ceyar demek dah aiyiymiş odundan iyiymiş dedi eniştensen dedi takmışsın bri oduna odun ceyar dedi kendine dün gıcık etmeye gelirim elbet san abrişey diyimmi dinle beni kkda bir arkadaş edindim samsunlu bu bayan 3 sene nette canlı telefonla konuştum hemen hemen her zaman deidki seni canlı görmek istiyorum sana dokunmak sarılmak istiyorum senle telefonla konuşurken karşımda sanki annemvar anen şefkatiyle konuşuyorsun beni rahatlatıyorsun terapi gibi geliyor deid sesinde insanı rahatlatan brişey var dedi ve düştü yollara eşiyle bana beni eşimi almaya geldi silivride oturuyor bu arkadaş tatil yaptık 5 gün allahım ne iyi geldi kaynanamda korktu tanımadıgın biryer nasıl güvenip gidiyorsunuz nasıl birileir şimdi birbirimize gdier geliriz kızım ölünce eşim telefonu açıyor ayşe diyor oda abi telefonu kapa ne olur sakın bebege brişey oldu kaybettik deme yalvarırız demiş eşimde ayşe cennete gitti ömürümüz dedi eşiyle dogum ettim evime geldi ne agladı ban sarılıp yaktık kavurudn kız beni dedi 7 senedir bebegi olmuyor o arkadaşımın anlıcagın sanal diyorlar buaraya güven olmaz diyorlar amam yanıldıkları brişey var benim gibi karşıları karşıların açıkmamış içim dışım bri kimseye zararım dokunmaz terfi yararım dokunur amam bunu bazıları göremiyor dogumdan sonra 5 gün beni aldı götrüdlerya tatile dedimya şebekklik yaptı hep seviniyim gülüyüm diye nasfile ifla olurmu paşa
canım zarraı olma ztabi ben vurdurmadım
sevgili ocak anneleri 16 haftamdayım ama ben hala bebişi hissetmiyorum. :26::26::26:
siz hissetmeye başladınız mı?
Bütün annişlere günaydın, herkesin göbüşler ve keyifler yerindedir umarımbugün doktora gidecek olan herkes (Allah'ım inşallah ben de) güzel haberlerle dönsün, bebişleri annelerine el sallasın içerden :)
günaydın kuzular bugun randevum var 11:00 bana dua edin inş. hersey yolundadır
bu arada gögüs uçları çatlayan varmı çok canım yanıyo kızlarr ne yapmak gerek
buarada bızde dun cınsıyet kesinleşince ismini zeynep koymaya karar verdik nasıl???
günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebekleriiibugün 15.30 da randevu cinsiyet öğreneceğiz inşallah,,tabi en önemlisi bebeğimi göreceğim sağlıklı bi şekilde inşallahh......heyecan telaş korku üçgeni içindeyimmmmmmmmmmmm yineeeeeee:18::18:
Ben 15. haftamdayım ve tekmelerini hissediyorum, inanılmaz bişey..
Şaka şaka hala bi kıpırtı yok :))
Ay evet canim ya... Allahim tez zamanda huzura kavustursun hepimizi.. Ev huzursuzlugu kadar kotu bisey yok...
Ahaha dalmasin yaaaa yandik valla he. Bi karacigere bi idrar kesesine.. Anaaaammmmm cok zorrrrrrrr
Valla şöyle söyliyim, (inanmam dedim de insan işte yine de konuşuyo) bütün pantolonlarıma giriyorum hala ama düğmesini kapatamıyorum göbüşüm kavun yutmuş gibi, yanlara da hiç yayılmadı, öne doğru coştu benimkisi bakalım ne çıkacak
Ben sahura kadar oturuyorum kimse olmuyodu normalde bu saatlerde herkes uykucu, bu akşam konuşacak birini buldum çenem düştü hemen
canim ekmeyi az yersen az kilo almis olursun
​pişşşştttt ne kaynatıyosunuz bakiyim???
günaydın kuzular bugun randevum var 11:00 bana dua edin inş. hersey yolundadır
bu arada gögüs uçları çatlayan varmı çok canım yanıyo kızlarr ne yapmak gerek
allah allah seninkide isgüzarlık yapmış töbe töbe ismini koy bırak o teşekkür edecekmi diye bak...hiç bişe bilmiyo bu saf adamlar yaa..hayırlısı olsun canım kudursunlar boşver aşı yaptırırız geçer..
anladım canım allah kolaylıklar versin..ne kaynalalar var kızzz ağzım açık kalıyo valla doğum yapmış kadın altını bile kaynanası temizlemiş ayyy benimki hayatta yapmaz hayatta...anammm canım anam o varya yeminle karanlıkta mumla aransa bulunmaz herşeyime koşar allah bin kere razı olsun..
[
Cik cik cik su kaynana milletine bak iyi yapiyon iyice iyiceee laf sok altinda kalma ya anlamiyorum cogu kiz anasi nasil bole yapiyorlar
günaydın kızlar... bu tetanoz aşısı yüzünden sabaha kadar ağrıdan ağladım desem yeri. ciddi ciddi çok canım acıyo sanki kol kırık bu nasıl bişeymiş ben anlamadım. bide şişti okadar buz tutmama rağmen hemde gece ateşimde oldu. size tavsiyem tetannoz aşısı vurulunca çalışan annler rapor almanız gece uykusuz geçtiği için hortlak gibi geziyorum şimdi. bu sabah gittim kontrole bebişimi gördüm salyangoz gibi sarınmış yatıyo. yine göstermedi cinsiyetini dr kız gibi dedi ama alttan bakıyım söyliyim istersen dedi. bende yok dedim cinsiyet öğrenmek için yapmaya gerek yok. üçlü tarama testi için kanımızı verdik. salı günü sonuç alcam Allah ımın izniyle temiz çıkar inşallah. Rabbim cümlemizin evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip eder yanında da bizim.
Ben 15. haftamdayım ve tekmelerini hissediyorum, inanılmaz bişey..
Şaka şaka hala bi kıpırtı yok :))
Amin, cumartesi gidecekler de mutlu haberlerle dönsün ve hatta bonus olarak cinsiyetini de öğrensin :97:
Sen nerdesin yawru arada takil canimin ici
ben buralardayım hep ayolgitmek yooook
Bacim benim tawuktan irkim mi war ne yok ama herife tawir yaptim skntidan uyumusum erkenden
Gitmeee bitanemmm zaten napiyorsun folik iciyonmu
Öyle dediğime bakma canım ben de uykudan şişcem yakında . Ben sahur olayından dolayı geç yatıyorum ama 4-13 arası uyku modundayım uyu uyu doymadım arkadaş bu nasıl iş
Öyle dediğime bakma canım ben de uykudan şişcem yakında . Ben sahur olayından dolayı geç yatıyorum ama 4-13 arası uyku modundayım uyu uyu doymadım arkadaş bu nasıl iş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
özlediniz mi beni yoksa unuttunuz mu ....
iaaaay hadi Zuhal'cim yaaa inş gösterir seninki bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?