2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hımm pahalı bişi demekki,doğrudur herhalde canım şifa olsun bebiklerine kız varya ikiz annelerine ayrı bir sempatim var,bende çok istedim ama Rabbim çok şükür bitanecikte olsa tutundurdu binlerce şükür.O yüzden sen ve orkide yazı yazdıgında herkesten daha heyecanla okuyorum sizi.Miniklerini öperim annesi.

valla bundan 6 yıl önce elimi konserve kapağı ile kesince yapılmıştı tetanoz o zaman sabah dayak yemiş gibi uyanmıştım.... bayramdan sonra yapılacak bakalım nasıl olacağımmmm:S izin alayım olmazsaa..vajinal usg yaptırmaman iyi olmuş hiç gerek yok heyecan biraz daha sürsünn............ inşallah tarama testinden hayırlı sonuçlar al inşallah

Son düzenleme:

hayırlı haberlerle gııdn gelıdn bakalım nettede yazmayı unutmayınnn

tamam canım inşallah yazarım hemen güzel şeyler duyayım da....daha önce karışmadan dolayı meraklandık ama tahminim kız bakalım göreceğizz sağlıklı olsun yeter

amin bacım amin inşallah cümlemizle beraber... (şu an böyleyim )

KENDİM ÇOK GICIGIMDIR ALLAH VARAMAM ADMI ÇOK GZÜELDE GICIK EDERİM DEMESİ BEDAVADÜN YEŞİM HEMŞİRESİ ARADI ARDA BEYİN 10 İŞİ ÇIKTI PAŞAM DEDİ 2.15 ALABİLİRMİYİZ DEDİ NE DEMEK DEDİM TABİKİ DEDİMUYURUMD EİDM EN AZINDAN BENDE KENDİME KIZIYORDUM ERKEN NE ALDIM NASIL GİDİCEN KARŞIDA BİRDE 3 SAT GİDİP 3 SATI BULUYOR GELİŞİM:2::2:BEBEGİMİ GRÖÜCEM DİYE İÇİM BRİ SEVİNÇ İNAN BİRYANDANDA KORKUYROUM RAHİM BOYUM KISALDIMI DİYEALLAH SONUMU HAYRETSİN VALLAHİ NE DİYİM BENİM CEYAZRI KALDIRIYIM DOYURSUN KARNIMI KARNIM ACIKTIEVE GELMEM 6 BULUR GALİB ABEBEGEDE BAGLI TABİ HEMEN DE GELEBİLRİM SONRADAORTAYA KARIŞIGIM YANİ GEÇEN SEFER GİBİ OLRUSA YANARIZ BEN EN İYİS BRİ TADELLE ALIYIM GİDERKEN İŞİ ŞANSA BIRAKMIYIM DUA EİDN İNANIN ÇOK İHTİYACIM VAR BUGÜN DİKİŞ PARASIDA KONUŞULUCAK YATICAGIM HASTANEDE ARKADAŞLAR HASTANEYİ BEKLİYOR GELİCEKLER YANIMA BENİ GÖRMEYEİYİKİ BURAYI TANIMŞIM İNANIN ÇOK GZÜEL DOSTLUKLAR EDİNDİM BRUDA RABBİM ONLARDAN RAZI OLSUN TELEFON NUMARALARINI VERMEYENLEREDE GICIK OLDUMDA NEYSE

Tek dileğim ne biliyormusun? Gözlerimi kapamış senli hayaller kurarken, gözlerimi açtığımda yanımda olman.
BEN GEBELİGİMDE YAPTIRMADIM BEBEGİME DÜŞÜK OLUR DİYE KORKTUM ALLAH VAR SENDE DİKKAT ET BEN OKADAR 5 DOZ VURUNDNUM ACIMADI BENİM :44::44:KİŞİSİNE DEGİŞİYOR GALİBA

nilcim bnmde ayrı ilgim tüp bebişlere çok tuhaf geliyor biz hangi gün hangi an dkkasını bile biliyoruz rahmimize düştüğünü hep tuhaf bulmuşumdur helede dondurulmuş bebekler -196 derecede 3 ay bekledi kelebeklerim sonrada göbüşe ne tuhaf değilmi :)tek çift cnm anne diyen bi melek versin sağlıkla rabbimde bi tanede doğaldan gelir o zman ikilersin ben çok duydum ilki tüp olup sonradan doğal olarak gebe kalan ..

heee iyi ozaman vaktin varmış daha,sen bi rahat ol orda kalcak rahim boyu daha da kısalmıycak görde bak,hiççç kötü bişi hissetmiyom.Ceyar kılıklı kocan doğru demiş aklına getirip durma vücudun ona göre tepki verir Allah Korusun.Hade git kahvaltı et,afyonun patlasın,sonra gıcık etmeye gelirsin beni yine

Allah korusun ya öyle bir risk olsa neden vursunlar ki?

tüp bebek olması tabiki ayrı bir ilgi alanı bendede.Benim minik ıvf babyim diye seviyorum karnımı.Dondurulmuşlar hakkaten dahada farklı.Dediğin çok doğru Rabbim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza versin gerisi boş.Canım benim iki tüpümde yok,iki defa dış gebelik yaşadım,doktor hataları sayesinde de tüplerim alındı,tüp bebek dışında anne olma şansım yok malesef.O yüzden de bu eziyetli tedaviyi 4 kere deneyince Rabbim ikiz versinde bidaha denemem diyodum,ama bitanecik olmasına da razıydım çok şükür bebişim benimle ve umarım sonuna kadar da benimle olur.İlerde gözüm alırsa,maddi olarakta gücüm yeterse tekrar tedavi olur kardeş yaparım belki nasip bakalım

ceyar demek dah aiyiymiş odundan iyiymiş dedi eniştensen dedi takmışsın bri oduna odun ceyar dedi kendine düngıcık etmeye gelirim elbet san abrişey diyimmi dinle beni kkda bir arkadaş edindim samsunlu bu bayan 3 sene nette canlı telefonla konuştum hemen hemen her zaman deidki seni canlı görmek istiyorum sana dokunmak sarılmak istiyorum senle telefonla konuşurken karşımda sanki annemvar anen şefkatiyle konuşuyorsun beni rahatlatıyorsun terapi gibi geliyor deid sesinde insanı rahatlatan brişey var dedi ve düştü yollara eşiyle bana beni eşimi almaya geldi silivride oturuyor bu arkadaş tatil yaptık 5 gün allahım ne iyi geldi kaynanamda korktu tanımadıgın biryer nasıl güvenip gidiyorsunuz nasıl birileir şimdi birbirimize gdier geliriz kızım ölünce eşim telefonu açıyor ayşe diyor oda abi telefonu kapa ne olur sakın bebege brişey oldu kaybettik deme yalvarırız demiş eşimde ayşe cennete gitti ömürümüz dedi eşiyle dogum ettim evime geldi ne agladı ban sarılıp yaktık kavurudn kız beni dedi 7 senedir bebegi olmuyor o arkadaşımın anlıcagın sanal diyorlar buaraya güven olmaz diyorlar amam yanıldıkları brişey var benim gibi karşıları karşıların açıkmamış içim dışım bri kimseye zararım dokunmaz terfi yararım dokunur amam bunu bazıları göremiyor dogumdan sonra 5 gün beni aldı götrüdlerya tatile dedimya şebekklik yaptı hep seviniyim gülüyüm diye nasfile ifla olurmu paşa
Allah korusun ya öyle bir risk olsa neden vursunlar ki?

canım zarraı olma ztabi ben vurdurmadım

merhaba nasilsin?insallah bu gun guzel haberlerle gelirsinbenim bulantim 9haftada 4gun oldu sabahlari.bir de sabah erkenden uyandigimda midem cok kotu bulaniyor.yoksa sukurler olsun ALLAHima iyi geciyor

Sana da günaydın canım heyecanlıyım bugün hamileliğimi öğrendiğimden beri doktora gitmek dışında hiç bu kadar erken kalkmamıştım. doktora gidicem bugün akşamüstü ondan heyecanım

Günaydın annelerrr günaydın bebileerrrrrrr

doktora gidecek olanlar hayırlısı ile dönsünler inşAllah, bebiler annelere yaramazlık yapmazlar inşAllaahhh..

kocaman öptüm hepinizi..

İş ağrılı baş ağrılı ve mide bulantılı bir günden, yorucu ve stresli olacak bir iş gününe merhaba... Umarım herşey yolunda olur...

Herkese günaydın, mutlu ve huzurlu bir gün....

oowwww bu ne negatif enerji böyleeee, topla kendini canım benimmm... Sana da huzurlu günler..

buarada bızde dun cınsıyet kesinleşince ismini zeynep koymaya karar verdik nasıl???

Hayırlısı olsun canım, zeynep, zehra, zübeyde bunlar bayıldığım isimler.. Çok çok güzel bir isim.. İsmiyle yaşasın inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…