2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar ogün güzel güzel sizlerle yazışırken eşim aradı 5dkkya geliyorum hazırlanın önce (benim) annemlere helalleşmeye sonra kvmin olduğu şehire gideceğimizi belki bizi kurbana kadar orada bırakabileceğini falan filan söyledi... hemen sizlere yazdım ama sinirlerimde altüst oldu..hazırlık mı yapayım kaçgün kalacağım belli değil hibirşeyim hazır değil,amaşırlarım yeni yıkandı evi pazartesi temizlemeye başlayacağım diye rahattım altüst oldum...neyse annemlere gittik onlarda şaşırdı..eşimin işyerinde izinler yüüznden problem olmuş eşimin canı sıkılmış ve hemen ertesi gün başlamak üzere izine ayrılmış. neyse gittik..yol 9 saat sürdü birde aşırı sıcak.. rahatsızlandım ertesi gün kokrtum ve hastaneye gittik..doktor nasıl cesaret ettiniz,geldiniz bunca yolu,risk dedi..o an benim orada kalışım sanki kesinleşmiş gibi geldi bana..neyse eşimin izni bitti dün akşam bizi bırakamadı beraber döndük.. ancak şimdi gelebildim..orada net yoktu bağlanamadım hepinizi çok merak ettim özellikle paşamı.. inşallah hepiniz iyisinidir... geçmişleri okuyamadım...

neler yaptınız cinsiyetler belli olmaya başlamış maşallah...

buarada biz orada kontrole gittiğimizde doktor kesin olmamakla birlikte %90 erkek dedi..buradaki doktoruma gidip kesinleştireyim pufpuffa rica edip listeye ekleteceğim inşallah... kesinleşirse tabii burada uygulanan tüm tezler bende doğru çıkmış olacak ..çin ve rus takvimi hariç...

hoşgeldiiiiiin nerelerdesin sen bakiyim

Hoşbuldum canım bugün erkenciyim 10 da kalktım uyuyamadım, doktora gitcez akşamüstü, heyecandan uyku tutmadı

BENDE ÖLEYIM SABAHLARI ZOR KALKIYOR İŞE GELMEK ÖLÜM. bide aksam 9da yatıyom gercı son gunlerde hep mısafırım var bu hayal oldu ama bız sanırım uykuya aş eriyoruzzzzz

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum, uyku manyağı oldum Ben tatilde olduğum için şanslıyım, akşam eşime onu dedim okul açıkken yaşasam bu dönemleri ne yaparmışım bilmem, herhalde günaşırı hastaneye taşınırdık diye. Allah çalışanlara sabır güç versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
bacım özlemezmiyiz nerelere gittin sen bir anda kayboldun herkes telaş yaptı öğrenemedik ne oldugunuda.Herşey yolundamı iyimisin?Hoşgeldin tekrardan

açıklama yapamadan gitmişim şaşkınlıkla benim kusurum ...
ama şaşkınlık ne yapacağımı bilememe...

işte öyle...

sizlerden ne haber?

biara bi tatsızlık olduydu o sıra gittin sen.. Hatta olayla ilgisi var sanmıştım kızmıştım

neyse ki geldin yehuuuuu hoşgeldinnnn

vuuuuuuuu seninde doktor günün desene

Evet sonunda geldi o gün eşim de bu kadar sık doktora mı gidilir dedi de gecen hafta küstüm ona öyle dedi diye. Dedim sen gelme ben kendim gitcem. Sabah işe giderken soruyo kaçta randevu diye, söylemicem dedim ben de az önce de aradı tek başına çıkma otobüslerde fena olursun diyo, sen dedim şuna ben de bebişi görmek istiyorum desene erkekler gizli duygusal, biz aleni. Tek farkımız bu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
açıklama yapamadan gitmişim şaşkınlıkla benim kusurum Eki Görüntüle 769328 ...
ama şaşkınlık ne yapacağımı bilememe...

işte öyle...

sizlerden ne haber?

aşkolsun kusur olurmu kötü bişey olmamasına sevindim,telaştan neyaptıgını bilememişsindir zor olmuş ama geçmiş gitmiş Allahtan.Şimdi geldin ya gerisi önemli değil,bebişte iyi kızında iyi değilmi?Bu baheneyle kısa da olsa bir tatil yaptın aslında.Bizde iyi ihtimalleri sıraladık temizlik için girmeyecek herhalde dediksen bayağı bi niyetliydin oda oda temizlemeye,gözümüzde büyüdü göbeklerle iş yapmakneyse şimdi yavaş yavaş yaparsın kafanı takma.Özlemişim kız sohbetini bidaha bırakma bizi

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

özlediniz mi beni yoksa unuttunuz mu ....

:) ben var ya gece uyku tutmadı, bi sağ bi sol yaparken, aklıma çok şey geldi de bir tanesi de sendin :) boyle apar topar bir yolculuk olduğunu tahmin etmiştim, heralde gelir bugunlerde diye düşündüm gece, gelmişsin :))

gece dediğim gece yarısı 3 filan yani, 23:30da yatıp 00:30da uyanıp, sabaha kadar dön sağa dön sola, niye boyle acaba, tam kocam işe gitmek için kalkacak, uyuyakalıyorum :))))

biara bi tatsızlık olduydu o sıra gittin sen.. Hatta olayla ilgisi var sanmıştım kızmıştım

neyse ki geldin yehuuuuu hoşgeldinnnn

uwwwwwwwwwwwwww krışıklık mı oldu.. üzüldüm hayırdır inşallah olayın hangi açısı bana dokundu ki merak ettim...
yinede sorun çözüldüyse sevindim... sorunlar hormonlardan kaynaklıdır sanırım da da şimdi benide kapsayan bir durum varsa merak ettimm.. yoksa bilmeden birilerinizi mi kırdım kırdıysam,üzdüysem inanın bende çok üzülürüm

numaracıııııı öyle gizli gizli gelmek istemeler falan hehehhe
gizli duygsal.. Hımmmm.. Sevdim bunu

Slm kızlar nasılsınız ben de bayadir giremedim çünkü iyi değilim bulantilarim halsizligim hala geçmedi hiç keyfim yok bu arada cinsiyetimiz kesin bir kizimiz olacakmış çok mutlu oldum hayırlısı olsun inşallah

aaaay yok kızzz senle bi ilgisi yok.. Misaa ile bi arkadaş atıştı bikaç arkadaş dahil oldu falan ama çözüldü sorun yok.. Hani tam o sırada gittin sende, acaba dedim bişey mi oldu senlede mi ilgisi vardı falan diye.. Sinirlendin gittin sandım yani.. Yoksa senlik bişey değil

numaracıııııı öyle gizli gizli gelmek istemeler falan hehehhe
gizli duygsal.. Hımmmm.. Sevdim bunu

Az daha duygusal olamaz mısın bebiş söz konusu olunca dediğimde de ben materyalistim diyo dedim bana duygusallık lazım bu dönemde, doğunca materyalist olursun dedim ben de. Meraksız numarası yapıyo ama ultrason cihazının içine düşüyo muayenedeyken

canımmm benim benimde aklım hep sizlerdeydi... hamileler hissedermiş

aynen bendee öyleyim canım yaaa sağ-sol dön... uyuyamıyorum,üffle püflee...

kızım hastalandı orada gündüzleri bir şey yok gece kusmaya başlıyor,ateşi ıkıyor... benim kulağım biranda kapandı şuan duymuyorum doktora gittik iltihap kapmış yarına kadar antibiyotik damla kullanacağım yarın tekrar bakacak.. biryandan onların sıkıntısı biryandan sıcak,biryandan yolculuğun yorgunlığu ev dandini biryandan aklım sizlerde...sizlere geleyim durumu bildireyim dedim birazdan kalkıp bavulları boşaltıp yıkayacağım...

ben sabah gittim,

ultrasonda baktılar, bi iğne ki ama 20 cm filan, noluyo beeeeaaa demeye kalmadan, lap diye karnıma bi soktular,

bende sanıyorumki local anestezi filan yapılır baştan, noluyo yauuu filan demeye kalmadan, karnımdan suyu çektiler,

boylece amniyosentez de olmuş olduk, yatıyorum şimdi ne de olsa yavrumun suyunda su gitti,

ufaklığı hiç ekranda filan göremedim, inşallah iyi çıkar sonuçlar,

enfeksiyon tahlililimiz dışında, madem alındı su gen, kromozom testi de yapalım bari boşa gitmesin dediler,

esas beklediğimiz 15 gün, gen tahlili de 3 -4 haftada çıkacakmış,

amniyosentezde herşey yolunda da gitse 1/200 düşük riski varmış, baştan bir dolu kağıt mağıt imzaladık

bugunkü hikayem boyle :)

Hoşgeldin, önce hayırlı olsun, sonra da geçmiş olsun. Umarım bir an önce bulantılardan kurtulursun. İnsanın hayat ışığı sönüyo valla çok çektim ben de, Allah sağlık versin herkese

benle ilgili olmayışına sevindim,dedim gider ayak bilmeden ortalığı karıştıracak bir şey mi yazdım,üzüldüm...
çok şükür sorunun çözülmesine sevindim...

Çok geçmiş olsun, inşallah testlerin iyi çıkar. Aklına öyle düşük falan getirme Allah'ın izniyle bişeycik olmaz bebişine.

vaaaaaş ne diyon kızzzz?

oooyy geçmiş olsun canım...
öyle lap diye bişey demeden mi yaptılar? Ben olsam ayağa kaldırmıştım hastaneyi.. Napışcal nasıl yapılcak bilmem ve kendimi olaya hazırlamam şazım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…