msj alıntısı yapamaıyorum arkadaşlar hala.... nil eşim araştırmış özellikle zeka gelişimi için çok faydalı diye okumuş günde bir çay kaşığı cnm zaten fazlasını tüketmek maddi açıdan yuva yıkar :)
günaydın kızlar... bu tetanoz aşısı yüzünden sabaha kadar ağrıdan ağladım desem yeri. ciddi ciddi çok canım acıyo sanki kol kırık bu nasıl bişeymiş ben anlamadım. bide şişti okadar buz tutmama rağmen hemde gece ateşimde oldu. size tavsiyem tetannoz aşısı vurulunca çalışan annler rapor almanız gece uykusuz geçtiği için hortlak gibi geziyorum şimdi. bu sabah gittim kontrole bebişimi gördüm salyangoz gibi sarınmış yatıyo. yine göstermedi cinsiyetini dr kız gibi dedi ama alttan bakıyım söyliyim istersen dedi. bende yok dedim cinsiyet öğrenmek için yapmaya gerek yok. üçlü tarama testi için kanımızı verdik. salı günü sonuç alcam Allah ımın izniyle temiz çıkar inşallah. Rabbim cümlemizin evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip eder yanında da bizim.
günaydın canım bi yolunu bulup görümüşsünüz miniğini çok sevindim gözünaydın olsun inşallah,Rabbim tamamına erdirsin.Biraz için de ferahlamıştır.[/QUOTE sag ol canim ALLAH bebegini korusun sag salim kucagina alirsin insallah.cok sevindim sevinc goz yasinin ne oldugunu dun oyrendim.kalp atisini ellerini her yerini gordum cok sevindim ALLAH sizleride sevindirsin
hayırlı haberlerle gııdn gelıdn bakalım nettede yazmayı unutmayınnn
valla bundan 6 yıl önce elimi konserve kapağı ile kesince yapılmıştı tetanoz o zaman sabah dayak yemiş gibi uyanmıştım.... bayramdan sonra yapılacak bakalım nasıl olacağımmmm:S izin alayım olmazsaa..vajinal usg yaptırmaman iyi olmuş hiç gerek yok heyecan biraz daha sürsünn............ inşallah tarama testinden hayırlı sonuçlar al inşallah
gıcıksınnnn hemşoooo,dünden beri sana dua ediyorum hayırlısıyla iyi haberlerle gel de başka bişecik istemem,yeterki iyi şeyler söyle gelince de ben pişman olayım canın sağolsun der geçerim ne olcek sen ve bebiş iyi olsunda gerisi boş.Allahım kabul etsin dualarınıda saat 10 da değilmi randevun geç kaldınız ya beeee:18:
BEN GEBELİGİMDE YAPTIRMADIM BEBEGİME DÜŞÜK OLUR DİYE KORKTUM ALLAH VAR SENDE DİKKAT ET BEN OKADAR 5 DOZ VURUNDNUM ACIMADI BENİM :44::44:KİŞİSİNE DEGİŞİYOR GALİBAgünaydın kızlar... bu tetanoz aşısı yüzünden sabaha kadar ağrıdan ağladım desem yeri. ciddi ciddi çok canım acıyo sanki kol kırık bu nasıl bişeymiş ben anlamadım. bide şişti okadar buz tutmama rağmen hemde gece ateşimde oldu. size tavsiyem tetannoz aşısı vurulunca çalışan annler rapor almanız gece uykusuz geçtiği için hortlak gibi geziyorum şimdi. bu sabah gittim kontrole bebişimi gördüm salyangoz gibi sarınmış yatıyo. yine göstermedi cinsiyetini dr kız gibi dedi ama alttan bakıyım söyliyim istersen dedi. bende yok dedim cinsiyet öğrenmek için yapmaya gerek yok. üçlü tarama testi için kanımızı verdik. salı günü sonuç alcam Allah ımın izniyle temiz çıkar inşallah. Rabbim cümlemizin evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip eder yanında da bizim.
günaydın canım bi yolunu bulup görümüşsünüz miniğini çok sevindim gözünaydın olsun inşallah,Rabbim tamamına erdirsin.Biraz için de ferahlamıştır.[/QUOTE sag ol canim ALLAH bebegini korusun sag salim kucagina alirsin insallah.cok sevindim sevinc goz yasinin ne oldugunu dun oyrendim.kalp atisini ellerini her yerini gordum cok sevindim ALLAH sizleride sevindirsin
amin canım hepimizi sevindirsin.Bende salı sabahı gittim muayne oldum,eşim muayeneyi telefonun kamerasına çekti,benim gibi bissürü evhamlı anne adayı var şiddetle tavsiyemdir çok işe yaradı iki gündür belki 50 defa izledim ve azıcık rahatladım kızımı gördüğüm için.Bidahaki muayeneye kadar en azından frenliyo insanı
KENDİM ÇOK GICIGIMDIR ALLAH VAR AMAM ADMI ÇOK GZÜELDE GICIK EDERİM DEMESİ BEDAVA DÜN YEŞİM HEMŞİRESİ ARADI ARDA BEYİN 10 İŞİ ÇIKTI PAŞAM DEDİ 2.15 ALABİLİRMİYİZ DEDİ NE DEMEK DEDİM TABİKİ DEDİM UYURUMD EİDM EN AZINDAN BENDE KENDİME KIZIYORDUM ERKEN NE ALDIM NASIL GİDİCEN KARŞIDA BİRDE 3 SAT GİDİP 3 SATI BULUYOR GELİŞİM:2::2:BEBEGİMİ GRÖÜCEM DİYE İÇİM BRİ SEVİNÇ İNAN BİRYANDANDA KORKUYROUM RAHİM BOYUM KISALDIMI DİYE ALLAH SONUMU HAYRETSİN VALLAHİ NE DİYİM BENİM CEYAZRI KALDIRIYIM DOYURSUN KARNIMI KARNIM ACIKTI EVE GELMEM 6 BULUR GALİB ABEBEGEDE BAGLI TABİ HEMEN DE GELEBİLRİM SONRADA ORTAYA KARIŞIGIM YANİ GEÇEN SEFER GİBİ OLRUSA YANARIZ BEN EN İYİS BRİ TADELLE ALIYIM GİDERKEN İŞİ ŞANSA BIRAKMIYIM DUA EİDN İNANIN ÇOK İHTİYACIM VAR BUGÜN DİKİŞ PARASIDA KONUŞULUCAK YATICAGIM HASTANEDE ARKADAŞLAR HASTANEYİ BEKLİYOR GELİCEKLER YANIMA BENİ GÖRMEYE İYİKİ BURAYI TANIMŞIM İNANIN ÇOK GZÜEL DOSTLUKLAR EDİNDİM BRUDA RABBİM ONLARDAN RAZI OLSUN TELEFON NUMARALARINI VERMEYENLEREDE GICIK OLDUMDA NEYSE
Tek dileğim ne biliyormusun? Gözlerimi kapamış senli hayaller kurarken, gözlerimi açtığımda yanımda olman.
BEN GEBELİGİMDE YAPTIRMADIM BEBEGİME DÜŞÜK OLUR DİYE KORKTUM ALLAH VAR SENDE DİKKAT ET BEN OKADAR 5 DOZ VURUNDNUM ACIMADI BENİM :44::44:KİŞİSİNE DEGİŞİYOR GALİBA
amin canım hepimizi sevindirsin.Bende salı sabahı gittim muayne oldum,eşim muayeneyi telefonun kamerasına çekti,benim gibi bissürü evhamlı anne adayı var şiddetle tavsiyemdir çok işe yaradı iki gündür belki 50 defa izledim ve azıcık rahatladım kızımı gördüğüm için.Bidahaki muayeneye kadar en azından frenliyo insanı
ne guzel canimbende istiyorummmmmmm belki bir daha gittiyimizde bizde yapariz.iyi oldu soyledin her haftami gidiyosun?
KENDİM ÇOK GICIGIMDIR ALLAH VAR AMAM ADMI ÇOK GZÜELDE GICIK EDERİM DEMESİ BEDAVA DÜN YEŞİM HEMŞİRESİ ARADI ARDA BEYİN 10 İŞİ ÇIKTI PAŞAM DEDİ 2.15 ALABİLİRMİYİZ DEDİ NE DEMEK DEDİM TABİKİ DEDİM UYURUMD EİDM EN AZINDAN BENDE KENDİME KIZIYORDUM ERKEN NE ALDIM NASIL GİDİCEN KARŞIDA BİRDE 3 SAT GİDİP 3 SATI BULUYOR GELİŞİM:2::2:BEBEGİMİ GRÖÜCEM DİYE İÇİM BRİ SEVİNÇ İNAN BİRYANDANDA KORKUYROUM RAHİM BOYUM KISALDIMI DİYE ALLAH SONUMU HAYRETSİN VALLAHİ NE DİYİM BENİM CEYAZRI KALDIRIYIM DOYURSUN KARNIMI KARNIM ACIKTI EVE GELMEM 6 BULUR GALİB ABEBEGEDE BAGLI TABİ HEMEN DE GELEBİLRİM SONRADA ORTAYA KARIŞIGIM YANİ GEÇEN SEFER GİBİ OLRUSA YANARIZ BEN EN İYİS BRİ TADELLE ALIYIM GİDERKEN İŞİ ŞANSA BIRAKMIYIM DUA EİDN İNANIN ÇOK İHTİYACIM VAR BUGÜN DİKİŞ PARASIDA KONUŞULUCAK YATICAGIM HASTANEDE ARKADAŞLAR HASTANEYİ BEKLİYOR GELİCEKLER YANIMA BENİ GÖRMEYE İYİKİ BURAYI TANIMŞIM İNANIN ÇOK GZÜEL DOSTLUKLAR EDİNDİM BRUDA RABBİM ONLARDAN RAZI OLSUN TELEFON NUMARALARINI VERMEYENLEREDE GICIK OLDUMDA NEYSE
Tek dileğim ne biliyormusun? Gözlerimi kapamış senli hayaller kurarken, gözlerimi açtığımda yanımda olman.
BEN GEBELİGİMDE YAPTIRMADIM BEBEGİME DÜŞÜK OLUR DİYE KORKTUM ALLAH VAR SENDE DİKKAT ET BEN OKADAR 5 DOZ VURUNDNUM ACIMADI BENİM :44::44:KİŞİSİNE DEGİŞİYOR GALİBA
nilcim bnmde ayrı ilgim tüp bebişlere çok tuhaf geliyor biz hangi gün hangi an dkkasını bile biliyoruz rahmimize düştüğünü hep tuhaf bulmuşumdur helede dondurulmuş bebekler -196 derecede 3 ay bekledi kelebeklerim sonrada göbüşe ne tuhaf değilmi :)tek çift cnm anne diyen bi melek versin sağlıkla rabbimde bi tanede doğaldan gelir o zman ikilersin ben çok duydum ilki tüp olup sonradan doğal olarak gebe kalan ..
ne guzel canimbende istiyorummmmmmm belki bir daha gittiyimizde bizde yapariz.iyi oldu soyledin her haftami gidiyosun?
bence kesin yap çok işe yaradı bugune kadar niye yapmamışım dedim.Yok 3 haftada bir gidiyoruz ayda bire dönmedi daha,sanırım şu testler peşpeşe ya o yüzden 3 haftada bire denk geliyor.Sen yaptırabildinmi testleri?
bence kesin yap çok işe yaradı bugune kadar niye yapmamışım dedim.Yok 3 haftada bir gidiyoruz ayda bire dönmedi daha,sanırım şu testler peşpeşe ya o yüzden 3 haftada bire denk geliyor.Sen yaptırabildinmi testleri?
canim bende onu soracaktim sana.ben bilmiyorum ne testi ama 9 10 defa kan verdim.sonuc iyi dedi dokrot.acaba bumu?
ceyar demek dah aiyiymiş odundan iyiymiş dedi eniştenheee iyi ozaman vaktin varmış daha,sen bi rahat ol orda kalcak rahim boyu daha da kısalmıycak görde bak,hiççç kötü bişi hissetmiyom.Ceyar kılıklı kocan doğru demiş aklına getirip durma vücudun ona göre tepki verir Allah Korusun.Hade git kahvaltı et,afyonun patlasın,sonra gıcık etmeye gelirsin beni yine
Allah korusun ya öyle bir risk olsa neden vursunlar ki?
canim bende onu soracaktim sana.ben bilmiyorum ne testi ama 9 10 defa kan verdim.sonuc iyi dedi dokrot.acaba bumu?
9-10 defa kan verdiysen kesin birinde bakılmıştırnormalde kan alıyolar zaten bide ultrasonla kontrol ediyolar o kadar,kan sonucuna görede riskli mi değilmi onu söylüyolar demekki herşey yolunda,çok düşünme Rabbim yanımızda çok şükür meleklerimizi korusun inşallah
canım belli haftalarda zaten bu sonucu veriyormus sonra hatalı cıkıyormus
merhaba nasilsin?insallah bu gun guzel haberlerle gelirsinbenim bulantim 9haftada 4gun oldu sabahlari.bir de sabah erkenden uyandigimda midem cok kotu bulaniyor.yoksa sukurler olsun ALLAHima iyi geciyor
İş ağrılı baş ağrılı ve mide bulantılı bir günden, yorucu ve stresli olacak bir iş gününe merhaba... Umarım herşey yolunda olur...
Herkese günaydın, mutlu ve huzurlu bir gün....
buarada bızde dun cınsıyet kesinleşince ismini zeynep koymaya karar verdik nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?