2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hehehe ceyarı kabul ettiyse iyi bakalımdoğrudur ne güzel arkadaş değil o dost olmuş artık sana.Vallahi onu bunu bilmem benim ceyar kıl birazcık,bayağı bi takıntılı önceden benzeri bir olayda çok büyük tartışma yaşadık,aynı şeyi kaldıramam bidaha heleki şu an hamileyken.Sen zaten napcan beni ben senden uzaktayım üstelik bi ton arkadaşında olmuş,bende sanal kalayım böyle toprak toprak yazışalım işte,böyle daha büyülü,gizemli oluyo bebişimmm

Bütün annişlere günaydın, herkesin göbüşler ve keyifler yerindedir umarım bugün doktora gidecek olan herkes (Allah'ım inşallah ben de) güzel haberlerle dönsün, bebişleri annelerine el sallasın içerden :)

sevgili ocak anneleri 16 haftamdayım ama ben hala bebişi hissetmiyorum. :26::26::26:
siz hissetmeye başladınız mı?

Amin, cumartesi gidecekler de mutlu haberlerle dönsün ve hatta bonus olarak cinsiyetini de öğrensin :97:

iaaaay hadi Zuhal'cim yaaa inş gösterir seninki bugün

Gunaydinnnnn ballarim ve minnik kaymaklarim napiyonuz heeee benim herif hic konusmadi ben pas vermeyince delimidir acep yanliz yatagi hazirlamis yanima su koymus bide bebeeeeem diye uyandiriyo dingil
:)

Ay evet canim ya... Allahim tez zamanda huzura kavustursun hepimizi.. Ev huzursuzlugu kadar kotu bisey yok...

Ahaha dalmasin yaaaa yandik valla he. Bi karacigere bi idrar kesesine.. Anaaaammmmm cok zorrrrrrrr

Aminnn hepimizzz huzurlu olalim kuşum.. bebislerimiz huzur icinde olsunlar

Bacim benim tawuktan irkim mi war ne yok ama herife tawir yaptim skntidan uyumusum erkenden

canim ekmeyi az yersen az kilo almis olursun

Seyyyyy ben sabah camişlik yapip 1 simit 1 poaça yedimde bise olmaz demi

​pişşşştttt ne kaynatıyosunuz bakiyim???

Sen nerdesin yawru arada takil canimin ici

günaydın kuzular bugun randevum var 11:00 bana dua edin inş. hersey yolundadır

bu arada gögüs uçları çatlayan varmı çok canım yanıyo kızlarr ne yapmak gerek

Dualarimdasin canim allah ya4dimcin olsun benim memis ucuda catladi çatlak patlak yusyuwarlak olcaz sonunda:)

bir bakışları varr görsen dersinki kanlı bıcaklıyız ulan gelininim senin salak ekmeğini almadım elindensuyunu almadım oğlunu aldım onada karılık yapıyorum daha ne istiyon 2 tane (inşallah)torun veriyorum aman gülüm boşverr allahım ıslah etsin inşallah..[/QUOTE]

Amannn asi yapmiyak kuduruklara hem ne is guzar bu heriflerden iyi oryantal olur wall....

Ayyyyyy cok tirsiyommm ne yapak cucuklerimize hersey feda olsun

Ben 15. haftamdayım ve tekmelerini hissediyorum, inanılmaz bişey..

Şaka şaka hala bi kıpırtı yok :))

O tekmeler fasulyedendir fasulyeden ayaklanip halay cekiyolar heralde:) canim icimde kelebek ucuyor sanki darisi basina cok heyecanli

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

özlediniz mi beni yoksa unuttunuz mu ....

Bacim benim tawuktan irkim mi war ne yok ama herife tawir yaptim skntidan uyumusum erkenden

Öyle dediğime bakma canım ben de uykudan şişcem yakında . Ben sahur olayından dolayı geç yatıyorum ama 4-13 arası uyku modundayım uyu uyu doymadım arkadaş bu nasıl iş

Öyle dediğime bakma canım ben de uykudan şişcem yakında . Ben sahur olayından dolayı geç yatıyorum ama 4-13 arası uyku modundayım uyu uyu doymadım arkadaş bu nasıl iş

BENDE ÖLEYIM SABAHLARI ZOR KALKIYOR İŞE GELMEK ÖLÜM. bide aksam 9da yatıyom gercı son gunlerde hep mısafırım var bu hayal oldu ama bız sanırım uykuya aş eriyoruzzzzz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

özlediniz mi beni yoksa unuttunuz mu ....

bacım özlemezmiyiz nerelere gittin sen bir anda kayboldun herkes telaş yaptı öğrenemedik ne oldugunuda.Herşey yolundamı iyimisin?Hoşgeldin tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…