masallah canimkızlaar hayırlı cumalar,
15.haftadan beri zaten karnımda bi pır pırpır oluyordu ama iki gündür bariz karate hareketleri hissediyordum, ne kadar herkes hissedemezsin desede,
en sonunda dün akşam kocama dedim ya bu çok yaramaz olacak heralde ben hissediyorum gel bakıyım hissedecek misin, elini karnıma tuttum, bekle bekle bekle, uyuyakaldı sıpa galiba ses yok,
neyse biraz moladan sonra baktım oğlum pata küte gidiyo, elini koydum yine kocamın, vallahi de hissediliyor ya ama oğlum resmen horon filan tepti yani, paldır küldür paldır küldür, yemin ederim kocam hissetti ya :))) şaşırdı o da zaten erken değil mi yaa yapıp duruyor,
sizin de dışarıdan hisseden oldu mu hiç?
bugünkü hikayem de bu :)
göbüklüler günaydınlar,herkese hayırlı cumalar....
Gunaydin bacilarimmmmm ve cücükkeri ya ben bise dicem bebegimin adini ADNAN EMİR koymak istiyorum cunku adnan babamin adi kucukken soz wermisim simdi ima ediyolar babaminda oglu yok zaten emirde benim odun sewgiliyken bi erkek cocuk gordum ruyamda adi emir di dedi teeee ozamandan karar wermistik cokmu eski adnan ismi heee?
bence çok uyumlu bir isim olmuş, ben beğendim :)
Arkadaşlar haftasonun tatile gidiyoruz denize girip girmemeye karar veremedim siz olsanız napardınız bi fikir verin bana yaaaaaa
geçen hafta full girdim, denizde de dolu hamile vardı, gir sende,
benim doktorumda havuza girme ama denize gir dedi, mayonu çıkınca hemen değiştir, bol su iç, +50 krem, aynı seda :)
arabayla gideceksiniz saat başı mola verip 2-3 dakika yürüyüş yapıp, devam edin yola dedi,
herkese günaydınnnnveee bizimde bir prensesimiz olacak inşallah Allah'ın izniyle.........doktorumuz %100 kız dedii nasıl mutluyum anlatamam....kız-erkek farketmezdi ama yeter ki sağlıkla kavuşalım inşallah herşey yolunda dedi sadece başı aşağıdaymış biraz ben önce bayağı tedirgin oldum bu durumla ilgili ama dr. tamamen duruş pozisyonuyla alakalı kasıklarına baskı yapar rahatsız eder dedi bi iğne yazacağım onu vurul dedi... ağır iş ve çok ayakta kalmak dışında yasak olan hiç bişey yok herşey yolunda günlük hayatına devam dedi... tatile gitmende hiç bi sakınca yok keyfini çıkar diye de ekledi bizim minik balığımızz biraz aceleci önden gidiyor beklenen tarihten önce doğabilir dedi.. ocak ortası değil ocak başı gibi doğacak usg ye göree...... daha fazla öne kaysın istemiyorum yıl farkı olmasın diye nasip tabi bu arada 3'lü veya 4'lü test yapmayacak dr. hiç gerek görmüyorum 20. haftada detaylı ultrason olacak yeterli dedi.... her seferinde yüreğim ağzımda girdiğim muayene odasından keyifle mutlulukla çıktık eşimle yüzümüzde ki komik ifadeyi keşke biri çekseydi Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallahh.....
çok sevindim, Allah tamamına erdirsin
kızlaar hayırlı cumalar,
15.haftadan beri zaten karnımda bi pır pırpır oluyordu ama iki gündür bariz karate hareketleri hissediyordum, ne kadar herkes hissedemezsin desede,
en sonunda dün akşam kocama dedim ya bu çok yaramaz olacak heralde ben hissediyorum gel bakıyım hissedecek misin, elini karnıma tuttum, bekle bekle bekle, uyuyakaldı sıpa galiba ses yok,
neyse biraz moladan sonra baktım oğlum pata küte gidiyo, elini koydum yine kocamın, vallahi de hissediliyor ya ama oğlum resmen horon filan tepti yani, paldır küldür paldır küldür, yemin ederim kocam hissetti ya :))) şaşırdı o da zaten erken değil mi yaa yapıp duruyor,
kızlaar hayırlı cumalar,
Sağolun kızlar cevaplar için alıntı yapamdm ben bursadayım uzak olmasın diye balıkesir altınoluğa gidicz. Gidince bi bakıcam ilk defa o bölgeye gidiyrum deniz temizse girerim muhtemelen. Doktorumda denizin durumuna bak dedi.
bir balıklesirli olarak altınoluk'un denizinin temiz olduğunu söyleyebilirim.mavi bayraklı plajları var.o taraf zaten temizdir.
Günaydın şekerler
günaydın canım ikiz oğluşlar mı geliyomuşşşş.Hadi hayırlısı bakalım kız varya ben herhalde senin gibi hastanede olsam arkadaşımda kadın doğumcu olsa 7/24 ultrasonun altında yatardım.Allah biliyoda farklı meslek vermiş bana
Balım daha 2 pasa olduğu kesin degil ama artık ihtimal dahilinde. Ya ben inanır mısın cok ultrason yaptirmak aklima gelmiyor. Bana ne oldu bilmiyorum ama evham kalmadi nerdeyse. Esim dün cok ısrar etti yaptir diye. Bulanti azaldı biraz adam da bir şey oldu diye korkuyor
Arkadaslar tetanoz asısı hangı haftada wurulması gerekıo lutfen bılgılendrırrmısnız :)
Arkadaslar tetanoz asısı hangı haftada wurulması gerekıo lutfen bılgılendrırrmısnız :)
bence çok uyumlu bir isim olmuş, ben beğendim :)
geçen hafta full girdim, denizde de dolu hamile vardı, gir sende,
benim doktorumda havuza girme ama denize gir dedi, mayonu çıkınca hemen değiştir, bol su iç, +50 krem, aynı seda :)
arabayla gideceksiniz saat başı mola verip 2-3 dakika yürüyüş yapıp, devam edin yola dedi,
çok sevindim, Allah tamamına erdirsin
amin canım çok sağolbende bayramda denize gireceklerdenim bütün tavsiyeler aynı
Valla nasıl oldu böyle rahat oldum bilmiyorum. Ben de her gün bakarım gibi düşünüyordumyok kız Allah kourusun artık annemizi üzmeleyim diye karar almıştır onlar göbüşte.Bayramda rahat gezmek için yapıyodur o minikler.Kız nasıl aklına gelmiyo benim hiç aklımdan çıkmıyooooo
Günaydın şekerler
Günaydın teyzelerim kardeşlerim nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?