2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ben çok severim canım ama hamilelikte zıvanadan çıktım...Karşıdaki lahmacuncu amcalarla kanka oldum turşu biberleri beşer onar hüpletiyorum. Kendime engel olamıyorum... Acı biber yemek için tarhana yapıyorum bu sıcaktaaa

Valla canım en son gittiğimde çok acı yediğimi söyledim bir şey dememişti, ben de yüz buldum :)
Kaçıncı haftandasın ???

Valla canım en son gittiğimde çok acı yediğimi söyledim bir şey dememişti, ben de yüz buldum :)
Kaçıncı haftandasın ???

16+4 üm şuan canım.. Benim ki bana hiiçç yasak koymadı, normal yaşantına devam et diyo bana.. Ben relax doktor benden relax

Ne olduğunu ben de bilmiyorum... Sorun yaşamayayım diye Hamilelikten önce diş bakımı yaptırdım sözde...

Kanal tedavili bir dişim var ondan şüpheleniyorum ama yan yana iki dolgulu dişim de var herhangi biri olabilir...

Sol üst damağından geliyor ağrı...

Pzt Dr gidince kullanılabilecek anestezi ürününü sorayım da bir muayene olayım....

erkekkk...aynı benim karnım

her gören kız diyo yaaa, ben çok erkek hissediyorum ya.. Bi de acile gittiğim akşam kanama var mı diye ultrasonda bakarlarken ben bir pipi gördüm sankiiiiii o yüzden kendimi çok erkeğe şartlandırdım, öyle ki kız çıkarsa çok şaşırabilirim

Doktor sana kullandığı anestezi ilacı için kadın doğumcundan izin isteyecek.. Doktorundan onay almadan yapmıyorlar.. Ağrı kesicilerden minoset ve parol antibiyotiklerden de amoklavin kullanabiliyorsun... 2.trimestra girdiğimiz için de bir sorun teşkil etmiyor.. Doktor zaten hangi dişinin ağrıdığını tespit eder... Ben çektim ve hala iyileşmesini bekliyorum ağzımın o yüzden biri dişim ağrıyor dediğinde içimden bir parça kopuyor adeta

herkes iyi ise bende hepinizi hoşbuldum

sularımızı hepimizin sağlığına

Ben de zaten popo vardı ama evet büyüdü, büyümekten ziyade sivrildi valla bazen utanıyorum :26:

karnımda basket topu taşıyormuşum hissi var... bakalım gittiğim doktor kesin olmamakla birlikte %90 pipili dedi ya hayırlısı...senin göbeğin ne durumda,fotoğraftan tam anlayamadım öne doğru şişmi yoksa yanlarada doğru genişliyormuyormu? kızımda yanlara doğru genişlemiştim,yanlara doğruda genişliyorsa kız olma ihtimali var diyeceğim ama bilemiyorum... .. hipokratın tezini dene istersen eğer kesin pipilm varsa bende hipokratın tezi tuttu.. kese görüntüsü fasulye şeklindeydi onun içinde pipili demişlerdi o zaman o da tutuyor.. birkaç şey daha vardı şuan aklıma gelmiyor..ama çin ve rus takvimleri tutmadı...

16+4 üm şuan canım.. Benim ki bana hiiçç yasak koymadı, normal yaşantına devam et diyo bana.. Ben relax doktor benden relax

Ben 15+3 üm. Benim doktorum kuzenim o da benden rahat Demek sen de bendensin canım
Bizim bebişin cinsiyeti 13. haftada belli olmuştu. Seninki de artık belli olur herhalde.Allah hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…