2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
masallah canimkeske bende hiss ede bilsem

ben nerde olduğunu falan hissediyordum ama hareketlerini bir kaç gündür daha net hissediyorum da henüz horona başlamadı, tembel benim velet ama ben hamile kaldığımdan beridir nerde olduğunu hep hissediyorum..

gazdır o gaz)Minnoşa bak yaa helal olsun vallahi Allah nazarlardan kourusun.Benim uykucuda tık yok,çikolataymış,reçelmiş,meyve suyuymuş hiç sallamıyo vallahi elim karnımda 2 gündür bekliyorum belli belirsiz bikaç bişey ama hissetmemiş bile olabilirim bir yandan tedirgin oluyorum bir yandanda erken daha acele etme diyorum kendi kendime.Allah sağlıklarını versin inşallah.Bugunkü hikayene bayıldımmm hep böyle hikayelerin olsun inşallah.

Sağolun kızlar cevaplar için alıntı yapamdm ben bursadayım uzak olmasın diye balıkesir altınoluğa gidicz. Gidince bi bakıcam ilk defa o bölgeye gidiyrum deniz temizse girerim muhtemelen. Doktorumda denizin durumuna bak dedi.

bir balıklesirli olarak altınoluk'un denizinin temiz olduğunu söyleyebilirim.mavi bayraklı plajları var.o taraf zaten temizdir.

bir balıklesirli olarak altınoluk'un denizinin temiz olduğunu söyleyebilirim.mavi bayraklı plajları var.o taraf zaten temizdir.

bende en yakın olarak mersin kızkalesıne gıdecez bızızmkılerın yazılıgına:)) gönül bodrum isterdi ama yol korkutuyor. gecen yıl kemerdeydık tadı damagımda kaldı. nese bızde bu yöle idaare edecez 2 hafta sonra gıdecem

Balım daha 2 pasa olduğu kesin degil ama artık ihtimal dahilinde. Ya ben inanır mısın cok ultrason yaptirmak aklima gelmiyor. Bana ne oldu bilmiyorum ama evham kalmadi nerdeyse. Esim dün cok ısrar etti yaptir diye. Bulanti azaldı biraz adam da bir şey oldu diye korkuyor

yok kız Allah kourusun artık annemizi üzmeleyim diye karar almıştır onlar göbüşte.Bayramda rahat gezmek için yapıyodur o minikler.Kız nasıl aklına gelmiyo benim hiç aklımdan çıkmıyooooo

Arkadaslar tetanoz asısı hangı haftada wurulması gerekıo lutfen bılgılendrırrmısnız :)

18-19. haftada genelde 20 ye kadar yolu var... 2 doz olacağı için benim ebe bayramdan hemen sonra yapacak....... sata göre 18 ultrasona göre 19. haftada olmuş olacağız diğer dozu o zaman soracağım

yok kız Allah kourusun artık annemizi üzmeleyim diye karar almıştır onlar göbüşte.Bayramda rahat gezmek için yapıyodur o minikler.Kız nasıl aklına gelmiyo benim hiç aklımdan çıkmıyooooo
Valla nasıl oldu böyle rahat oldum bilmiyorum. Ben de her gün bakarım gibi düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…