hoşgeldiiiiiinnerelerdesin sen bakiyim
BENDE ÖLEYIM SABAHLARI ZOR KALKIYOR İŞE GELMEK ÖLÜM. bide aksam 9da yatıyom gercı son gunlerde hep mısafırım var bu hayal oldu ama bız sanırım uykuya aş eriyoruzzzzz
Hoşbuldum vanım bugün erkenciyim 10 da kalktım uyuyamadım, doktora gitcez akşamüstü, heyecandan uyku tutmadı
kızlar ogün güzel güzel sizlerle yazışırken eşim aradı 5dkkya geliyorum hazırlanın önce (benim) annemlere helalleşmeye sonra kvmin olduğu şehire gideceğimizi belki bizi kurbana kadar orada bırakabileceğini falan filan söyledi... hemen sizlere yazdım ama sinirlerimde altüst oldu..hazırlık mı yapayım kaçgün kalacağım belli değil hibirşeyim hazır değil,amaşırlarım yeni yıkandı evi pazartesi temizlemeye başlayacağım diye rahattım altüst oldum...neyse annemlere gittik onlarda şaşırdı..eşimin işyerinde izinler yüüznden problem olmuş eşimin canı sıkılmış ve hemen ertesi gün başlamak üzere izine ayrılmış. neyse gittik..yol 9 saat sürdü birde aşırı sıcak.. rahatsızlandım ertesi gün kokrtum ve hastaneye gittik..doktor nasıl cesaret ettiniz,geldiniz bunca yolu,risk dedi..o an benim orada kalışım sanki kesinleşmiş gibi geldi bana..neyse eşimin izni bitti dün akşam bizi bırakamadı beraber döndük.. ancak şimdi gelebildim..orada net yoktu bağlanamadım hepinizi çok merak ettim özellikle paşamı.. inşallah hepiniz iyisinidir... geçmişleri okuyamadım...
neler yaptınız cinsiyetler belli olmaya başlamış maşallah...
buarada biz orada kontrole gittiğimizde doktor kesin olmamakla birlikte %90 erkek dedi..buradaki doktoruma gidip kesinleştireyim pufpuffa rica edip listeye ekleteceğim inşallah... kesinleşirse tabii burada uygulanan tüm tezler bende doğru çıkmış olacak..çin ve rus takvimi hariç...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
özlediniz mi beni yoksa unuttunuz mu ....
vuuuuuuuu seninde doktor günün desene
açıklama yapamadan gitmişim şaşkınlıkla benim kusurum Eki Görüntüle 769328 ...
ama şaşkınlık ne yapacağımı bilememe...
işte öyle...
sizlerden ne haber?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
özlediniz mi beni yoksa unuttunuz mu ....
biara bi tatsızlık olduydu o sıra gittin sen.. Hatta olayla ilgisi var sanmıştım kızmıştım
neyse ki geldin yehuuuuuhoşgeldinnnn
Evet sonunda geldi o güneşim de bu kadar sık doktora mı gidilir dedi de gecen hafta küstüm ona öyle dedi diye. Dedim sen gelme ben kendim gitcem. Sabah işe giderken soruyo kaçta randevu diye, söylemicem dedim ben de az önce de aradı tek başına çıkma otobüslerde fena olursun diyo, sen dedim şuna ben de bebişi görmek istiyorum desene erkekler gizli duygusal, biz aleni. Tek farkımız bu :)
uwwwwwwwwwwwwww krışıklık mı oldu.. üzüldüm hayırdır inşallah olayın hangi açısı bana dokundu ki merak ettim...
yinede sorun çözüldüyse sevindim... sorunlar hormonlardan kaynaklıdır sanırım da da şimdi benide kapsayan bir durum varsa merak ettimm.. yoksa bilmeden birilerinizi mi kırdım kırdıysam,üzdüysem inanın bende çok üzülürüm
numaracıııııı öyle gizli gizli gelmek istemeler falan hehehhe
gizli duygsal.. Hımmmm.. Sevdim bunu
:) ben var ya gece uyku tutmadı, bi sağ bi sol yaparken, aklıma çok şey geldi de bir tanesi de sendin :) boyle apar topar bir yolculuk olduğunu tahmin etmiştim, heralde gelir bugunlerde diye düşündüm gece, gelmişsin :))
gece dediğim gece yarısı 3 filan yani, 23:30da yatıp 00:30da uyanıp, sabaha kadar dön sağa dön sola, niye boyle acaba, tam kocam işe gitmek için kalkacak, uyuyakalıyorum :))))
Hoşgeldin, önce hayırlı olsun, sonra da geçmiş olsun. Umarım bir an önce bulantılardan kurtulursun. İnsanın hayat ışığı sönüyo valla çok çektim ben de, Allah sağlık versin herkeseSlm kızlar nasılsınız ben de bayadir giremedim çünkü iyi değilim bulantilarim halsizligim hala geçmedi hiç keyfim yok bu arada cinsiyetimiz kesin bir kizimiz olacakmış çok mutlu oldum hayırlısı olsun inşallah
aaaay yok kızzz senle bi ilgisi yok.. Misaa ile bi arkadaş atıştı bikaç arkadaş dahil oldu falan ama çözüldü sorun yok.. Hani tam o sırada gittin sende, acaba dedim bişey mi oldu senlede mi ilgisi vardı falan diye.. Sinirlendin gittin sandım yani.. Yoksa senlik bişey değil
ben sabah gittim,
ultrasonda baktılar, bi iğne ki ama 20 cm filan, noluyo beeeeaaa demeye kalmadan, lap diye karnıma bi soktular,
bende sanıyorumki local anestezi filan yapılır baştan, noluyo yauuu filan demeye kalmadan, karnımdan suyu çektiler,
boylece amniyosentez de olmuş olduk, yatıyorum şimdi ne de olsa yavrumun suyunda su gitti,
ufaklığı hiç ekranda filan göremedim,inşallah iyi çıkar sonuçlar,
enfeksiyon tahlililimiz dışında, madem alındı su gen, kromozom testi de yapalım bari boşa gitmesin dediler,
esas beklediğimiz 15 gün, gen tahlili de 3 -4 haftada çıkacakmış,
amniyosentezde herşey yolunda da gitse 1/200 düşük riski varmış, baştan bir dolu kağıt mağıt imzaladık
bugunkü hikayem boyle :)
ben sabah gittim,
ultrasonda baktılar, bi iğne ki ama 20 cm filan, noluyo beeeeaaa demeye kalmadan, lap diye karnıma bi soktular,
bende sanıyorumki local anestezi filan yapılır baştan, noluyo yauuu filan demeye kalmadan, karnımdan suyu çektiler,
boylece amniyosentez de olmuş olduk, yatıyorum şimdi ne de olsa yavrumun suyunda su gitti,
ufaklığı hiç ekranda filan göremedim,inşallah iyi çıkar sonuçlar,
enfeksiyon tahlililimiz dışında, madem alındı su gen, kromozom testi de yapalım bari boşa gitmesin dediler,
esas beklediğimiz 15 gün, gen tahlili de 3 -4 haftada çıkacakmış,
amniyosentezde herşey yolunda da gitse 1/200 düşük riski varmış, baştan bir dolu kağıt mağıt imzaladık
bugunkü hikayem boyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?