ay canımsın aynen yaa ömrü hayatımda hiç acı yemedim ben ama 1 aydır çiğköfteler geçiyor gözümün önünden minik turşu biberlerden yiyorum çok acı ama cnm istiyor neden öyle yaaaaa...............
seda bence seninki erkek
özledikkk ve çok merak ettikk ama mazeretini okuduk affettik.. Hoşgeldinnn
neee diş ağrısı mııııııdaha bugün dişimden dikişlerimi aldırdım, neyin var çürük mü kırık mı ? Hemen müdahale ettir şuan müdahale edilebilir dönemdeyiz, sakın çekme..
Kızz nehiirr kız mıı.. Ayy hadi maşAllah maşAllaahhh..ben öğrenemedimmmmmmmmmmmmmmm :95:
yapmıştır canım yapmaması mümkün değil, ilk gebe olduğunu doktora söylediğinde senden kan testleri istemedi mi ?
İkili testi ben de yaptırdım üçlü için doktorum birşey demedi.. Ama ikilinin riski düşük çıkarsa üçlüyü istemiyorlarmış diye biliyorum.. Tuvalet konusuna gelince, hoşgeldin annelik dünyasına
Ay ne güldüm sana yaaa, ofistekiler baktılar bi kereİlahi Allahta seni güldürsün
ahah Allahım sonunda bebeğe bir şey olur mu paniğini yaşamayan bir anne daha oley beeeeeee sen de bendensin lexDoktoruna sor bence ama hemoroid dışında bir zararı olacağını düşünmüyorum açıkçası
Valla canım en son gittiğimde çok acı yediğimi söyledim bir şey dememişti, ben de yüz buldum :)
Kaçıncı haftandasın ???
Eki Görüntüle 769572
işte göbeğim ve totomFotoğrafta ince çıkmışım acık normalde daha tombiliyimmmmmmmmmmm
neee diş ağrısı mııııııdaha bugün dişimden dikişlerimi aldırdım, neyin var çürük mü kırık mı ? Hemen müdahale ettir şuan müdahale edilebilir dönemdeyiz, sakın çekme..
erkekkk...aynı benim karnım
Eki Görüntüle 769572
işte göbeğim ve totomfotoğrafta ince çıkmışım acık normalde daha tombiliyimmmmmmmmmmm
Ne olduğunu ben de bilmiyorum... Sorun yaşamayayım diye Hamilelikten önce diş bakımı yaptırdım sözde...
Kanal tedavili bir dişim var ondan şüpheleniyorum ama yan yana iki dolgulu dişim de var herhangi biri olabilir...
Sol üst damağından geliyor ağrı...
Pzt Dr gidince kullanılabilecek anestezi ürününü sorayım da bir muayene olayım....
Valla mı kız ay dur göbeğimin fotoğrafı vardı koyayım mı göbekten tahmin yapabilir misiniz ?
özledikkk ve çok merak ettikk ama mazeretini okuduk affettik.. Hoşgeldinnn
Kızz nehiirr kız mıı.. Ayy hadi maşAllah maşAllaahhh..ben öğrenemedimmmmmmmmmmmmmmm :95:
yapmıştır canım yapmaması mümkün değil, ilk gebe olduğunu doktora söylediğinde senden kan testleri istemedi mi ?
İkili testi ben de yaptırdım üçlü için doktorum birşey demedi.. Ama ikilinin riski düşük çıkarsa üçlüyü istemiyorlarmış diye biliyorum.. Tuvalet konusuna gelince, hoşgeldin annelik dünyasına
Ay ne güldüm sana yaaa, ofistekiler baktılar bi kereİlahi Allahta seni güldürsün
ahah Allahım sonunda bebeğe bir şey olur mu paniğini yaşamayan bir anne daha oley beeeeeee sen de bendensin lexDoktoruna sor bence ama hemoroid dışında bir zararı olacağını düşünmüyorum açıkçası
bence kız sankı popodanda almıssın gercı oncekı halını bılmıyorum ama bende bolegım popo ve karın benımkı kız seda ögrenınce yaz merak ettım
Ben de zaten popo vardı ama evet büyüdü, büyümekten ziyade sivrildi valla bazen utanıyorum :26:
Ben de zaten popo vardı ama evet büyüdü, büyümekten ziyade sivrildi valla bazen utanıyorum :26:
seda doğum tarihini ve hamile kaldığın ayı yazarmısın bana rica ediyorum...
16+4 üm şuan canım.. Benim ki bana hiiçç yasak koymadı, normal yaşantına devam et diyo bana.. Ben relax doktor benden relax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?