2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ohooooo sekerim benim durumda wahim bir tursu yiyom bir tursu yiyom bide her oglen corba yapip tepeleme 1 cay kadigi s8s biberi atiyom neden ki

benim gozum hep yemek ariyorbazen partlayacakmisim gibi oluyorum ama yemek istiyorum

anam iştahımız attı ilk 4 ayın acısı cıkıyor sanırım ben dun drda 71 olmusun canım sıkıldı ya boyda 1 71 normalde 65le hamıle kadım çoook aldım ama tutamıyom kenıdımı tabagımı bıtırıp kocamın tabagına yardım edıyom oda dalga gecıyo benle cocuk 100 gr sen aldın 6 kılo tosunum yeee :)) dıyo sınırımı bouluyo ama iştah tövbeler olsun kapanmıyo

canim belin kalinlastimi?

Normalde çok ince bir belim olduğu söylenemezdi ama şuan bir belim yok gibi

seni sexi şey seni:))

deme öyle yahu tacize de uğradım geçenlerde zaten bu toto yüzünden, koca duyarsa kesin gardolabımı değiştirecek komple

valla benim kalcam buyudu amma benimki erkek

hadi bakalım nurlana oğluna arkadaş mı yoksa gelin adayı mı geliyor benden göreceğiizzz

seda doğum tarihini ve hamile kaldığın ayı yazarmısın bana rica ediyorum...

umutçum 25/10/1984 doğumluyum hamile kaldığım ay da Nisan.. Heycanla bekliyorum

benim gozum hep yemek ariyorbazen partlayacakmisim gibi oluyorum ama yemek istiyorum

AYNEEEEEEEENNNN OZAMAAAAANNN YAŞASIN YEMEK YEMEEEEEEEEEEEÖÖÖÖÖK:)

Bak kocanin dedigine hele nekadar ayip biz onlari dusunup kilo aliipta kalpleri teklemesin yag baglamasin diye ugrasal8mbonlarinnn dedigine bak ayip kiniyorum:)

umutçum 25/10/1984 doğumluyum hamile kaldığım ay da Nisan.. Heycanla bekliyorum [/QUOTE]

canım prensesin geliyor allahın izniyle...ilk bebeklerin kız olması çok güzel rabbim hayırlı evlatlar versin...

biri hamile kalmak isteyen mi dedi?

ben ben ben o benim beeeen

Niye ki kız,ben anlamadım?
:44:

yana doğru da öne doğru da genişledim canım o keseye bakayım bakayım nasılmış akşama gidince

Tamam 18+4 oglusum olacak kocamla konusmuyom isten geldi oda hic sallamiyo terbiyesiz odun yarışmaci arkadaşlara başarilar:) hepinizi cok sewiyorum bacilarimmm

kıyamam yaa, çok kilo almak iyi değil ama çokta acıkıyosan ye nurlanacım yaa yi gitsin

biz bayılıyorduk kilo almaya sanki, napalım alcaz birazcık

canım prensesin geliyor allahın izniyle...ilk bebeklerin kız olması çok güzel rabbim hayırlı evlatlar versin...[/QUOTE]

evvet ve bir kız tahmini dahaaaa, ay şu pazartesi gelse de öğrensek hepimiz Allah tabiki de önce sağlıklı ve hayırlı evlat versin hayırsız olduktan sonra kız olmuş erkek olmuş bir önemi yok...

canım prensesin geliyor allahın izniyle...ilk bebeklerin kız olması çok güzel rabbim hayırlı evlatlar versin...[/QUOTE]

canim benimde dogum tarihim 28.10.84.hamile kaldigim ay nisan.seda ile ayni.banadami prenses gorunuyor))))))

AYNEEEEEEEENNNN OZAMAAAAANNN YAŞASIN YEMEK YEMEEEEEEEEEEEÖÖÖÖÖK:)

Bak kocanin dedigine hele nekadar ayip biz onlari dusunup kilo aliipta kalpleri teklemesin yag baglamasin diye ugrasal8mbonlarinnn dedigine bak ayip kiniyorum:)

Ben de çok yiyorum. Dün annemdeydim iftarda. Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği yemiştim düşünün, sofradan yalana yalana kalktım, doyamadım Herkes kadar da yedim üstelik.
Benim eşim de yarasın deyip duruyor, moralim bozuluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…