• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ya arkadaşlar sanal alemde bu kilo meselesi çok abartılıyor bence. 19. haftamdayım ve dört kilo aldım. Millete bakıyorum hiç almayanlar, 500 gram alanlar moralim bozuluyordu. Sonra internetten bir araştırdım ki 6 kiloya kadar kilo alımı normalmiş. Gayet de normalim yani :34:

evet canim 19 haftaya gore 4 kilo normal.onemli olan bebeklerimizin iyi olmasi gerisi bos:49:

Ben de çok yiyorum. Dün annemdeydim iftarda. Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği yemiştim düşünün, sofradan yalana yalana kalktım, doyamadım :( Herkes kadar da yedim üstelik.
Benim eşim de yarasın deyip duruyor, moralim bozuluyor :)

Bu adamlar cekemiyo bizi bak görüyonmu kuşum goötür sen kimseye bakma....

Ya arkadaşlar sanal alemde bu kilo meselesi çok abartılıyor bence. 19. haftamdayım ve dört kilo aldım. Millete bakıyorum hiç almayanlar, 500 gram alanlar moralim bozuluyordu. Sonra internetten bir araştırdım ki 6 kiloya kadar kilo alımı normalmiş. Gayet de normalim yani :34:

Yaaa gayet normal boswer yuwarlanalim ne olacak alla alla can tasiyoruz şurda:)

evet canim 19 haftaya gore 4 kilo normal.onemli olan bebeklerimizin iyi olmasi gerisi bos:49:

yani totoyu göbeği salmış durumdayım ama kızçem iyi olsun yeter :) Zaten hiçbir şeyden kısmıyorum. Eskiden çok dikkat ederdim kiloma ama o zaman tek başımaydım. Şimdi kilo almayayım diye besinlerimden kısacak değilim :)
Geçen biri yazmış, kız 15. haftada falandı sanırım 3 kilo almış. doktor bu gidişle 27 kilo fazlayla doğuma gidersin demiş, yuhhh. İşleri güçleri moral bozmak. Benim annem, çok rahat bir kadındır, ne bulsa yer öyle söyliyim, o bile 15 kilo almış.

yani totoyu göbeği salmış durumdayım ama kızçem iyi olsun yeter :) Zaten hiçbir şeyden kısmıyorum. Eskiden çok dikkat ederdim kiloma ama o zaman tek başımaydım. Şimdi kilo almayayım diye besinlerimden kısacak değilim :)
Geçen biri yazmış, kız 15. haftada falandı sanırım 3 kilo almış. doktor bu gidişle 27 kilo fazlayla doğuma gidersin demiş, yuhhh. İşleri güçleri moral bozmak. Benim annem, çok rahat bir kadındır, ne bulsa yer öyle söyliyim, o bile 15 kilo almış.

ne guzel.bende senin gibiyim canim her sey yiyorum.annen cok iyi yapmis.saglikli gelsin bebislerimiz insallah

selaaaam:3:kızlaaar bugün arkadaşım ultrason yaptı. biri yine kesin erkek. hani büyük ihtimal kız dediği vardı ya bu hafta onda bi çıkıntı gördü ama yine emin olamadı. o da erkek olabilirmiş:53:16. hafta bitsin kesin bir şey derim dedi. benim gözler böyle pörtledi.:53::53: alışmıştım kız fikrine:16:

selaaaam:3:kızlaaar bugün arkadaşım ultrason yaptı. biri yine kesin erkek. hani büyük ihtimal kız dediği vardı ya bu hafta onda bi çıkıntı gördü ama yine emin olamadı. o da erkek olabilirmiş:53:16. hafta bitsin kesin bir şey derim dedi. benim gözler böyle pörtledi.:53::53: alışmıştım kız fikrine:16:

seni bırak biz bile alışmıştık bi kız bi oğlana bi taşla iki kuş diyoduk yeterki sağlıkları olsun. iki arkadaş olurlar ya iki kız ya iki oğlan daha iyi sanki

canim sag salim kucagina alirsin insallah.erkek bebegin yumurtasi da belli oluyormu 16 haftada?

seni bırak biz bile alışmıştık bi kız bi oğlana bi taşla iki kuş diyoduk yeterki sağlıkları olsun. iki arkadaş olurlar ya iki kız ya iki oğlan daha iyi sanki

bakalım içimde hala bi ümit var:1:arefe günü gene bakacak arkadaşım, zaten bayramdan sonra pazartesi de doktoruma randevum var

Annişlerrrr ben geldim.. Bebişimi gördüm doktorum çok uzun baktı bu sefer ayaklarından ellerine kadar her yerini bol bol gördük :) 98gr olmuş kuzum boyu da 83,5 mm :1: veeeee doktorumun tahmini %90 kız dedi :)) çok keyfim yerinde ilk çocuğumu hep kız istedim Allah gönlüme göre verdi şükürler olsun. Bayramdan sonraki hafta randevum var yine, o zaman yine bakarız dedi ama %90 gibi bir oran değişmez di mi kızlar? 14. Haftadan sonra pipisi çıkmaz di mi benim bebenin :52: :52:

ayyy kız onlar da çok tatlı olur, oyy yerim ya, ikisi jeki çencilik oynar artık
sağlık olsun da :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım prensesin geliyor allahın izniyle...ilk bebeklerin kız olması çok güzel rabbim hayırlı evlatlar versin...

canim benimde dogum tarihim 28.10.84.hamile kaldigim ay nisan.seda ile ayni.banadami prenses gorunuyor))))))

Kizzzzz dogum gunlerimizde cok yakinmis yaa :))

Ayyy orkidee evde bitane karnindaa iki tane uc erkekle ugrascaksin yani amaannn aman :))) korumalarla geziyor gibi olursun he guzel olur :)))

Slm orkide bi doktor olarak nub teorisini duydunmu hiç doğrumu acaba ?? Doktorlarda 12. Haftada cinsiyet için bakarlarken bu teoriye göre cevap veriuor diyorlar.

kesin doğru mu bilmiyorum. kadın doğumcu arkadaşım 11. haftanın içindeyken bana ona göre tahmin yürütmüştü ama kesin değil demişti.

Back
X