Ya arkadaşlar sanal alemde bu kilo meselesi çok abartılıyor bence. 19. haftamdayım ve dört kilo aldım. Millete bakıyorum hiç almayanlar, 500 gram alanlar moralim bozuluyordu. Sonra internetten bir araştırdım ki 6 kiloya kadar kilo alımı normalmiş. Gayet de normalim yani
Ben de çok yiyorum. Dün annemdeydim iftarda. Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği yemiştim düşünün, sofradan yalana yalana kalktım, doyamadımHerkes kadar da yedim üstelik.
Benim eşim de yarasın deyip duruyor, moralim bozuluyor :)
Ya arkadaşlar sanal alemde bu kilo meselesi çok abartılıyor bence. 19. haftamdayım ve dört kilo aldım. Millete bakıyorum hiç almayanlar, 500 gram alanlar moralim bozuluyordu. Sonra internetten bir araştırdım ki 6 kiloya kadar kilo alımı normalmiş. Gayet de normalim yani
evet canim 19 haftaya gore 4 kilo normal.onemli olan bebeklerimizin iyi olmasi gerisi bos
zaten halihazırda şişko olanlar zayıflara göre az alıyolar kiloyu. bu aylarda 3 5 fark etmez 7 aydan sonra önune geçilmiyo eseas amann tek dert bu olur inşşşşş.
evet canim 19 haftaya gore 4 kilo normal.onemli olan bebeklerimizin iyi olmasi gerisi bos
yani totoyu göbeği salmış durumdayım ama kızçem iyi olsun yeter :) Zaten hiçbir şeyden kısmıyorum. Eskiden çok dikkat ederdim kiloma ama o zaman tek başımaydım. Şimdi kilo almayayım diye besinlerimden kısacak değilim :)
Geçen biri yazmış, kız 15. haftada falandı sanırım 3 kilo almış. doktor bu gidişle 27 kilo fazlayla doğuma gidersin demiş, yuhhh. İşleri güçleri moral bozmak. Benim annem, çok rahat bir kadındır, ne bulsa yer öyle söyliyim, o bile 15 kilo almış.
selaaaamkızlaaar bugün arkadaşım ultrason yaptı. biri yine kesin erkek. hani büyük ihtimal kız dediği vardı ya bu hafta onda bi çıkıntı gördü ama yine emin olamadı. o da erkek olabilirmiş 16. hafta bitsin kesin bir şey derim dedi. benim gözler böyle pörtledi. alışmıştım kız fikrine
selaaaamkızlaaar bugün arkadaşım ultrason yaptı. biri yine kesin erkek. hani büyük ihtimal kız dediği vardı ya bu hafta onda bi çıkıntı gördü ama yine emin olamadı. o da erkek olabilirmiş 16. hafta bitsin kesin bir şey derim dedi. benim gözler böyle pörtledi. alışmıştım kız fikrine
seni bırak biz bile alışmıştık bi kız bi oğlana bi taşla iki kuş diyoduk yeterki sağlıkları olsun. iki arkadaş olurlar ya iki kız ya iki oğlan daha iyi sanki
canim sag salim kucagina alirsin insallah.erkek bebegin yumurtasi da belli oluyormu 16 haftada?
bilmiyorum tatlım ne desem yalan olur şimdi.[/QUO tamam canim yine de sag ol
bilmiyorum tatlım ne desem yalan olur şimdi.
canım 12-14 haftalar arasında dış genital organlar belli oluyor. testisi de görüyolardır heralde
canım 12-14 haftalar arasında dış genital organlar belli oluyor. testisi de görüyolardır heralde
canım prensesin geliyor allahın izniyle...ilk bebeklerin kız olması çok güzel rabbim hayırlı evlatlar versin...
canim benimde dogum tarihim 28.10.84.hamile kaldigim ay nisan.seda ile ayni.banadami prenses gorunuyor))))))
Slm orkide bi doktor olarak nub teorisini duydunmu hiç doğrumu acaba ?? Doktorlarda 12. Haftada cinsiyet için bakarlarken bu teoriye göre cevap veriuor diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?