim 9haftada 4gun oldu sabahlari.bir de sabah erkenden uyandigimda midem cok kotu bulaniyor.yoksa sukurler olsun ALLAHima iyi geciyor

herkese günaydın,minik bebişlere de günaydınn.Bugun doktor randevuları olanlar hayırlı haberlerle gelin inşallah.Paşamında vardı saat 10 da Rabbim hepsinin yardımcısı olsun İnşallah

canım merak etme bende aynıyım senle 2 gündür elim karnımda niye hiç hissedemiyorum diye taktım ama daha küçükler normal sanırım her gün hisseemeyiz şimdi.Bu arada arısütü kullanmadım hiç neye faydası var bebek için?bide o iştah açıp kilo yapmazmı yaw?

nasilsiniz hamislercinsiyyeti oyrenmek icin nihayet bir yer bulduk gittik oglumuz olacakmis ALLAHIN izniyle.ALLAH kucagimiza almayi nasip eder insallah.hepimizin insallah.
ben kalcadan biraz kilo aldim erkek bebekde kalcadan kilo alinnmaz derler.
benim totom ve yanlarım aldı kile inceccik belim kalınlaştı allah var içimden erkekgeçiyor benim herkez kız diyro ama

bende senin gibi düşündüm eşim aynısını dedi dedim tamam sen bil ben bilmiyim deidm bakalım gidince oanki ruh halim dicek ögren ve ögrenme diye bri yandan diyorum ögreniyim ismiyle hitap ederim diger taraftan süprüz olsund iyorum aman ortaya karışıgım
düm sizden ayrıldıktan sonra namazları kıldım 5500 tane selvat çektim 1000 tane lkaldı onuda mavişe giderken yolda çekerim eve gelene kadar biter 3 yetişmesi var deidm içimden çok şükür yetişicek sonra rahmetli babama hatim başlıcam bebegimin üstüne elimi koydum sesli sevlat çektim eşim gelincede içimden çektim nini gibi gelmiştir yavrumagünaydın millet çok heyecanlıyım ben ebegimi görmeye gidicem
BU ARADA TOPRAGIM SEN DEDİNKİ DÜN TELEFON VS KIZIYOR EŞİM HAKLI OLABİLRİ AMAM BURAYA YAZIYIM PİŞMAN OLUCAKSIN VERMEDİGİNİ HABERİN OLSUN BEMN PİŞMAN ETEMSİNİDE BİLİRİM BENİM ADIM CEYAR PAŞA

msj alıntısı yapamaıyorum arkadaşlar hala.... nil eşim araştırmış özellikle zeka gelişimi için çok faydalı diye okumuş günde bir çay kaşığı cnm zaten fazlasını tüketmek maddi açıdan yuva yıkar :)

günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebekleriii bugün 15.30 da randevu cinsiyet öğreneceğiz inşallah,,tabi en önemlisi bebeğimi göreceğim sağlıklı bi şekilde inşallahh......heyecan telaş korku üçgeni içindeyimmmmmmmmmmmm yineeeeeee:18::18:

gıcıksınnnn hemşoooo,dünden beri sana dua ediyorum hayırlısıyla iyi haberlerle gel de başka bişecik istemem,yeterki iyi şeyler söyle gelince de ben pişman olayım canın sağolsun der geçerim ne olcek sen ve bebiş iyi olsunda gerisi boş.Allahım kabul etsin dualarınıda saat 10 da değilmi randevun geç kaldınız ya beeee:18:

günaydın kızlar... bu tetanoz aşısı yüzünden sabaha kadar ağrıdan ağladım desem yeri. ciddi ciddi çok canım acıyo sanki kol kırık bu nasıl bişeymiş ben anlamadım. bide şişti okadar buz tutmama rağmen hemde gece ateşimde oldu. size tavsiyem tetannoz aşısı vurulunca çalışan annler rapor almanız gece uykusuz geçtiği için hortlak gibi geziyorum şimdi. bu sabah gittim kontrole bebişimi gördüm salyangoz gibi sarınmış yatıyo. yine göstermedi cinsiyetini dr kız gibi dedi ama alttan bakıyım söyliyim istersen dedi. bende yok dedim cinsiyet öğrenmek için yapmaya gerek yok. üçlü tarama testi için kanımızı verdik. salı günü sonuç alcam Allah ımın izniyle temiz çıkar inşallah. Rabbim cümlemizin evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip eder yanında da bizim.

kızlar ben uyuyamadım ya heyecandan ne yapsak allahtan arda bey iptal etmiş sabah muayenesini yoksa 8 gibi çıkıcaktık eşimle allahım ne yagmur yagdı allahın sevgili kuluymuşum yeminle allahım sel götrüüdü burayı he 2 randevum var allahıma şükür mutluyum huzurluyum pozitifim işşallah herley yolunda gidicek doktora kalsiyumu sorucam hatta agzımla isticen kasılmalaı azaltırmışya dicem arda bey verseniz kızlar kasılmalaı geçiriyro deid içim rahat etsin riskli haftalarım geliyor dicem işşallah kandırım yazar ilacı bri taraftanda cinsiyetini ögreneism var bri taraftan yok süprüz yumurtamı yapsak acaba saglıklı olsunda kzı olsun erkekolsun fark etmez yeterki benlekalsın saglıklı saatli doguruyum okadar hevesim varki inanın gebelik tşörtlerini giymeye 3 tane hediye geldi çocuklar nasıl bayramlıkları için sevinri bende öyleyim karnım epey büyüsede giysem sizlerle burda mutlulşugumu paylaşşsam kafamda şartlandırmak istemiyorum 16 haftayla 20 haftalara arası diye belkim kkya grimem riskli haftalarımda çizelge yaptım göresim yok allahım 16 girince gerilicem strese giricem diye korkuyorum diyorum paşam ilaçları igneleri kulanıyorsun en iyi doktora gidiyorsun sebat et pozitif düşün aman paşam diyorum sizlerden tek istedigim ban kaç haftadasın diye sormayın bundan sonra olurmu steres girmiyim ah arda bey şimdi rahim boyu kısa olunca derse paşam kısalmış gene strese griicem ah kısada olsa ban yalan söylese strese grimesem tırsıyorum küçük bebler gibi allahım sen yardım et korkutugumu allah önüme getrimesin eşim bugün dedi pozitif paşam aklına sakın kötü düşünceler getrime beynini neye şartlandırısan onu vucudun tepki verir dedi bende pozitif düşünüyorum dün yassıyı kılarken sanki kıpırdadi gibi seyirdi kurban oluyum sana deidm anneyle namazmı kılıyorsund edi namazlarımı bırak desede arda bey bırakmıcam ömürde bıraktım çok pişman olsun seccade ban aben secdadeye baktım insan namaz kılımıyor diye vicdan azabı çekermi ben çektim allahım esirgesin bir daha bırakmayıd üşünmüyorum gözümlede olsa gözümle kılıcam pozitif düşün pozitif olsun paşam deidm ban dua edin herşey yolunda gitsin evladıma kavuşuyum ne kendimi nede sizleri üzmek istemiyorum inanın

hayırlı haberlerle gııdn gelıdn bakalım nettede yazmayı unutmayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…